Een ontworpen wereldwijde ineenstorting is nu aan de gang. Als u dit leest, weet u al hoe het zit: de komende financiële ineenstorting, beraamde massale hongersnood, biowapens met vaccins, de mogelijkheid van een kernoorlog, de “grote reset”-agenda en nog veel meer. Het lijdt geen twijfel dat de ineenstorting – die al is begonnen – een chaotische gebeurtenis zal zijn, en dat miljarden mensen nodeloos zullen lijden terwijl globalisten de wereldvoorraden voedsel, energie en geld verstikken. Maar de nasleep van de ineenstorting biedt de mensheid ook de kans om een andere toekomst te kiezen nadat dit huidige tirannieke systeem is vernietigd. In deze keuze kan de mensheid vrijheid en welvaart vinden, schrijft Mike Adams.

Dat is het onderwerp van mijn Situation Update podcast van vandaag (zie hieronder). Deze dynamiek herinnert ons er ook aan dat we ons moeten voorbereiden om de ineenstorting te overleven, zodat we kunnen deelnemen aan de volgende samenleving die uit de as van dit huidige mislukte systeem herrijst. Alleen degenen met een hartslag zullen uiteraard zeggenschap hebben over de structuur van de beschaving in het tijdperk na de ineenstorting.

Om te overleven en te gedijen, moet de mensheid overschakelen van een gecentraliseerde, “nep”-beschaving (nepnieuws, nepwetenschap, neplandemie, nepgeld, neponderwijs, nepbiologie, nepterrorisme, enz.) naar een gedecentraliseerde samenleving die geworteld is in moraliteit en realiteit. Dit betekent dat de voedselproductie op lokaal niveau moet worden gebracht, waar kleinschalige lokale boerderijen zorgen voor redundantie en veerkracht. Onderwijs moet ook lokaal zijn, in plaats van dat kinderen worden onderworpen aan centraal geplande indoctrinatie-agenda’s van kinderlokkers en pedofielen die zich voordoen als leraren en adviseurs.

De toekomst van het geld ligt in decentralisatie, wat goud en zilver automatisch bereiken. Er is bijvoorbeeld geen centrale bank die goud uitgeeft, en het aanbod wordt beperkt door de wetten van de fysica en de geologie, omdat het zeer moeilijk te delven is. Evenzo bestaan er technologieën voor gedecentraliseerde financiële transacties en gedecentraliseerde meningsuiting, waarbij geen enkele centrale autoriteit kan besluiten u het zwijgen op te leggen omdat het hun niet bevalt wat u zegt.

De mensheid kan nooit vrij zijn zolang zij lijdt onder gecentraliseerde controle. Gelukkig voor ons allen vernietigt dat gecentraliseerde systeem zichzelf in een verbazingwekkend tempo. En helaas voor ons allen zal dat systeem een enorme vernietiging veroorzaken als het in vlammen opgaat, wat betekent dat degenen die zich niet voorbereiden op de gevolgen, de overgang naar een post-globalistische wereld misschien niet zullen overleven.

PayPal kondigt aan dat het $2500 van uw rekening zal stelen voor elk geval van “verkeerde informatie” dat u pleegt… en krabbelt dan terug

In het weekend bracht PayPal een nieuwe eindgebruikersovereenkomst uit waarin specifiek werd verklaard dat het bedrijf $2500 van uw PayPal-rekening zou kunnen stelen voor elk geval van “desinformatie” waarmee u zich inlaat. De Daily Wire meldde dit als eerste en het verhaal ging ultraviraal, wat massale verontwaardiging opriep bij PayPal-gebruikers die massaal hun rekeningen afsloten.

  Willen jullie de totale deïndustrialisatie?

Binnen een dag of zo, in reactie op de uitbarstende verontwaardiging, draaide PayPal zichzelf om en deed alsof de specifieke taal om $2500 van uw rekening te halen een of andere typefout was. Zondag laat meldde The Epoch Times dat PayPal een correctie had uitgegeven en het gestoorde beleid had teruggedraaid. (Sluit NU uw PayPal-rekening. Wacht niet tot ze al uw geld stelen om een absurde nieuwe reden die ze verzinnen).

Toch weten we allemaal dat dit precies is wat PayPal van plan is te doen bij de eerste gelegenheid waarbij ze denken ermee weg te kunnen komen. Erger nog, we weten ook dat dit een proef is die is geprobeerd als onderdeel van het “sociale kredietscore”-systeem waarbij zelfs reguliere banken (of Centrale Bank Digitale Valuta’s) u zullen straffen voor alles wat het regime beschouwt als “desinformatie”.

