De gruwelijke misdaden tegen de mensheid die ooit door het Derde Rijk werden nagestreefd, worden nu in Amerika herhaald, maar deze keer onder het etiket van COVID-vaccins, schrijft Health Ranger.

Gezonde mensenkinderen worden geïnjecteerd met levensgevaarlijke biologische wapens – spike-eiwitten die zelfs door het Jonas Salk Instituut onomstotelijk zijn geïdentificeerd als de boosdoener achter vaatziekten en bloedstolsels. Deze kinderen worden gerekruteerd voor medische mRNA-experimenten die hun eigen lichamen veranderen in biowapenfabrieken, die spike-eiwitdeeltjes produceren die hen kunnen doden, terwijl onderzoekers toekijken en de afschuwelijke gevolgen documenteren.

Dit wordt allemaal openlijk toegegeven door de FDA, die het gebruik van mensenkinderen voor mogelijk dodelijke medische experimenten met COVID-vaccins goedkeurt. De FDA heeft afschuwelijke rapporten over bijwerkingen bij kinderen gepubliceerd in een “informatieblad” van Pfizer over het COVID-vaccin, 144413 genaamd. Zie het originele FDA document hier (PDF).

Voor het geval dat de FDA dit blad verwijdert, hebben we het gearchiveerd op Natural News servers hier (PDF).

FDA geeft toe dat mRNA vaccins bijwerkingen veroorzaken bij 86% van de kinderen, maar noemt het toch “veilig”

Deze Pfizer-pagina bij de FDA bevat links naar alle factsheets en persberichten waarin de FDA de uitbreiding van de toelating voor noodgebruik tot kinderen van 12 tot 15 jaar viert.

Dat informatieblad bevat de volgende tabel met details over het schokkende aantal bijwerkingen en verwondingen bij 12- tot 15-jarigen (d.w.z. kinderen) die de mRNA-injecties kregen:

Tabel 5: Studie 2 – Frequentie en percentages van adolescenten met gevraagde lokale reacties, naar maximale ernst, binnen 7 dagen na elke dosis – Adolescenten van 12 tot 15 jaar

Zoals u in de tabel kunt zien, kregen 1127 kinderen de eerste dosis van het vaccin, en 1097 kinderen kregen de tweede dosis. Wat is er gebeurd met de 30 kinderen die niet kwamen opdagen voor de tweede dosis? Zijn ze gestorven?

Onder de kinderen die werden geïnjecteerd met het mRNA vaccin medisch experiment:

 • Een schokkende 86% ondervond bijwerkingen.
 • Bijna 44% had last van “matige” bijwerkingen, gedefinieerd als “verstoring van de activiteit”.
 • 66% van de kinderen had koorts.
 • 65% had hoofdpijn.
 • Andere bijwerkingen die deze kinderen als onderdeel van deze medische experimenten ondervonden, waren rillingen, overgeven, diarree, koorts, spierpijn en zelfs gewrichtspijn.
 • Zelfs nadat 86% van de kinderen dergelijke bijwerkingen had ondervonden na de injectie met de eerste dosis, bleven de onderzoekers de kinderen schade toebrengen met een tweede dosis. Dit is een flagrante schending van de Amerikaanse wet, de internationale wetgeving en de Code van Neurenberg.

De FDA beweert dat dit alles te maken heeft met de “bescherming” van kinderen, terwijl zij de verkoop van vaccins stimuleert om zo miljarden dollars winst voor Pfizer te genereren

  Media zeggen dat toename van voetballers die plotseling instorten "toeval" is

Verbazingwekkend genoeg beweert de FDA in haar feestelijke persbericht dat de uitbreiding van Pfizer’s experimentele vaccin tot 12- tot 15-jarigen een soort doorbraak is, en geen misdaad tegen kinderen:

“De uitbreiding door de FDA van de vergunning voor noodgebruik voor het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin met adolescenten van 12 tot 15 jaar is een belangrijke stap in de strijd tegen de COVID-19 pandemie. De actie van vandaag zorgt ervoor dat een jongere populatie beschermd kan worden tegen COVID-19, wat ons dichter bij een terugkeer naar een gevoel van normaliteit brengt en bij het beëindigen van de pandemie. Ouders en voogden kunnen er zeker van zijn dat het agentschap een rigoureuze en grondige beoordeling van alle beschikbare gegevens heeft uitgevoerd, zoals we hebben gedaan met al onze toelatingen voor noodgebruik van COVID-19-vaccins”, zei waarnemend FDA commissaris Janet Woodcock, M.D.

Met andere woorden, de FDA geeft toe dat ze volledig op de hoogte zijn van het percentage bijwerkingen van 86% als het gaat om het injecteren van kinderen met experimentele mRNA-‘vaccins’.

Ze weten dat dit schadelijk is voor kinderen. Dat is het hele punt.

Dat maakt de FDA medeplichtig aan het uitvoeren van gruwelijke misdaden tegen de mensheid door kinderen te onderwerpen aan deze krankzinnige medische experimenten die doen denken aan Josef Mengele en de nazi-Holocaust.

