In tegenstelling tot wat de media u vertellen, komt vrijheid niet van een vaccin

7
© Marco Verch Professional (CC BY 2.0)

In een artikel in Waking Times wordt het narratief veroordeeld dat door de gezondheidsautoriteiten en de mainstream media wordt gepusht, namelijk dat mensen hun vrijheid terug kunnen krijgen als ze gewoon hun mouwen opstropen en het vaccin nemen.

Er is een overtuiging aan het ontstaan die momenteel door de gezondheidsautoriteiten en de mainstream media wordt gepusht, namelijk dat de mensen hun vrijheid terug kunnen krijgen als ze gewoon hun mouwen opstropen en het vaccin nemen. Dit wordt gesteund door verschillende deskundigen die het letterlijk vergelijken met de “wortel aan een touwtje” om meer mensen te laten vaccineren.

Het is wetenschappelijk onderbouwd. Het is verstandig. Je kunt je kleinkinderen weer knuffelen. Als je hebt gewacht om naar de kapper te gaan, naar de tandarts, dan kun je dat doen, vertelde voormalig Centers for Disease Control and Prevention (CDC) directeur Tom Frieden aan CNN.

Het idee dat mensen hebben geweigerd hun kinderen en kleinkinderen te knuffelen uit angst om het Covid-19 virus op te lopen is hartverscheurend. Maar nog zorgwekkender is het feit dat het CDC denkt dat het mensen die “vrijheid” kan geven of ontnemen op basis van het al dan niet nemen van de injectie.

We weten dat mensen zich willen laten vaccineren zodat ze weer de dingen kunnen doen waar ze van genieten met de mensen van wie ze houden. Er zijn enkele activiteiten die volledig gevaccineerde mensen nu kunnen hervatten in de privacy van hun eigen huis, zei CDC-directeur Rochelle P. Walensky vorige week in een verklaring.

Walensky’s opmerking lijkt onschuldig, maar in wezen vertelt ze mensen dat ze niet weer de dingen kunnen gaan doen die ze leuk vinden met de mensen van wie ze houden, tenzij ze zich laten vaccineren. Ze vertelt ongevaccineerde mensen in feite dat er bepaalde activiteiten zijn die ze nog steeds niet kunnen doen, zelfs niet in de beslotenheid van hun eigen huis.

  75.322 doden en 5.938.318 gewonden in Europa en de VS na COVID vaccins - Baby's en peuters hallucineren en krijgen toevallen na injecties

Afgezien van de voor de hand liggende problemen van mensen die denken dat de overheid hen kan vertellen wanneer en waar zij hun kinderen en kleinkinderen mogen zien en omhelzen, is er het onderliggende beginsel van vrijheid. Een vaccin verplicht stellen voor “vrijheid” is precies het tegenovergestelde van “vrijheid”.

Of je het nu wel of niet eens bent met de keuze van een individu om zichzelf te vaccineren, doet niet ter zake. Hoewel er waarschijnlijk veel mensen zullen zijn die de staat toejuichen in deze situaties van gedwongen medicatie en het monddood maken van critici, mag hoe je persoonlijk over vaccins denkt nooit leiden tot een verlies van vrijheid – voor niemand.

Niemand mag door overheidsvoorschriften of maatschappelijke druk gedwongen worden om tegen zijn of haar wil medicijnen of behandelingen te ondergaan, ook geen vaccins. Dit is het fundament van vrijheid.

Echte vrijheid is de keuze om het vaccin te nemen of te weigeren het te nemen. Zo eenvoudig is het. Veel mensen zouden er baat bij kunnen hebben en dat zou hun keuze en hun eigen keuze moeten zijn, net zoals sommige mensen ervoor kunnen kiezen het niet te nemen.

Onze individuele vrijheden worden ons niet toegekend door de overheid of vaccinproducenten. Ze zijn onvervreemdbaar. Dit is het fundament van de grondwet en de Bill of Rights, waarin staat: “Wij beschouwen deze waarheden als vanzelfsprekend, dat alle mensen gelijk zijn geschapen, door hun schepper begiftigd met bepaalde onvervreemdbare rechten, en dat daartoe het leven, de vrijheid en het nastreven van geluk behoren”.

Nergens in de grondwet staat dat onze vrijheden ons kunnen worden ontnomen als we ervoor kiezen geen vaccin te nemen. Dit is nu echter een gangbaar idee aan het worden dat wordt gepusht in de mainstream en door de overheid.

Leana Wen, een spoedarts en gastprofessor aan de George Washington University Milken Institute School of Public Health, en de voormalige gezondheidscommissaris voor Baltimore, leidt die aanval. In een interview met Chris Cuomo op CNN, uitte Wen haar ongenoegen over deelstaten die weer overgaan tot de orde van de dag zonder het vaccin aan te prijzen als reden om terug naar normaal te gaan.

