Project Veritas heeft gisteren de eerste video vrijgegeven van wat zij zeggen dat een serie video’s zal zijn van undercover klokkenluiders die blootleggen wat de waarheid is over COVID-19 vaccins.

Jodi O’Malley is een geregistreerde verpleegster die werkt voor de federale overheid in HHS (Health and Human Services) bij het Phoenix Indian Medical Center, de Indian Health Service Division van HHS.

Zij besloot contact op te nemen met Project Veritas toen een van haar collega’s, tegen haar geloofsovertuiging in, werd gedwongen om een COVID-19 injectie te krijgen als vereiste voor haar werk bij het Phoenix Indian Medical Center, en korte tijd later overleed.

O’Malley is in de video te zien terwijl ze met andere verpleegkundigen praat over het feit dat deze verwondingen en sterfgevallen na COVID-19 injecties niet worden gemeld aan VAERS.

Projectveritas.com:

• Dr. Maria Gonzales, spoedeisende hulp arts, VS, Department of Health and Human Services: “Dit is allemaal bullshit. Nu heeft een patiënt heeft waarschijnlijk myocarditis als gevolg van het [COVID-19] vaccin gekregen. Maar nu gaan ze [de regering] niet het vaccin de schuld geven.

• Dr. Gonzales: “Zij [de overheid] melden [nadelige COVID vaccin bijwerkingen] niet…Ze willen het onder het tapijt vegen.”

• Deanna Paris, geregistreerd verpleegster, U.S. Department of Health and Human Services: “Het is een schande dat ze [de overheid] de mensen [met COVID] niet behandelen zoals het hoort, zoals het zou moeten. Ik denk dat ze willen dat mensen sterven.”

• Jodi O’Malley, ingewijde en geregistreerd verpleegster, U.S. Department of Health and Human Services: Het COVID vaccin “doet niet wat het doel was.”

• O’Malley: “Ik heb tientallen mensen binnen zien komen met bijwerkingen.”

• O’Malley: “Als wij [de overheid] geen gegevens verzamelen [over het COVID-vaccin] en deze niet rapporteren, hoe kunnen we dan zeggen dat dit veilig is en goedgekeurd voor gebruik?”

• O’Malley: Ik ben niet bang om de klok te luiden “omdat mijn geloof in God ligt en niet in de mens… Weet je, wat voor persoon zou ik zijn als ik dit allemaal wist — dit is kwaadaardigheid op het hoogste niveau. Je hebt de FDA, je hebt de CDC, die beide verondersteld worden ons te beschermen, maar ze vallen onder de regering, en alles wat we tot nu toe hebben gedaan is onwetenschappelijk.”

• O’Malley: “Uiteindelijk gaat het om je gezondheid, en die krijg je nooit meer terug — en om je vrijheid, en om het leven in een vreedzame samenleving, en ik heb zoiets van, ‘nee.’ Nee! Dit is de heuvel waar ik op zal sterven.”

  Franse politie legt schild neer en sluit zich aan bij 100.000 betogers die tegen vaccinpas demonstreren

O’Malley vertelde Project Veritas oprichter James O’Keefe over wat er gaande was in haar federale overheidsfaciliteit. Ze nam haar HHS collega’s op die hun zorgen over het nieuwe COVID vaccin bespraken om haar beweringen te staven:

Dr. Maria Gonzales, ER dokter, U.S. Department of Health and Human Services: “Het probleem hier is dat ze de studies niet doen. Mensen die [COVID] hebben gehad en de mensen die zijn gevaccineerd — ze doen geen antilichaamtesten.”

Jodi O’Malley, Insider en geregistreerd verpleegkundige, U.S. Department of Health and Human Services: “Nope.”

Dr. Gonzales: “Iedereen is daar stil van. Waarom?”

