De IAEA heeft dus haar zogenaamde “rapport” vrijgegeven, en dat is een “nothing burger” van 52 bladzijden, en niet iets dat het waard is om een “rapport” genoemd te worden. U kunt het hele ding hier lezen:

https://www.iaea.org/sites/default/files/22/09/ukraine-2ndsummaryreport_sept2022.pdf maar, eerlijk gezegd, is het tijdverspilling. Eén voorbeeld maar:

Merk op hoe in dit verslag informatie over Ukronazi-beschietingen wordt gepresenteerd alsof het de Ukronazi’s niet waren. Ze hebben zelfs die ontroerende foto opgenomen:

Kortom: het was precies wat iedereen met hersens verwachtte. De IAEA is voor nucleaire kwesties, wat de OPCW is voor chemische kwesties – een gehoorzame papegaai voor de VS & Co, schrijft Andrei.

Ja, de IAEA zal een aantal waarnemers bij de ZNPP laten, maar als die “beroepsblind” zullen worden, zoals bijvoorbeeld de “waarnemers” van de OVSE dat al jaren zijn, wat heeft het dan nog voor zin om ze te houden????

Ik denk dat de tijd gekomen is dat Rusland tegen ELK en ALLE door de VS gecontroleerden zegt dat ze kunnen oprotten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video: Oekraïense nazi’s verbrandden Russische krijgsgevangene levendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Russische marine neemt haar eerste "Nucleaire Tsunami"-torpedo onderzeeër in ontvangst

5 REACTIES

  1. Hier kan de IRI een liedje van zingen. Komt hierop neer; Wiens brood men eet diens woord men spreekt. Als de MSM geinfiltreerd en gecontroleerd worden dan ook alle agentschappen en instanties.

  2. Het is gewoon een internationale kliek, laat dat duidelijk zijn. Is al eerder door iemand ooit gezegd, mocht toen ook al niet. Dan ga je er aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here