Elk woord dat hij zegt is een leugen. Een neus zo lang als het truckerskonvooi.” ∼  Dr. Jordan B. Peterson

Toen duizenden vrachtwagenchauffeurs naar Ottawa reden om te protesteren tegen de vaccinatiemandaten, omschreef de Canadese premier Justin Trudeau hen als “de kleine radicale randminderheid” met “onaanvaardbare standpunten”, schrijft Vasko Kohlmayer.

Terwijl de beweging aan kracht won en de truckers werden vergezeld en toegejuicht door talloze landgenoten die bezwaar maakten tegen Canada’s regime van Covid onderdrukking, impliceerde Trudeau dat zij racisten en nazi’s waren. Dit voegde hij toe aan zijn eerdere karakterisering van degenen die bezwaar maken tegen zijn beleid als vrouwenhaters, wetenschapsontkenners, verspreiders van verkeerde informatie en samenzweringstheoretici.

Hiermee volgde hij de standaardlijn van de woke elites in de omgang met hen die niet willen meegaan in hun ontmenselijkende en uitbuitende agenda’s. In plaats van de andere kant tegemoet te treden in een rationele discussie, slingeren ze gewoon beledigingen naar voren die niets om het lijf hebben. “Racist’, ‘nazi’, ‘samenzweringstheoreticus’ en ‘vrouwenhater’ zijn hun favoriete scheldwoorden. Het maakt hen niet uit dat dergelijke karakteriseringen ongegrond zijn. Hun moedwillig misbruik van taal en waarheid laat zien hoe kleinzielig en los van de werkelijkheid de elitisten werkelijk zijn.

Trudeau’s tirades konden niet lachwekkender of absurder zijn. Dat de protesten niets te maken hebben met racisme, nazisme, vrouwenhaat of ontkenning van de wetenschap is overduidelijk voor iedereen die het kan zien. Waar de demonstranten tegen in opstand komen, is de covid chicanes van hun regering, die tot de meest repressieve in de westerse wereld behoort.

Lockdowns, uitgaansverboden, reisverboden, injecties en boosters opgedrongen via bezwarende ID-paspoorten, politie-intimidatie: dit hebben de Canadezen de afgelopen vierentwintig maanden ervaren.

En wanneer mensen eindelijk in opstand komen tegen hun onderdrukking, neemt Trudeau zijn toevlucht tot het noemen van namen die geen verband houden met wie deze mensen zijn of waar ze om vragen.

Wat Canada nodig heeft is een echte leider en niet zo’n gluiperige dictator als Justin Trudeau. Een opmerkzame dame zei me laatst dat Trudeau haar leek op iemand die model zou moeten staan voor ondergoed. De dame probeerde niet grappig te zijn; ze sprak in alle ernst. Ik was getroffen door haar observatie en hoe het iets wezenlijks over de man lijkt te hebben vastgelegd. Als ik het me probeer voor te stellen, zou hij een zeer goede kandidaat zijn voor dit soort rollen in deze Covid-tijden.

  Gitaarlegende Eric Clapton in laatste interview: "Het werd pas echt erg na de tweede vaccinatie"

Of Trudeau besluit om deze lijn van werk na te streven nadat hij klaar is met de politiek valt nog te bezien. Maar zolang hij in functie blijft, is één ding zeker: net als de meeste van zijn globalistische kameraden is hij een demagoog die de realiteit niet onder ogen durft te zien en doof is voor de zorgen en het lijden van gewone mensen.

In de afgelopen jaren hebben deze gevestigde elitisten zich ontpopt als meedogenloze leugenaars die manipuleren door middel van valse narratieven die tot doel hebben hun eigen macht en rijkdom te vergroten. Het feit dat hun narratieven  steeds weer in duigen vallen, schrikt hen allerminst af. Wilt u wat recente voorbeelden?

