Zelfs als u dacht dat u ermee weg kon komen om “volledig gevaccineerd” te worden genoemd na de enkelvoudige Johnson & Johnson injectie, had u het mis. We hebben iedereen gewaarschuwd dat de eindeloze boosters en injecties zullen doorgaan zolang mensen de overheid toestaan te dicteren wat er in hun lichaam wordt geïnjecteerd, schrijft Shtfplan.com.

De mainstream media verklaren nu trots dat degenen die één dosis van de J&J-prik hebben gekregen, nu een tweede dosis moeten krijgen voor meer bescherming. Zijn er wiskundigen die dit lezen? Wat is iets keer nul? De prik biedt geen bescherming, dus wat zal een tweede prik doen? Volgens CNN geeft het je 94% effectiviteit in het voorkomen van een ziekte die al eeuwen bestaat als de gewone verkoudheid en griep. Deze hoax is voortdurend aan de gang en wordt steeds groter.

COVID-19 mRNA-injecties zijn wettelijk gezien geen vaccins

J&J wil ook profiteren van de angstige schapen die bereid zijn in de rij te gaan staan en letterlijk alles op bevel van hun meesters in hun lichaam te stoppen. Het bedrijf verklaarde dat het toevoegen van een boosterdosis aan een enkele injectie van het vaccin de immuniteit nog meer verhoogde, en mensen ook sterk zou moeten beschermen tegen infectie. Het bedrijf gaf enkele details vrij van drie studies waarin verschillende aspecten van zijn Janssen-vaccin werden onderzocht, en zei dat deze samen aantoonden dat het vaccin langdurige bescherming bood die met een extra injectie kon worden opgevoerd.

Dit “vaccin” is niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration, alsof dat er iets toe doet. Maar de schapen kan het niets schelen. Het kreeg toestemming voor noodgebruik op 27 februari.

  Bill Gates' 'zelfverspreidende mRNA-vaccins' zijn 'klaar voor gebruik'

“Onze grote real-world-evidence en fase 3-studies bevestigen dat het single-shot Johnson & Johnson-vaccin een sterke en langdurige bescherming biedt tegen COVID-19-gerelateerde ziekenhuisopnames,” zei Dr. Mathai Mammen, wereldwijd hoofd van Janssen Research & Development, in een verklaring. “Ons single-shot vaccin genereert sterke immuunreacties en een langdurig immuungeheugen. En, wanneer een booster van het Johnson & Johnson COVID-19 vaccin wordt gegeven, neemt de sterkte van de bescherming tegen COVID-19 verder toe.”

Iemand wil geld verdienen met de bereidheid van het publiek om te buigen en te gehoorzamen. En ze hebben de gegevens verzonnen om te bewijzen dat het effectief is:

“De lopende fase 2-studie van het bedrijf met een tweedosisregime toonde aan dat het toedienen van twee doses met een tussentijd van 56 dagen 100% bescherming bood tegen ernstige Covid-19 en 94% bescherming tegen matige tot ernstige Covid-19 in de Verenigde Staten. Wereldwijd bood het tweedoseringsschema 75% bescherming tegen matig tot ernstig Covid-19, aldus het bedrijf.” – CNN

De J&J “vaccin” technologie is ook anders dan die van Moderna of Pfizer. Het claimt meer een standaard “vaccin” te zijn met de gewone verkoudheid. Wat alles is wat COVID-19 is. Het Janssen-vaccin zou boodschapper-RNA of mRNA rechtstreeks in het lichaam afleveren, verpakt in verbindingen die lipiden worden genoemd.

“Het J&J-vaccin wordt gemaakt met behulp van een adenovirus, een verkoudheidsvirus, dat zodanig is gemanipuleerd dat het de cellen kan binnendringen, maar dan stopt. Het levert op die manier genetische instructies.”

Heeft iemand dat begrepen? Het “levert genetische instructies”… maar het is op een of andere manier geen gentherapie? Of nog erger? Het knoeit niet met je genen, maar “levert genetische instructies”? Dat leuke weetje stond onder aan het CNN artikel over deze tweede injectie.

