Deze bevinding kan alleen maar beschreven worden als een ware “horror” in haar implicaties. Verbluffend nieuw onderzoek gepubliceerd in Viruses, onderdeel van de SARS-CoV-2 Host Cell Interactions editie van MDPI (Open Access Journals) onthult dat vaccin spike-eiwitten de celkernen binnendringen en een ravage aanrichten in het DNA-herstelmechanisme van cellen, waarbij DNA-reparatie met maar liefst 90% wordt onderdrukt, bericht Naturalnews.com.

Het onderzoeksartikel is getiteld, “SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro” en is geschreven door Hui Jiang en Ya-Fang Mei, respectievelijk aan het Department of Molecular Biosciences, The Wenner-Gren Institute, Stockholm University, SE-10691 Stockholm, Zweden, en het Department of Clinical Microbiology, Virology, Umeå University, SE-90185 Umeå, Zweden.

Een kopie van het onderzoeksdocument in een PDF-document op NN-servers opgeslagen op deze URL:
https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdf

In de conclusie van het artikel schrijven de auteurs:

We vonden dat het spike-eiwit zowel BRCA1 als 53BP1 foci vorming duidelijk remde (Figuur 3D-G). Samen tonen deze gegevens aan dat het SARS-CoV-2 full-length spike-eiwit het herstel van DNA-schade remt door de rekrutering van DNA-reparatie-eiwitten te hinderen.

Het DNA-reparatiemechanisme, bekend als NHEJ (Non-Homologous End Joining) is een soort intracellulair “noodreactie”-systeem dat dubbelstrengs DNA-breuken repareert. Zonder het NHEJ-mechanisme zou al het geavanceerde meercellige leven ophouden te bestaan. Geen mens, dier of plant kan overleven zonder dat de integriteit van zijn genetische code wordt beschermd en voortdurend via meerdere mechanismen wordt gerepareerd.

DNA-schade kan worden veroorzaakt door blootstelling aan straling, chemische stoffen in voeding en verzorgingsproducten, of zelfs blootstelling aan mammografie-apparatuur. Overmatige blootstelling aan zonlicht kan ook DNA-breuken veroorzaken, en kleine DNA-mutaties treden spontaan op in alle levende organismen. Luchtvaartpiloten worden bijvoorbeeld routinematig blootgesteld aan ioniserende straling door op grote hoogte te vliegen.

Bij een normaal, gezond persoon herstelt het NHEJ-mechanisme het DNA en voorkomt het dat er een ziekteverwekkende mutatie optreedt. Maar in aanwezigheid van het vaccin spike-eiwit wordt de effectiviteit van NHEJ met wel 90% onderdrukt, wat betekent dat het niet in staat is zijn werk te doen doordat het niet in staat is eiwitten te rekruteren voor reparatie.

Als gevolg hiervan worden de volgende “fouten” geïntroduceerd in chromosomen in de kernen van menselijke cellen, allemaal als gevolg van de aanwezigheid van het spike-eiwit van mRNA-vaccins:

 • Mutaties of “fouten” in de genetische volgorde.
 • VERWIJDERINGEN van hele segmenten van de genetische code.
 • INSERTIES van onjuiste segmenten.
 • Mixen en matchen / permutaties van genetische code.

Deze fouten, wanneer uitgedrukt door celdeling en replicatie, resulteren in:

 • Een explosie van kanker en kankergezwellen in het hele lichaam.
 • Verlies van productie van immuunsysteem B en T cellen (d.w.z. geïnduceerde immunodeficiëntie).
 • Auto-immuunziekten.
 • Versnelde veroudering en verminderde telomeerlengte.
 • Verlies van het functioneren van complexe orgaansystemen zoals bloedsomloop, neurologie, endocriene systemen, musculoskeletale systemen, enz.
 • Cellulaire schade die lijkt op stralingsvergiftiging doordat cellen zichzelf van binnenuit vernietigen.

Veel van deze effecten zijn natuurlijk fataal. Andere zullen de slachtoffers van het vaccin opzadelen met vreselijke verzwakkende letsels en orgaanstoornissen die een leven lang medische interventie zullen vergen.