We moeten het hen (Amerikanen) duidelijk maken dat het vaccin het ticket terug is naar het leven van voor de pandemie, zei Wen, eraan toevoegend dat de deelstaten die zich weer openstellen de overheid niet toestaan om het vaccin aan te prijzen als ticket terug naar het normale.

Vervolgens insinueerde ze dat de regering ervoor moet zorgen dat vaccinatie verplicht is om de deelstaten weer te kunnen openen.

We hebben maar heel weinig tijd om het heropeningsbeleid te koppelen aan de vaccinatiestatus, zei ze.

Wen zei vervolgens dat vrijheden moeten worden beperkt, omdat mensen anders niet in de rij zullen staan om de injectie te krijgen. Ze vergeleek de bevolking letterlijk met een ezel die een wortel aan een stok volgt, die zijn vrijheden voor zijn neus bungelt.

Anders, als alles weer open is, wat is dan de wortel? Hoe gaan we mensen stimuleren om zich te laten vaccineren?, vroeg ze.

Vervolgens riep ze het CDC en Biden op om “veel moediger naar buiten te treden” en de mensen te vertellen dat “als je gevaccineerd bent, je al deze dingen kunt doen…. Anders gaan mensen toch naar buiten en genieten van deze vrijheden”.

Stel je voor dat mensen vrijheid willen zonder gedwongen te worden een vaccin te nemen… de verschrikking.

Afgezien van het krankzinnig tirannieke idee om vaccinatie verplicht te stellen voor vrijheid, is er het feit dat tienduizenden mensen bijwerkingen hebben gemeld.

  Het spectaculaire falen van de COVID-19 injecties

Zoals de afgelopen maanden uitvoerig heeft bericht, verzekeren veel wetenschappers en medici iedereen ervan dat dit vaccin volkomen veilig is, maar omdat het vaccin is goedgekeurd op grond van noodmaatregelen, is er – per definitie – geen langetermijnonderzoek naar gedaan. Iedereen die beweert te weten wat er een jaar of langer na de toediening van dit vaccin gebeurt, is louter hypothese.

Bovendien zijn er meer dan duizend Amerikaanse sterfgevallen gemeld na de vaccinatie, tot en met volkomen gezonde jonge mensen. Maar telkens wanneer iemand sterft nadat hij de injectie heeft gekregen, wordt ons dagen later verteld dat hun dood niets te maken had met het vaccin. Hoewel dit zeker het geval kan zijn, zou het grote aantal sterfgevallen na vaccinatie een nadere beschouwing rechtvaardigen.

In een artikel van de Epoch Times, dat vervolgens door Newsweek als “factchecked” als “True” werd bestempeld, komt het aantal sterfgevallen na de vaccinatie in de buurt van de 2.000.

De CDC vertelde The Epoch Times in een e-mail dat vanaf 8 maart 2021 meer dan 92 miljoen doses mRNA-vaccins voor Covid-19 zijn geïnjecteerd, waarbij 1.637 sterfgevallen zijn opgetreden na de injecties.

Tussen 14 december en 26 februari zijn 25.072 meldingen gedaan bij het VAERS-systeem van vaccinaties met de mRNA-vaccins van Moderna of Pfizer/BioNTech (de enige twee vaccins die gedurende de beoordeelde periode zijn gegeven).

Momenteel worden op de VAERS-website slechts 1.136 sterfgevallen vermeld, maar volgens de CDC-vertegenwoordiger die contact opnam met de Epoch Times zijn deze aantallen hoger.

De 1136 sterfgevallen vertegenwoordigen 4,5 procent van het totale aantal meldingen van ongewenste voorvallen. Van degenen die stierven, stierven er 94, of 8,3 procent, op dezelfde dag dat ze de prik kregen. Nog eens 150 (13,2 procent) stierven de dag erna. Nog eens 105 stierven twee dagen daarna, en 68 stierven drie dagen daarna.

In totaal stierven er 587 (51,7 procent) binnen een week, 215 binnen 7 tot 13 dagen en 124 binnen 14 tot 20 dagen.

85,8 procent van de sterfgevallen deed zich voor bij mensen ouder dan 60 jaar.

Wanneer tienduizenden bijwerkingen, samen met bijna 2.000 sterfgevallen worden gemeld na het ontvangen van het vaccin, zijn dit significante statistische gegevens die op zijn minst een rode vlag moet doen zwaaien om voorzichtig te werk te gaan. De media, Big Tech en de regering hebben er echter voor gekozen om het idee dat het vaccin 100% veilig is en dat we het nodig hebben voor onze vrijheid, nog eens extra te benadrukken. Gevaarlijke tijden, inderdaad.

