Hafiz Muhammad Zulkifal, Imam van Bergamo / Foto: VoxNews

Wat vinden islamitische geestelijken van westerse vrouwen? Een van hen, Mohammed Zulkifal, die in Bergamo predikte, heeft zeer duidelijke ideeën.

De financiering van koranscholen in Afghanistan en Pakistan is afkomstig van geldinzamelingen onder de islamitische gelovigen die in verschillende Europese landen worden georganiseerd. Voor Italië werd deze taak toevertrouwd aan de imam van Bergamo, een zekere Hafiz Muhammad Zulkifal, 43 jaar oud, die in zijn hoedanigheid van imam en koranleraar in de moskeeën tussen Bergamo en Brescia optrad, en religieuze propaganda van radicale aard predikte om de gelovigen te indoctrineren; hij riep hen onder andere op tot het martelaarschap, schrijft het Duitse nieuwsblog Unser Mitteleuropa.

“Ongelovige vrouwen die gevangen zijn genomen in de Jihad (heilige oorlog) worden beschouwd als prooi en daarom kunnen de Mujahedin (islamitische strijders) met hen doen wat ze willen”, predikte Hafiz Muhammad Zulkifal. De imam van Bergamo predikte en beoefent ook de heerschappij van de Sharia over het seculiere recht. Daadwerkelijk vergeleek hij zichzelf tijdens een controle met de politie: “Ik doe hetzelfde als jullie! Bijvoorbeeld het stoppen van demonstranten met wapenstokken of het zoeken naar mensen die illegaal werk doen. Dat doen wij ook! Jullie werken volgens de wetten van de staat, terwijl wij werken volgens de wetten van Allah!”

Nadat hij opdracht had gegeven tot de moord op een paar landgenoten die in 2011 vrijwel zeker in Brescia zijn vermoord, verkondigde hij: “We hebben iets heiligs gedaan voor Allah en Allah heeft ons beschermd”.

Op 12 april veroordeelde de rechtbank van Sassari 11 personen die beschuldigd werden van islamitisch terrorisme, waaronder Zulkifal, die geacht wordt deel uit te maken van een Al-Qaeda-cel op Sardinië en de “spirituele leider” van het bloedbad in 2009 op de markt van Peshawar in Pakistan, waarbij 137 mensen om het leven kwamen.

  Ze verbranden onze vlaggen en stappen dan in de boten

De rechtbank heeft echter acht van de elf verdachten (tien Pakistanen en één Afghaan) vrijgesproken van de beschuldigingen van terrorisme en bloedbaden, hoewel vijf van hen zijn veroordeeld voor het ondersteunen van illegale immigratie. De gevangenisstraffen varieerden van vier tot tien jaar en de boetes van 25.000 tot 80.000 euro. Na het uitzitten van de straffen, benadrukte de Sardijnse rechtbank, moeten de veroordeelden uit Italië worden gezet.

Voor Zulkifal had de openbare aanklager van het anti-mafia directoraat in Cagliari, Danilo Tronci, een gevangenisstraf van 18 jaar geëist voor terrorisme en moord. Nu moet de aanklacht echter worden gewijzigd, aangezien de rechtbank heeft vastgesteld dat er ook aanwijzingen zijn dat gewapende groepen werden gefinancierd en georganiseerd om terroristische aanslagen te plegen.

Uitgelekt: Rechter viel Salvini aan ondanks interne erkenning dat hij gelijk had

Vorig artikelMeerdere wetenschappers: Coronavirus veranderd in Lab om beter te hechten aan de mens
Volgend artikelMan die weigert om een mondkapje te dragen vecht zijn weg door Walmart
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Hoog tijd dat in elk zich democratisch noemend land in de Grondwet volgende tekst wordt opgenomen en daadwerkelijk wordt uitgevoerd: totale scheiding tussen Staat en om het even welke geestelijke beleving en/of belijdenis, afschaffing van alle Wetten die vroeger dit wel of gedeeltelijk toelieten en bovendien geen uitbetaling meer aan al wie op georganiseerde manier die beleving en/of belijdenis propageert, zonder enige uitzondering.
  Enkel op die manier kan er “vrede” ontstaan ! ! !

