De Amerikaanse verpleegster Tamra heeft besloten zich uit te spreken over vaccinverwondingen. Ze zei in de Stew Peters Show dat verschillende verpleegkundigen en ten minste één dokter stierven na de Covid-19 injectie, bericht Uncutnews.ch.

Na Kerstmis werd bekend dat een arts van het ziekenhuis waar ze werkt was omgekomen bij een auto-ongeluk. Zijn vrouw had gemeld dat hij bewusteloos was geraakt. “Hij viel bewusteloos en veroorzaakte een ongeluk,” zegt Tamra, eraan toevoegend dat zijn hele gezin op dat moment in de auto zat.

Ze wijst erop dat hij zeven dagen voor het ongeluk zijn eerste Covid-19 injectie had genomen. “We zullen nooit weten of er een verband is omdat er geen autopsie is gedaan.”

Zeer geschokt en boos

In februari overleed een verpleegkundige in haar slaap. “Ze was jong en gezond,” zegt Tamra. In maart stierven er nog twee verpleegsters. “Ik was erg geschokt en boos omdat niemand een onderzoek instelde,” zegt ze.

“Een vriend van mij verloor zijn moeder. Ze was volledig gevaccineerd. Zij behoorde tot een risicogroep en kreeg het advies zich te laten vaccineren omdat het haar leven zou redden.” aldus Tamra.

De verpleegster heeft het geluk dat ze in de staat Texas woont en niet ontslagen kan worden als ze het vaccin niet neemt.

Ze zegt ook dat een verpleegster het Guillain-Barré-syndroom kreeg nadat ze het vaccin had gekregen. “In de meer dan 20 jaar dat ik verpleegster ben, heb ik nog nooit iemand het Guillain-Barré syndroom zien ontwikkelen. Deze vaccins brengen veel risico’s met zich mee. Ze zijn gevaarlijk.”

Via Steve Peters Show Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitslands grootste krant BILD biedt verontschuldigingen aan voor het schaden van de samenleving door paniekberichtgeving over de Covid-19 pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

  Krankzinnige wetenschappers experimenteren nu met mRNA-injecties in rundvlees, gevogelte, varkensvlees en producten... voedselvoorziening biowapens?
Vorig artikelVoorheen “één prik” J&J  “vaccin” is nu twee
Volgend artikelMeer bewijs dat ze weten dat het Covid-vaccin mensen doodt en verminkt, en toch zetten ze hun doodsprogramma voort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Degenen die beleid voeren, lezen dit alles dus NIET. Daar heeft men namelijk GEEN TIJD voor.
    Lees: GEEN INTERESSE IN. HET GROTE PLAN namelijk MOET worden uitgevoerd. BBB=666.

  2. Het wordt tijd dat alle schuldige en hun medeplichtige voor een tribunaal moeten verschijnen n conform de code van Neurenberg allen de doodstraf krijgen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in