De IAEA heeft dus haar zogenaamde “rapport” vrijgegeven, en dat is een “nothing burger” van 52 bladzijden, en niet iets dat het waard is om een “rapport” genoemd te worden. U kunt het hele ding hier lezen:

https://www.iaea.org/sites/default/files/22/09/ukraine-2ndsummaryreport_sept2022.pdf maar, eerlijk gezegd, is het tijdverspilling. Eén voorbeeld maar:

Merk op hoe in dit verslag informatie over Ukronazi-beschietingen wordt gepresenteerd alsof het de Ukronazi’s niet waren. Ze hebben zelfs die ontroerende foto opgenomen:

Kortom: het was precies wat iedereen met hersens verwachtte. De IAEA is voor nucleaire kwesties, wat de OPCW is voor chemische kwesties – een gehoorzame papegaai voor de VS & Co, schrijft Andrei.

Ja, de IAEA zal een aantal waarnemers bij de ZNPP laten, maar als die “beroepsblind” zullen worden, zoals bijvoorbeeld de “waarnemers” van de OVSE dat al jaren zijn, wat heeft het dan nog voor zin om ze te houden????

Ik denk dat de tijd gekomen is dat Rusland tegen ELK en ALLE door de VS gecontroleerden zegt dat ze kunnen oprotten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video: Oekraïense nazi’s verbrandden Russische krijgsgevangene levendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Russische drones vernietigen drie M777, twee M109 houwitsers en RM70 MRL van Kiev regime (Video's)
Vorig artikelMOET U ZIEN: “Denkt u dat dit eerlijk is?” – Moderna CEO en AstraZeneca functionaris onthullen schokkende geheimen van COVID-vaccins nadat Roemeens parlementslid Cristian Terheș hen ondervraagd heeft
Volgend artikelRuslands “Dead Hand” nucleair afweersysteem kan autonoom honderden kernwapens uitsturen, zelfs nadat het land een nucleaire eerste aanval te verduren heeft gekregen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Hier kan de IRI een liedje van zingen. Komt hierop neer; Wiens brood men eet diens woord men spreekt. Als de MSM geinfiltreerd en gecontroleerd worden dan ook alle agentschappen en instanties.

  2. Het is gewoon een internationale kliek, laat dat duidelijk zijn. Is al eerder door iemand ooit gezegd, mocht toen ook al niet. Dan ga je er aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in