Een klant van een Aldi-filiaal in Hagen-Hohenlimburg filmde een bijzondere culturele verrijking en zette deze zonder meer op het net. Daarop ziet men: Een zwarte Afrikaan, die boos schreeuwt, de kassiers en klanten bedreigt, en ook een kassa op zijn weg naar buiten sloopt.

Waarover de Afrikaan van streek was, is niet duidelijk. Misschien kon hij geen toiletpapier meer krijgen? Of stoorde hem de minimale afstand die moet worden aangehouden vanwege het Coronavirus? Er zijn speciale markeringen op de vloer aangebracht met plakband.

Hagen: Afrikaner dreht in Aldi-Filiale durch

Illegale migranten kosten Duitsland 27,4 miljard euro: Merkel laat Duitsland gecontroleerd doodbloeden

1 op 25 cliënten werd in 2021 behandeld voor bijwerkingen van Covid vaccins, zegt Duitslands grootste ziektekostenverzekeraar

3 REACTIES

    • Meestal laat ik zulke comments voor wat het is, het zijn namelijk de domste mensen die dit soort berichten neerzetten, maar deze kon ik even niet voorbij laten gaan! Dit is echt een belachelijke en kinderachtige reactie! Zeker als je beseft dat meerdere blanke Nederlanders op dagelijkse basis zich onbeschofter dan deze man gedragen! Beter hou je je commentaar gewoon voor je!

  1. Deugdmens Roos heeft geen humor! Zuurpruimpje?
    Misschien heeft deze neger wel een vooruitziende blik want de aldi wil nu (dec 2021) niet-gevaccineerden gaan ontslaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here