Het zijn niet alleen de migranten uit Bangladesh die deels met vervalste Covid-certificaten het land binnenkomen.

De tweede golf van het Coronavirus komt voornamelijk uit Afrika. De Italiaanse machthebbers konden of wilden de grenzen niet tegen Afrika en Azië dichthouden tot de epidemie voorbij was. Nee, de zogenaamde “humanitaire” fantasieën waren voor hen belangrijker, en daarmee werd zelfs het gevaar van een nieuwe pandemiegolf in de zomer op de koop toegenomen.

Een bekende Franse specialist in besmettelijke ziekten, die de bevolking waarschuwt voor een tweede golf van het Coronavirus in verband met de toelating van migranten uit Afrika, heeft in de extreemlinkse krant ‘Libération’ de volgende alarmbel geluid:

“We zijn de epidemie met migranten kunstmatig aan het heropstarten”, zegt de dokter, die de huidige situatie in Noord-Afrika vergelijkt met die van China afgelopen februari. De opening van de grenzen en het gebrek aan controle op de reisverbindingen zouden volgens hem een nieuwe opmaat kunnen zijn voor de epidemie in Zuid- en West-Europa, zoals afgelopen winter het geval was met de zich ontwikkelende epidemie in China, rapporteert Unser Mitteleuropa. Dit geldt met name voor Algerije, van waaruit momenteel honderden illegale migranten op Sardinië aankomen.

In de afgelopen dagen zijn ongeveer een twintigtal pas besmette Covid-19’s opgenomen in ziekenhuizen in Frankrijk. Ze kwamen allemaal uit Algerije, waar ze de ziekte hadden opgelopen.

De door de Franse krant geciteerde artsen twijfelen in ieder geval niet: in dit Noord-Afrikaanse land heeft de epidemie haar piek nog niet bereikt; die piek moet nog komen en dat zou ook voor Frankrijk ernstige problemen kunnen opleveren. Vluchten tussen Algiers en Parijs zijn nooit gestopt.

Zwarte mannen hebben drie keer meer kans om te sterven aan Covid-19 dan blanke mannen

  Israël's inentingen: rolmodel of vaccin-laboratorium voor menselijke experimenten?
Vorig artikelVerkrachtte en vermoordde twaalfjarig meisje – kocht zichzelf vrij met 75 kamelen
Volgend artikelIn het EU Parlement: “Mevrouw Merkel, u bent de doodgraver van Europa!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ze mogen dan geïnfecteerd met het corona-virus aankomen, die “vluchtelingen”; maar ik zie toch ook duidelijk dat zij zéér ernstig zijn geïnfecteerd met de goudkoorts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in