  • Helemaal eens. Het probleem is dat regeringen niets meer hebben aan parate kennis/geschiedenis, dat zoeken we op kennis (het hedendaagse onderwijs) ze zijn dus overal te laat mee, ambtenaren voorop. Daarom ook is het mogelijk dat een moslim met NL roets hier de macht kan overnemen, ons volk is al 50 jaar zorgvuldig door links geïndoctrineerd waarvan de gevolgen nu wel heel duidelijk geworden zijn, ons volk stemt voor mooie verhalen denken niet na maar klagen wel. De toekomst is duidelijk met de aankomende kliek absoluut despoten gr.links van oudsher communistisch. Waarom weet het hedendaagse volk niet dat de invasie vanuit de zandbak opdracht is geweest uit de jaren 50, neem het rijke Europa in- maak het volk moslim- verdrijf ze of onthoofd ze- maak veel kinderen en heers. Wat allemaal al is uitgekomen met het binnenhalen van de oneindige inhoud uit Paard van Troje. In 1928 kwam er voor velen een duidelijke aanwijzing maar de regering sliep en sprak slaap rustig verder we hebben alles onder controle (ja met het gebroken geweertje) hoe herkenbaar met het heden, ze slapen heden dan ook niet ze zijn in gedoog coma! Niet in staat iets anders te doen doen dan ons overleveren/verraden- ons geld uitdelen- onze cultuur normen en waarden verraden en laten vertrappen- ipv ons land besturen zoals je zou moeten doen als je iets van NL trots bezit. Meer dan 60 jaar ontwikkelingshulp/geld, de bevolking in Afrika is in 50 jr. vervijfvoudigd en veranderd is er niets, zo komen het nu gratis afhalen. De opperhoofden leven rijk van ons geld en onderdrukken het volk met wapens met ons geld gekocht. Heden sponsoren we ook Hamas.

 2. Redactie, titel is misleidend! Niet christenen maar ONGELOVIGE vrouwen zijn de prooi. Normale christenvrouwen die netjes een hoofddoek dragen en niet meedoen met de atheïstische cultuur passen juist heel goed in een moslimsamenleving. Op veel plekken in de wereld hebben christenen eeuwenlang samengeleefd met moslims. Moslims staan het atheïsme tegen. Dat klopt ook met de Bijbel, er staat ergens “een dwaas zegt in zijn hart: Geen God”. Maar ook “er is niemand goed dan één, namelijk God”

  • Aangeboden:
   Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, met als burgemeester mevrouw Fatima Halalsema, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurodistan!
   Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
   Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
   Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
   Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u, uw kinderen en al uw over te laten komen familieleden.
   De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s, te bezoeken.
   Ook het feestje van uw schoonmoeder als ze 24 jaar wordt kunt u dan tegelijkertijd bijwonen.
   De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal de verplichte gezichtsbeharing en de vrouwen dragen allen een chador, sluier, hijab, niqab of boerka. De reepjes uitgeknipte stof van de chador zullen worden gebruikt voor de broertjes en neefjes om hun ogen te bedekken bij het tonen van hun gezichten tijdens het tv-programma “Opsporing verzocht”.
   Wegens klachten vanuit de marokkaanse gemeenschap dat zij te weinig op televisie te zien zijn wordt dit programma 2 x per week uitgezonden.
   Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
   Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft. Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort.
   De Verenigde Naties heeft de Nederlandse regering al opgedragen te zorgen dat Zwarte Piet wordt afgeschaft.
   Deze wordt vervangen door de Iraanse zwarte Piet genaamd Hajji Firuz, die door de VN is vermeld op de UNESCO-Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid’ en daardoor is beschermd.
   Dit zwart geschminkte figuur met felrode lippen is gehuld in rode kleren. Hij speelt tamboerijn en zingt om kinderen en hun ouders te vermaken (?).
   Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
   De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd tot moskee of islamitische school.
   Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees en ander haram voedsel worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke winkels en horeca zal geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn. Alleen halal-spijzen en -dranken zijn nog verkrijgbaar. Op het in bezit hebben van haram voedsel staat als straf steniging. Op het nuttigen daarvan staat decapitatie.
   De term Homo sapiëns zal worden veranderd in de Homo getintiës.
   De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
   De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
   Godslastering, afvalligheid, blasfemie, diefstal, overspel, pornografie en prostitutie worden gestraft met doodstraf, stok- of zweepslagen, steniging, amputatie en/of andere vormen van marteling.
   Omdat in de koran en de sharia slavernij niet verboden is, is het toegestaan enige (kind)slav(innen)en te houden, die als manier van boetedoening weer in vrijheid gesteld kunnen worden.
   Het door extremistische en fundamentalistische groepen binnen de islam steunen van terrorisme en de zelfmoordaanslagen van de jihad (heilige oorlog) is toegestaan. 
   Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige twee partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk (nieuw leven ingeblazen) en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet te vertrouwen is.
   Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden en lidmaatschap of ondersteuning daarvan wordt zwaar gestraft.
   De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Denhagistan via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en diens vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en strenge aansturing van het potentaat erdogan en turkije.
   Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
   Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse gebieden.
   Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
   “God-allah-machtig……. “,

 3. Die verrekkelingen zijn alleen uit op dood en verderf. Ons hebben ze de oorlog verklaard !!!!! Waarom doen wij Westerse slapjanussen dit niet. Gewoon de oorlog verklaren en die groeperingen daar uitroeien. Oog om oog en die bekende tand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in