Een studie gepubliceerd op de preprint site medRxiv toont aan dat Covid mRNA-injecties het immuunsysteem ontregelt, een afbraak van immuunsysteemprocessen. Met andere woorden, wetenschappers hebben vastgesteld dat de injecties niet alleen het adaptieve immuunsysteem herprogrammeren, maar ook het aangeboren immuunsysteem, bericht Dailyexpose.uk.

Het is deze eigenschap die waarschijnlijk de oorzaak is van de heropleving van virale infecties en ongewenste bijwerkingen met de Covid-injecties. Wat dit betekent voor kinderen, terwijl beleidsmakers in de gezondheidszorg druk uitoefenen om hen de injecties te laten krijgen, is dat hun aangeboren systemen – die van nature zeer sterk zijn – zodanig op de proef kunnen worden gesteld dat de spike-eiwitten van het coronavirus daadwerkelijk chronische ontsteking en auto-immuniteit zullen aanwakkeren.

En dat betekent dat het lichaam via het geïnjecteerde mRNA wordt klaargestoomd voor andere soorten infecties door schimmels, virussen en bacteriën.

De op 6 mei gepubliceerde pre-print van de studie met de titel “The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses” levert het bewijs voor wat veel vooraanstaande immunologen en vaccinologen al geruime tijd zeggen.

De auteurs van het artikel concluderen: “het mRNA BNT162b2-vaccin induceert een complexe functionele herprogrammering van aangeboren immuunresponsen, waarmee rekening moet worden gehouden bij de ontwikkeling en het gebruik van deze nieuwe klasse van vaccins.”

BNT162b2 mRNA vaccin is de Pfizer/BioNTech Covid injectie.

De aangeboren immuniteit, of natuurlijke immuniteit, wordt zo genoemd omdat zij al bij de geboorte aanwezig is en niet hoeft te worden aangeleerd door blootstelling aan een indringer. Het zorgt dus voor een onmiddellijke reactie op vreemde indringers. Het aangeboren immuunsysteem is onze eerste verdedigingslinie.

  De 1918 'Pandemie' en de Viraal Theorie - 'De onbewezen notie van door de lucht verspreide virale ziekte die de mensheid heeft onderworpen aan het corrupte medische kartel'

Adaptieve immuniteit, of verworven immuniteit, is niet aanwezig bij de geboorte. Het wordt aangeleerd. Het leerproces begint wanneer het immuunsysteem van een persoon vreemde indringers tegenkomt en stoffen of antigenen herkent die niet van hemzelf zijn. Vervolgens leren de componenten van de verworven immuniteit de beste manier om elk antigeen aan te vallen en beginnen ze een geheugen voor dat antigeen te ontwikkelen. Verworven immuniteit wordt ook specifieke immuniteit genoemd omdat zij haar aanval afstemt op een specifiek antigeen dat zij eerder heeft aangetroffen. De kenmerken ervan zijn het vermogen om te leren, zich aan te passen en te onthouden.

Figuur 2: Het grote plaatje van adaptieve versus aangeboren immuuncellen

Aangezien kinderen buitengewone mogelijkheden hebben om met Covid-19 om te gaan via hun aangeboren reacties van het immuunsysteem, wat zal er met hen gebeuren als deze niet alleen worden omzeild door deze injecties, maar er zelfs door worden uitgeschakeld?

Laten we de rol van het coronavirus aannemen en zien hoe ons leven eruit zou zien in het geval van, laten we zeggen, een kind, legt Jessica Rose uit, en gaat verder met het beschrijven van de denkbeeldige reis van het SARS-nCoV-2 virus en de krachtige reactie van het aangeboren immuunsysteem van een kind, die we hieronder kort samenvatten.

