Vooral dokters, verpleegkundigen en politici willen geen Coronavaccinatie

5

Onder de mensen in Duitsland die de nieuwe Covidvaccinatie voor zichzelf persoonlijk afwijzen zijn vooral artsen, medisch personeel, verpleegkundigen – en de Duitse regering. Is het omdat zij zijn gevallen voor verkeerde informatie van “Covidioten”, zoals de Merkelpers het uitdrukt?

Onder de titel “Opvallend veel verpleegsters en dokters weigeren vaccinatie” bericht de “Deutsche Wirtschaftsnachrichten” over een inderdaad vreemd fenomeen. In sommige medische instellingen wil tot tweederde van het beroepspersoneel niet gevaccineerd worden, schrijft auteur David Berger op Philosophia Perennis.

Dit ondanks het feit dat “verpleegkundigen en artsen tot de meest kwetsbare beroepsgroepen behoren als het gaat om infectie met het Coronavirus”. Bovendien, als er werkelijk een epidemie zou heersen, behoren ze waarschijnlijk tot de meest systeemrelevante beroepsgroepen, naast de alternatief-loze en tot nu toe ongevaccineerde bondskanselier Merkel.

De federale regering is nog niet ingeënt

Daarnaast zijn het niet alleen de medici en wetenschappers die de nieuwe Covidvaccinatie niet willen, maar ook de politici die de vaccinatie hebben uitgeroepen tot wondermiddel tegen de vermeende epidemie, stellen zich nobel terughoudend op als het gaat om zich beschikbaar te stellen voor de vaccinatie:

“Ironisch genoeg staan grote segmenten van het medisch personeel sceptisch tegenover de vaccins die in zeer korte tijd zijn ontwikkeld. De federale regering roept op tot meer ‘vaccinatiebereidheid’ – maar heeft zelf ook nog niet gevaccineerd”.

Waar komt de afkeer van de vaccinatie vandaan, vooral juist bij deze groepen die het zouden moeten weten en die desondanks systemisch relevant zijn of zichzelf als zodanig beschouwen? De propagandapers van het Merkel-systeem (dpa) heeft natuurlijk nagedacht over hoe deze weigering op de een of andere manier aan het volk te verkopen:

  Dreigt ons nu allemaal Corona-dwangvaccinatie?

Trapten artsen in verkeerde informatie?

De schuld voor het gebrek aan bereidheid om te vaccineren ligt bij “verkeerde informatie” die over vaccinatie wordt verspreid en bij de slechte arbeidsomstandigheden in de gezondheidszorg, zo luidt het narratief: “Veel mensen werken toch al niet onder optimale omstandigheden” in ziekenhuizen. En als een werkgever dan ook nog een vaccinatie-aanbeveling doet, “roept dat misschien ook een zeker verzet op”, zegt Mertens.

Je zou je bijna schamen om zulke onzin te lezen … En DWN voegt er tenslotte aan toe: “De voor de hand liggende reden voor de terughoudendheid wordt niet vermeld. De zeer gecompliceerde vaccins zijn in zeer korte tijd ontwikkeld en goedgekeurd, en niemand weet wat de gevolgen en bijwerkingen van de stoffen op de lange of middellange termijn zullen zijn”.

Verlenging lockdown gepland tot half maart

De ellende wordt nog verergerd door het nieuws dat de kanselier van plan is de lockdown te verlengen tot half maart. Dit blijkt uit een bijgewerkte ontwerp-resolutie voor het overleg dat de Bondskanselier vanmiddag met de deelstaten zal voeren.

Kortom: als niets anders helpt, gaan we gewoon door met wat al die tijd nog minder heeft geholpen.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Vorig artikelTsjechische moleculaire biologe: Coronapandemie kunstmatig in leven gehouden door in laboratorium gecreëerde virussen
Volgend artikelArtsen koppelen Pfizer, Moderna vaccins aan levensbedreigende bloedziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. De sheeple worden toch niet wakker !
    Onder mijn familieleden zijn er ook medisch geschoolden, maar die zijn door jarenlange indoctrinatie vanuit hun werkplaats, zelfs niet meer in staat om zelfstandig na te denken.
    Hoe veel bewijs je ook aanbrengt, ze geloven het niet. Hoe dikwijls de corrupte politiek ook van richting verandert ivm berichtgeving over dit zogenaamde covid virus, ze blijven het slaafs, elke keer opnieuw geloven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in