Hoe zit het met het Grote Covid narratief? Weet u nog dat ons werd verteld dat Covid een plaag was die een ernstige bedreiging vormde voor iedereen en dat zij een groot deel van de mensheid zou uitroeien als er geen drastische maatregelen werden genomen? Welnu, het is gebleken dat Covid geen echte bedreiging vormt voor kinderen en jongeren en dat de overlevingskans van de infectie voor gezonde personen van productieve leeftijd ongeveer 99,7 procent is.

Ook is gebleken dat het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid sterk overdreven was. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld is aan het licht gekomen dat in werkelijkheid zeventienduizend mensen aan deze ziekte zijn overleden en niet honderdvijftigduizend zoals oorspronkelijk door de Britse autoriteiten werd beweerd. We hebben het hier over een overdrijvingsfactor van bijna 1000 procent.

Weet u nog hoe leuk de maandenlange lockdowns waren? Kijk eens naar deze recente kop uit de Britse Daily Mail

Lockdowns, schoolsluitingen en het beperken van samenscholingen verminderden het sterftecijfer door COVID slechts met 0,2% tegen “enorme economische en sociale kosten”, zo blijkt uit een studie

En hoe zit het met het prachtige vaccinnarratief? Als u het zich nog herinnert, werd ons verteld dat de Covid-vaccins volkomen veilig en effectief waren. De effectiviteitscijfers die werden genoemd waren 94 of 95 procent.

We weten nu hoe waar die beweringen waren. Slechts enkele maanden na het begin van de wereldwijde vaccinatiekruistocht, vertelde men ons dat de oorspronkelijke injecties niet helemaal werkten zoals geadverteerd en dat we een booster nodig hadden om ons veilig te houden. Maar het toeval wilde dat een paar maanden nadat we een booster hadden gekregen, ze ons vertelden dat ook de booster niet echt werkte en dat we nog een booster nodig hadden. Het resultaat is dat we nu viervoudig geïnjecteerden in ons midden hebben. En ook al zijn ze door en door geprikt, ze zijn ook niet beschermd. Het blijkt dat de boosters die nodig waren om de eerste boosters op te voeren, niet werken tegen Omicron. Dat is erg jammer, want Omicron is toevallig overal ter wereld de overheersende stam.

  Ja, u wordt gemanipuleerd

Het is een bewijs van de schijnbaar oneindige klungelcapaciteit van onze heersende elites dat de meeste Westerse landen, nadat zij het merendeel van hun bevolking hebben geïnjecteerd en een booster hebben gegeven, nu ongekende infectieladingen hebben. Verbazingwekkend genoeg zijn de nieuwe infectierecords nu veel hoger dan in de pre-vaccin fase van de pandemie.

Onnodig te zeggen dat de klungelige Justin Trudeau pas onlangs beweerde dat de vaccins “de enige uitweg uit deze pandemie zijn” en dat al degenen die weigerden ze te nemen “wetenschapsontkenners” (en racisten, natuurlijk) waren.

Men wil de ongelukkige premier alleen maar vragen: hoe werken de injecties voor u, meneer? Geïnjecteerd en geboosterd, krijgt hij zelf Covid. Andere Canadezen met meerdere injecties worden massaal geïnfecteerd met het virus. Het is een feit dat degenen die de injecties hebben genomen nu meer kans hebben om positief te testen dan degenen die weigerden zich te onderwerpen aan de experimentele mRNA-injecties.

Herinnert u zich nog dat Fauci en co. ons vertelden dat als slechts 60 procent van de bevolking deze “zeer effectieve” injecties zou krijgen, wij kudde-immuniteit zouden verwerven, de pandemie zouden overwinnen en terug naar de normale situatie zouden gaan?

Ziet u hoe de narratieven van de globalisten de een na de ander instorten?

Onder het mom van hun valse narratieven hebben de mondiale elites de bevolkingen geterroriseerd, welvaart onttrokken aan de middenklasse en kleine bedrijven, de economie doen instorten en talloze levens geruïneerd. Zij hebben levens vernietigd door mensen financieel en psychologisch bankroet te maken, en door hun dodelijke injecties die al honderdduizenden over de hele wereld het leven hebben gekost. Tragisch genoeg zal de lijst van slachtoffers in de komende maanden en jaren alleen maar langer worden naarmate de ondraaglijke spike-eiwitten die de vaccineerders in de lichamen van de mensen injecteerden, hun verwoestingen blijven aanrichten.

