Image Credit: Infowars composite

Een van de populairste videogame-streamers aller tijden, Ninja (AKA Tyler Blevins), die toegaf minstens drie Covid-prikken te hebben gekregen, onthulde woensdag dat huidkanker bij hem is geconstateerd, bericht Infowars.

“Ik ben nog steeds een beetje in shock, maar ik wil jullie allemaal op de hoogte houden,” schreef Blevins in een X-post.

“Een paar weken geleden ging ik naar een dermatoloog voor een jaarlijkse huid/mole check die Jess proactief voor me had ingepland. Er zat een moedervlek op de onderkant van mijn voet die ze voor de zekerheid wilden verwijderen. Het bleek een melanoom te zijn, maar ze zijn optimistisch dat we het in een vroeg stadium hebben ontdekt. Er verscheen nog een donkere vlek in de buurt, dus vandaag hebben ze daar een biopsie van genomen en een groter gebied rond het melanoom verwijderd met de hoop dat ze onder de microscoop duidelijke niet-melanoomranden zullen zien en dat we dan weten dat we het hebben,” schreef Ninja en voegde eraan toe: “Ik ben dankbaar dat ik hoop heb omdat ik dit in een vroeg stadium heb gevonden, maar vat dit alsjeblieft op als een waarschuwing om huidcontroles te laten doen.”

Na zijn onthulling ontdekten gebruikers van social media dat de populaire Fortnite-streamer ooit op X had geklaagd dat hij een bijwerking in de vorm van lichaamspijn had gekregen na het ontvangen van een combinatie van een booster prik en een griepprik, die op een gegeven moment werd gepromoot en aanbevolen door het Witte Huis.

  Vaccins stoppen overdracht niet, maar gezondheidsambtenaren spreken over "pandemie van de ongevaccineerden

“Dit is nog maar het begin,” zei talkshowhost en Died Suddenly documentaireproducent Stew Peters, en hij voegde eraan toe: “Bid voor deze man.”

Anderen op social media hadden dezelfde gevoelens.

De bezorgdheid dat de prik Ninja’s diagnose heeft veroorzaakt werd ook gedeeld door Melissa McAtee, een Pfizer klokkenluider die in 2021 schokkende interne e-mails lekte naar Project Veritas waaruit bleek dat leidinggevenden het personeel opdroegen om te zwijgen over menselijk foetaal weefsel in de laboratoriumtests van het bedrijf op het COVID-vaccin.

“Bent u zich ervan bewust dat het Covid-vaccin sluimerende kankercellen in het lichaam aanzet tot snelle kankers?” vroeg McAtee in een X-antwoord aan Ninja.

“Ik ben een klokkenluider van Pfizer en ik vecht voor mensen zoals jij die zijn meegezogen in de leugen. Ik bid voor jullie,” voegde ze eraan toe.

  Het gebeurt: Groot-Brittannië weigert WHO-pandemieverdrag te ondertekenen

De schokkende medische beoordeling van de videogame-streamer komt nadat de Britse cardioloog Aseem Malhotra eerder deze week een artikel deelde van de gewaardeerde kankerspecialist Angus Dalgleish, professor in de oncologie aan de St George’s Hospital Medical School in Londen, waarin hij benadrukte hoe melanoompatiënten zijn teruggevallen na Covid booster-injecties.

Dit is wat Dr. Dalgleish zei over melanomen en andere kankers in relatie tot Covid-19 jabs in het artikel dat vorig jaar werd gepubliceerd door de Daily Sceptic, waarin hij verder opriep om alle mRNA-vaccins te verbieden:

“Eind vorig jaar meldde ik dat ik melanoompatiënten die al jaren stabiel waren, zag hervallen na hun eerste booster (hun derde injectie). Ik kreeg te horen dat het slechts toeval was en dat ik er het zwijgen toe moest doen, maar dat werd onmogelijk. Het aantal getroffen patiënten is sindsdien blijven stijgen. Ik zag deze week nog twee gevallen van terugval van kanker na een boostervaccinatie bij mijn patiënten.

“Andere oncologen hebben contact met me opgenomen vanuit de hele wereld, waaronder Australië en de VS. De consensus is dat het niet langer beperkt is tot melanoom, maar dat er een verhoogde incidentie van lymfomen, leukemieën en nierkanker wordt gezien na boosterinjecties. Daarnaast melden mijn collega’s van colorectale kanker een epidemie van explosieve kankers (kankers die zich presenteren met meervoudige uitzaaiingen in de lever en elders). Al deze kankers komen voor (op een paar uitzonderingen na) bij patiënten die gedwongen werden om een Covid-booster te nemen, of ze dat nu wilden of niet.