  Long Covid: Dit is wat we weten over spike-eiwitten die voor altijd blijven hangen

Spik-eiwit gaat in de kern van de cel

Uit het hierboven gelinkte artikel:

Mechanistisch gezien ontdekten we dat het spike-eiwit in de celkern lokaliseert en het herstel van DNA-schade remt door te verhinderen dat het belangrijke DNA-reparatie-eiwit BRCA1 en 53BP1 naar de plaats van de beschadiging wordt gerekruteerd.

Dit betekent dat het spike-eiwit, dat in de ribosomen van de cel wordt aangemaakt nadat de cellen door mRNA-vaccins zijn gekaapt, niet altijd de cel verlaat en in de bloedbaan terechtkomt, zoals ons door voorstanders van mRNA-vaccins wordt voorgehouden. In sommige gevallen komt het spike-eiwit in de celkern terecht. Daar verstoort het het DNA-herstelmechanisme, zoals in dit artikel wordt beschreven.

“Verrassend genoeg vonden we de overvloed van het spike-eiwit in de celkern (Figuur 1A),” concludeerden de auteurs van de studie.

Dit betekent zonder enige twijfel dat mRNA-vaccins resulteren in chromosomale veranderingen in de lichaamscellen. Het is een bevestiging dat dergelijke vaccins inderdaad een ravage aanrichten in de genetische integriteit en bijwerkingen vertonen die niet zijn voorzien of beschreven door voorstanders van mRNA vaccins.

Dr. Thomas Levy schrijft over de toxiciteit van het spike-eiwit op Orthomolecular.org:

Er is bezorgdheid geuit over de verspreiding van het spike-eiwit door het lichaam na vaccinatie. In plaats van gelokaliseerd te blijven op de plaats van injectie om de immuunrespons op te wekken en niets meer, is de aanwezigheid van spike-eiwit gedetecteerd in het hele lichaam van sommige gevaccineerde personen. Bovendien blijkt dat sommige van de circulerende spike-eiwitten eenvoudigweg de ACE2-receptoren binden zonder de cel binnen te dringen, waardoor een auto-immuunreactie tegen de gehele cel-spike-eiwit entiteit wordt uitgelokt. Afhankelijk van het celtype dat het spike-eiwit bindt, kan dit leiden tot een aantal auto-immuunziektes.

Nog verontrustender is dat Dr. Levy uitlegt dat de huidige gegevens aantonen dat het spike-eiwit in het lichaam geproduceerd blijft worden na de eerste mRNA-injectie. Hij legt uit:

Hoewel de onderliggende pathologie nog steeds volledig moet worden gedefinieerd, heeft één verklaring voor de problemen met trombotische neigingen en andere symptomatologie die worden gezien bij chronische COVID- en na-vaccinatiepatiënten rechtstreeks verband met de aanhoudende aanwezigheid van het spike-eiwitgedeelte van het coronavirus. Sommige rapporten beweren dat het spike-eiwit kan blijven worden geproduceerd na de aanvankelijke binding aan de ACE2-receptoren en het binnendringen in enkele van de cellen waarop het zich aanvankelijk richt. De klinische beelden van chronische COVID en na-vaccin toxiciteit lijken erg op elkaar, en beide zijn waarschijnlijk te wijten aan deze voortdurende aanwezigheid en verspreiding in het hele lichaam van het spike-eiwit (Mendelson et al., 2020; Aucott en Rebman, 2021; Levy , 2021; Raveendran, 2021).

Spike-eiwit van volledige lengte resulteerde in de grootste onderdrukking van het NHEJ-DNA-herstelmechanisme

Zie onderstaande figuren. SARS-CoV-2 virale fragmenten worden “Nsp1, Nsp5” enzovoort genoemd. De volledige spike wordt “Spike” genoemd en de nucleocapside – een ander structureel onderdeel van de volledige spike-eiwitpathogeen – wordt apart geïdentificeerd.

  Het Grote Sterven is gearriveerd: Uitbetalingen van levensverzekeringen schieten met 258% omhoog nu sterfgevallen na vaccinatie snel toenemen

Uit de studie:

Overexpressie van Nsp1, Nsp5, Nsp13, Nsp14, en spike-eiwitten verminderde de efficiëntie van zowel HR- als NHEJ-herstel (figuur 1B-E en figuur S2A,B).