Vergeet nooit dat Pfizer eerder dodelijke medische experimenten heeft uitgevoerd op kinderen in Nigeria. De regering van Nigeria heeft zelfs arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen leidinggevenden van Pfizer vanwege de dood van 11 Nigeriaanse kinderen tijdens medische experimenten. Uit het verhaal: Nigeria Issues Arrest Warrants for Top Pfizer Officials After Drug Experiments Conducted on Children:

“Rechter Shehu Atiku, zittend in de stad Kano, zei dat het Nigeriaanse hoofd van Pfizer, Ngozi Edozien, en hooggeplaatste bedrijfsfunctionarissen Lare Baale en Segun Donguro niet voor de rechtbank zijn verschenen om te voldoen aan een gerechtelijk bevel van 6 november.

De staat Kano eist 2,6 miljard dollar van Pfizer, omdat het bedrijf illegaal een experimenteel antibioticum, Trovan, heeft getest op kinderen in Kano tijdens een uitbraak van meningitis in 1996. Volgens de regering werden de proeven met het serum uitgevoerd zonder de geïnformeerde toestemming van de ouders van de kinderen of van de Nigeriaanse regering, en leidden zij tot de dood van 11 kinderen. Tientallen andere kinderen zouden schade hebben ondervonden van het medicament”.

Of het nu in Nigeria of in Amerika is, Pfizer brengt kinderen schade toe in naam van de winst van Big Pharma

  Israël en de Delta-variant: Coronabesmettingen van gevaccineerden "exploderen"

Wanneer bij proeven met mRNA-vaccins in de VS ernstige reacties zoals gezichtsverlamming worden vastgesteld in de gevaccineerde groep, doet de FDA (en vermoedelijk ook de onderzoekers) dit af als toeval. Uit het eigen document van de FDA:

“Bell’s palsy (gezichtsverlamming) werd gemeld door vier deelnemers in de Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccin groep. De gezichtsverlamming begon op dag 37 na dosis 1 (de deelnemer kreeg geen dosis 2) en op dagen 3, 9, en 48 na dosis 2. Er werden geen gevallen van Bell’s palsy gemeld in de placebogroep. De momenteel beschikbare informatie is onvoldoende om een oorzakelijk verband met het vaccin vast te stellen”.

Het maakt dus niet uit welke afschuwelijke bijwerkingen door het vaccinexperiment worden veroorzaakt, ze worden weggewuifd en genegeerd. Tenslotte zijn er miljarden dollars te verdienen met het toestaan van meer medische experimenten op kinderen, en zij kunnen vreselijke bijwerkingen niet in de weg laten staan van hun agenda.

In dit FDA document wordt zelfs toegegeven dat het vaccin niet is goedgekeurd en ernstig letsel of zelfs de dood kan veroorzaken:

“FDA heeft toestemming gegeven voor het noodgebruik van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin, dat geen door de FDA goedgekeurd vaccin is.

Bijwerkingen in klinische onderzoeken

Bijwerkingen na het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin die gemeld zijn in klinische onderzoeken omvatten pijn op de injectieplaats, vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn, koude rillingen, gewrichtspijn, koorts, zwelling van de injectieplaats, roodheid van de injectieplaats, misselijkheid, malaise en lymfadenopathie (zie Volledige Voorschrijfinformatie EUA).

Bijwerkingen na toelating

Ernstige allergische reacties, waaronder anafylaxie, en andere overgevoeligheidsreacties (bijv. huiduitslag, pruritus, urticaria, angio-oedeem), diarree, braken en pijn in de extremiteit (arm) zijn gemeld na toediening van het Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccin buiten klinische studies. Bijkomende bijwerkingen, waarvan sommige ernstig kunnen zijn, kunnen aan het licht komen bij een meer wijdverspreid gebruik van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin”.

De FDA geeft zelfs toe dat levensbedreigende anafylactische shock kan optreden na het vaccin, of dat ontvangers van het vaccin het bewustzijn kunnen verliezen:

“Een geschikte medische behandeling die wordt gebruikt om onmiddellijke allergische reacties te behandelen, moet onmiddellijk beschikbaar zijn voor het geval een acute anafylactische reactie optreedt na toediening van Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin.

Syncope (flauwvallen) kan optreden in associatie met toediening van injecteerbare vaccins, in het bijzonder bij adolescenten. Er moeten procedures zijn om letsel door flauwvallen te voorkomen”.

De “voordelen” zijn de winsten van Big Pharma, niet de voordelen voor de gezondheid van kinderen die bijna geen risico lopen om te sterven aan Covid in de eerste plaats

  De Gevaccineerden en het Immuunsysteem

Ondanks al deze verwondingen en risico’s gaat de FDA door met het vaccin om winst te maken voor haar Big Pharma klanten (een aanzienlijk deel van het budget van de FDA wordt rechtstreeks aan hen betaald door farmaceutische giganten). Uit het persbericht van de FDA:

“De FDA heeft vastgesteld dat het COVID-19 vaccin van Pfizer-BioNTech heeft voldaan aan de wettelijke criteria om de EUA te wijzigen, en dat de bekende en potentiële voordelen van dit vaccin bij personen van 12 jaar en ouder opwegen tegen de bekende en potentiële risico’s, waardoor het gebruik van het vaccin in deze populatie wordt ondersteund”.