“Waarom komen deze kankers dan voor? T-celsuppressie was mijn eerste waarschijnlijke verklaring, aangezien immuuntherapie zo effectief is bij deze kankers. Maar we moeten nu ook rekening houden met DNA-plasmide en SV40-integratie bij het bevorderen van de ontwikkeling van kanker, een eigenschap die nog zorgwekkender wordt door berichten dat mRNA spike-eiwit bindt aan p53 en andere kankersuppressorgenen. Het is heel duidelijk en heel beangstigend dat deze vaccins verschillende elementen hebben om een perfecte storm te veroorzaken in de ontwikkeling van kanker bij die patiënten die het geluk hebben dat ze hartaanvallen, bloedstolsels, beroertes, auto-immuunziekten en andere veel voorkomende bijwerkingen van de Covid-vaccins hebben voorkomen.

“Het adviseren van boostervaccins, zoals nu het geval is, is niet meer en niet minder dan medische onbekwaamheid; dit blijven doen met de bovenstaande informatie is medische nalatigheid waar een gevangenisstraf op kan staan. Geen mitsen en maren meer. Alle mRNA-vaccins moeten nu worden gestopt en verboden.”

Of de prik nu wel of niet heeft bijgedragen aan het melanoom van meneer Blevins, Infowars wenst de invloedrijke gamer een spoedig herstel toe.

  De huidige giftige toestand in de samenleving is een lust voor het oog voor psychologen

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Spontaan herstel – De kracht van het lichaam om te genezen van kanker en chronische ziektenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‘Het leger heeft meer mensen nodig’: Israël zal Ultra-Orthodoxe Joden dwingen dienst te doen nu het geduld onder seculieren opraakt
Volgend artikelHet Westen protesteert te veel tegen de mogelijke rol van Kiev bij de terreuraanslag in Moskou – Lavrov
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. We zijn misleid.. d w.z. velen onder ons. Misschien is het beter om de handen ineen te slaan en een gezamenlijk een front op te bouwen om de kwaadaardigen achter deze plandemie voor te dragen. Om te beginnen met Hugo de Jonge… Die onze jeugd met dansen probeerde te motiveren en dreigde van deur tot deur de armen te injecteren want hij wist de postcodes. Een schoft van het meest doortrapte soort. Met de schoolmeester alle andere tuig zoals Mark Rutte en consorten. De hoogste boom is niet hoog genoeg.

  • Heeeelemaal met je eens. Ik heb mijn kinderen bij de gifspuit weg kunnen houden maar hoor van ze dat veel in de middelbare school ze wel voor een of meer keren hebben genomen…
   Ik moet er niet aan denken als je als ouders je kind hebt gevraagd om die troep te nemen…

   • Dan heb je toch wat uit te leggen bij de eerste crematie van een van je kinderen met de leeftijd van pas net 30 jaar….

 2. waarom niet alle vaccins in een pot en mengen 1 spuit en na een paar jaar nog van dat als je al lang dood bent je moet kapot van Fauci en Bil, hoeveel kinderen zijn er niet met down gezegend dank zij hun mixpraktijken omdat dit goedkoper was.

 3. De zon geeft geen huidkanker Winston. De zon is een bacterie doder en vitaminebron.
  Huidkanker is geëxplodeerd nadat zonnebrandolie werd geïntroduceerd.
  Kijk maar eens naar de chemicaliën die erin zitten die veroorzaken de huidkanker.

  Ook zonnebrillen veroorzaken huidkanker omdat uv geblokt word in je ogen en je derde oog denkt dat het duister en bewolkt is. Hierdoor word er geen signaal afgegeven aan je hersenen dat de zon schijnt en de schildjes in je huid worden niet geactiveerd die je tegen uv beschermen.

  Alles is zo ontwikkeld dat je ziek word. Maar maakt toch niet uit. We zien de zon toch niet meer door de chemtrails.

 4. Mischien zijn tiktok streamers gemiddeld dommer
  Dan de gemiddelde twitch streamer die dommer
  is dan de gemiddelde youtube streamer ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in