Het aantal misdrijven dat asielzoekers vorig jaar hebben gepleegd, is met bijna 30 procent gestegen. Veel van deze mensen komen uit veilige landen waar geen oorlog of conflict gaande is en men dus geen reden heeft om asiel aan te vragen.

Volgens een rapport van het ministerie van Justitie en Veiligheid dat door de Telegraaf is verkregen, zijn er in 2019 ongeveer 6.000 misdrijven gepleegd door asielzoekers, een toename van 27 procent ten opzichte van het jaar daarvoor, toen er bijna 5.000 misdrijven werden gepleegd door asielzoekers.

Niet alleen de sterke toename van het aantal misdrijven van asielzoekers baart zorgen, ook het soort misdrijven dat zij plegen is verslechterd.

Vorig jaar ging het in de meeste gevallen om ‘kleine’ misdrijven als winkeldiefstal, zakkenrollerij of inbraak, maar ook geweldsdelicten als poging tot moord en verkrachting kwamen steeds vaker voor.

De absolute meerderheid van de criminele asielzoekers in Nederland komt uit gebieden waar geen oorlogen of conflicten heersen en worden beschouwd als zogenaamde veilige landen, zoals Algerije en Marokko. Personen uit dergelijke landen vormen bijna 70 procent van de criminele migranten.

  Inflatie in Nederland loopt op tot bijna 12 procent
Vorig artikelVolgende EU-waanzin: Asielaanvragen in de toekomst ook via e-mail en post
Volgend artikelVrij spel moslims: Duitse Minister-president van de Linke laat Ramadan feesten toe ondanks Corona gevaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Criminaliteit is toegenomen onder “vluchtelingen”. En nóg steeds zijn dit niet de eerlijke cijfers. De meeste zaken belanden nog altijd in de doofpot. Wij worden doorlopend besodemieterd door de Haagse Bende !

  2. WORD HET DAN NIET EENS TIJD ,DAT ER STRENGERE REGELS GAAN GELDEN ,TEGEN TUIG DIE HIER ALLEEN MAAR DE BOEL OP STELTEN ZETTEN ,MET HUN GROTE BRUTALE ROT BEKKEN. STEM DAAROM OP DE PVV MET DE VOLGENDE VERKIEZINGEN , LAAT GEERT HET DAN MAAR EENS PROBEREN , EN ZIT HEM DAN NIET STEEDS DWARS LINKSE DOMBO,S .

  3. Wij nederlanders maken aan de lijve mee dat islamieten zich niet aanpassen aan de nederlandse samenleving. Ik heb dit zelf geconstateerd uit hoofde van mijn werk in een overheidsfunctie. De enige die hier al jaren voor waarschuwd en gelijk heeft is Geert Wilders, die door zijn uitspraken voor rassist wordt uitgemaakt. De meeste politieke partijen kijken nog steeds weg. Dat baart mij zorgen. Ik heb heel direct kennis gemaakt met deze cultuur. Ik heb bij mensen thuis gelogeerd. Ze waren vriendlijk en erg gastvrij maar De Islam is en blijft volledig en altijd nummer
    een. Christenen zijn niets in hun ogen.

  4. Elk zich democratisch noemend land zou in zijn Grondwet elke vorm van geestelijke beleving en/of belijdenis totaal moeten verbieden in openbare aangelegenheden met name ten overstaan van de bevolking! Elke vorm van die beleving is immers gestoeld op de dood en niemand is ooit teruggekeerd om te verkondigen wat dat betekent. Ook elke vorm van subsidie of betaling aan elke vorm van dergelijk ‘onderwijs’ zou moeten ingetrokken worden. Zij worden immer gefinancierd door hun respectieve landen. Trouwens, wie een veroordeling in ‘correctionele’ zaken oploopt, zou, indien dit reeds het geval is, zijn nationaliteit moeten verliezen en met pak en zak en gans de familie naar land van herkomst moeten uitgewezen worden, desnoods manu militari!

  5. Zeer kwalijk dat in dit overigens lezenswaardige artikel het aandacht besteden aan vrijwel niet erkend noch vervolgd antisemitisme door joodse politiegroepen onder ‘diversificatie’ wordt geschaard, een verschijnsel dat door de auteur als negatief wordt gezien. Gooi niet alles op één hoop! Hier gaat het toch om heel iets anders dan corruptiegevoeligheid van allochtone agenten met grote nadelen voor het politieapparaat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in