Kinderen hebben een zeer sterk aangeboren immuunsysteem. Als iemand op een kind niest en druppeltjes in de neusholte van het kind terechtkomen, zal het coronavirus veel slijmvlies en epitheelcellen – een onderdeel van het aangeboren immuunsysteem – tegenkomen en het moeilijk vinden om erdoorheen te komen. Een deel van het virus slaagt er misschien in langs deze afweer te komen en zal dan proberen cellen te vinden om zich aan te binden. Andere cellen zullen het virus echter onderzoeken om te zien hoe gevaarlijk het is. Als het virus langs deze cellen kan komen, zal het zich binden en proberen binnen te dringen. Maar het inwendige van de cel vecht terug omdat de PH te hoog is voor het virus en vernietigt het voordat er kopieën van het virus “naar buiten” kunnen. Dat is de krachtige reactie van het aangeboren immuunsysteem van een kind op een coronavirus. Niet genoeg cellen worden snel genoeg geïnfecteerd om een infectie op te lopen. Het kind wordt nooit ziek en in de meeste gevallen zijn de symptomen uiterst mild of onbestaand.

  12-jarige lijdt aan pijnlijke blaren over het hele lichaam na eerste dosis Moderna - artsen dringen nog steeds aan op tweede dosis

Maar wanneer het in een lipide nanodeeltje verpakte RNA in een spier wordt geïnjecteerd, passeert het nanodeeltje de aangeboren immuniteit en wordt het getransporteerd naar cellen, waaronder epitheelcellen en monocyten – witte bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor het aanvallen en afbreken van ziektekiemen en bacteriën die het lichaam binnendringen.

Eenmaal binnen, “dumpt” het nanodeeltje het RNA in de cel en begint het coronavirus spike-eiwitten te maken. Totdat het lichaam van het kind, of van wie dan ook, het RNA heeft uitgespoeld – wat 15 maanden kan duren, ervan uitgaande dat slechts één injectie is toegediend – zal het waarschijnlijk een aantal systemische problemen veroorzaken. “Deze problemen omvatten de ontregeling van het aangeboren immuunsysteem, de (daaropvolgende) inductie van een hyper-inflammatoire omgeving en zo veel trombotische gebeurtenissen,” schreef Jessica Rose, “Ik denk dat we het nu in de paper moeten noemen.”

Lees meer: The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses, , Jessica Rose, 16 december 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokkende video: Dr. Zelenko waarschuwt dat als hij sterft, het een moordaanslag op de waarheid is
Volgend artikelDrievoudig gevaccineerden 4,5 keer meer kans om positief te testen op Omicron dan ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Waarom moet alles kapot?
  Deze onderzoeken?
  De slooptrein dendert voort alsof er niets aan de hand is.
  Beleid? Sturing? Controle (in de goed betekenis)?

  • De wereld is in handen van psychopaten die er blijkbaar heilig van overtuigd zijn dat ze het goede doen. De mensheid moet terug naar een aantal onder 500 miljoen, daar zijn ze heilig van overtuigd. En het begint aardig te lukken. Er zullen er velen meer zijn die dit overleven, maar zodra een ongevaccineerde met een gevaccineerde kindjes probeert te maken, dán zal de ellende waarschijnlijk echt gaan opvallen… De enigen die gezonde kinderen zullen kunnen krijgen zijn wij, de niet met gif ingespoten mensen, de 20-30%… De rest zal zieke of dode kinderen ter wereld brengen. En zo gaan ze richting de max 500 miljoen. Ziek? Ja, heel erg ziek. Maar in hun ogen de beste manier om de mensheid te redden… De mensheid die niet gered hoeft te worden uiteraard, maar wel in hun ogen. En we kunnen het alleen maar proberen te stoppen, het grootste kwaad is al geschied.

 2. Tedros: ‘Het is niet goed dat bepaalde landen boosters gebruiken voor het doden van kinderen.’ Zie:
  https://www.ninefornews.nl/who-baas-tedros-verspreekt-zich-sommige-landen-geven-boosters-om-kinderen-te-doden/
  De gedachte is dat deze boosters beter gebruikt kunnen worden in arme landen waar niet genoeg boosters zijn om ouderen te doden. ‘Doden’ is het sleutelwoord. Dit zijn dezelfde soort zieke geesten die WOI en WOII hebben geënsceneerd om het Protestantse Noord Europa om zeep te helpen en zoveel mogelijk jonge mannen, met name Duitsers te vermoorden. Niks Joodse Holocaust. Germaanse Holocaust. En de Joden? Een eigen staat, ten dele betaald door de Duitsers die nog over waren. Het zijn geheime genootschappen als de vrijmetselaars die dit op hun geweten hebben. De oorlog is gewonnen door de vrijmetselaars, niet door de Canadezen.
  https://ww2truth.com/2019/04/08/the-secret-masonic-victory-of-world-war-ii-by-dennis-wise/

  Kijk maar naar het huidige Canada onder Trudeau. Het moet eigenlijk middels een 21e-eeuwse D-day bevrijd worden. Door wie? Nou door Tanzania misschien. Daar zijn de minste maatregelen.