Deze uitspraak is werkelijk krankzinnig, gezien het feit dat het risico op overlijden als gevolg van Covid-19 bij adolescenten vrijwel nihil is. Er is vrijwel geen enkel voordeel voor kinderen om dit vaccin te nemen. Het enige voordeel komt toe aan de geneesmiddelenproducenten die winst maken door kinderen als menselijke proefkonijnen te gebruiken.

Peter Marks, M.D., Ph.D., directeur van het FDA’s Center for Biologics Evaluation and Research, is een van de vele samenzweerders die deze criminele medische experimenten op kinderen doordrukken. Hier is hoe hij het massaal beschadigen en doden van kinderen rechtvaardigt, door te zeggen: “Met de wetenschap als leidraad voor ons evaluatie- en besluitvormingsproces, kan de FDA het publiek en de medische gemeenschap verzekeren dat de beschikbare gegevens voldoen aan onze strenge normen om het noodgebruik van dit vaccin in de adolescentenpopulatie van 12 jaar en ouder te ondersteunen”.

Met andere woorden, het maakt niet uit hoeveel kinderen gewond raken of gedood worden, er zal altijd worden gezegd dat het vaccin heeft voldaan aan de “strenge” eisen voor veiligheid.

Vervolgens is Pfizer bezig om ditzelfde vaccin toe te laten bij kinderen van nog maar twee jaar oud.

En Big Pharma dringt erop aan dat mRNA-vaccins “jaarlijkse injecties” voor Covid worden, zodat iedere man, vrouw en kind wordt onderworpen aan een jaarlijkse injectie met ofwel spike-eiwit biowapens ofwel de mRNA-instructies om hun eigen lichaam in biowapenfabrieken te veranderen.

Er komt geen einde aan deze misdaden tegen de mensheid tenzij de mensen opstaan en een halt toeroepen aan deze biologische oorlogsvoering tegen onze eigen kinderen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Migranten brengen de “Witte Pest”: 48 tuberculose geïnfecteerden op een school in DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Letterlijk crimineel”: het onderdrukken van gegevens over Ivermectine kostte “een half miljoen levens”, beschuldigt arts
Volgend artikelWat zou uw keuze zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. ik vind de ouders van die kinderen nét zo schuldig, er is onderhand tegengeluid genoeg te horen, maar de mensen die dat tegengeluid maken worden voor gek gezet, voor wappies uitgemaakt door die lui.

  • Hlemaal met je eens.
   Het zijn de ouders die de kinderen vrijwillig daar heen brengen om ze te laten vergiftigen.
   En niemand anders.

 2. de laatste generatie mensen op aarde zij o zo ziek !

  Adelaarsei: illegaal om te vernietigen! Geldboete tot $ 250.000,- en tot 2 jaar gevangenisstraf.

  Mens: legaal om te doden om welke reden dan ook! Belastinggeld financiert abortusverleners.

  • Duizenden vogels en insecten zijn hem voorgegaan, vervolgens klagen de natuur en milieu clubjes dat de vogelstand en de insecten dramatisch teruglopen.

   • Daar zijn vele foto’s en video’s van te vinden wat een slachtpartij deze windmolens aanrichten.
    En dan nog blijven ze beweren dat het allemaal wel meevalt en vooral overdreven wordt.

 3. “Er komt geen einde aan deze misdaden tegen de mensheid tenzij de mensen opstaan en een halt toeroepen aan deze biologische oorlogsvoering tegen onze eigen kinderen”.
  Als men zijn kinderen nu nog niet uit het (onderwijs)syteem haalt,…..waarschijnlijk blijven er 10 tot 20% ongevaccineerd,…de nieuwe ark van Noach: “De ark van Noach was volgens Genesis 6-9 het vaartuig waarmee Noach en zijn gezin en vele dieren met hen de zondvloed overleefden.” De ware individuen zullen zich gaan onderscheiden van de bange ego mensen,..de gelovers,..het selecteerd zichzelf!! Goed he?!!

 4. Als je vindt dat een vader en anderen geëxecuteerd moeren worden, ben je slechter dan de vader. De vader denkt dat hij het beste doet….De verantwoordelijken zijn de mensen die weten wat dit vaccin in een lichaam kan dien en het toch geven om veel geld te verdienen en om de mensheid uit te roeien. Ze moeten i derdaad gestraft worden maar het uiteindelijke oordeel is aan God.

  • Sorry ho0or maar ik vind het niet normaal dat je je kind zoiets aan doet. Misschien geen doodstraf maar wel een flinke gevangenis straf. Het is regelrechte kindermishandeling en wordt misschien nog moord. Ik hoop zo van niet. Maar hoe dan ook zou je niet eerst eens afwachten inplaats van je kindje aan deze gifspuit bloot te stellen. Dan. En je compleet gestoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in