Een klant van een Aldi-filiaal in Hagen-Hohenlimburg filmde een bijzondere culturele verrijking en zette deze zonder meer op het net. Daarop ziet men: Een zwarte Afrikaan, die boos schreeuwt, de kassiers en klanten bedreigt, en ook een kassa op zijn weg naar buiten sloopt.

Waarover de Afrikaan van streek was, is niet duidelijk. Misschien kon hij geen toiletpapier meer krijgen? Of stoorde hem de minimale afstand die moet worden aangehouden vanwege het Coronavirus? Er zijn speciale markeringen op de vloer aangebracht met plakband.

Hagen: Afrikaner dreht in Aldi-Filiale durch

Illegale migranten kosten Duitsland 27,4 miljard euro: Merkel laat Duitsland gecontroleerd doodbloeden

  Goed nieuws, want een studie toont aan: De ongevaccineerden laten zich niet chanteren
Vorig artikelTerrorisme? 7-jarig meisje keel doorgesneden in Brits park
Volgend artikelIn het voetspoor van de culturele verrijking: Kakkerlakken, wandluizen en vlooien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

    • Meestal laat ik zulke comments voor wat het is, het zijn namelijk de domste mensen die dit soort berichten neerzetten, maar deze kon ik even niet voorbij laten gaan! Dit is echt een belachelijke en kinderachtige reactie! Zeker als je beseft dat meerdere blanke Nederlanders op dagelijkse basis zich onbeschofter dan deze man gedragen! Beter hou je je commentaar gewoon voor je!

  1. Deugdmens Roos heeft geen humor! Zuurpruimpje?
    Misschien heeft deze neger wel een vooruitziende blik want de aldi wil nu (dec 2021) niet-gevaccineerden gaan ontslaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in