Het lijdt geen twijfel meer dat we ons midden in de grootste, meest effectieve propagandaoorlog in de geschiedenis van de wereld bevinden. Niets komt zelfs maar in de buurt. Als gevolg hiervan heeft zich een massapsychose ontwikkeld, waarbij veel normaal gesproken rationele mensen hun vermogen tot redeneren volledig zijn kwijtgeraakt. Je kunt ze stapels onweerlegbare informatie laten zien en ze weigeren er ook maar iets van te geloven. Wat is de kern van deze massapsychose? Dr. Breggin legt uit:

“Het is uiterst belangrijk dat we ons over deze poging heen zetten om ons allemaal hulpeloos, gehoorzaam en volgzaam te maken. We moeten weten: wie zijn de meesters die dit sturen? Aan de andere kant moeten we de mechanismen voor deze manipulatie begrijpen … Het is een subtiel schrikbewind … We kijken naar een revolutie tegen ons die ons als kinderen hulpeloos wil laten voelen.

In psychotherapie zien we vaak mensen die vreselijk zijn misbruikt door hun ouders, maar ze kunnen het niet onder ogen zien. Ze kunnen het niet identificeren als het kwaad… We kunnen het niet verdragen te denken dat er mensen zijn die ons kwaad willen doen en ons manipuleren. Je kunt het niet verdragen te denken dat er mensen zijn die anders zijn dan wij – mensen die plezier beleven aan kwetsen en domineren …

Dus, wil ik eerst identificeren wie deze mensen zijn. Wie doet ons dit aan? Het is tijd om het onder ogen te zien en ons te ontdoen van het idee dat dit toeval is, of dat dit gek is, of dat dit bizar is, of dat dit nergens op slaat.

Hoe is het logisch dat ze absoluut het feit negeren dat we in Amerika nu meer dan 14.000 meldingen hebben van sterfgevallen door het COVID ‘vaccin’ en dat niemand het onderzoekt? Niemand doet iets. In de jaren hiervoor, als een vaccin meer dan 20 of 30 sterfgevallen had, en zeker meer dan 100, zou het een catastrofe zijn.

Nu hebben we een vaccin dat meer doden heeft dan alle andere vaccins bij elkaar. Hoe kunnen we dat negeren? Aan de andere kant krijgen we al deze enorme [valselijk opgeblazen] aantallen sterfgevallen door COVID-19 … Dus, we kijken naar deze situatie en vragen is dat gek?

Nou, nee, het is volkomen logisch. Als je probeert om een bevolking te intimideren en te overweldigen, dan overdrijf je het gevaar. Je neemt een griepachtige ziekte die veiliger is dan de griep in de zin dat het kinderen en jonge volwassenen spaart en mensen van mijn leeftijd aanvalt, ik ben 85. Het doodt voornamelijk mensen die al over hun voorspelde levensduur heen zijn. Dus, je neemt deze relatief goedaardige epidemie en maakt er een horrorshow van door alles te overdrijven.”

Wat is het doel?

De vraag die gesteld en beantwoord moet worden is: Wat is het doel? We kunnen het doel bepalen door te kijken naar wat we weten. Dit weten we:

 • Gezondheidsleiders negeren COVID-vaccinletsels en -sterfgevallen.
 • Ze willen niet dat iemand een vroegtijdige behandeling gebruikt. Ze hebben er alles aan gedaan om alle mogelijke behandelingen af te wijzen en te belasteren, van vitamine D tot Hydroxychloroquine en Ivermectine.
 • Westerse landen die iconen van vrijheid zijn geweest, worden het hardst getroffen door de pandemie en krijgen de zwaarste tegenmaatregelen.
 • Het risico om te sterven aan COVID-19 is minder dan 0,5% voor iedereen, behalve voor zeer oude mensen met meerdere comorbiditeiten.
 • Vaccinproducenten zijn niet financieel aansprakelijk voor kwetsuren en sterfgevallen door vaccins.
 • De overheid begon met het verleiden van mensen om de experimentele prik te krijgen met behulp van een verscheidenheid aan omkoperijen, en ging toen over op het dwingen van de prikken met behulp van dreigementen zoals verlies van werk, hogere tarieven voor ziektekostenverzekering, verlies van reisprivileges, verlies van het recht op gezondheidszorg in het algemeen en meer.
 • De PCR-test kan niet worden gebruikt om de diagnose COVID-19 te stellen; de FDA heeft de Innova Antigen Rapid Test medio juni 2021 teruggeroepen en het CDC heeft de toestemming van de FDA voor noodgebruik van het CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel ingetrokken, per 31 december 2021, vanwege de onnauwkeurigheid ervan.

