De handhavers van de Europese Unie hebben Twitter-eigenaar Elon Musk verteld dat de vrijwillige informatiecode van de EU niet vrijwillig is en dat de EU Twitter een boete zal opleggen als Musk zich niet aan de NAVO-regels houdt. Hoewel Musk nog steeds de symbolische non-conformist van de NAVO is, vertelt de EU hem en ons allemaal in wezen dat elke afwijking van haar Russofobe, Slavofobe en Sinofobe narratieven zwaar zal worden bestraft, schrijft Declan Hayes.

Vanuit het oogpunt van von der Leyen en de andere marionetten van de NAVO is dat volkomen logisch. Aangezien de actieve houdbaarheid van de gevestigde media snel afloopt, heeft de EU alleen nog maar alternatieve media om te vernietigen met enorme boetes in het geval van Twitter of, meer in het algemeen, door het verdringen en muilkorven van alle waarheidsvertellers.

Kijk maar naar de behandeling van Roger Waters van Pink Floyd, een levenslange antifascist, wiens vader in de strijd tegen de nazi’s is gesneuveld, maar die de usual suspects, zoals altijd aangevoerd door de BBC en de Guardian, proberen te verbannen omdat hij een jodenhatende nazi zou zijn, alleen maar omdat hij de rechten van de Palestijnen steunt, omdat hij Julian Assange steunt en omdat hij dom genoeg is om nog steeds live concerten te geven met die ongereconstrueerde standpunten, nu hij de 80 nadert.

De EU-code die Waters en Musk slachtoffert, is “bedoeld om winstbejag uit desinformatie en nepnieuws te voorkomen, en om de transparantie te vergroten en de verspreiding van bots en nepaccounts tegen te gaan.”

Met desinformatie bedoelen de schurken van Von der Leyen, naast Waters, het werk van mensen als onze eigen uitstekende Stephen Karganovic, die niet alleen een kwaliteitsdenker en -schrijver is, maar op elke denkbare EU- en NAVO-hitlijst staat omdat hij zijn waarheden aan de macht brengt. En anderen zoals Fjodor Loekjanov en Timur Fomenko, die uitstekende analytische kopij schrijven voor Russia Today, dat samen met deze site onderworpen is aan een reeks sancties en scheldpartijen die even lasterlijk en onwetend zijn als die welke deze EU- en NAVO-debielen naar Waters of andere van hun beteren gooien.

  Poetin-Carlson interview: Volledig Nederlands transcript

Het doel om Strategic Culture, Russia Today, Waters en zelfs Masha en Mishka te bestempelen als desinformatie is om de gemeenschappelijke ruimte te controleren en de ideeën van ketters als Jeremy Corbyn, Robert F Kennedy Junior of hun type geen ruimte te geven om te overleven.

Met nepnieuws is de EU vooral bezig met mensen die hun misdaden aan het licht brengen, familiemensen als Roger Waters en Julian Assange, die nu het equivalent van een levenslange gevangenisstraf heeft gekregen omdat hij het kleinste deel van de oorlogsmisdaden van de Yanks in Irak aan het licht heeft gebracht, misdaden die, vergeet niet, ook de groepsverkrachting van kleine meisjes door deze voorbodes van de democratie in VS-stijl omvatten.

En dan is er Gonzalo Lira, die zich op de ergste plaats bevindt, namelijk in Oekraïne, wiens soldaten lijken verkrachten, en waar politici alle oppositiepartijen, alle oppositiemedia en alle religies die hun uiterst corrupte systeem niet aanbidden, verbieden, maar toch, terwijl de lijkenverkrachters God weet wat doen met Gonzalo Lira in God weet waar, heeft Oekraïne zijn rangschikking in de persvrijheid- en transparantie-indexen van de NAVO zien stijgen als een Amerikaanse kale adelaar die zich niets aantrekt van de stank eronder. Het voormalige nazi-romp Reich is, zo verkondigen de desinformatiedeskundigen van de EU, het land van de vrijen en het land van de dapperen, ook al is het de hel op aarde voor Lira en miljoenen andere slachtoffers van Zelensky.

De marteling van Assange en Lira heeft talloze anderen het zwijgen opgelegd en daarmee plaats gemaakt voor NAVO’s eigen kwakzalverjournalisten om de leegte op te vullen met hun eigen nepnieuws, dat ons tot voor kort werd voorgeschoteld door seksuele roofdieren als Philip Schofield, ITV’s equivalent van Jimmy Savile van de BBC.