Wat is desinformatie? Alles wat waar is, zo blijkt: eer zijn maar twee geslachten. COVID-19 vaccins doden mensen. SARS-CoV-2 was een biowapen. De verkiezingen van 2020 zijn vervalst. Klimaatverandering is bedrog. De inflatie is geen 8,3%, enzovoort.

In wezen zou elke waarheid die u uitspreekt u duizenden dollars aan automatische boetes opleveren. Dit is de toekomst die de mensheid te wachten staat als het huidige systeem blijft bestaan.

Het huidige systeem is geworteld in puur kwaad, en we zouden de ineenstorting ervan moeten vieren.

Gelukkig voor ons allen is het huidige systeem al in een staat van versnelde ineenstorting. Het nep “geld”-systeem met fiatvaluta loopt op zijn laatste benen. De geloofwaardigheid van het westerse medische systeem en al zijn valse handhavers – CDC, FDA, HHS, Big Pharma – is volledig ingestort. Het volk vertrouwt zelfs de FBI en het Ministerie van Justitie niet meer, die beide worden gezien als “bewapend” tegen conservatieven, christenen en pro-life voorstanders .

In plaats van bang te zijn voor de ineenstorting, zouden we de verandering moeten verwelkomen. Wat de mensheid te wachten staat nadat de vuilnisbelt van dit huidige tirannieke regime eindelijk tot as is vergaan, is een wereld met veel meer kansen, overvloed en vrijheid.

Stel je voor dat je een klein bedrijf hebt zonder gedwongen lockdowns of 87.000 IRS-agenten die je accountant stalken. Stelt u zich een wereld voor waarin u het recht hebt om vuurwapens te kopen voor zelfverdediging zonder dat u bang hoeft te zijn om door de steeds veranderende (en gekmakende) regels van de ATF in een misdadiger te worden veranderd. Stelt u zich een wereld voor waarin het geld dat u verdient en spaart niet bijna 2% per maand aan koopkracht verliest door het eindeloos drukken van geld door een centrale bank die functioneert als een crimineel kartel dat satanisten en criminelen macht geeft en tegelijkertijd eindeloze oorlogen en bioterrorisme financiert.

  Satanische Baphomet, demonen gespot in King Charles-schilderij

Stel je een wereld voor waarin je vrij kunt spreken op alle dominante sociale media platforms zonder te worden verbannen of gedeplatformeerd. Dit is de wereld die komt na de ineenstorting van dit huidige luciferiaanse systeem, en het is een wereld die tiranniek links angst aanjaagt, omdat de enige manier waarop zij aan de macht kunnen blijven, is door hun weg naar dominantie te bedriegen, te censureren en te bedreigen.

De “goedgelovige klasse” en hoe links zichzelf vernietigt en de weg vrijmaakt voor meer gekwalificeerde mensen om de toekomst van de menselijke beschaving te bepalen

In de podcast van vandaag bespreek ik de “goedgelovige klasse” van mensen en hoe zij bijna alles geloven wat zij horen van een zogenaamde “gezaghebbende” bron.

De goedgelovige klasse gelooft al het volgende:

 • Dat orkanen nooit voorkwamen vóór de uitvinding van de verbrandingsmotor.
 • Dat kinderen ervoor kunnen kiezen om van geslacht te veranderen nog voor ze geboren zijn.
 • Dat een man zwanger kan worden.
 • Dat de dollar altijd zal blijven bestaan en geen enkel risico van ineenstorting heeft.
 • Dat het drukken van geld geen inflatie veroorzaakt.
 • Dat de overheid eerlijk is en opkomt voor de kleine man (of vrouw).
 • Dat niemand ooit een wapen nodig heeft omdat de overheid je zal beschermen.
 • Dat het afsluiten van alle fossiele brandstoffen en het veroorzaken van energieschaarste zal leiden tot een “groene” economie.
 • Dat machtige megaconcerns mensen meer willen helpen dan winst maken.
 • Dat alle vaccins veilig en effectief zijn, ook al is er geen bewijs voor die conclusie.
 • Dat preppen dom is, en dat alleen gekke mensen denken dat er uitval kan komen.

Als gevolg daarvan is de “goedgelovige klasse” van mensen: 1) Volledig gevaccineerd, 2) Volledig onvoorbereid op verstoringen of tekorten.

Dit betekent dat velen van hen zullen sterven door vaccinaties, hongersnood, schaarste, sociale onrust, enzovoort. Interessant is dat, aangezien dit de mensen zijn die zich mengen in een samenleving die geworteld is in vrijheid, overvloed en de rechtsstaat, hun zelfverwijdering uit de samenleving de aanzet zal geven tot het aannemen van nieuwe ideeën die de volgende samenleving meer gedecentraliseerd, veerkrachtig en vrij zullen maken.

