De corrupte volksgezondheidsfunctionariss in de Westerse wereld, die de handlangers zijn van Big Pharma en meedelen in de winst van de geneesmiddelen die zij goedkeuren, staan op het punt de mensheid een ergere ramp dan het COVID-19 vaccin toe te brengen. Zij overwegen het pokkenvaccin te gebruiken om het publiek tegen de apenpokken te beschermen. De New York Times, afhankelijk als zij is van farmaceutische reclame, zal de volgende golf van georkestreerde “gezondheidscrises” in dienst van de vaccinatiewinst steunen, schrijft Paul Craig Roberts.

Hoewel medeplichtige volksgezondheidsambtenaren en Big Pharma het niet zullen toegeven, hebben vele vooraanstaande onafhankelijke wetenschappers geconcludeerd dat het COVID-19 vaccin de gevaccineerden immuungecompromitteerd achterlaat. Het pokkenvaccin was altijd gevaarlijk, zelfs voor mensen met een goed immuunsysteem. Het resultaat van het geven van pokkenvaccin aan de immuungecompromitteerden zou erin kunnen bestaan dat zij pokken krijgen en zo de menselijke bevolking opnieuw besmetten met een veel gevaarlijker virus dan COVID en het apenvirus.

De reden waarom de volksgezondheid bedreigd wordt, is niet vanwege COVID of apenpokken of welke andere ziekte dan ook. De volksgezondheid wordt bedreigd door volksgezondheidsautoriteiten die makelaars zijn voor de farmaceutische bedrijven, en  Congresleden die voor hun herverkiezingen afhankelijk zijn van campagnebijdragen van Big Pharma. Degenen die geacht worden op de gezondheid van het publiek te letten, letten in plaats daarvan op hun eigen belangen. Daarom was COVID met zijn maskers, lockdowns, en ongeteste vaccin een catastrofe.

Niemand heeft verklaard waarom en hoe apenpokken, een probleem in een klein gebied in Afrika, plotseling in één keer overal in de Westerse wereld opdoken. Werd het virus vrijgelaten om de winsten van de vaccinaties voort te zetten en de pandemiebestrijding, die op het punt staat aan de Wereldgezondheidsorganisatie te worden overgedragen, te bevorderen? World Health Assembly to vote on IHR amendments in unprecedented WHO power grab

Uit nieuwe studie blijkt dat 700 van de 827 vrouwen (82%) die het vaccin hebben gekregen een miskraam hebben gehad

Staan wij op het punt een nieuwe angstcampagne mee te maken? Of is er iets nog kwaadaardigers in de maak – bevolkingsbeheersing door de  immunogecompromitteerden te infecteren met de pokken?

De goedgelovigheid van de westerse volkeren en de leugenachtigheid van hun heersers is enorm. Geen kwaad is voor iemand als Fauci te groot. Het publiek heeft een perfecte staat van dienst als het gaat om het zwichten voor elke angst- en hersenspoelingscampagne. Moeten wij een nieuwe “gezondheidscrisis” verwachten, te midden van een oorlog in Oekraïne die zich zou kunnen uitbreiden, stijgende voedsel- en energieprijzen, een stijgende nationale schuldenlast, open Europese en Amerikaanse grenzen voor immigranten-invallers wier zorg hoge kosten met zich meebrengt voor Europese en Amerikaanse bevolkingen die hun eigen regeringen niet kunnen vertrouwen en wier levensstandaard daalt?

De pokkenvaccinatie is vier decennia geleden beëindigd toen de ziekte uitgeroeid was. Oudere generaties die tegen de pokken werden ingeënt zijn waarschijnlijk immuun voor de apenpokken. Jongere generaties zijn dat niet. Het grootste risico lopen degenen wier immuunsysteem aangetast is door de mRNA-vaccins.