Wat zeggen deze feiten ons samen? Wat halen “de machthebbers” hieruit? Breggin legt uit:

“Het spike-eiwit is het speerpunt van een aanval op de mensheid. Dat heeft helemaal niets te maken met COVID-19, maar is gepland via COVID-19 om de rijkdom van talrijke instellingen en individuen enorm te verhogen … velen van hen zijn helaas afkomstig uit Amerika, die samenwerken met de Chinese Communistische Partij, om deze enorme uitbuiting van de wereld te verhogen …

De Chinezen hebben al heel lang hun tanden in ons gezet, omdat wij de zetel van de vrijheid in deze wereld zijn … Dus, het begint allemaal logisch te worden … De krachten zijn het meest vergrendeld in die van ons die nu vrij zijn, en ze zijn erop uit om ons te vernietigen. Dit is angstaanjagend, maar het zou je niet … hulpeloos moeten maken. Het zou je moeten aanzetten om met rede te kijken naar wat er in de wereld gebeurt.”

  Fins parlementslid waarschuwt regering dat zij schuldig is aan genocide wegens misleiding van het publiek over COVID-19-injecties

Het decennium van de vaccins

In 2010 kondigde Bill Gates “het decennium van de vaccins” aan. Een partner in die verklaring was Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), evenals een aantal andere globalisten, waaronder de Verenigde Naties, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Een decennium later, hebben we COVID-19. Is dat toeval? In 2015 verzekerde een wetenschappelijk artikel dat “gain-of-function” onderzoekers de middelen hadden om een pandemie te creëren. Dit onderzoek werd gefinancierd door het NIAID en uitgevoerd door twee Chinese toponderzoekers van het Wuhan Institute of Virology (WIV) en volgens Breggin werken alle wetenschappers in China in opdracht van de Chinese Communistische Partij (CCP).

“Het wordt militaire civiele fusie genoemd,” zegt Breggin. “Ze werken allemaal samen … Dat is de aard van de totalitaire staat. Mensen realiseren zich dat niet, maar Fauci moest weten dat hij een potentieel pandemisch virus financierde.

De afgelopen dagen is uit zijn e-mails, verkregen via een Freedom of Information Act (FOIA) verzoek, naar voren gekomen dat hij hen instructies gaf om verschillende SARS-Cov-achtige virussystemen te combineren tot een echte broncode.”

De mislukking van de COVID prik was volledig voorspelbaar

Volgens Breggin werkt de CCP al minstens sinds 2003 met SARS-CoV-virussen en zijn er sindsdien vier verschillende lekken van SARS-virussen geweest.

“Dus hier hebben we China en Amerika die in wezen biologische wapens maken, met als excuus: ‘We gaan vaccins maken.’ Maar … de vaccins zullen niet werken en dat weten ze, want het coronavirus muteert de hele tijd.

Dus als je een vaccin maakt voor het Chinese virus, zal het niet lang standhouden omdat het alleen maar zal helpen deze mutaties te forceren om naar buiten te komen, want als je de stam van een virus onderdrukt, dan zal een van de vele anderen die rondzweven zijn plaats innemen …”

Bill Gates’ Pandemie Zakenplan

De mislukking van de COVID-prikken was door veel artsen en wetenschappers al ruim voor medio 2020 voorspeld, en er is vrijwel geen kans dat de vaccinmakers niet op de hoogte waren van de vele bezwaren die naar voren waren gebracht, en de wetenschappelijke onderbouwing daarvan.