Zij versnellen in wezen de evolutie van de menselijke vrijheid door zich uit de samenleving te verwijderen door vaccinatie-zelfmoord, verhongering en door zich te laten doden door het geweld dat in de Democraten steden zal losbarsten wanneer de financiële ineenstorting versnelt. (Denk eraan, deze mensen zijn anti-politie en pro-crimineel, en ze staan op het punt de gevolgen van zulke dwaasheid te ondervinden…)

De vergeetachtige massa’s zullen met andere woorden hun hele “werkelijkheid” zien instorten. Ik heb zojuist een mini-documentaire uitgebracht over dit exacte fenomeen. U kunt hem hier bekijken:

  Vladimir Poetin houdt van tanks

Ondertussen zullen degenen die in de werkelijkheid leven, goed gepositioneerd zijn om te helpen bij de wederopbouw van de samenleving met lokale, gedistribueerde kleine bedrijven die daadwerkelijk dingen produceren (producten en diensten) in plaats van alleen maar te bestaan om PPP-leningen van de overheid en reddingsgeld aan te vragen. Als de mensheid een eerlijk geldsysteem kan bereiken dat door goud wordt gedekt en niet onderworpen is aan het eindeloos drukken van overheidsgeld, zullen wij, het volk, onbeperkte welvaart bereiken doordat wij het geld dat wij met onze ideeën en inspanningen verdienen, kunnen houden en investeren. Alleen al het beëindigen van de plunderingsagenda van de grote regering en de centrale banken zal de economische realiteit van elke werkende persoon in de wereld verbeteren, en miljarden mensen uit de armoede halen (of hoeveel mensen er nog in leven zijn nadat het biowapen voor wereldwijde vaccinatie zijn beloop heeft gehad).

Nogmaals, wees niet bang voor de ineenstorting. Bereid u erop voor en verwelkom het, want het is de volgende noodzakelijke stap voor de mensheid om de wereldwijde luciferische cultus die momenteel de wereld bestuurt, ten val te brengen en te vervangen door een pro-menselijke, pro-God, pro-leven beschaving die leven, vrijheid en het nastreven van geluk eert en respecteert.

Krijg meer details in de keiharde Situation Update podcast van vandaag:

– Wees niet bang voor de ineenstorting; het is NOODZAKELIJK om het kwaad te ontmantelen.
– Bereid u voor om de volgende samenleving opnieuw op te bouwen met een nieuwe pro-menselijke, pro-vrijheid structuur.
– “Antifragiel” moet de structuur zijn van de volgende samenleving: Gedecentraliseerd, lokaal, overbodig.
– Veerkrachtige voorbereiding zal U door de ineenstorting loodsen, levend en functionerend.
– Overschakelen op GOUD en ZILVER zal uw financiële activa overbrengen naar de samenleving na de ineenstorting.
– De val van Big Government, Big Pharma, Big Tech en Big Ag is een voordeel voor de wereld.
– #PayPal dreigt $2500 te stelen van elke gebruikersrekening als ze “verkeerde informatie” verspreiden.
– Moraal en ethiek storten snel in de hele moderne samenleving in als luciferiaanse agenda opkomt.
– Analyse van de #Oekraïense bomaanslag op de brug van #Crimea.
– Interview met Jim Willie van Golden Jackass.
– Waarom WIJ de “witte hoeden” zijn die het kwaad moeten verslaan en de tirannie moeten ontmantelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZijn ze echt zo dom?
Volgend artikelSchokkende cijfers door regering gepubliceerd over door COVID-vaccinatie sterfgevallen: 1 op 73 dood in mei 2022, 1 op 246 dood binnen 60 dagen & 1 op 482 dood binnen een maand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het probleem is de centraal gestuurde monetaire economie wat geleid heeft tot extreme corruptie in alle haarvaten van het systeem. Decentralisme o.a. met p2p-technologie, eliminatie van de overheid als tussenpartij voor transacties, ruilhandel, lokalisme etc. is de weg om om de diepgaande corruptie te bestrijden. Zonder decentralisme is o.a. vrijheid, democratie, waarheidsvinding onmogelijk.

 2. Ene mevrouw Baarsma vond het hier ook tijd om over een persoonlijk carbonbudget te beginnen. Dat was voor mij reden genoeg – naast het verraden, verkrachten en verneuken van ooit hun grootste inkomstenbron, de boeren – na 40 jaar mijn rekening op te zeggen bij deze WEF bank.
  Je principes trouw blijven is voor veel mensen omgekeerd evenredig aan de hoeveelheid moeite die ze daarvoor moet doen.
  De koers van PayPal was gisteren flink lager. Ik hoop dat ze finaal naar de kloten gaan.

