Wij denken dat in de ergste van de ergste gevallen de enige passende straf de ultieme straf is.”

Florida gouverneur Ron DeSantis heeft maandag een wetsvoorstel ondertekend waardoor veroordeelde kinderverkrachters de doodstraf kunnen krijgen, een stap die waarschijnlijk een confrontatie in het Amerikaanse Hooggerechtshof zal uitlokken, schrijft Steve Watson.

De wetgevers van Florida namen vorige maand HB1297 aan, waarmee de weg wordt vrijgemaakt om verkrachters van kinderen onder de 12 jaar zonder unanimiteit van de jury tot executie te veroordelen.

Dit betekent dat de goedkeuring van slechts 8 van de 12 juryleden nodig is om de doodstraf uit te spreken voor degenen die kinderen seksueel misbruiken in de staat.

Zoals we al benadrukten, waren pedo’s hier niet blij mee.

Bij de ondertekening van de wetgeving, die op 1 oktober van kracht wordt, merkte DeSantis op: “Wij denken dat in de ergste van de ergste gevallen de enige passende straf de ultieme straf is.”

De volledige toespraak staat hieronder:

Een eerdere uitspraak van het V.S. Hooggerechtshof uit 2008 verbood de doodstraf in gevallen van seksueel misbruik van kinderen.

DeSantis zei dat hij gelooft dat de beslissing van het Hooggerechtshof “verkeerd” was.

De gouverneur ondertekende maandag ook twee andere wetten, een om degenen die op fentanyl lijkende snoep verkopen aan kinderen in aanmerking te laten komen voor levenslange gevangenisstraf, en een andere om te verbieden dat verdachten die zijn gearresteerd voor gevaarlijke misdrijven bij hun eerste rechtszittingen worden vrijgelaten zonder geldelijke borgtocht.

  Horror-Somaliër dook op bij het ontbijt van de familie: "Ik wil neuken!"

“Als je met kinderen rotzooit, krijg je het boek voor 100% naar je hoofd geslingerd,” verklaarde DeSantis.

Hij voegde eraan toe: “We zijn blij dat we deze overwinningen kunnen boeken. We zullen de komende weken nog veel meer bekendmaken.”

“We leveren echt een grote agenda,” vervolgde hij en voegde eraan toe: “Dus dit is een belangrijk – maar toegegeven, zeer klein onderdeel – van een algemene grote agenda en zeer gedurfde agenda die echt de voorwaarden van het debat voor het land bepaalt, eerlijk gezegd.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mustafa verkrachtte 12-jarig Zweeds meisje – veroordeeld tot genderbesprekingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGruwelijke video toont verkoolde skeletten van Oekraïense soldaten na thermobarische ontploffing
Volgend artikelDe Russisch-Amerikaanse Zombie Apocalyps
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. aangezien de globale agenda wil dat pedofilie legaal wordt (de reden laat zich raden) mag je aannemen dat er een stevige reactie zal komen van het elitetuig

  • Ik woon in little Marokko maar de meeste van de migranten zijn voor de “Doodstraf”(dood is geen straf)…levenslang dwangarbeid lijkt me een echte straf!Samen met die alfabetflikkers,politici,monarchie en media ..Build Back Better op onze manier…

 2. Ron DeSantis for president!!!

  Zieke geesten moeten worden opgeruimd om geen enkele verdere schade te kunnen aanrichten bij kinderen. Of de wet in de praktijk gaat werken? Hopelijk wel.

 3. hahahaha,mooie foto..beklappen op voordat je de stoel krijgt,ze zorgen ze er wel voor dat je geen “covid” krijgt..stel je voor dat je ziek word terwijl je gebakken word!

 4. zouden ze hier ?? ook in mogen voeren ! en ? Marco mogen ze wel oppassen dat ze geen elektra te kort komen want een half gebakken lijk is geen mooi gezicht hoor .Frans in derdaad een kogel is sneller

 5. In hoever moet je dit serieus nemen
  Met muilkorf op , op de foto.
  kan dit circus op slinkse wijze mogelijk andere doelen dienen, ….

 6. Ik heb vroeger op de VRT eens een documentaire gezien die ging over de doodstraf in de VS, 2 blanke studentes onderzochten het rechtssysteem en de uitspraken, er bleek dat vele beschuldigden in procenten weet ik het nu niet meer onschuldig waren en sommigen waren inmiddels al vermoord via de doodstraf, diverse politici in de VS stelden toen de doodstraf op non-actief, zij verboden het toen in sommige staten.
  Ik begrijp dat er soms mensen wel ter dood worden gebracht dus principieel ben ik niet tegen de doodstraf, ik ben wel sceptisch of een rechtszaak wel eerlijk is geweest want als je arm bent zitten soms hun advocaten gewoon te slapen gedurende de rechtszaken, heb dus mijn grote bedenkingen met het rechtssysteem zo en zo in de VS, een lange geschiedenis van onrecht komt er uit de VS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in