De politie van Ottawa is begonnen met het arresteren van demonstranten kort nadat de stad de noodtoestand had afgekondigd naar aanleiding van de aanhoudende bezetting van Parliament Hill door de Freedom Convoy, bericht Rebelnews.com.

Zondagavond ontving Rebel News berichten over mogelijke politie-acties tegen het protest van het vrachtwagenkonvooi dat in de hoofdstad van het land plaatsvindt. Rebel News verslaggever Lincoln Jay is ter plaatse om de gebeurtenissen in het gebied vast te leggen.

Update (19:36 uur): CTV News meldt dat “verschillende mensen” werden gearresteerd op beschuldiging van kwaadwilligheid voor het brengen van materiële goederen naar de Freedom Convoy demonstranten.

De berichten over arrestaties en inbeslagnames van brandstof komen slechts twee dagen nadat de politie van Ottawa een “surge and contain”-strategie had beloofd om het vreedzame protest tegen de beperking van de COVID, dat op 27 januari in de stad landde, aan te pakken.

De burgemeester van Ottawa, Jim Watson, riep zondagavond de noodtoestand uit om de stad in staat te stellen buitengewone maatregelen te nemen om de truckers en hun supporters te verwijderen.

  Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten - Er zijn werkelijk "DODELIJKE BATCHES" onder de prikken

Hoewel er veel politie aanwezig was op de plaats van de vermeende inbeslagname van brandstof, kon Lincoln geen berichten bevestigen dat de politie diesel in beslag had genomen.

Rebel News zal proberen te bevestigen of er arrestaties of inbeslagnames van voorraden van truckers plaatsvinden in de straten van Ottawa.

The Democracy Fund (TDF), een geregistreerde Canadese liefdadigheidsinstelling die zich richt op burgerlijke vrijheden, heeft een straatteam van advocaten ingezet om vrachtwagenchauffeurs te helpen die door ambtenaren worden lastiggevallen wegens vreedzaam protest. Het intakeformulier van TDF is te vinden op www.TruckerLaw.ca.

Het Canadese vrachtwagenkonvooi is dit weekend zijn tweede week ingegaan nu de protesten zich verspreiden naar de andere grote Canadese steden, waaronder Toronto, Quebec, Edmonton, Winnipeg, etc, bericht Medicalkidnap.com.

Eerder vandaag, zondag 6 februari, riep burgemeester Jim Watson van Ottawa de noodtoestand uit, die de politie van Ottawa blijkbaar de bevoegdheid geeft om mensen te arresteren die proberen voedsel en brandstof naar de truckers te brengen.

Global News bericht:

De burgemeester van Ottawa, Jim Watson, roept de noodtoestand uit om de stad meer flexibiliteit te geven om de aanhoudende protesten aan te pakken die de lokale middelen hebben overspoeld.

In een korte verklaring zegt de stad dat het besluit een weerspiegeling is van het “ernstige gevaar en bedreiging voor de veiligheid en zekerheid van de inwoners” van de demonstranten die een groot deel van het centrum van Ottawa in kampen hebben bezet.

Het besluit geeft de stad een aantal extra bevoegdheden op het gebied van aanbestedingen en de manier waarop zij diensten levert. In het persbericht van de stad wordt opgemerkt dat deze bevoegdheden kunnen helpen bij de aanschaf van apparatuur die nodig is voor eerstelijnswerkers en eerste-hulpverleners.

  Mainstream media: Niet vaccinaties veroorzaken hartaanvallen bij kinderen, maar videospelletjes

In het persbericht staat ook dat het besluit de noodzaak onderstreept van steun van de hogere regeringsniveaus.

Eerder op zondag zei premier Doug Ford van Ontario dat de provincie Ottawa heeft gesteund tijdens het negen dagen durende protest dat door critici als een bezetting is bestempeld.

“Hoewel we de politie niet kunnen sturen, hebben we de stad Ottawa alles gegeven waar ze om gevraagd hebben en zullen we alle steun blijven geven waar ze om vragen”, zei Ford in een tweet.

De politie zei zondag ook dat iedereen die probeert spullen als benzine of voorraden naar demonstranten en de 500 voertuigen in de binnenstad te brengen, gearresteerd kan worden.

Leiders van het Trucker Convoy protest in Ottawa reageerden op het besluit van de burgemeester om een “noodtoestand” uit te vaardigen.

OTTAWA TRUCK CONVOY LEADERS RESPOND TO NEWS OF OTTAWA “STATE OF EMERGENCY”

Het lijkt er niet op dat de protesten in Canada aan het afnemen zijn, maar in feite aan het uitbreiden. En toch kunnen Canadese ambtenaren dit alles beëindigen in minder dan een dag door simpelweg de COVID vaccinatie mandaten te beëindigen.

Hier is een livestream voor Dag 9:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoormalig Blackrock fondsbeheerder ontdekt verontrustende sterftetrends
Volgend artikelDe meest foute president van de pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • Dank, je bent een echte Ster!
   Was die video net aan het zoeken… 😉

   We zijn in oorlog want krijgen taferelen vanuit de oorlog…
   – scherpschutters op de daken
   – worden omsingeld zodat ze uitgedroogd worden.
   – hun voedsel en brandstof worden in beslag genomen zodat ze verhongeren en doodvriezen.
   – kunnen niet meer slapen in hotels… niet meer deftig wassen en plassen.
   – veel truckers worden opgepakt voor allerlei idiote redenen

   Ik vrees het ergste!

 1. Door de omsingeling rammen en vooraf klaar gezette voorraden oppikken.

  Als het overslaat, nar een of twee andere steden hebben ze gewonnen.
  Of–met mazzel–als bastaard Trudeau de pijp uitgaat of vlucht.

  Maar dit heeft een voorbeeld functie voor de rest van de wereld, met name Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in