Vier weken geleden maakte de CEO van verzekeringsmaatschappij OneAmerica, Scott Davison, bekend dat het sterftecijfer in de geschiedenis van de sector – niet alleen bij OneAmerica – met 40% was gestegen ten opzichte van het niveau vóór de pandemie. Interessant is dat Davison opmerkte dat het merendeel van de sterfgevallen niet wordt geclassificeerd als het gevolg van Covid-19, bericht Tyler Durden.

De implicatie was voor velen duidelijk – dat het Covid-19 vaccin gelinkt is aan de oversterfte, en maanden van rapporten over vaccinatieschade werden nu overgebracht naar actuariële gegevens – die onder andere beginnen aan te tonen dat jongere mensen in de werkende leeftijd in grotere aantallen begonnen te sterven toen de vaccinatiemandaten van kracht werden – voor een ziekte die in de eerste plaats oudere mensen doodt die niet in de werkende leeftijd zijn. Het tegenargument, dat vaak zonder bewijs wordt gepresenteerd, is dat de toename te wijten is aan mensen die tijdens de pandemie electieve operaties en andere medische behandelingen hebben uitgesteld.

Voormalig fondsbeheerder Ed Dowd van Blackrock behoort tot het eerste kamp en heeft de afgelopen maand breadcrumbs geanalyseerd die verband houden met een toename van het sterftecijfer in vergelijking met het niveau van vóór de pandemie. Aangezien we ons midden in het winstseizoen bevinden, zijn er enkele vrij grote kruimels in de verzekerings- en begrafenissector die een verontrustend beeld beginnen te schetsen.

Een paar belangrijke observaties:

 • Sterftecijfer verslechterd in 2021 vergeleken met 2020, ondanks wijdverspreide vaccinaties.
 • Een sprong in het sterftecijfer onder jongere mensen in de werkende leeftijd viel samen met het vaccinmandaat.
 • De stijging van het aantal jongere sterfgevallen bereikte een hoogtepunt in het derde kwartaal van 2021, toen het aantal sterfgevallen door Covid extreem laag was (maar eind september weer steeg).
  Pro-Vaxxer verbijsterd als expert bewijs levert voor verband tussen Covid-injecties en plotselinge sterfgevallen

Dinsdag meldde financiële verzekeraar Unum dat zijn levensverzekeringssegment een stijging van 9% zag in zijn uitbetaling-premieratio (uitkeringsratio), een stijging van 17,4% in 2021 ten opzichte van 2020 ondanks wijdverspreide vaccinaties, en een stijging van 13,3% ten opzichte van 2019.

Dowd merkte woensdag op dat het uitvaartcentrum Carriage Services in september 2021 een stijging van 28% zag ten opzichte van 2020 en een stijging van 13% in augustus over dezelfde periode. Begrafenissen en crematies zijn in het kwartaal met respectievelijk 12% en 13% gestegen.

In het algemeen zagen de begrafenisondernemingen een opleving in het derde kwartaal, en Dowd zal de verslagen over het vierde kwartaal, die rond 15 februari worden verwacht – minder dan twee weken hiervandaan – nauwlettend in de gaten houden.

Dowd merkte woensdag ook op dat het aantal sterfgevallen bij Lincoln National met 13,7% steeg op jaarbasis en met 57% in het vierde kwartaal in vergelijking met 2019. CFO Randy Frietag zei donderdag dat in 2021 het percentage jongeren dat overlijdt aan Covid in de tweede helft van het jaar is verdubbeld.

Ondertussen merkte de Reinsurance Group of America in haar conference call op donderdag op dat het vierde kwartaal werd beïnvloed door een aanzienlijk aantal sterfteclaims voor Covid 19, ook al zijn de Covid 19-vaccins al meer dan een jaar op de markt.

Hardford Insurance Group, die ook een piek in jongere sterfgevallen opmerkt die een hoogtepunt bereikte in het derde kwartaal van 2022, meldde dat het sterftecijfer 32% hoger is dan in 2019 vóór het Covid-vaccin, en 20% hoger dan in 2020 vóór het vaccin.

  Vertrouw op uzelf: De voorbereidingsacties die u nu onderneemt, zullen u redden van de gruwelijke ineenstorting die er aan zit te komen

De uitvinder van mRNA, Dr. Robert Malone, wees op de verontrustende gegevens in een recent optreden in Steve Bannon’s War Room:

Malone wijst op discrepanties in overlijdens- en invaliditeitsgegevens van het ministerie van defensie en verzekeringsmaatschappijen.

Enkele belangrijke vragen voor verzekeringsmaatschappijen:

 • Wat zijn de belangrijkste doodsoorzaken voor 2020 en 2021?
 • Hoeveel van hen die stierven waren ingeënt of niet?

Zo meldde Reinsurance Group of America een winst in het vierde kwartaal van 2020, toen het grootste deel van de bevolking niet was gevaccineerd en een dodelijker Covid-19 stam welig tierde, terwijl zij een verlies meldde in het vierde kwartaal van 2021, toen meer dan 60% van het land volledig was gevaccineerd (en ongeveer 75% ten minste één dosis had gekregen).

Misschien is dit de reden waarom Pfizer nu actief vecht om onderzoeksgegevens te onderdrukken die ter goedkeuring bij de FDA zijn ingediend – terwijl de farmaceutische reus en zijn collega’s juridische immuniteit blijven genieten voor verwondingen door vaccins.

Tot slot, wat ironische niet-investeringsadvies van Dowd:

“Wachten tot het Rode Kruis begint te bedelen om ongevaccineerd bloed,” schrijft Jack Offelday in de commentarensectie.

  De gehospitaliseerde "Covid" patiënt die geen spijt had van het nemen van de prik op de Britse staatszender BBC News is een acteur

“Puur bloed zal niet goedkoop zijn. Het gaat ze wat kosten,” antwoordt overbet.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJustin Trudeau laat zien hoe manipulatief en kleinzielig de mondiale elites zijn
Volgend artikelIn tweede weekend verspreidt truckerskonvooi zich naar andere Canadese steden terwijl Ottawa noodtoestand afkondigt en politie demonstranten arresteert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Hahahahahahahahaha ik klik frontnieuws ff open en tadaaa gelijk weer een artikel met een doodskist lol,jullie zoeken het ook wel op…. 🙂

  • je hoeft ze niet op te zoeken.
   er sterven alleen al in nederland een vol vliegtuig / dag te veel…
   bijna ieder zhs heeft koeltrailers staan om ze op te slaan…
   begrafenisondernemers klagen dat ze het niet aankunnen…
   ze staan overal.
   gewoon ff je ogen open doen.

   • Monopolygeld is juist. Ze kopen de wereld dan ook niet op, ze stelen hem gewoon met alles erop en eraan.
    En wij laten dat toe door waarde aan dat monopolygeld te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in