Hier is wat goede degelijke informatie waarmee u zich kunt wapenen tegen de aanstaande leugens van de New York Times en de rest van de presstituees en de vele kwakzalvers van Big Pharma. Probeer niet een tweede keer in paniek te raken voordat wij van de eerste zijn bijgekomen: Smallpox vaccine to prevent monkeypox could cause global smallpox (variola) epidemics; I warn, do not be that stupid, understand you have damaged the immune systems of m (b)illions with COVID vaccines


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Niet te geloven dat het al apenpokkenseizoen is, en ik heb mijn Oekraïense decoraties nog niet eens weggehaaldVolg Frontnieuws op Telegram

Noorse man gedwongen opgesloten in psychiatrische afdeling voor delen van Covid "samenzweringstheorieën" op Facebook

Lees meer over:

Vorig artikelWHO waarschuwt voor de Europese Pride parades – Apenpokkenverspreiders
Volgend artikelVeiligheidsdeskundigen waarschuwen: Westerse wapens voor Oekraïne komen terecht bij criminelen en terroristen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Ik ben oud genoeg om nog tegen pokken te zijn inge-ent.
  Maar ik krijg het gevoel dat dit idd een soort 2-traps raket is. Covidspuiten die het immuunsysteem verzwakken, gevolgd door een variant van de pokken dan kunnen ze mooi alle doden en bijwerkingen daarop afschuiven terwijl ze toch aan hun doel werken; een sterke afname van de bevolking, voornamelijk de blanke bevolking.

  • Je hebt gelijk hoor 2 jaar als een paria mijn rug recht gehouden tegen deze waanzin en als ik rond mij kijk zijn er toch zoveel mensen die niet op lange termijn kunnen denken en alleen over hun etentjes reisjes en hun grote ego’s blijven aandikken betreft mode uiterlijk enz. Het ergste is als je hun aanspreekt over de vaccin schade en de leugens er omheen een heel ongemakkelijke stilte valt en ben ik steeds het zwarte schaap dat echt moeilijk daarover doet. Vier maanden voor de voedsel prijzen zouden gaan stijgen kreeg mijn spirit al door dat dit er aan zat te komen en was ik als een gek iedereen die ik kende daar over aan het waarschuwen en ik achter mijn rug voor gekke henkie werd uitgelachen Nu zeg ik niets meer over dit alles ze doen maar wat ze willen en maar blijven geloven in die regering die zeker met weer nieuwe maatregelingen af zal komen en zeggen dat het voor hun het beste is om deze te volgen.

   • Zeg maar niks meer hoor… doe ik ook al lang niet meer. Eigenlijk al vanaf begin 2000 of zo word ik als gek verklaard, met mijn waarschuwingen, want het was allemaal complot. En nu is het zo ver, en ze zullen nooit toegeven dat ze onnadenkend waren. Jouw waarschuwingen zijn alleen maar storend voor ze. Ze willen gewoon weer terug naar ‘lekker grazen’ en nergens over na denken. Let goed op jezelf en trek je eigen plan en zoek die mensen op die met je willen meewerken. Er is zoiets dat heet ‘vamilie’ op Telegram, en die willen lokale communes bouwen. Ik weet niet of er ook Ingespotenen tussen zitten, maar dat zal best, want sommige daarvan hebben nu veel hulp nodig…

 2. Johan, klopt wat je zegt. Voornamelijk de blanke bevolking. Er kraait geen haan naar het feit dat er in Afrika amper gevaccineerd is. En mijn eerste gedachte was ook dat ze alle doden en bijwerkingen van het coronavaccin af kunnen schuiven. Stelletje schoften

  • Pensioenfondsen en pharma horen allemaal bij het zionistische Vanguard, deze willen onze rijkdom afpakken of ons geen pensioenen uitbetalen…. snap je nu waarom de westerse rijkere bevolking juist de bok is?

 3. Mijn reactie is, dat het nieuws dat wordt gebracht prima is.Alleen kunnen die artikelen wat korter.Het hoeft niet zo uitgebreid,een verstandig mens heeft een half woord nodig.

  • Ja dat denk ik soms ook,erg lange artikelen.Als ik weleens iets doorstuur krijg ik later vaak te horen dat ze het niet gelezen hebben omdat het “zo lang”was.
   Dat is dan wel weer jammer omdat het verhaal op zich zeker interessant was.