Om er geen doekjes om te winden, maar corrupte landen en instellingen die Jimmy Saville, Philip Schofield, Ghislaine Maxwell, Lord BoothbyTom Driberg MP, Jeffrey Epstein, Sir Ted HeathCyril SmithKarim Ahmad KhanImran Ahmad Khan en prins Andrew verheffen tot posities van macht en autoriteit, zijn niet in de positie om iemand de les te lezen over transparantie of om hun nepnieuws-lijn te spinnen over hun eigen terroristische aanval op Nordstream.

  Jordan Peterson: De Russen vechten om niet net zo gedegenereerd te worden als wij

Wat betreft bots en nepaccounts, die laster had moeten sterven met het einde van Russiagate, een van een aantal massale CIA/EU-inspanningen om nepnieuws en ondoorzichtigheid te verspreiden via hun eigen bots en nepaccounts.

Maar waarom, zouden de Clinton, Biden, Obama en andere georganiseerde misdaadfamilies zich afvragen, het wiel opnieuw uitvinden, als de oude lasterpraatjes van de media van de NAVO net zo goed werken als altijd?

Wat we hebben met al deze vlotten van EU-wetten, boetes, sancties, grootspraak en bluf is een soort NATO Cosplay, waarbij von der Leyen en haar mede-Cosplay samenzweerders mogen moraliseren, terwijl de families Biden, Kerry en Pelosi Oekraïne mogen bestrooien met genoeg biolaboratoria om de helft van de Europese bevolking uit te roeien, en de New York Post, het enige mediakanaal dat verslag deed van de misdaden die Hunter Biden’s laptop onthulde, wordt verbannen en belaagd door de FBI goon squads.

De Digital Services Act van Von der Leyen zal beledigende humor, zoals het vergelijken van de Franse dictator Macron met Hitler, verder strafbaar stellen. Ongeveer 19 bedrijven, waaronder Alphabet’s Google Maps, Google Play, Google Search, Google Shopping, YouTube, Meta’s Facebook en Instagram, Amazon’s Marketplace, Apple’s App Store, Twitter, Microsoft’s twee onderdelen LinkedIn en Bing, booking. com, Pinterest, Snap Inc’s Snapchat, TikTok, Wikipedia, Zalando, en Alibaba’s AliExpress zullen allemaal moeten gehoorzamen aan von der Leyen’s dictaten “om het internet veiliger te maken” door het wissen van zogenaamde desinformatie op welke manier von der Leyen en haar mede-plagiaatplegers dat van het ene op het andere moment ook besluiten te definiëren.

Niet dat oorlog hun enige verdienste is die de bescherming van de censor nodig heeft. Meer dan 3.400 peer-reviewed papers die vraagtekens zetten bij het Covid narratief van de NAVO zijn ook buitenspel gezet en genegeerd. Nepnieuws, Russische propaganda, desinformatie of iets dergelijks. Ik ben een van de velen die het vaccin van Von der Leyen’s man niet heeft genomen. En ik ben blij dat ik niet in hun dansende verpleegsters en hun niet aflatende marketing ben getrapt, ongeacht of ze met hun nepvaccins met nepnieuws leuren of niet. Ik heb geen idee of die vaccins effectief zijn of niet. Ik ben niet bevoegd om daarover te oordelen.

  De omvang van de NAVO-verwoesting in Joegoslavië

Maar wat ik wel weet is dit. Er zijn grote groepen Amerikaanse en Europese politici, zoals de Amerikaanse voortvluchtige Lindsey Graham, die zijn gepromoveerd omdat ze, hoe dom ze ook zijn, voldoende ruggengraatloos zijn om de oorlogen, vaccins en andere maatschappelijke slopers te pimpen die degenen die hen financieren en controleren verkopen.