  • Elke bank zit er tot zijn nek in. Dus je stapt over van de ene rat naar de andere rat.
   Mijn buurvrouw werkte jarenlang bij een bank en die deed wel eens een boekje open tegen ons. Dat was voordat ze ontslag nam omdat ze misselijk werd van de werkwijze van haar bank. Ze was al een dagje ouder en verdiende er goed maar ze kon er niet meer tegen. De corruptie, de manipulatie.
   Ik lees her en der dat veel mensen overgaan naar de Reg**bank vanwege de service. En toch, als je er wat dieper in de materie duikt dan vind je ook dáár de rottigheid terug. Die knoeien ook wat aan. Neem nou de topman van de Volksbank waar de Regiobank onder valt. Die wilde zijn Amerikaanse greencard niet inleveren met als gevolg dat ‘zijn’ banken, SNS/ASN/Regiobank/BLG Wonen onder het Amerikaanse sanctierecht vielen. Ook de onderlinge ruzies en pesterijen en intimidaties aan de top bij de Volksbank zijn berucht.
   Wat voor bank dan ook, ze hebben allemaal bazen en baasjes die alleen voor zichzelf gaan. Hun klanten interesseert hen niets.
   Ik zit ook bij de Rabo en ik vind het een kutbank, we hebben er vreselijke dingen meegemaakt. O.a. obligaties die er spoorloos verdwenen zijn. Geen verklaring krijgen, niet eens meer te woord worden gestaan.
   Toch, overstappen naar een andere bank heeft helemaal geen zin. Dat hebben we in het verleden wel gedaan maar daar kom je hetzelfde tegen. Alleen in een andere vorm.
   Je werkt ook alleen bij een bank als je een bepaalde mentaliteit hebt. Die bij het vak hoort.

   • Banken werken (verplicht) voor amerikanen en andere opsporingsdiensten.
    Geen enkele financiële instelling deugt derhalve.

    De tijd dat banken er waren voor bewaren en uitlenen geld functie is al heel lang niet meer hun kernfunctie.

   • Ooit noemde Mockingbird press/ msm krant New York Times de Triodosbank de groenste bank ter wereld.
    Inderdaad allemaal een pot nat.

 3. Halleluja klets van deze verslaggever.
  De situatie verloopt exact volgens plan van globalisten.
  Het roven , plunderen gaat door tot er niets meer te jatten valt.
  “ tulpenbollen zijn nu door bodem chemicaliën niet te.vreten “
  geloven in politiek : 🤡 clownsworld

 4. Onderstaande doet me denken aan de uitspraak van de oude Rothschild omtrent diens ´kameraad Mao´ die middels miljoenen doden de Chinese economie zoveel productiever en efficiënter had weten te maken. Volgens deze Rothschild destijds één van zijn beste projecten ooit.

  The LEAKED Conversation Liz Truss DOESN’T Want You to Hear
  https://www.youtube.com/watch?v=KLlxwoeFCgU

  • O dus daarom is China weer bezig veel mensen uit te moorden door hen dood te spuiten en hen het leven moeilijk te maken zodat ze zich van kant maken. Gewoon Mao zijn truukje even herhalen.

  • De communistische omwenteling in 1949 in China was volgens David Rockefeller (1915 – 2017) het grootste sociale experiment in de geschiedenis. Hij kwam graag langs om Mao Zedong een hart onder de riem te steken.

 5. Ik vind het ook helemaal niet erg. Alleen jammer dat het precies de bedoeling is en gaat volgens ‘hun’ agenda. Orde uit chaos… enzo. Maar hopelijk gaat het tegelijk genoeg slapende schaapjes wakker schoppen en laten nadenken.

  Ik denk dat het te doen is om alle primaire levensbehoeften voor iedereen gratis te maken. Dat is wel wanneer alle technieken die al tientallen jaren in een doofpot worden gehouden worden vrijgegeven, zoals vrije energie. Met daarnaast een geldsysteem voor iedereen die behoefte heeft aan alles wat niet primair is (en dat zal voor bijna iedereen gelden). Maar dan wel een geldsysteem zonder rente. Want rente is kanker. En als we dan nog steeds met zoveel mensen zijn is dat eigenlijk niet erg, hoe meer mensen er zijn hoe meer het werk wat echt belangrijk is en gedaan moet worden door iedereen met steeds minder uur gedaan kan worden. Probleem werkloosheid ook zo opgelost en genoeg tijd over om nog creatief bezig te kunnen zijn. Welke satanische mongool heeft ooit bedacht dat mensen per se bijna de helft van hun wakkere leven (dus de 8 uur slaap per dag niet meegerekend) zou moeten werken? Moderne tyfus slavernij is wat het overduidelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in