  Wetenschappelijk onderzoek: lockdown kost alleen al in de Verenigde Staten één miljoen levens

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse infectieziekte-expert waarschuwt voor gevaren van Covid-19 vaccin

 

Vorig artikelClash of the Titans
Volgend artikel“Coronavirus komt uit Wuhan lab”: wetenschapper strooit zout in de wond en wordt gedemoniseerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. De manipulatie via de mainstream media is zo subtiel en achterbaks dat de meeste mensen het gewoon niet doorzien, zeker als de mainstream media diegenen, die de manipulatie wel doorzien, ook nog eens afdoen als ‘complot denkers’.

 2. De wereld wijde druk om zoveel mogelijk in zo’n kort mogelijke tijd allemaal te injecteren met dit experimentele zogenaamde vaccin, kan er alleen maar op duiden dat het niets dan ellende voor de gevaccineerde op zal leveren. Want de hoofdsponsor van de farmaceutische bedrijven is Bill Gates. Die er openlijk voor uitkomt dat er teveel mensen op de planeet zijn. Zal echt niet zo te werk gaan, om zoveel mogelijk mensen te redden van de dood, door deze zogenaamde vaccins. Dus kunnen we er aan opmaken dat die mRNA vaccins dood en verderf gaan zaaien bij de gevaccineerde. Om zoveel mogelijk onder de pet te houden, wat deze giftige vaccins uiteindelijk gaan doen bij de gevaccineerde is het van belang om zo snel mogelijk iedereen op de aarde deze injectie toe te dienen. Het gehele circus erom heen om zoveel mogelijk mensen te dwingen die vaccins te nemen, worden er met veel desinformatie en propaganda alles uit de kast getrokken en geen enkele methode ongemoeid te laten, om hun doel te kunnen behalen. Dat hiermee de grootste genocide op de mensheid plaats vindt, interesseert de bedenkers ervan niets. Zolang zij het maar overleven. Met geld en macht is het altijd al zo, dat je alles zo kunt gaan bepalen hoe deze rijke machtige mensen het willen in de wereld. Er zal niemand hier iets tegen kunnen doen, want iedereen heeft een omkoop prijs en er zullen altijd uitvoerders genoeg zijn, om hun duivelse plan voor hen tot uitvoer te brengen. Wat is eigenlijk geld, als zij dat zelf uit het niets kunnen aanmaken. Zoals de (centrale) banken over de gehele wereld nu al doen. Dan kunnen zij toch alles al bepalen in de wereld.

 3. Ajb Frontnieuws, geweldige beruchten maar ontsla ajb degene die de plaatjes erbij zet!! Ik kan het zo helaas niet delen zodat de ongelovigen onder ons jullie nieuws serieus kunnen nemen. Ik zou het zo graag delen maar de plaatjes verpesten de geloofwaardigheid.
  Foto’s prima, maar plaatjes van bv een lachend kind bij een kerkhof…jullie worden dan in een verkeerde hoek geplaatst en dat is zonde!

  • Waar iemand al niet over kan vallen.
   Nou deugen de plaatjes weer niet.
   Het is ook nooit goed voor sommige.
   Nog een mazzel dat de berichten een beetje te pruimen zijn, anders was er niks meer goed aan.

   • Bert G. altijd te porren om mensen met een religieuse achtergrond aan te vallen en probeert nu een complot te smeden met Rommel, tjonge tjonge wat een verschrikkelijke eng nek ben je Bert, is het door het CIDI gecontroleerde EJ. Bron niet meer genoeg om de anti religieuse Pavlov reacties af te steken.

 4. Hey Rommel, die plaatjes mogen van van mij wel wat heftiger.
  Zo kan ik het anders niet meer serieus nemen of door sturen.
  Zo geloof ik er niks meer van met die tamme plaatjes, hoor ik onder de ongelovige onder ons.

 5. Ik heb na maandenlang aandringen mij toch laten overtuigen van een Johnson/Johnson te nemen ik ben 85 jaar oud dit jaar maar ik was kerngezond trainde iedere dag met gewichten loop rapper aschteruit dan mijn vrouw die 25 jaar jonger is vooruit!!
  Ik ben nu 6 maanden ziek geweest zeer erg ziek mijn D-Dimeren (wat wijst op bloed klontering was 5 maal te hoog mijn Amylase en Lipase waren ook 5 maal te hoog mijn Neutrofielen het zelfde en ik kan het bewijzen want ik heb omdat ik veel vitamines neem van 12 jaar ver 32 bloeduitslagen liggen waar nooit één verhoging te vinden is van vernoemde!! Ik ben nog dood moe draai achtig hartkloppingen en enorme hoofdpijn de boosterhen ik geweigerd!!
  Geraak ik van die één spuit weer gezond???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in