Veel mensen waren zo geterroriseerd en verward door de leugens van hun heersers, dat zij niet in staat waren te bevatten wat er gebeurde. Nu worden ze echter steeds meer wakker en komen uit protest in opstand. Dit zijn natuurlijk dezelfde mensen die door elitisten als Trudeau racisten, vrouwenhaters, nazi’s, samenzweringstheoretici, enz. worden genoemd.

  De olifant in de kamer: de dodelijke griepepidemie van 2017/2018

Niet afgeschrikt door de Covid-vaccinramp die zij hebben aangericht, zijn de elitisten bezig over te stappen op een ander narratief waaronder zij hopen hun regime van zelfverrijking en onderdrukking voort te zetten.

Kijk eens naar deze recente kop van The Hill:

Binnenkort: Klimaat lockdowns?

Dus nu zitten we blijkbaar in de overgang van de ene “noodsituatie” naar de andere.

Het narratief over de door de mens veroorzaakte klimaatverandering is echter ongeveer net zo waar als dat over de Covid en de vaccins.

Het is niet verrassend dat Justin Trudeau een groot voorstander is van het bestrijden van de klimaatverandering.

Dus bereid u voor op uw volgende lockdown. Deze zal in de naam zijn om het klimaat op aarde te redden voor toekomstige generaties.

En raad eens hoe de bezwaarmakers zullen heten?

Ze zullen “de kleine radicale randminderheid” zijn met “onaanvaardbare standpunten”. Alleen vrouwenhaters, nazi’s en samenzweringstheoretici kunnen immers geloven dat het klimaat op aarde nooit mag veranderen.

Maar hoe zit het dan met alle ijstijden en perioden van grote warmte die elkaar op deze aarde afwisselden lang voordat de mens zijn eerste schoorsteen bouwde?

Wees stil, racist. Hou je mond en ga in lockdown!

Hier kunnen we zeker van zijn: Justin Trudeau en z’n trawanten blijven doorgaan tot de wereldbevolking opstaat en hen onder hun kont schopt.

Laten we hopen dat de Canadese truckers in Ottawa blijven tot hij vertrekt.

En laten we hopen dat vrachtwagenchauffeurs uit andere landen hetzelfde zullen doen in hun land. De wereldwijde beweging is aan het groeien, zelfs terwijl we spreken.

Mogen de truckers en de mensen van de wereld zich verenigen om de ketenen af te werpen die de globalisten als Trudeau over ons hebben gelegd.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw confronteert Justin Trudeau tijdens openbaar forum: “Je hebt ons verraden aan het globalisme – wat doen we met verraders in Canada? Vroeger hingen we ze op!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe tirannen hebben hun nederlaag toegegeven
Volgend artikelVoormalig Blackrock fondsbeheerder ontdekt verontrustende sterftetrends
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Het lijkt wel afgesproken, naast Trudeau heb ik een filmpje gezien waarin Sigrid Kaag over Thierry Baudet de volgende beschuldigingen uitkraamde: Antisemitst, racist, complotdenker en vrouwenhater. Hebben ze in het klasje van Schwab geleerd waarschijnlijk.

  • Volgens mij hebben we te maken met een inteelt familie; “familie hoofd” Schwab, met onechte broertjes en zusjes Rutte Trudeau Macron adolfina Merkel. Toillet juffrouw: sigrid Kaag, door de vikingen weggejaagd en uit wanhoop met een palestijn getrouwd; die stemde toe, op voorwaarde van ruime donaties voor terroristen zoals Hamas en witte Helmen.

   Dat soort volk hoort in het vooroorlogse Duitsland.