  Australische arts die kinderen injecteerde, VALT DOOD na het nemen van dezelfde covid-injecties die hij op kinderen pushte

Deze agenda vereist deze injecties. Om wat voor reden dan ook, en het gaat niet om onze gezondheid, de heersende klasse is wanhopig om ieder mens vol te spuiten met wat er in deze dingen zit. Klokkenluiders hebben gezegd dat deze injecties “vol stront” zitten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om onderzoekers te arresteren, te vervolgen en te executeren die kinderen gebruiken voor medische experimenten met COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMedische moord: Ziekenhuizen vermoorden gezondheidsvrijheid voorstanders door hen levensreddende behandelingen te ontzeggen
Volgend artikelVerpleegkundige onthult: Mijn collega’s sterven na vaccinatie – “Deze vaccins zijn gevaarlijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Voor andere vaccins geldt na 3 prikken volledig gevaccineerd en bij J&J ben je bij 2 volledige gevaccineerd (binnenkort dan).

  J&J brengt het rna via een verkoudheids virus in je lichaam, daar waar de andere dit via een kunstmatige stofje doen.

  Binnenkort komen er nog vaccins welke wel op de oude manier werken door het virus (doodgemaakt) zelf in te brengen.

  Probleem bij alle vaccins blijft: Er wordt een eit in je lichaam gespoten / of door je lichaam aangemaakt > van dit Eiwit/Spike ontstaan ook problemen / ontstekingen etc. en dan nog niet eens door het virus zelf!

  (De discussie of er wel/geen virus is……daar ga ik niet op in, deze kan ik niet bewijzen)

 2. Voor de goede orde: Johnson & Johnson – dezelfde die het ingrediënt asbest verwerkte in luieruitslag poeder voor baby’s – is dezelfde als – Dansen met – Jansen.

 3. Kunnen de naieven onder de jongeren nog een keer in de rij gaan staan voor frikandel de Jonge’s dansen en chansen met Janssen spuitschapen polka.

  • Hoe denk jij dat ongevaccineerde mensen ooit weer ‘normaal’ aan de samenleving kunnen mee doen?

   Ik ben echt nieuwsgierig of die mogelijk er nog is..

   • Voor een aantal mensen op deze planeet zullen er mogelijkheden zijn. Voor anderen niet. Misschien is het zaak om onszelf mentaal te trainen om niet bang te zijn om te sterven? Uitstel van executie is om te gaan preppen en zo gezond als mogelijk te leven; te leren over natuurlijke geneeswijzen. Sommigen hebben mensen om zich heen die er ook zo in staan en/of al het een en ander aan dergelijke kennis in huis hebben. Er zijn initiatieven – ook in Nederland – om parallelle samenlevingen op te bouwen. Of zoiets kans van slagen heeft, is de vraag. Wanneer er militaire eenheden komen om de boel schoon te vegen wat doe je dan als flower power mens? Een handje vol wapens zal w.s. niet zoveel teweeg brengen behalve een aantal doden. Wanneer zo’n dorp half wordt uitgemoord, zullen er andere bewapende troepen vanuit de roverheid komen. Check de wereldgeschiedenis. De vijand is simpelweg overal en ik zie dan ook geen positieve ontwikkeling voor de toekomst. Althans niet op een wereldse wijze. Misschien ben ik een pessimist, misschien ben ik een realist. De tijd van dromen is in ieder geval – voor mijzelf wel – voorbij. Ikzelf bereid me voor op het sterven. Suggestie voor jou: ga dat ene boek lezen en begin bij het tweede deel. Of koop een SAS exemplaar. Of doe beiden. Sterkte!

    • Precies dat is wat ik bedoel; je kan gaan strijden tegen iets, maar de kans dat je/men wint is zo goed als kansloos.

     Sluit je je erbij aan en leef je misschien gecontroleerd gelukkig of ga je je eigen gang in de weet dat je opgejaagd wordt en ……….alle gevolgen vandien

     • Ik denk dat we het helder hebben. Russisch roulette; wel of niet meegaan in dit systeem welke hoe dan ook barbaars zal zijn op de korte of langere termijn. Wel of niet vasthouden aan bepaalde principes en/of keuzen en welke voor een ieder van ons verschillend kan zijn. Het komt dus neer op een individuele keuze en beslissing en wat daarvan de consequenties ook zullen zijn op korte of langere termijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in