Over oorlog gesproken: NAVO en KFOR-huurlingen hebben zojuist een stel Serviërs afgeslacht in Zvecan (Noord-Kosovo). Hoewel ik met belangstelling uitkijk naar een goede analyse van deze laatste NAVO-oorlogsmisdaad door Fyodor Lukyanov, Timur Fomenko en onze eigen uitstekende Stephen Karganovic, weet ik dat niet alleen hun mening volledig in strijd zal zijn met die van de semi-geletterde factcheckers van de EU, maar dat Russia Today en Karganovic veel dichter bij de waarheid zullen zitten dan een van von der Leyen’s volgelingen ooit zou kunnen zijn, omdat die EU yellow packs zijn klaargestoomd om de misdaden tegen Serviërs en Palestijnen waarop dit artikel en duizend andere op deze site de aandacht vestigen, te overschilderen en te verbergen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Europese Unie is dicht bij een ineenstorting – Het hele systeem is tot in de kern verrotVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig president van Rusland zegt dat Britse functionarissen “legitieme militaire doelen” zijn
Volgend artikelWapen dat de VS aan Oekraïne gaf, gesignaleerd in handen van Mexicaans kartel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Nederland uit de EU – de NAVO – de VN/WHO en alle andere smerige organisaties en NGO bedrijven
  Laten wij onze eigen boontjes doppen en de teringlijders van de WEF de middelvinger geven

 2. Word jij ook afgewezen als ‘complotdenker’..??

  Wij krijgen er zelfs regelmatig en vaak ontroerende e-mails over. Over de onmacht die mensen voelen, om met familie, naasten uit het gezin, collega’s en/of vrienden te spreken over informatie, die vaak verborgen ligt en waar niet in de MainStreamMedia over wordt gesproken. Betiteld door bevooroordeelde mensen die er geen ruimte voor hebben, als ‘complotten’. Terwijl deze complotten nota bene sinds mensenheugenis daadwerkelijk bestaan.

  De informatie erover, wordt door veel niet-nadenkende mensen op dit gebied, dus betiteld als ‘complotdenken’.. Maar wist je dat dit een term is, die nota bene door de CIA in 1963 is bedacht, met het doel om de geruchten te kop in te drukken, als zou president John F. Kennedy vermoord zijn door diezelfde CIA en/of krachten achter de schermen..!?

  Stel je voor: jij wil WÉL, maar je naasten NIET spreken over aanwijzingen dat het corona-virus (dat bewezen MENSELIJK is gefabriceerd!! (HIER)) wordt gebruikt om uiteindelijk de wereldbevolking substantieel te decimeren?

  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/word-jij-ook-afgewezen-als-complotdenker/

  • het coronavirus als zodanig, als ‘iets nieuws’, bestaat niet…tot op heden heeft NIEMAND een dergelijke ‘virus’ kunnen isoleren…
   alles is gebaseerd op gebrekkige computermodellen….
   wat WEL is aangetoond is dat we te maken hebben met een gemuteerde (griep)virus…al dan niet door menselijk ingrijpen (een virus ‘wapenen’)…
   men heeft WEL 32.000 nieuwe genomen gevonden die, als je beseft dat een doorsnee virus er zo’n 250.000 heeft, aantonen dat we hier te maken hebben met een mutatie van een bestaande (griep)virus…waarvan de killratio belachelijk laag is….ze staat op 125 qua dodelijkheid en als je beseft dat de DOORSNEE griepvirus op 123 staat…..tja…
   men bleit links en rechts dat het een ‘nieuwe’ virus is, maar het rare is dat GEEN ENKELE overheidsinstantie staaltjes hiervan heeft kunnen voortbrengen…
   ik heb zelf een paar, ‘vaxxincritische’ maar pro virus, wetenschappers op mijn fbaccount……discussie hierover gehad…beweerden dat er ’tig’ onderzoeken waren die aantoonden dat het ‘wel’ bestond…
   vroeg naar slechts 1 zo’n onderzoek (is niet veel, nietwaar?), maar voorwaarden waren : geschreven door een onafhankelijke onderzoeker (dus niet betaald door de big pharma of de politiek) en VOLLEDIG TRANSPARANT (dus niet geredigeerd, geëditeerd, ganse paragrafen geblacked, stukken weggelaten……)
   we zijn meer dan een jaar verder…behalve een paar typische verwijten naar mijn hoofdje heb in tot op heden nog steeds niets gezien….en wees gerust, zo heel af en toe herinner ik hen aan mijn vraag….