 2. De tijd is aangebroken om politici, farmaceutische industrie en alle Swab’s hoofdelijk aansprakelijk te stellen voor de ellende die zij hebben veroorzaakt. Ook de mensen die het nodig vonden om “gain of function” te financieren. Neurenberg 2. Ik kan niet wachten.

 3. Dit bericht ontving ik een uur geleden. Mocht het waar zijn dan denk ik dat de Schwab Jugend tijdens de tribunalen heel wat uit te leggen heeft.
  6 februari 2022
  SPIJTBETUIGIN VAN GATES WAT GISTER OP DE THAISE MEDIA WERD GETOOND. Met Google vertaald van het Thais naar het Nederlands!
  schok! !!… Bill Gates ” roept op tot het verwijderen van alle Covid-19-vaccins ” “Vaccins zijn gevaarlijker dan gedacht” door W. Gelles Washington- (MaraviPost) – In een schokkende aankondiging hebben medeoprichter van Microsoft Bill Gates en The Major kracht achter het COVID-19-vaccin roept op tot onmiddellijke verwijdering van alle genetische COVID-19-vaccins van de markt. In een vaak pijnlijke televisietoespraak van 19 minuten zei Gates: “We hebben een verschrikkelijke fout gemaakt. We willen mensen beschermen tegen gevaarlijke virussen. Maar het blijkt dat het virus veel minder gevaarlijk is dan we dachten. En vaccins zijn gevaarlijker dan iemand zich kan voorstellen.” door W. Gelles “Deze vaccins—Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca – ze vermoorden mensen links en rechts – en ze doen sommige mensen erg veel pijn,” vervolgde Gates. door af en toe met je handen in de lucht te zwaaien voor verbluffende resultaten. “Uit de eigen gegevens van de overheid blijkt dat dit is wat er gebeurt. Wat laat het CDC-rapportagesysteem zien… ongeveer 13, 000 doden in de Verenigde Staten en meer dan een half miljoen bijwerkingen We weten allemaal dat het rapportagesysteem oplichterij is. “We weten dat VAERS [Centers for Disease Control and Prevention’s Vaccine Adverse Event Reporting System] slechts één procent verzamelt van wat er gebeurt. We hebben het over meer dan een miljoen doden door het coronavirusvaccin en 60 miljoen mensen met slechte bijwerkingen.” Dit is niet wat we willen. Dit is onaanvaardbaar”, bevestigt Gates. Wall Street-aandelen van alle grote vaccinbedrijven tegen het coronavirus daalden met 20 tot 30 procent toen de heer Gates aankondigde dat hij deelnam aan een dringende petitie van burgers die was ingediend door Robert F. Kane’s Child Health Protection Organization. Gezondheid. Trek onmiddellijk alle coronavirusvaccins van de markt, vervolgde Gates: “Veel mensen die deze vaccins ontvingen stierven … een dag, twee dagen, vijf dagen nadat ze waren gevaccineerd. Trombose, encefalitis, long- of nierbeschadiging, miskraam, auto-immuunziekte falen van meerdere orgaansystemen permanente vermoeidheid en vele andere serieuze zaken.” “Natuurlijk, onze media mondstukken – ik bedoel mainstream media. Al deze tragedies negerend als… ‘Gewoon toeval’” “De reden dat ze dat zeggen,” legt Gates uit, “is vanwege wat ik deed op 201, dat was slechts een paar weken verwijderd van het simuleren van de uitbraak van het coronavirus in New York in oktober 2019. Voordat we de werkelijke epidemie Ik heb alle grote kranten, tv-zenders en radiostations ontvangen om akkoord te gaan met de officiële ondertiteling…’ Vaccins zijn veilig en effectief’ en om iedereen te censureren die vragen stelt over de BS. “Dus het publiek heeft nog nooit gehoord van bewijs van honderden gerenommeerde artsen en onderzoekers die waarschuwen dat vaccins gevaarlijk zijn en vaak met uitsterven worden bedreigd. Levensbedreigend.” een grote fout voor mij’, zei Gates, moe en soms in tranen. “Dat moeten we niet doen. Mensen hebben alle recht op goede informatie. om alle feiten te krijgen zodat ze rationele beslissingen kunnen nemen.’ Verander het onderwerp alsof je medeleven toont. De heer Gates vertrouwt erop dat: “Ik heb veel moeilijke tijden doorgemaakt en naar zielen gezocht sinds Melinda me heeft verlaten. Door deze scheiding ben ik goed naar mezelf gaan kijken. Ik wil niet herinnerd worden als een monster dat miljoenen heeft gedood met een dodelijk vaccin. ik ben geen monster Ik ben geen moordenaar Ik wil niet dat mijn familie, vrienden en bedrijf zich herinneren dat ik een massamoordenaar was. “Sommige mensen noemen me een maatschappelijk werker of zelfs schizofreen vanwege mijn plannen om de mensheid te helpen – zoals het verminderen van de opwarming van de aarde door stof in de bovenste atmosfeer te sproeien of miljoenen genetisch gemanipuleerde muggen vrij te laten om dengue en het virus te bestrijden.”

