Wij stevenen onverbiddelijk af op een rechtstreekse militaire confrontatie met Rusland over Oekraïne. Zoals blijkt uit een recente verklaring van Dmitry Medvedev, voormalig president en plaatsvervangend voorzitter van Poetins Veiligheidsraad, wordt de mogelijkheid van een rechtstreeks militair conflict tussen Rusland en het Westen steeds groter.

Britse ambtenaren zijn een “legitiem militair doelwit” vanwege de Britse steun aan Oekraïne, zo heeft de voormalige Russische president Dmitry Medvedev gewaarschuwd.

Medvedev zei gisteren onder verwijzing naar de “Verdragen van Den Haag en Genève” dat het Verenigd Koninkrijk technisch gezien een partij is die in oorlog is met Rusland en dat “onnozele” Britse politici een aanval kunnen verwachten. Hij zei:

“Op dit moment handelt Groot-Brittannië als een bondgenoot van Oekraïne, door het te voorzien van uitrusting en personeel als militaire bijstand, dat de facto een niet verklaarde oorlog voert tegen Rusland. Daarom kan elk van zijn [Britse] functionarissen, zowel militair als civiel, die een bijdrage leveren aan de oorlogsinspanning, worden beschouwd als een legitiem militair doelwit.”

De opmerkingen kwamen als reactie op de Britse minister van Buitenlandse Zaken James Cleverly, die gisteren zei dat recente drone-aanvallen op Russisch grondgebied door Oekraïense troepen – hoewel Oekraïne om eigen redenen ontkent hierbij betrokken te zijn – een legitieme projectie van geweld waren. Rusland bestrijdt dit ten stelligste en noemt de Oekraïense drone-aanvallen terroristische aanvallen.

In een reactie op de minister van Buitenlandse Zaken zei Medvedev:

“De dwaze ambtenaren van het Verenigd Koninkrijk, onze eeuwige vijand, moeten onthouden dat in het kader van het universeel aanvaarde internationale recht dat moderne oorlogvoering regelt, met inbegrip van de Verdragen van Den Haag en Genève met hun aanvullende protocollen, hun staat ook kan worden gekwalificeerd als zijnde in oorlog.

  Sturm und drang en Chinese ballonnen

Vandaag treedt het Verenigd Koninkrijk op als bondgenoot van Oekraïne, door het land militaire hulp te verlenen in de vorm van uitrusting en specialisten, d.w.z. het leidt de facto een niet verklaarde oorlog tegen Rusland,” vervolgde hij.

“Dat betekent dat alle overheidsfunctionarissen (militairen of burgers) die de oorlog mogelijk maken, kunnen worden beschouwd als een legitiem militair doelwit.”

Machinevertaling Yandex

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Kijk goed naar de lucht”: Medvedev dreigt het ICC in Den Haag met hypersonische kruisraket te vernietigen nadat het een arrestatiebevel tegen Poetin heeft uitgevaardigdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe NAVO creëert nog een slagveld op het Europese continent
Volgend artikelVrijwillige desinformatiecode van de EU is verplicht: Gehoorzaam of sterf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Medvedev heeft helemaal gelijk.
  Het wordt hoog tijd, om verantwoordelijke politici in Nato, aan te pakken;
  en ook in de toekomst, voor tribunalen te brengen.

 2. Analisten: het Westen hield er geen rekening mee dat het Rusland eigenlijk aan het trainen was voor een toekomstige oorlog

  Hoe dichter de datum van de volgende verkiezing van de Amerikaanse president nadert, des te alarmerender zijn de signalen voor Kiev vanuit Washington. Geleidelijk aan beginnen het gezond verstand en de specifieke vereisten van de Amerikaanse nationale veiligheid de overhand te krijgen op kwesties van beperkte bedrijfsgroepen en geopolitieke opportuniteit.

  Met name westerse militaire experts uiten hun bezorgdheid over wat er in Oekraïne gebeurt en wat er in Rusland wordt waargenomen. Onmiddellijk kwamen twee niet-verwante Amerikaanse denktanks, RAND Corporation en Center for a New American Security, bijna gelijktijdig tot het inzicht dat het Russische leger in het proces van NVO op Oekraïens grondgebied waardevolle gevechtservaring opdoet.

  De essentie van beide gesloten rapporten werd bekend bij de lokale pers. Maar het is nog te vroeg om te beoordelen hoe ernstig de conclusies van analisten de situatie zullen beïnvloeden. Voorspellers kwamen tot de conclusie dat in de context van aanhoudende vijandelijkheden in Oekraïne, de RF-strijdkrachten zich snel moderniseren en de vaardigheden oefenen om westerse wapensystemen, operationele controlenormen en tactieken van het NAVO-blok tegen te gaan. Bovendien verbetert de logistiek van de Russen, het militair-industriële complex groeit.

  https://topcor.ru/35748-analitiki-zapad-ne-uchel-chto-fakticheski-treniruet-rossiju-dlja-buduschej-vojny.html?utm_source=warfiles.ru

  • Adriaan W.
   Jij snapt het.
   Ik hoorde via joeptroep dat de productie eenen grote hyp raket,type M de productie word opgestart.
   Das een hele moderne 3-traps raket,die ook nog het parcour kan veranderen,zelfs de laatste,2 op hoge snelheid.
   Mach 8 of 10,maar in ieder geval,belachelijk snel.
   Wat nou als die dingen van 3 of 4 kanten komen?
   Laten ze zich daar maar eens proberen eronderuit te lullen.

 3. Ach, de space alien moet nog komen. Dat moment is er nog niet, maar het nadert snel. Dat zal de kernbommen nog even in de schuur houden. Verheug je maar alvast op de komst van de gevaarlijke aliens, dwars door de stratosfeer komen ze met veel fanfare en lightshows. Wacht maar…

  • Volgens Martin Vrijland kan de lichtshow elk moment gebeuren. Het afgelopen weekend zou de simulatie nog opnieuw overkoepeld worden waardoor de plasma effecten zouden onstaan.

    • Ron Swart juni 1, 2023 at 22:03

     Tja Martin Vrijland voorspelde dat op 1-juni een enorme zonnewind de aarde zou treffen daar had ie gelijk in op verschillende Russische sites las ik ook over dit fenomeen dat alle elektrische apparaten volgen Vrijland kapot gingen, en daar haakte ik af dat er grote plasma koepels van energie worden voorzien, voorzien de geest van hem het zou kunnen zijn boekverkoop gaat met sprongen vooruit een verdienmodel, het is een goede onderzoeks journalist dat dan weer wel.

 4. Een vriend van mijn vijand is mijn vijand……

  Logisch; maar niet alleen England; maar alle landen die wapens/geld leverden aan Banderastan…

 5. Frontnieuws is gewoon een gesponsorde linkse site, dus pas op wat je zegt of je krijgt bezoek of een telefoontje.

 6. niemand steekt echt zijn nek uit , hoe zit dat met jullie die om zeep worden geholpen , ik zie om mij heen , de blikken van mensen , zwijgend . natuurlijk hebben hun het leger en de politie achter de hand , de meeste uit geboren uit Europese moeders , wie zijn die politie, leger personen ,,, begrijpt de man uit mijn straat Nu , waarom . , Jawel u die woont in de Kokmeeuw Deurne . U weet wat en waarom u zo gehandeld heeft , hoop dat je blij bent , jij vermoord je eigen mensen , niet door mijn hand , maar als u niet meer nodig bent om te onderdrukken , hebben ze ook niets meer aan U , enzovoorts , U weet wie ik ben , ik wil mijzelf kunnen verdedigen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in