  Het zijn de vrijmetselaars. Kijk maar eens naar minuut 43:00 van deze grondig verborgen video (je vind hem bijna niet)
  https://www.youtube.com/watch?v=dze2eKUSwwI
  En vergelijk dat vrijmetselaars-monument, opgericht voor hun eigen gruwelijkheden, met dit monument in Jeruzalem (plaatjes 31-33):
  http://torahcodes-mn.blogspot.com/2012/03/masonic-monuments-in-israel.html

  Israël is een van de meest door de vrijmetselaars geïnfiltreerde landen op aarde. Moet ook wel, want van daaruit gaat het beest de laatste 3,5 jaar van de geschiedenis regeren voordat Jezus het hele zaakje met het zwaard uit zijn mond aan gort slaat Op.19. Kan niet wachten dat te mogen meemaken. Als u zich tot Hem bekeert mag u er ook bij zijn, aan zijn kant. De enige goede kant in de geschiedenis, die er zal blijken te zijn.

  Hier nog wat foto’s die in de geschiedenis worden weggemoffeld.
  https://ww2truth.com/2019/04/08/the-secret-masonic-victory-of-world-war-ii-by-dennis-wise/#jp-carousel-1175
  Mensen hebben geen flauw benul van het karakter van de geallieerde overwinnaars over van de ‘as van het kwaad’. Dat is de reden dat ze nietsvermoedend wereldoorlog III worden ingerommeld. Wij waren toch bevrijd? We hebben toch jarenlang geroepen ‘dit nooit weer’?

  Vanmorgen ook weer. Allemaal met door vrijmetselaars verplichte mondkapjes in de Super – proberen ze mij ook nog te bewegen zo’n ding op te zetten. Ha. Ik heb er niet eens één. Maar het is wereldoorlog III. We kunnen weer openlijk spreken over moord. Geen moord op soldaten, nee, ‘nie wieder’. Dit keer moord op onschuldige kinderen. En dat laten ze dan de ouders faciliteren, die niets door hebben en nog steeds geloven in het goedige ‘vadertje staat’ .
  En zij vinden dat ze genoeg hebben gezegd. Ja, ja. Rutte heeft het gezegd. Als het volk dit niet wil, dan stoppen ze ermee. Maar het volk slikt alles. Dus mogen zij gewoon doorgaan met hun derde wereldoorlog. Na 75 jaar vrede is het wel weer welletjes geweest, zo denken de zieke geesten. Moorden maar weer. Maar nu wereldwijd en met stille wapens. Ons koningshuis doet er doodleuk aan mee. Sterker nog, die startten ooit Bilderberg conferenties waar dit allemaal werd besproken.
  http://hourofthetime.com/wp-content/uploads/2010/09/William_Cooper-Behold_a_Pale_Horse1991A.pdf

  En nu loopt Lippe-Biesterfeld telg Maxima zich het vuur uit de sloffen voor het grote wereldwijde betalingssysteem waarmee ook alle derdewereldlanden gevangen kunnen worden gezet. Als ik haar een advies mag geven: Bekering tot God en geloof in Jezus Christus en alles opbiechten voor volk en vaderland. Ook het Novo Ordo Seclorem – NOS-Nieuwe Wereld Orde-kanaal – waar heel Nederland zich voortdurend gek door laat maken. En kappen met de VN. Gewoon, koningin zijn van het Nederlandse volk. Verder niets. ‘Kus de Zoon opdat Hij niet toorne want zeer licht ontbrandt zijn toorn.’ – Psalm 2.