O’Malley:Wel, je hebt deze man in kamer vier die kreeg zijn tweede dosis van de [COVID] vaccin op dinsdag en is kortademig geweest. Oké? Zijn BNP is verhoogd. D diver verhoogd, ALT, al zijn leverenzymen zijn verhoogd. Zijn PTPTINR is verhoogd.”

Dr. Gonzales: “Hij heeft waarschijnlijk myocarditis!”

O’Malley: “Ja!”

Dr. Gonzales: “Dit is allemaal bullshit. Nu waarschijnlijk myocarditis als gevolg van het vaccin.”

O’Malley: “Juist.”

Dr. Gonzales: “Maar nu gaan ze [de regering] niet de schuld aan het vaccin geven.”

O’Malley: “Nou en weet je wat — maar hij heeft een verplichting om dat te melden nietwaar? Het gebeurde juist – wat is het – zestig dagen na als je iets ziet? “

Dr. Gonzales: “Maar ze moeten het wel.”

O’Malley: “Maar hoeveel melden zich?”

Dr. Gonzales: “Ze melden zich niet.”

O’Malley: “Juist!”

Dr. Gonzales: “Omdat ze het onder het tapijt willen vegen.”

O’Malley legde dit gesprek in detail uit tijdens haar interview met O’Keefe:

James O’Keefe, Project Veritas oprichter: “In dit geval met Dr. Gonzales, naar welke patiënt verwees ze? Zonder de naam te zeggen.”

Jodi O’Malley, insider en geregistreerd verpleegster, U.S. Department of Health and Human Services: “Ze verwees naar een dertiger jaar oude patiënt die congestief [bloedophoping] hartfalen had.”

O’Keefe: “Congestief hartfalen? In het geval van die specifieke patiënt, werd het niet gemeld?”

O’Malley: “Nee.”

O’Keefe: “Waren er andere gevallen die ze niet rapporteerden? Of alleen deze?”

O’Malley: “Ja, veel.”

O’Keefe: “Hoeveel heb je er gezien?”

O’Malley: “Oh, ik heb tientallen mensen binnen zien komen met bijwerkingen [door het COVID vaccin].”

O’Malley: “Dus, wat de verantwoordelijkheid van iedereen is — is om die gegevens te verzamelen en te rapporteren. Als we geen [COVID vaccin] gegevens verzamelen en rapporteren, hoe kunnen we dan zeggen dat dit veilig is en goedgekeurd voor gebruik?”

De klokkenluider registreerde ook Dr. Gonzales’ onenigheid met een andere HHS-arts met betrekking tot het onderzoek en de rapportage achter het COVID-vaccin:

  Zonneschijn is de remedie tegen shedding

Jodi O’Malley, ingewijde en geregistreerd verpleegster, U.S. Department of Health and Human Services: “Hoe komt het dat we na 18 maanden, nog geen onderzoek hebben gehad? Vind je dat niet verdacht?”

Dr. Maria Gonzales, ER dokter, U.S. Departement van Gezondheid en Human Services: “Het doet – het is verdacht.”

O’Malley: “Het is super verdacht.”

Dr. Dale McGee, ER Dokter, U.S. Departement van Gezondheid en Human Services: “Het is niet dat het niet gedaan is. Het is niet gepubliceerd, dat is waarom.”

Dr. Gonzales: “Het is waarschijnlijk niet gedaan omdat de regering niet wil aantonen dat het verdomde [COVID] vaccin vol stront zit.”

O’Malley sprak met Deanna Paris, die werkt als geregistreerd verpleegster in dezelfde federale overheidsfaciliteit, om te vergelijken wat zij beiden hebben gezien over de bijwerkingen van het COVID-vaccin:

Deanna Paris, geregistreerd verpleegster, U.S. Department of Health and Human Services: “Het is een schande dat ze [de overheid] mensen [met COVID] niet behandelen zoals het hoort, zoals het zou moeten. Ik denk dat ze willen dat mensen sterven.”