“Dus, Bill Gates weet, in 2015, dat een pandemisch virus kan worden gemaakt en dat laboratoria in China en de VS samenwerken en hij kent Fauci, die zijn sleutelfiguur is sinds ten minste 2010. Dus, Gates, in 2016, creëert een ondernemingsplan. Ik weet niet hoe ik deze gevonden heb. Ik denk dat het God was die aan de touwtjes van mijn vingers trok, maar ik haalde van Klaus Schwab’s website Bill Gates’ business plan for the world for the next pandemic.

Het is ongeveer 65 pagina’s lang. Je kan het vinden op mijn website. Ga naar het coronavirus resource center op breggin.com en zoek dan naar het achtergrondmateriaal voor het boek, en je wordt een van de eerste mensen in de wereld buiten de roofdieren om die het businessplan zien dat ze in 2016 hebben gemaakt.

Dat businessplan legt alles vast wat er nu met ons gebeurt. In het bijzonder legt het vast dat Bill Gates zal samenwerken met CEPI [Coalition for Epidemic Preparedness Innovations], een organisatie die Gates in 2017 heeft opgericht – maar die hij in 2016 heeft beschreven – met Schwab, de man die uiteindelijk in 2020 de Great Reset zal aankondigen waar hij zijn hele leven al mee bezig is.”

In dat hierboven gelinkte document, “CEPI Preliminary Business Plan 2017-2021,” wordt gesteld dat de geneesmiddelenindustrie geen kosten zal maken tijdens de komende pandemie. Alle uitgaven, inclusief indirecte kosten, zullen worden gedekt. Weer een ander document beschrijft de enorme winsten die verwacht worden. Het bedrijfsplan van Gates beschrijft ook de oprichting van wat uiteindelijk Operation Warp Speed werd.

In juli 2017 maakte CEPI een PowerPoint-presentatie voor de Wereldgezondheidsorganisatie, die u ook kunt bekijken op de website van Breggin. Die presentatie bespreekt het plan van Gates en legt de rol van de WHO uit bij het vaststellen van de normen voor pandemische wetenschap en geneeskunde.

Verbazingwekkend genoeg bevat de PowerPoint een verklaring dat CEPI een Memorandum of Understanding heeft opgesteld over wat de WHO is. Volgens Breggin is dat “het volgende op een absoluut bindend contract met de WHO.”

Wie zijn de Roofdieren?

In zijn boek geeft Breggin ook details over de andere partners in dit complot, waaronder de U.S. Food and Drug Administration, de U.S. Centers for Disease Control and Prevention, de National Institutes of Health, NIAID en de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA).

  Nederlands Forum voor Democratie doorbreekt de mediablokkade

“Kortom, het bewijsmateriaal wijst erop dat de COVID-19 pandemie – met alle zinloze en irrationele beslissingen die in haar naam werden genomen – een plan is om bepaalde individuen, bedrijven en organisaties te verrijken ten koste van alle anderen.

“Rick Bright, directeur van BARDA, was de sleutel, een man van belang, in het voorkomen dat iedereen gemakkelijk toegang had tot zeer effectieve behandelingen,” zegt Breggin. “Nogmaals, waarom? Omdat het een decennium van vaccins was. Dat was het enige waar het ooit over ging. Het ging nooit over iets anders. Het ging altijd over het vinden van een manier om rijk en machtig te worden.”

Bill Gates en zijn organisaties Klaus Schwab en het Wereld Economisch Forum (WEF)
Geneesmiddelenbedrijven Fauci en de NIH/NIAID
The Wellcome Trust FDA
CDC BARDA
De WHO

Waar werken de Roofdieren aan?

Dus, waar werken ze precies aan? In video’s uit 2017 bespreekt Gates de ontwikkeling van RNA-vaccins. Fast-forward naar 2020, en mRNA-injecties waren de onmiddellijke keuze voor de versnelde COVID-opnamen. En, zoals gedetailleerd in Gates’ businessplan, kregen Pfizer en Moderna beide miljarden dollars van de Amerikaanse federale overheid via BARDA en de NIH/NIAID.

Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze. Weet je, er is een speciale tak van de volksgezondheid die praat over intimideren en bang maken om mensen te laten doen wat zij wilt. Het heet angst aanjagen. Dus, het is systematisch, en mensen van de volksgezondheid zijn altijd totalitair van aard geweest. ~ Dr. Peter Breggin

Dit, ondanks het feit dat er nog nooit een mRNA injectie op de markt is gekomen, en ondanks het feit dat er nog nooit een coronavirusvaccin op de markt is gekomen in de 20 jaar dat ze er aan werken. Om de een of andere reden veroorzaken coronavirusvaccins routinematig ernstige ziekte en verhoogde letaliteit bij blootstelling aan het wilde virus, een verschijnsel dat bekend staat als antilichaamafhankelijke versterking (ADE).

In zijn boek haalt Breggin een document uit 2020 aan van onafhankelijke onderzoekers die waarschuwen dat alle COVID-vaccins, niet alleen de mRNA- en de DNA-vaccins, maar ook die waarbij gedode virussen worden gebruikt, te gevaarlijk zijn om zelfs maar op mensen uit te proberen.

“Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze. Weet je, er is een speciale tak van de volksgezondheid die praat over intimideren en bang maken om mensen te laten doen wat zij wilt. Het heet angst aanjagen.

Dus, het is systematisch, en mensen van de volksgezondheid zijn altijd totalitair van aard geweest. Het gaat erom dat mensen van Volksgezondheid de gemeenschappen vertellen wat ze moeten doen bij de volgende bedreiging van de volksgezondheid. Ze zeggen niet, behoud de Bill of Rights. Ze zeggen niet, ‘zorg ervoor dat we dit controleren in de rechtbanken of een instantie die ons controleert op onze ethiek om de mensen te beschermen’.”

Erken het misbruik, en vecht ertegen

Dus, hoe kunnen we de massapsychose doorbreken waar zovelen momenteel onder lijden, waardoor ze niet in staat zijn de realiteit te zien en te begrijpen dat het gehoorzamen van de globalistische roofdieren zal resulteren in hun eigen ondergang? Breggin zegt:

“Mensen worden geboren in een staat van hulpeloosheid … En de reden daarvoor is, denk ik, dat we een sociaal dier zijn. De hersenen verdubbelen in omvang in het eerste levensjaar, en dat gebeurt in een sociale omgeving. Dus, we hebben een sociaal brein. We zijn erg met elkaar verbonden. Dat is het hele doel van die socialisatie, die langzame groei, die afhankelijkheid door de jaren heen …

Sociaal zijn stelde ons als uitgebreide familie in staat te overleven en anders te zijn dan alle andere wezens. Het zijn onze sociale relaties die ons uniek maken. Ze geven ons ook ons plezier.

In het verdriet dat nu in ons allen is ingebouwd zit de mogelijkheid om ons erg hulpeloos te voelen. We kunnen op sommige momenten weer als kleine kinderen worden. Wanneer we ons schuldig gaan voelen of schaamte of angst of overweldigende angst, kunnen we gemakkelijk hulpeloos worden. En dat is eigenlijk wat er aan de hand is. Ik vind het prima om het een psychose te noemen, maar ik noem het liever een overweldigende hulpeloosheid die het volk overwint.

Als je in je jeugd misbruikt wordt, dan blijft die hulpeloosheid je bij tot je volwassen bent. Zo krachtig zijn die vroege jaren, en je moet hard werken om het te overwinnen … Wij om te identificeren wat ons werd aangedaan. Als je volwassen bent, helpt het echt om vast te stellen dat je inderdaad seksueel bent misbruikt of dat je echt bent getreiterd door je oudere broer of je grote zus…

  Immunoloog waarschuwt na sterfgevallen tegen vaccineren van mensen die al immuun zijn

Je kijkt terug en je ziet wat er aan de hand is en wat er gebeurd is. En dat helpt je … We worden onderdrukt door slechte mensen. Niets is toeval. We kunnen net zo goed kinderen zijn die gekweld worden. We moeten tegen elkaar zeggen: ‘Niet meer. Geen hulpeloosheid meer, geen geweeklaag, geen geklaag, niet meer zeggen Wat gebeurt er met ons? Het is heel duidelijk, wat er met ons gebeurt.’