  • @Adriaan, het begrip complottheorie is in januari 1967 gelanceerd door de afdeling desinformatie (!) van de CIA, omdat de meerderheid van de Amerikaanse bevolking zich nog altijd niet kon vinden in het in oktober 1964 gepresenteerde Warren-rapport over de moord op JFK.
   De door vrijmetselaars gedomineerde Warren-commissie heeft slechts naar een conclusie toegewerkt: Lee Harvey Oswald was de enige schutter, terwijl er minimaal acht schutters waren.
   De Warren-commissie heeft bijvoorbeeld 551 getuigen opgeroepen – – > 5 + 5 +1 = 11 ! ! !

 3. Musk. Goed gebruikt als voorbeeld door Hayes. Maar Musk doet op zijn manier ook mee aan het globale bedrog en de Great Reshit met zijn Starlink apparatuur. Stom om Twitter e.d. aan banden te leggen, want je doet er veel informatie in op; als ik een parasiet was dan zou ik graag in de hoofden van het volk willen kijken. Mss heeft Trutsula van de Lijken last van haar spiegel en wat ze daar voor gruwelijks ziet.

  • Die laatste 2 zinnen zijn volgens mij,grote warheden.
   Ik moest nog lachen ook.
   Maar die Musk,vertrouw ik ook niet verder,dan dat ik hem zie
   (nooit)

   • Volgens het dit jaar verschenen boek van Elena Danaan ‘Wij zullen jullie nooit in de steek laten’ staat Elon Musk aan de goede kant. Hierbij plaats ik de nodige kanttekeningen gezien zijn uitlatingen & gedrag in het verleden.
    Op 31.10.2022 verscheen hij in een baphometoutfit bij het satanische feestje halloween (expres met kleine letters) en onlangs verscheen hij ergens, gekleed in een jas waarop op de achterkant Novus Ordo Seclorum stond vermeld.

    • Klopt en pak al zijn projecten die overigens betaald zijn met belastinggeld van ontwetende USA burgers/NASA. Tesla controle auto/Neuralink voor in je hoofd chip. Tesla woningen waar je als insect in kan leven en Starlink voor de Smartcity’s…Hij voert uit wat Yuval Harrari bedenkt…En ja Demon Musk is een Satanist net als zijn moeder..

 4. Musk zou er goed aan doen om de stekker uit Twitter te trekken voor de Eu landen. Ze kunnen doodvallen met hun censuur, hun nep nieuws en hun stuitende propaganda.
  Het is aan de Eu burgers om vervolgens de juiste actie te ondernemen.

 5. Een dictatuur wordt symbolisch gekenmerkt door censuur bij comedy, grappen, cabaret. Het vroegere Monty Python wordt inmiddels gecensureerd omdat het niet voldoet aan de regenboog.
  De vrije samenleving is exit.

 6. De meest corrupte leugenclub in Europa met hoofdkantoor in Brussel gaat dus nepnieuws bestrijden, dan zouden ze dus eigenlijk de toko moeten sluiten.
  Soms denk ik gewoon dat hollywood een re-make doet van 1984+40 (=2024) Winston 5 vingers, alleen nu betalen we niet voor een paar acteurs maar gewoon 300 Miljoen onvrijwillige medewerkers.
  Het is toch te gek om los te lopen.
  Maar de schaapjes lopen braaf naar de slachtbank, als die boze Poetin maar niet het internet platlegd, die gemene terrorist, stel je voor dat we geen MSM meer kunnen kijken en luisteren.
  Wordt dood en dood moe van als die sukkels om me heen.

  • ach rommelaar het heeft echt geen zin meer om je kwaad te maken in deze categorie van mensen ze hebben hun groepjes waarheid “om erbij te horen” en leven hun leventjes verder of er is niets aan de hand is en al wat de msm zegt is in hun ogen de waarheid waar niet aan getwijfeld mag worden ook over vergeten ze voor hun gemak hoe het er de laatste jaren aan toe is gegaan en grazen nu geluk zalig verder in hun eigen uptopie

   • Ja Margot je omschrijft een bepaalde groep mensen erg goed. Nu ik heb een paar vrienden (We laten bepaalde onderwerpen buiten beschouwing) die gewoon helemaal panisch geworden zijn en nu ook het laatste nieuws opzuigen als een spons en door het lint gaan als je met feiten komt, en ik zou ze zeker niet als principieel als dom omschrijven.
    Vind het gewoon diep triest.
    Maar het heeft 90 jaar geleden net zo gewerkt en ze hebben dezelfde nationaliteit, bij de Nederlandse kant is het meer gemakzucht en het te goeder trouw zou ik zeggen. Kan met trots zeggen dat ik de enige in de familie ben die de prik vorbij heeft laten gaan.