 4. we mogen blij zijn dat de 150 Labs in de Oekraïne zijn opgeruimd, want anders hadden we in het najaar nog ergere virussen over ons heen gehad!!!
  Waterpokken nu onder de naam apenpokken!
  En net als Aids uit Afrika, degene die echt nieuws volgen, weten dat de Afrikanen niet zo achterlijk zijn als ze ons willen doen geloven.Deze mensen zijn slachtoffers van Gates net als India, geloof je nou echt dat ze daar weer zomaar intuinen?
  Als er een volk is opgestaan tegen vaxxen dan zijn het wel de Afrikanen, en wat dan met het hepatitis dat vooral kinderen op dit moment dood, oja komt ook uit Afrika. Mensen blijf als dat mogelijk is, heel ver weg van ziekenhuizen, artsen enz, het gaat ze om geld geld en nog eens geld en ja tenkoste van alles en iedereen.
  Word wakker.Kijk voor de gein is naar de omslag van the economist van deze maand met op de voorpagina The coming food catastrophe vergroot de foto van de 3 granen!! Al’s get nu nog niet duidelijk is!!

 5. Dit begint erop te lijken dat we in het stadium van BIOLOGISCHE OORLOGSVOERING zijn beland.
  Alle ABC wapens moeten immers gebruikt worden.

  Atoom wapens hebben we in WO 2 gezien
  Chemische wapens hebben we in WO 1 gezien,
  Dat nooit weer zei men toen. Maar nu…….????

  Nu komen we in een “ klimaat oorlog” een oorlog die door media en het Wereld Wijde Web , ( wat ook met goede doeleinden gebruikt kan worden ), in handen van criminelen is gevallen en zij dit met de nodige portie ANGST UITBUITEN VOOR HUN MISDADIGE DOELEINDEN, MET BIOLOGISCHE WAPENS.

  Het ziet er aan de “ buitenkant allemaal “ toevallig” goed EN NETJES uit.
  De “ onzichtbare” maar wel aanwijsbare meute van dit soort oorlogen hebben als credo “ Wij “gaan jullie helpen” met vaccins.
  Eerst was het een COVID mRNA vaccin en nu wordt het Een pokken vaccinatie!
  Maar nu twee keer zo snel achter elkaar, zullen we zien dat vele mensen die nu imunogecompromiteerd zijn… door het mRNA vaccin. Het slachtoffer gaan worden.
  Mensen met het mRNA vaccin met Spike eiwitten, mensen die GEVACCINEERD ZIJN deze mensen die nu een vaccinatie met verzwakt pokken virus zullen gaan nemen….. lopen groot gevaar…… DIT ZAL HEN MOGELIJK FATAAL KUNNEN WORDEN.
  Omdat hun natuurlijke immuunsysteem kapot is gemaakt.

  Zie daar…… een oorlog heeft slachtoffers…. Veel slachtoffers…….. ZEKER EEN BIOLOGISCHE OORLOG TEGEN MENSEN.

 6. Ik denk dat er een hele hoop mensen dit zeker moeten weten als ze een beetje moeite doen maar dat is gelijk weten dat je partner je bedriegt doch doen of je neus bloeit en voor de buhne het ideale stel speelt waar alles ideaal bij is, daarom zullen er weer heel veel van deze mensen echt voor deze volgende duivelse prik gaan kiezen innerlijk wetende dat het verkeerd is.

 7. Of zullen ze gewoon een ander etiketje op de vax flesjes doen? Want er zijn er nogal wat over ! Het is toch allemaal vergif .Mij zal het in ieder geval niet verbazen.

  • De vaccins zijn vaccins echter met een levend koeien pokken erin. Het zijn niet van die m-RNA prikjes, echter is het wel een door de mens gemaakte versie want in de bijsluiter staat duidelijk dat het gemodificeerd is en dat betekend dat er een menselijke hand aan te pas is gekomen om het virus te veranderen.