Figuren C en E tonen de onderdrukking van NHEJ reparatie door deze verschillende delen van virale fragmenten. (Zie de blauwe verticale grafiek lijnen die activiteit / efficiëntie niveaus van het DNA reparatie mechanisme).

Wat deze gegevens laten zien is dat de grootste onderdrukking van NHEJ activiteit wordt gemeten wanneer het volledige spike-eiwit aanwezig is. Uit de studie:

Samen tonen deze gegevens aan dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit van volledige lengte het herstel van DNA-schade remt door de rekrutering van DNA-reparatie-eiwitten te belemmeren.

Dit is het spike-eiwit dat wordt aangemaakt door de lichaamseigen cellen na injectie met een mRNA-vaccin:

In figuur 2 hieronder zien we dat de onderdrukking van de NHEJ-activiteit een dosis-afhankelijke reactie vertoont op de aanwezigheid van spike-eiwit (figuren 2B en 2C). Dit wijst erop dat hoe meer spike-eiwitten aanwezig zijn, hoe groter de onderdrukking van DNA-herstel:

De figuur rechtsonder, 2G, toont hoe de aanwezigheid van het spike-eiwit het DNA-herstel remt na verschillende insulten aan het DNA, zoals straling, chemische blootstelling of oxidatie. Belangrijk is, zoals de auteurs van de studie uitleggen:

Na verschillende DNA schade behandelingen, zoals bestraling, doxorubicine behandeling, en H2O2 behandeling, is er minder herstel in de aanwezigheid van het spike-eiwit (figuur 2F,G). Samen tonen deze gegevens aan dat het spike-eiwit het DNA-herstel in de celkern direct beïnvloedt.

5G-blootstelling, blootstelling aan chemtrails, blootstelling aan voedingschemicaliën, mammografie en zelfs blootstelling aan zonlicht richten een ravage aan bij mensen die mRNA-vaccins hebben genomen

Het huiveringwekkende resultaat van deze bevinding is dat mensen die mRNA-vaccins hebben genomen, te maken zullen krijgen met onderdrukt DNA-herstel, waardoor blootstellingen die ooit werden beschouwd als kleine problemen, escaleren tot significante bedreigingen voor hun gezondheid.

Met andere woorden, mensen die worden blootgesteld aan 5G-straling, mammografie-onderzoeken, weekmakende chemicaliën in voedingsmiddelen en kankerverwekkende stoffen in persoonlijke verzorgingsproducten (wasmiddelen, parfums, shampoos, huidlotions, etc.) zullen niet in staat zijn om de DNA-schade die door deze blootstellingen wordt veroorzaakt te herstellen. Na relatief kleine blootstellingen zullen ze beginnen te muteren en overal in hun lichaam kanker ontwikkelen.

Vergeet niet dat blootstelling aan 5G leidt tot de productie van peroxynitrite in het bloed, een uiterst gevaarlijke vrije radicaal die DNA-schade veroorzaakt in hersencellen en weefselcellen in het hele lichaam.

Dit kan zelfs worden omschreven als een soort binair wapensysteem waarbij mRNA-vaccins het herstel van DNA verzwakken, en blootstelling aan 5G (of chemische blootstelling in de voedselvoorziening) het wapen levert dat DNA-strengen breekt en ertoe leidt dat het lichaam niet in staat is de genetische integriteit te handhaven tijdens de celreplicatie. Het duurt niet lang om dit op gruwelijke fysieke manieren tot uiting te brengen, zoals de poging om inwendig orgaanweefsel te laten groeien op het oppervlak van de huid of het gezicht, wat de reden is waarom de Situation Update podcast van vandaag de titel heeft gekregen, “Monsters, Zombies en Mutanten.”

  Kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden ten gevolge van het COVID-19-vaccin aan alle leden van het Europees Parlement overhandigd

De aanwezigheid van het spike-eiwit verstoort de normale immuunfunctie en leidt tot immunodeficiëntie (een AIDS-achtige aandoening)

Uit dit onderzoek blijkt ook dat spike-eiwitten van mRNA-vaccins kunnen leiden tot immunodeficiëntie, vergelijkbaar met AIDS. Dit is in overeenstemming met wat eerder is gemeld over een daling van de immuunfunctie met ongeveer 5% per week bij mensen die covid-vaccins hebben genomen (zie Frontnieuws: Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom AIDS). Uit de studie:

…Functieverlies van belangrijke DNA reparatie eiwitten zoals ATM, DNA-PKcs, 53BP1, etc., leidt tot defecten in de NHEJ reparatie die de productie van functionele B en T cellen remt, wat leidt tot immunodeficiëntie.

De immuunfunctie wordt ook kritisch beïnvloed door de aanwezigheid van het spike-eiwit, wat kan leiden tot kankerachtige mutaties in alle lichaamscellen. Zoals de studie uitlegt:

Reparatie van DNA-schade, met name NHEJ-reparatie, is essentieel voor V(D)J-recombinatie, die de kern vormt van B- en T-celimmuniteit.

Zoals Science Direct ook uitlegt:

Het behoud van genomische integriteit is noodzakelijk voor de overleving van een organisme. Van de verschillende DNA-beschadigingen worden dubbelstrengsbreuken (DSB’s) als het schadelijkst beschouwd, omdat ze tot celdood kunnen leiden als ze niet worden hersteld of tot chromosomale herschikkingen als ze verkeerd worden hersteld, wat tot kanker kan leiden.

Verder zijn mutaties in NHEJ genen, waaronder Ku70 en Ku80, in verband gebracht met een verkorte levensduur bij muizen [54]. Bovendien hebben defecten in DNA-PKcs (DNA-afhankelijk proteïne kinase) geleid tot een verstoord behoud van telomeren en een verkorte levensduur bij muizen [55]. Alles bij elkaar suggereren deze aanwijzingen dat NHEJ een belangrijke rol speelt in het voorkomen van leeftijdsgerelateerde toename van genomische instabiliteit en functionele achteruitgang.

In feite betekent dit dat de onderdrukking door het spike-eiwit van het NHEJ DNA reparatie mechanisme ook leidt tot verminderde levensduur en versnelde veroudering.

Volgens sommige schattingen zal 50% van de mensen die met mRNA-vaccins zijn geïnjecteerd, binnen vijf jaar dood zijn. Nu hebben we een beter inzicht gekregen in de mechanismen waardoor deze door vaccinatie veroorzaakte sterfte kan optreden.

Luister naar de mondelinge uitleg van dit alles in de Situation Update podcast van vandaag:

Situation Update, Nov 2, 2021 – Monsters, Zombies and Mutants: HORRIFYING new research reveals how vaccines suppress DNA repair mechanism in your cells

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen georkestreerde nep “Covid pandemie” werd gebruikt om gezondheid, burgerlijke vrijheid en de dokter-patiënt relatie te vernietigen
Volgend artikelPeer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. oeioeioeioei
  ongetwijfeld weten de monsters die ons dit aandoen dit.
  als ik moet bedenken hoe je zoveel kwaadaardigheid moet vergelden, schiet mijn fantasie tekort.

 2. En hier gaan ze mee wegkomen omdat er in 2025 weer een nieuw virus opduikt (SPARS), waar ze dan al die doden aan gaan linken? Dus dan is het “écht” een heel dodelijk virus, waardoor de rest van de ongevaccineerden toch maar een prik gaan nemen omdat ze de destructie om hen heen zien?

  • er spoken meer dan 150miljoen onbekende virusjes rond,ons immuun systeem kan dat makkelijk wel aan behalve natuurlijk als dat verzwakt is door covid vaccin

   • en daar zit dus de eindeloze business case voor Big Pharma. Eerst verkloten ze ieders immuunsysteem en vervolgens gaan ze hun middeltje per “aandoening” op de markt zetten. Ze kunnen nooit meer verliezen als dit niet snel gaat stoppen.

  • Als men genoeg vitD in het bloed heeft kan geen virus het lichaam deren, helaas heeft het gros de mensheid naast ondervoeding een enorm tekort aan vitD. Veel vitD met vit K, 5 tot 10 maal de aanbevolen dosis PD, 1000 tot 5000 mg gebufferde vit C, 30 tot 60 mg Zink picolaat, 500 tot 1000 mg Nac.