 7. De gifprik was ook ‘vrijwillig’. Daar komen mensen met gifprikschade nu achter. De overheid accepteert geen enkele aansprakelijkheid, “u deed het vrijwillig”.
  De desinformatiecode is ook ‘vrijwillig’. Als straks de sarmats en de kinzahls overvliegen en we daarna rillend van de kou in de fall out zitten heeft het merendeel in ieder geval goed geluisterd naar de eu fascisten en kunnen ze er trots op zijn dat ze de alternatieve media de mond hebben gesnoerd.

 8. Wel apart, het bestrijden van ”desinformatie” door degenen die zelf de grootste verspreiders van desinformatie zijn en niet in staat zijn een deugdelijke definitie te geven van het begrip desinformatie. Overigens is het technisch onmogelijk twitter voor een continent te blokkeren. Bijv. Russia Today is met wat handigheid probleemloos toegankelijk.

  • rrr juni 1, 2023 at 12:38

   Dat valt onder de noemer van democratische besluitvorming, opgelegd door de ongekozen EU leiders die zelf ook onderdruk worden gezet door de wereld elite n.m.m.

 9. Van mij mag t gezeik onderhand ophouden. Die kut vd lijken snapt echt niet dat ze dit nooit gaat winnen. Nieuws vind zijn weg wel. Dat was toen, en nu helemaal. Zonder al teveel vertraging.

  Ze kunnen roepen wat ze willen….kom maar. Kom maar op. Ik en velen kauwen vd lijken op en spugen ze weer uit als de goorste fluim die ze is. Punt.

 10. “Over oorlog gesproken: NAVO en KFOR-huurlingen hebben zojuist een stel Serviërs afgeslacht in Zvecan (Noord-Kosovo). ”

  kan deze info nergens vinden….

 11. om de leugenaars te pakken te krijgen zelf overdrijven zoals de Oekraïne heeft Rusland verslagen en amerika heeft China veroverd dat soort dingen en dan 100% omdraaien dan heb je 100% de juiste informatie en de NATO VK Eu enz zijn blij met die leugens

 12. Metafoor:
  Voor de burgers van Nederland(wink,wink)
  vanaf per x datum,word het je verboden,om een radio-ontvangst apperaat te bezitten.
  Alsook is het verboden om naar Radio Oranje te luisteren.
  Wie is nu de grootste fascist in Europa?
  Brussel!

 13. Oja en joenaaithetsteeds heeft er 14 biljoen bij getoverd!
  De armste amerikanen zitten al op hetzelfde niveau als Ukraine.
  Now extra TAXES for EVEREBODEE!!
  Als de rest van de wereldhandel van de dollar afblijft,wat er al heel wat doen
  Is het alleen de waarde die papier heeft.
  En nu doet joenaaithetsteeds precies hetzelfde als waar Trump mee bezig was.
  Bedrijven en fabrieken weer naar Usa halen!

 14. Beste Mensen

  De heer Ellon doet gewoon ook mee met dat clubje is gebruikt misbruikt heeft een Burger afluister tactiek toe geeigend
  De twitter scheit stront is door een gezamelijke organisatie opgekocht in naam van Negatieve entiteiten en hun Superieure leider of leiders want het zijn er meerderen
  Gezamelijke bonds genootschap
  Google is ook zo een partner
  Laat staan al het niet op genoemde dochter neven instellingen gestichten bedrijven

  Waarom denkt men als er naar wat dan ook word gezocht op de computer dat er dan aan van alles en nog wat overal toestemming voor moet worden gegeven ? om overal bij zoeker in te mogen Neuzen ?

  Trouwens er is nu al een terroristische zogenaamde wet doorgedrukt
  Waardoor er helemaal niks meer hoeft te worden gevraagd in verband met de
  prai visie
  China model
  Iedereen moet
  Mag niks
  Dat heet Modern Demon Crazy bij de schapen bekend als Moderne Democratie
  Betekend :
  Gedwongen Onderdanig aan dat Handjevol gestoorde Demonen zijn

  Dank U

  • Nu nog zien te handhaven wat amper….corrigeer, NIET lukt. Je kunt wel iedereen willen controleren, moet t ook nog kunnen. En dat valt ze toch tegen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in