Het is niet raar. Het is opzettelijk en doelgericht en we moeten ertegen opstaan. We moeten het begrijpen en ons niet opnieuw laten misbruiken en uitleveren. We moeten elkaar troost, liefde en inspiratie geven. We moeten elkaar steunen vanuit een tactisch standpunt.

We moeten samen betrokken raken. Mijn vrouw Ginger en ik hebben de angstaanjagende beslissing genomen om COVID-19 op ons te nemen … en ons aan te sluiten bij vele andere mensen die vechten voor de vrijheid. Het was een angstige keuze, maar toen we het eenmaal gedaan hadden, begonnen we massa’s mensen te ontmoeten.

Ik had nooit gedacht Peter McCollough te kennen, een groot cardioloog die een inleiding schreef voor mijn boek, die zijn leven en zijn hele reputatie riskeerde om te verklaren dat er een goede behandeling is … We zijn allemaal heroprichters van Amerika op een kritiek moment in de tijd.

En in plaats van medelijden met onszelf te hebben, denk bij jezelf: ‘God heeft ons op een plaats gezet waar we een van de grootste verschillen kunnen maken, of we kunnen effecten hebben die verder gaan dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen’ … We moeten weten dat er een oorlog tegen ons is … Ze hebben een sluipende oorlog tegen ons … Dus wees trots, wees een patriot. Sta op voor de vrijheid.

Kijk naar de Onafhankelijkheidsverklaring, de Grondwet, vooral de Bill of Rights. Dat is jullie erfenis. Jullie waren het aan het weggooien. Jullie deden niets om het te beschermen, waarschijnlijk al sinds de burgeroorlog. Dit is de grootste bedreiging voor de vrijheid in Amerika. En het is veel groter dan de burgeroorlog. Het is een oorlog tegen de hele Westerse democratie.”

Zoals duidelijk wordt in Breggin’s boek, “COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey,” is het einddoel de complete totalitaire controle van alle naties, zeer vergelijkbaar met het soort maatschappelijke controle dat al in China bestaat, en tenzij we ons verenigen tegen de uitvoering van dit plan, zal er voor niemand van ons een gelukkig einde zijn.

Het zal niet gemakkelijk zijn, omdat de globalistische roofdieren zijn geïnfiltreerd in de regering, NGO’s, de academische wereld, entertainment, het bedrijfsleven en elk ander belangrijk aspect van het leven. De weg vooruit zal het terugnemen van de controle over elk gebied vereisen, één voor één.

In de dagen vlak na dit interview maakte President Biden zijn intentie duidelijk om Amerikanen tot vaccinatie te dwingen door bedrijven met 100 werknemers of meer te verplichten om COVID-vaccinatie te eisen of boetes te krijgen. Het is zo ongrondwettelijk als het maar kan, maar hij doet het toch omdat, nogmaals, het einddoel totalitarisme is en de middelen medische tirannie.

We kunnen ook zien dat COVID-19 niets meer was dan een middel om een doel te bereiken, omdat dezelfde globalistische elite nu oproept tot sancties tegen de wereld om de gezondheidsbedreiging van de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Meer dan 200 tijdschriften, waaronder The Lancet, The New England Journal of Medicine en The BMJ publiceerden gelijktijdig een identiek redactioneel waarin werd opgeroepen tot “veranderingen in de hele samenleving” in naam van de redding van het milieu. Interessant is dat een van de auteurs, Richard Smith, voorzitter is van The Lancet Commission on the Value of Death. Zoals opgemerkt door Breggin:

“Het is nogal verbluffend en het geeft aan dat de lockdowns, paspoorten en andere misbruiken zullen doorgaan en worden opgevoerd naarmate de mensen de fraude achter COVID-19 doorkrijgen. Zo’n spectaculaire gecoördineerde inspanning om wereldwijde medische en gezondheidsbladen op één lijn te krijgen met progressieve en globalistische doelen voor de mensheid is verbazingwekkend en vereist de onthullingen in ons boek om uit te leggen.”