  • Marianne Graag wat meer info over dit artikel. Ik woon in Thailand maar de gangbare media verzwijgt heel veel. Ik ben aan het zoeken op Maravipost maar kan het toch nog niet vinden,

   • Henry,
    Die onzin niet zo ernstig nemen, het is wat tekst…
    Als dat waar is dan ben ik de paus…
    En ben ik dan toch de ‘paus’ dan steekt daar weer een plan achter… dit soort mensen zoals onze politiekers maken nooit een bocht van 180 graden.
    Maar OKé, belanden de vaccins, al die onzin daarrond en vooral de CORONAPASPOORT in de prullenmand, en je ziet Bill Gates ergens aan een touw gekke bekken trekken dan moeten we ons vragen gaan stellen… en nieuwe feestdag invoeren.

  • @Marianne, Robert F. Kane moet zijn Robert F. Kennedy jr. (1954), oprichter en directeur van de in 2011 opgerichte Children’s Health Defence. Op 29.08.2020 sprak hij in Berlijn de naar schatting ruim een miljoen demonstranten toe tijdens een anti-COVID-demonstratie.
   Onlangs werd hij in de Mockingbird-pers/ MSM uitgemaakt voor het zwarte schaap van de familie. Dit geeft aan hoe diep de MSM is gezonken. Iemand die succesvol Harvard University en London School of Economics (jezuíeten-bolwerk) heeft weten af te ronden is allesbehalve een loser.
   Overigens heeft Volkskrant-hoofdredactuer Pieter Klok in twee interviews schaamteloos toegegeven, dat ook zijn krant zich vooral bezighoudt met verspreiden van overheidspropaganda.

 4. Oorlog is de vader van alles.

  In 1948 vond McCarty dat de dossiers van 38.000 gearresteerde nazi oorlogsmisdadigers maar als “staatsgeheim”beschouwd moesten worden.
  Dus werden die gasten vrijgelaten, kregen mooie baantjes en woningen.

  De Russen hadden betere methoden. Toen een klein kamp werd bevrijd, sloten ze alle SS op in een autobus, en staken die in de fik.

  In 1672 deden wij het goed met gebroeders de Wit, voorlopers van de Rutterianen: ze werden vermoord, geslacht en deels opgevreten.
  Toen hadden Nederlanders nog ballen…

  • Om die lui te straffen je kan ze beter aan het werk zetten voor minimum loon en uitkering ,want ze vinden het normaal dat het grootste deel nooit rond komt.

  • do sovjets hadden zeker betere methoden, tientallen miljoenen uitgemoord oy gevallt

   mccarthy ging achter communisten aan , bleken ze allemaal … te zijn

  • @Pierre, de gebroeders De Witt kwamen op voor de belangen van de bewoners van de Republiek. Stadhouder Willem III (1650 – 1702), vanaf 1688 koning van Engeland (glorious revolution) stond in 1694 aan de wieg van de Britse Bank of England en plaveide zo de weg voor bankiers als de Rothschilds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in