Pixabay

Veronica Wolski, een prominente voorvechtster van gezondheidsvrijheid, werd vermoord door het katholieke AMITA Health Resurrection Medical Center in Chicago nadat zij daar onlangs was opgenomen voor een ziekte, bericht Vaccines.news.

In plaats van Wolski Ivermectine te geven, zoals zij had gevraagd, dwong het ziekenhuis haar tot haar “covid-protocollen”. Nadat zij zich realiseerde dat deze protocollen haar waarschijnlijk zouden doden, smeekte Wolski haar vrienden en dierbaren om haar daar weg te halen, maar ook dat werd geweigerd.

AMITA dwong Wolski om als patiënt opgenomen te blijven totdat zij uiteindelijk overleed. Wolski zou waarschijnlijk nog hebben geleefd als AMITA de wet had gevolgd en haar wensen had ingewilligd via haar volmacht.

Wolski was misschien het meest bekend door het ophangen van spandoeken aan een brug over de Kennedy snelweg in Chicago om mensen aan te moedigen mondkapjesmandaten en gevaarlijke gentherapie “vaccins” van de overheid te verwerpen.

“Haar verblijf in het ziekenhuis, evenals haar dood, inspireerde enorme steun van voorstanders van gezondheidsvrijheid, die opriepen om haar passende behandelingen voor herstel te geven, maar ook spot door degenen die haar beschuldigden van ‘anti-vaccin desinformatie,'” meldt LifeSiteNews.

Ergens rond 24 augustus na haar opname in de AMITA spoedeisende hulp, werd Wolski gediagnosticeerd met “covid pneumonia”, hoewel een röntgenfoto suggereerde dat ze “mogelijk een borstcongestie” had.

Aangezien ziekenhuizen grote financiële smeergelden ontvangen voor het bestempelen van patiëntenziekten als “covid”, heeft AMITA hier duidelijk van geprofiteerd ten koste van Wolski. En nadat Wolski tot “covid-patiënt” was verklaard, verloor zij in feite al haar gezondheidsrechten.

“Haal me hier weg, breng me zuurstof, zorg voor medisch vervoer, haal de beveiliging hier als het moet, haal me hier weg,” begon Wolski verwoed te sms’en naar Nancy Ross, haar advocate, nadat ze zich realiseerde waar het heen ging met het AMITA.

  Britse minister: volledig gevaccineerden hebben veel meer kans om Covid te krijgen

Nadat Wolski’s advocate haar een Ivermectine recept had bezorgd, werd dit door AMITA’s “ethische commissie” terzijde geschoven. Wolski werd alles en iedereen door AMITA geweigerd die haar realistisch gezien in leven hadden kunnen houden. Wolski werd zowel Ivermectine als intraveneuze vitaminen geweigerd, wat haar overlevingskansen aanzienlijk verminderde.

Ross slaagde erin een receptvoorschrift voor Ivermectine voor Wolski te verkrijgen, maar de “ethische commissie” van het AMITA verwierp dat voorschrift uiteindelijk, waardoor Wolski verstoken bleef van de remedie die ze nodig had.

“We eisten een conferentie met de ethische commissie,” betreurt Ross. “Ze kwamen zonder ons bijeen. Ze hebben ons niet de kans gegeven om een in onze ogen solide casestudy over Ivermectine en andere medicijnen te presenteren.”

Hoewel de eigen toelatingsdocumenten van AMITA erkennen dat alle patiënten het recht hebben om de medische behandelingen van hun keuze te weigeren of te vragen, werd Wolski in feite het hare ontzegd door het ziekenhuis.

“We begrijpen dat als we geïnformeerde toestemming hadden over hun standpunt, we vriendelijk konden weigeren en zeggen ‘Ok, maar we eisen nog steeds dat we dit proberen. Dit is wat ze wil,’ maar dit recht werd op de een of andere manier niet erkend,” zegt Ross.

Ik verliet het ziekenhuis en ze belden me om te zeggen dat ik niet meer terug mocht komen, dat ze rechtstreeks met Veronica zouden omgaan, dat ze bij haar volle verstand was en haar eigen beslissingen kon nemen, en dat ze telefonisch met me zouden praten. Daarna mocht ik het ziekenhuis niet meer in.