   Ik weet niet hoe oud je bent, ik ben 43 en wij kregen geen pokken vaccins, uberhaupt hebben wij maar 4 vaccins gehad in ons leven tegen kinderziektes. De vaccins zijn toen gestopt in 76 en als je een vaccin hebt gehad toen die tijd of je hebt een natuurlijke pokken gehad dan ben je immuun tegen een apenpokken en ook tegen koeien pokken. Ik heb nog nooit van de koeien pokken gehad terwijl we eens per zoveel een uitbraak zien.

   Ook al zou je het krijgen dan ben je na 4 weken weer beter, met pokken zo weinig mogelijk creme en zeep op de huid en alleen lichtjes met een slof washandje je schoonmaken. Seksueel zijn pokken niet overdraagbaar want het is een huidinfectie net als herpes symplex en dat wordt niet via vaginaal vocht of sperma overgebracht en daar is ook geen bewijs voor dat ze dit nu proberen te claimen. Is het wl zo besmettelijk als ze willen beweren, nee want er zijn over jaren maar 53 gerapporteerde gevallen buiten Afrikaanse landen. In Afrikaanse landen is dit normaal en bij mensen die zwakker zijn geven ze daar off-label cidofovir en brincidofovir en de laatste als injectie of tabletten en deze werkt ook het best in tablet vorm. Maar voornamelijk geneest 99% hier zelf van in 2 tot 4 weken en alleen de zwakken die behandelen ze daar en dat kan hier ook gewoon.

   Pokken moeten uitdrogen en dat is de beste remedie, en daarom mogen kinderen met pokken ook niet in bad of douchen omdat dan het process wordt verstoord van de genezing. In nederland is pokken heel normaal en komt nog steeds voor al willen ze beweren dat het in de jaren 70 al was uitgeroeid door die prikken, kregen mijn zus en ik gewoon pokken in de jaren 80 en mijn broertjes die eind 80 zijn geboren kregen dat in de jaren 90 gewoon toen ze naar school gingen, het is een typische kleuter ziekte waar een kind echt niet aan dood gaat.

   Met de meeste ziekten zoals pokken, rode hond, bof, kinkhoest maar ook griep of een verkoudheid is het altijd het best om het natuurlijk ziekte door te staan want daar bouw je de sterkte antilichamen mee op en dat is met pokken net zo. Je bent voor het leven beschermd tegen welke pok dan ook als jij een natuurlijke pokken hebt doorstaan. Is dat verstoord geweest door bijvoorbeeld je kind wel in bad te doen dan is de kans groter dat er op latere leeftijd netelroos ontwikkeld, dus laat je kind het goed doorstaan en dan even wachten met in bad of onder de douche doen. Daarom even een slof washandje je kind zijn gezichtje rompje etc even rust deppend fris maken en deppend afdrogen en het is al niet te nat maar door het slof washandje toch altijd even na deppen met een mooie zachte handdoek.

   Een tijd geleden zag ik een jongetje met pokken, en dan denk ik van goed zo je hebt je natuurlijke bescherming. Vroeger in mijn tijd werden er pokken feestjes gegeven of speelmiddag zodat ieder kind het kreeg en dan waren ze even 2 weken van school en na 2 weken is die besmettelijkheid over en dan konden we weer naar school, maar zelf met een verse pokken dan moest ook mijn broertje naar school komen van de juf omdat dan de hele klas pokken zou krijgen, mij broertje is gewoon mee geweest op schoolreisje omdat ze dan nog nauwer met elkaar in contact zijn en de hele klas had uiteindelijk pokken. Dat is de beste remedie voor een natuurlijke levenslange immuniteit tegen dit.

 8. Kom op mensen jullie zijn aan het spuiten en nu niet opgeven het RIVM heeft weer zo een mooie nieuwe spuitjes samen met Ab Osterhaus snel in mekaar geflats en jullie hebben a gezegd nu ook b zeggen anders komen wij niet van die apen af het zijn maar 4 spuitjes 3 boosters en een enkel naar het crematorium wie wilt dat nou net en nu is het niet dansen met Jansen maar naar het uitvaart centrum, let op aan de apenpokken kan je dood gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in