“COVID-19 and the Global Predators” wordt in eigen beheer uitgegeven en is voorlopig alleen beschikbaar op wearetheprey.com. Met 650 pagina’s, is het een groot boek, en het gaat over de chronologie van hoe we hier zijn gekomen, van begin tot eind. Het heeft ook een gedetailleerde index, zodat je namen en organisaties kunt opzoeken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerzet je tegen het biowapen, overleef medische apartheid, jaag op de roofdieren
Volgend artikelSchokkend! Data analyse toont aan: De gevreesde ADE van vaccins versnelt bij gevaccineerde mensen met elke week die voorbijgaat!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. het is begonnen toen de kaboutertjes uit het riool kropen in de 60ger jaren. Alles was dermatologisch getest maar dat wil zeggen dat er met de ingrediënten gerotzooid was en daar smeerden we ons vol mee. Het ene vergif op het andere dat door ons lichaam werd opgenomen.
  Ons eten. Op fruit bv. zitten 10 soorten vergif die elk onder de vastgestelde normen liggen en dus niet schadelijk genoemd worden voor de mens.
  Als tiener wist ik niet wat een homo was en nu hebben we opeens 52 verschillende geslachten.
  Op school heb ik geleerd om te denken. Er werd een vraag gesteld en daar moest je een antwoord op zien te vinden. In de 60ger jaren kwamen er op eens de multichoice vragen. Je werd gedwongen om op een bepaalde manier te denken. Andere mogelijkheden waren er gewoon niet en anders was het fout. Nu is het zo dat je met elke spelletje op de pc moet denken als een computer anders kun je het niet oplossen.
  We denken dus als computers en hierop spelen de inentingen goed op in.

  Wij zijn al geconditioneerd.

 2. “Boos” is zo’n typisch woord voor kleuters. Het is ook een uiting van emotionele onvolwassenheid en dat willen ZE maar al te graag stimuleren want dan ben je dus alweer bezig met datgene wat door de heersende elite continu wordt voorgeschoteld. Interessant zou zijn dat niemand ooit nog ergens op reageert en stopt met het gebruik van de links-globalistische terminologie.

 3. UIt het artikel :”Wij om te identificeren wat ons werd aangedaan. Als je volwassen bent, helpt het echt om vast te stellen dat je inderdaad seksueel bent misbruikt of dat je echt bent getreiterd door je oudere broer of je grote zus” Daar zou ik aan toe willen voegen..getreiterd bent op school door de onderwijzers
  Niemand bijna niemand is in staat om te zien dat het ergste leed dat ons is aangedaan als klein
  kind is het afpakken van je individualiteit: Niet jezelf mogen zijn, niet je eigen tempo volgen. niet mogen spelen etc Op school vaak ook thuis en al helemaal in de gebedshuizen niet. Grappig om te zien dat wanneer het bij de “grote mensen gebeurd ze op hun achterste benen staan,. Maar goed dit was is dus nodig. Zou het nodig zijn om op te staan??

 4. Wat heeft deze nodeloze opsomming van moddergooierij zonder inhoudelijk ergens op in te gaan nou werkelijk voor zin. De zoveelste wappie dominee!
  Bovendien kun je met logica al veel uit dit relaas ontkrachten.
  Ik weet niet wat Doctor Breggin in zijn dagelijks leven nog meer doet, want aan een inleiding van deze voor mijn betekenisloze man/vrouw ontbreekt het, maar als er 14.000 doden in de VS zijn die omgekomen zijn door het vaccineren kan hij beter zijn tijd daaraan besteden dan mensen te vermoeien met zijn ontmoedigende naargeestige geraaskal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in