Het was niet alleen Ivermectine dat Wolski werd onthouden. Een onderzoek door het hele medische team dat zich over de zaak boog na Wolski’s dood wees uit dat haar “veel opties” werden geweigerd die haar klinische toestand hadden kunnen verbeteren.

  Cardioloog verwacht dat meer wielrenners vanwege hartproblemen zullen moeten opgeven

Helaas is dit soort praktijken niet beperkt tot AMITA. In het hele land melden patiënten vergelijkbare weigeringen van het medisch personeel om de middelen van hun keuze te verstrekken, waaronder Ivermectine. Veel van deze patiënten eindigen dood nadat zij aan de beademing zijn gelegd, wat in feite een doodvonnis is.

Dit is medische tirannie. Alle wettelijke en medisch-ethische principes die ik gedurende mijn hele carrière heb gehanteerd, of mijn kennis van de geschiedenis van de geneeskunde in dit land, worden terzijde geschoven, zegt Dr. Vliet


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zelfverspreidende vaccins zijn in ontwikkelingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen – “Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz”
Volgend artikelVoorheen “één prik” J&J  “vaccin” is nu twee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Nu heb ik ergens gelezen dat niet allen het virus zelf, maar ook de spike eiwitten zorgen voor problemen.

  Een vraag die nu bij mij opkomt….de vaccins zorgen ervoor dat wezelf spike eiwitten gaan aanmaken…….., wat is nu de toegevoegde waarde van de vaccins?

  Ok, het virus zelf is misschien niet aanwezig in de vaccins, waardoor deze zich niet vermenigvuldigden.
  Echter……….via de vaccins krijgen we denk ik meer ‘deeltes’ binnen dan dat we het oplopen via besmetting……..

  Is er iemand met meer kennis over deze materie?

 2. virus is nooit gevonden, de vaccins zijn geen vaccins maar genetische experimenten, tot nu miljoenen mensen met problemen en bijna een miljoen doden wereldwijd

  • Klopt. Niet gevonden, althans niet volgens de algemeen geldende wetenschappelijk postulaten van Koch en dat geeft de doorslag. De vaccins zijn geen vaccins in de klassieke betekenis. Het is een experiment omdat de testfase nog vijf jaar lang loopt. De reden dat niet iedereen problemen krijgt komt door het toedienen van zowel (m)RNA als placebo’s en past daarom in de opzet van een experiment.

  • De covid is een bacterie uit een vleermuis gemengd met hiv bacterie en sars bacterie…een virus kan nooit overgaan van mens tot mens een bacterie wel.laat je niks wijsmaken virussen zijn onze vriendjes.
   Er is genoeg info op internet om dit op te zoeken. De spaanse griep brak uit omdat een bacterie rond reisde in vacinaties die werden gegeven en de eerste electriciteispalen werden daar uitgerold. Zo ook de 5g hier nu, dat is de oorzaak van de verspreiding, het electrische veld om ons heen draagt de bacterie en zorgt voor verspreiding…mensen die geïsoleerd leven werden niet ziek en geen covid beestje gevonden…..alles heeft met electriciteit te maken, geladen en niet geladen….de meer wij ons opladen aan ergernis aan deze miselijkmakende machtsovername de meer zij winnen omdat wij ons ontladen in hun electrisch energieveld ….maakje niet druk, no charge,….geen electrische lading naar hun handelen en zij krijgen geen energie meer en geen macht. Denk maar eens na…..een groot geheim dat je waarschijnlijk nooit ontdekt had en het word je nu gratis aangereikt……

  • Door een diversiteit aan giffen in bodem, water, lucht, voeding, medicatie. Door een afbrokkelend immuunsysteem doordat het lichaam niet de benodigde levensvoedende elementen krijgt.

 3. Pure moord. Dat je bang moet worden om in het ziekenhuis te komen… niet vanwege de kwaal die je in het ziekenhuis doet belanden maar voor het ziekenhuis zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in