Jodi O’Malley, Insider en Geregistreerd Verpleegkundige, U.S. Department of Health and Human Services: “Hoeveel heb je er gezien die hier zijn ingeënt?”

Paris: “Die ziek werden van de bijwerkingen? Heel veel.”

O’Malley: “Heel veel!”

Paris: “Heb jij het ook gezien?”

O’Malley: “Ja, en ik heb zoiets van, wie schrijft de VAERS rapporten?”

Paris: “Niemand, want het duurt meer dan een half uur om dat verdomde ding te schrijven.”

De insider vertelde O’Keefe wat haar ertoe bracht om de federale overheid te onthullen.

“Wat mij ertoe aanzette om dit te doen, was toen ik op een avond House Supervisor was, en een van mijn collega’s twee weken geleden het [COVID]-vaccin had genomen, en zij dat niet wilde. Ze werkte de hele pandemie lang op de intensive care, wat zo’n beetje een COVID-afdeling was,” zei O’Malley.

“Ze wilde [het COVID-vaccin] niet nemen vanwege haar religieuze overtuigingen en ze werd gedwongen het te nemen. Het is alsof niemand — niemand zou moeten beslissen tussen hun levensonderhoud, ‘een deel van het team in het ziekenhuis zijn,’ of het [COVID] vaccin nemen.”

  Video's: Italianen vechten terug tegen gewelddadige politie tijdens protest tegen vaccinatieplicht

O’Malley zei dat het belangrijker is om een licht te schijnen op corruptie dan om te vrezen voor represailles van de machthebbers:

James O’Keefe, Project Veritas oprichter: “Wat zou je zeggen tegen mensen die in een positie zijn waarin ze iets kunnen doen?”

Jodi O’Malley, Insider en geregistreerd verpleegster, U.S. Department of Health and Human Services: “Ik zeg dat we iets moeten doen. Op dit moment, wat dit land teistert is de geest van angst.”

O’Keefe: “Ben je bang?”

O’Malley: “Het is mijn carrière, weet je? Het is hoe ik mensen help. Maar ben ik bang? Ik zou niet per se zeggen dat ik bang ben, want mijn geloof ligt in God en niet in de mens. Dus, ik heb twee oudere kinderen die ik verzorg, en ik heb een twaalf-jarige thuis waar ik  op mijn eigen de zorg voor heb, maar weet je, wat voor soort persoon zou ik zijn als ik wist dat dit allemaal – dit is het kwaad. Dit is kwaad op het hoogste niveau. Je hebt de FDA, je hebt de CDC, die ons allebei zouden moeten beschermen, maar ze vallen onder de regering, en alles wat we tot nu toe hebben gedaan is onwetenschappelijk.”

O’Keefe: “Ben je bang dat ze vergeldingsmaatregelen tegen je zullen nemen?”

O’Malley: “Ja. Ik ben een federale werknemer. Welke andere federale werknemers zie je uit de kast komen?”

O’Keefe: “Maar je stelt je vertrouwen in God.”

O’Malley: “Amen. Aan het eind van de dag gaat het om je gezondheid, en die krijg je nooit meer terug — en om je vrijheid, en om het leven in een vreedzame samenleving, en ik heb zoiets van, ‘nee.’ Nee. Dit is de heuvel waar ik op zal sterven.”

Project Veritas moedigt meer dappere klokkenluiders zoals O’Malley aan om naar voren te komen met informatie over het COVID-vaccin door een e-mail te sturen naar [email protected].

Binnenkort zal Project Veritas meer video’s uitbrengen over overheidsinstellingen in de gezondheidszorg en farmaceutische bedrijven. Om deze video’s direct in uw email inbox te ontvangen, klik hier.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Reiner Fuellmich: Dit zijn geen vaccinaties, maar gentherapie-experimentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2021 – Het jaar van de clown
Volgend artikelNepwetenschap: Pfizer beweert dat een studie met slechts 12 mensen bewijst dat Comirnaty een veilige en effectieve booster injectie is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in