Deugmensen en een paar communisten © Haeferl / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Uit een rapport van het Duitse Federale Bureau voor de Statistiek blijkt dat 21,2 miljoen inwoners van Duitsland een “migrantenachtergrond” hebben, volgens een in 2019 verkregen volkstelling.

Immigrantenachtergrond wordt gedefinieerd door degenen die ofwel zelf zijn geïmmigreerd ofwel ten minste één geïmmigreerde ouder hebben. Vorig jaar bedroeg het aandeel 25,5 procent, dat nu is gestegen tot het nieuwe record van 26 procent. In absolute cijfers is dit 21,2 miljoen volgens de gegevens die vorig jaar zijn verzameld, aldus Breitbart.

Het grootste deel van de mensen met een migrantenachtergrond, 13 procent, zijn Turken. Gevolg door de Polen en daarna de Russen.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Grotendeels Europeanen

Bijna tweederde, oftewel 65 procent, van de mensen met een migrantenachtergrond heeft zijn wortels in een ander Europees land, terwijl die uit Azië en landen als Syrië, Afghanistan en Irak 22 procent van de 21,2 miljoen mensen uitmaken.

Iets meer dan de helft, 11,1 miljoen, is in Duitsland geboren, terwijl de overige 48 procent is gemigreerd.

Gezinshereniging

In 2019 was de belangrijkste reden voor immigratie naar Duitsland gezinshereniging. Maar liefst 48 procent immigreerde om die reden.

Volgens schattingen zal het aandeel met een migrantenachtergrond in de komende twee decennia naar verwachting toenemen tot ten minste 35 procent. Zelfs 40 procent is rond 2040 niet uitgesloten.

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

  Van weerbericht tot klimaathysterie: zo werkt manipulatie
Vorig artikelDe White Power-beweging krijgt de schuld van de BLM-rellen in de Verenigde Staten
Volgend artikelReeds voor blanke vestiging bijna overal slavernij onder inheemse indianenstammen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in