  Vrijmetselaars. Niemand weet wie ze zijn maar ze zitten overal op sleutelposities, zodat ze de reguliere maatschappij kapot kunnen maken ten bate van zichzelf. Het einddoel is: aanbidding van het beest, de geïncarneerde satan. Duurt niet lang meer. Dan maakt Jezus Christus hoogst persoonlijk korte metten met de 3,5 jaar durende nieuwe wereldorde – ha nog korter dan Hitlers Duitsland. Ik kan niet wachten tot Christus zijn millennium begint. Hij is anders. Hij heeft geen verborgen agenda. Alles is geopenbaard. Lees Openbaring. Daar staat het plan van God en het Lam. Hij maakt geen gebruik van misleiding. Hij is open en eerlijk en zeer zeer bescheiden.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/jezus/zoon-van-god
  Hij dringt zich niet op aan mensen maar klopt zacht, op de deur van hun hart omdat Hij niet wil dat iemand verloren gaat, zelfs niet van de vrijmetselaars – al zullen de meesten van hen te ver heen zijn en niet meer terug kunnen, net als Judas toen hij de tempelpolitie en een romeins cohort naar Gethsémamé leidde.

  Hij stierf voor ieder die in Hem gelooft – aan een kruis. Welke leider heeft dat ooit voor zijn onderdanen gedaan?

  • Goed stuk, tot je over Jezus begon… De bijbel is door mensen geschreven, er zit een kern van waarheid in, maar een redder ala Jezus? Nee, daar haak ik af.

   • En daarom is vrijheid ver te zoeken bij jou omdat Nederland BEVRIJD werd van de satanische Rooms Katholieke kerk = het vermomde Luciferiaanse Romeinse rijk gedurende de 80-jarige oorlog toen Nederland PROTESTants werd en iedereen wist dat het PAUSDOM the Antichrist is, zoals Maarten Luther in Duitsland, en het staat zelfs in de voetnoten van de Geneva Bible van 1560.
    Zelfs de seculiere Robert Jensen heeft al DRIEMAAL laten doorschemeren in zijn shows dat het eindpunt ‘het merkteken van het beest’ is, wat staat in Openbaring 13, dus blijf vooral geloven dat je zelf god bent en dan zie je niet dat Willem Alexander, de Katholieke Máxima en Mark Rutte alle drie gemene zaken maken met de duivelse Paus Franciscus de JEZUÏET, en de leider van de Jezuïeten Arturo Sosa, en dat deze hele ‘great reset’ georkestreerd wordt door het Vaticaan namens de duivel, die zij liever bij zijn oude naam ‘Lucifer’ noemen.
    Klaus Schwab, zoon van een nazi, is slechts een loopjongen van de Paus, en nazi’s zijn directe dienstknechten van het Vaticaan = het vermomde Luciferiaanse Romeinse rijk.
    Datzelfde Romeinse rijk dat destijds JEZUS Christus heeft gekruisigd.
    En Hitler was een KATHOLIEK, Mussolini en Franco ook, en Josef ‘Stalin’ was zelfs een Jezuïet.

   • Is ook volstrekte onzin, er vliegen vliegtuigen door de hemel want de dampkring is niet luchtledig te passeren!!! En over de hel al helemaal te zwijgen, al is het werken in een diepe mijn wel een beetje vergelijkbaar!!!

  • Je had het niet over de Jezuïeten, de werkelijke heersers over deze aarde namens Satan de duivel, die ze zelf liever Lucifer noemen, dus bij de naam (lichtbdrager) die God van hem had afgepakt na zijn rebellie tegen Hem, en satan is Hebreeuws voor ’tegenstander’.
   ‘duivel’ betekent ‘leugenaar, misleider, aanklager, lasteraar’, precies ook het karakter van de mensen die ons willen vermoorden of tot slaaf willen maken middels die gore ‘vaccins’.
   Kijk eens naar dit schema en dan weet je waarover ik het heb: The Satanic Power Tree https://ezekiel38departure.blogspot.com/search/label/The%20Satanic%20Power%20Tree
   Ik heb het niet van mezelf maar van de Amerikaan Eric Jon Phelps, een voormalige atheïst, hetgeen ik zelf ook ben, en ik heb het wel bijgewerkt.
   Lees hier over het merkteken van het beest: https://ezekiel38departure.blogspot.com/2021/11/the-truth-is-beautiful-4.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in