 3. Nooit van m.n leven neem ik die gifprik al valt iedereen om en na Spars komt er misschien wel weer iets wat aan Sars gelinkt wordt niks ervan wegwezen met dat gif maar opeens dag zullen ze ervoor betalen gods molens draaien langzaam maar zeker

 4. In de krant stond dat de mRNA techniek ook gebruik gaat worden in de gewone griepprik.
  Dus die weiger ik nu ook voortaan.
  Ik zal dus moeten vertrouwen op mijn immuunsysteem, nou ja, dat heeft me al bijna 65 gered dus dat komt wel goed lijkt mij zo.. 🙂

  https://wolvex.nl/needm

  • de meeste mensen hier weten intussen dat de germtheory van louis pasteur fake is. nooit in de medische geschiedenis is een pathogeen virus geïsoleerd of überhaupt aangetoond dat het bestaat.
   dus vergeet alsjeblieft het woord vaccin. het motto van de pharmamaffia is: ëen gevaccineerd kind is een klant voor het leven.”
   hier nog een bewijs in het ongerijmde (latijn reductio ad absurdum):
   https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/

   • hahaha dat is een hele goede want de bio-pharma’s houden de ongezondheid in stand om er aan te blijven verdienen zelfs al vallen er doden

   • de leukste opmerking op tv was/is.. doe niet zo egoistisch… vaccineren doe je niet voor jezelf… wow dus je laat je in-enten met vergif voor de grote onbekende..???
    we doen dit niet voor onszelf maar we vechten met elkaar…waaahahaha kom nie meer bij…met tennisrackets>dum/dum en dummer kogels tegen het corona virus??
    Ziekte van Down syndroom is besmettelijker dan Corona…lol

 5. Als ongeïnjecteerde, vraag ik me af uitgaande van alle schokkende verhalen over dood en ziekte gevallen door toedoen van MRNA injecties, waarom ik dat niet in mijn directe omgeving zie.
  Dus familie en kennissen waarvan ik weet dat zij allemaal hun twee injecties hebben gehad.

  • Kwestie van tijd. Niet alle ‘fuxxijns’ zijn hetzelfde, er zijn verschillende gradaties in de hoeveelheid schadelijke/dodelijke stoffen. Ook worden nu nog relatief veel placebo’s verstrekt, ten eerste om mensen te doen geloven dat het meevalt met die ‘bijwerkingen’, ten tweede om hen zodoende te lokken naar de volgende prik. Dus maak je geen illusies, het doel is en blijft depopulatie ofwel genocide en totale controle over lijf, geest en ziel.

  • Er zijn zeker 30 profspelers afgelopen week op het veld ineen gestort; meeste hartaanvallen, hartstilstand, en beroertes. Bijna allemaal dood. Vergeet niet dat NL later begon met het vaccineren dan andere landen. Maar de hospitaal in GB, Duitsland, Israel, en de USA stromen over van mensen met cardiovasculaire, bloedklonters en neurologische problemen, en zogoed als géén Covid.
   YT verwijderd schrijnende verhalen v door vacc beschadigde mensen, zie daarvoor Bitchute, Rumble etc. Ook is er een verdubbeling van kinder en jeugd sterfte sinds de prik er voor hen is, en er is een toename v 400% in eenzijdige verkeersongevallen…

 6. Wat een lijdensweg onderga je als je er 5 jaar over doet om dood te gaan. M.n. omdat het merendeel van zusters, broeders, dokters met hetzelfde probleem te kampen hebben.

 7. Die virus is een techno-virus, gasten, iets dat zelf kan rond kruipen in het weefsel als je maar genoeg inademt en het wordt aangevuurd en zeg maar leven ingeblazen door frequenties, bijv 5g. Self-assembling nanoparticles heten die. Het is een techno ziekte. Dus ze zetten de kraan open na goed sproeien of inenten met booster nano rotzooi en er is weer een pandemie waar de gifspuit verkoop van stijgt. En iedereen stormt weer op de giftrog af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in