Trombocytopenie betekent dat er te weinig bloedplaatjes (trombocyten) in het bloed aanwezig zijn. Normaal heeft men tussen de 150 en 450 miljard bloedplaatjes per liter bloed.

Een tweede New York Time’s artikel citeert artsen die zeggen dat de mRNA-technologie die wordt gebruikt in Covid-vaccins immuun trombocytopenie kan veroorzaken, een bloedaandoening die vorige maand leidde tot de dood van een arts in Florida na zijn eerste dosis van het Pfizer-vaccin.

Voor de tweede keer in minder dan een maand tijd heeft The New York Times een artikel gepubliceerd over mensen die een zeldzame auto-immuunziekte ontwikkelden na het ontvangen van Covid-vaccins.

Het artikel van maandag ging over twee vrouwen, die beiden als gezond werden beschreven voordat ze het Moderna-vaccin kregen. De vrouwen, 72 en 48 jaar oud, worden nu behandeld voor immuun trombocytopenie (ITP), een aandoening die ontstaat wanneer het immuunsysteem bloedplaatjes aanvalt (een bloedbestanddeel dat essentieel is voor de bloedstolling) of de cellen die ze aanmaken, aldus de Times.

Op 13 januari berichtte de Times over de dood van Dr. Gregory Michael, een arts uit Florida die 15 dagen na de toediening van het Pfizer-vaccin overleed. Michael, die 56 jaar oud was en door zijn vrouw werd omschreven als “kerngezond”, kreeg drie dagen na zijn vaccinatie ITP. Hij stierf aan een hersenbloeding op 3 januari. Zoals Frontnieuws op 15 januari meldde, zei Dr. Jerry L. Spivak, een expert op het gebied van bloedstoornissen aan de Johns Hopkins Universiteit, dat het een “medische zekerheid” was dat het Pfizer vaccin tot Michael’s dood had geleid.

Spivak, die werd geïnterviewd voor het artikel in de Times van maandag, herhaalde het verband tussen het vaccin en ITP. Een andere arts, Dr. James Bussel, een hematoloog en professor emeritus aan Weill Cornell Medicine die meer dan 300 wetenschappelijke artikelen heeft geschreven over de bloedplaatjesaandoening, zegt ook dat hij denkt dat er een “mogelijk” verband is tussen de vaccins en ITP.

Bussel en een collega, Dr. Eun-Ju Lee, hebben 15 gevallen van ITP geïdentificeerd bij ontvangers van Covid-vaccins door te zoeken in de database van de Amerikaanse overheid – het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – of door overleg met andere artsen die patiënten behandelen, en hebben een artikel over hun bevindingen ingediend bij een medisch tijdschrift, aldus de Times.

In een verklaring aan de Times zei Pfizer dat het op de hoogte was van gevallen van ITP bij “vaccinontvangers” en dat het bedrijf “relevante informatie verzamelt” om te delen met de U.S. Food and Drug Administration.

De vaccinmaker voegde er echter aan toe dat “we op dit moment niet in staat zijn geweest om een oorzakelijk verband met ons vaccin vast te stellen”. Moderna gaf ook een verklaring, maar ging niet in op de gevallen van ITP, en zei alleen dat het “voortdurend toezicht houdt op de veiligheid van het Moderna Covid-19-vaccin met behulp van alle gegevensbronnen” en routinematig veiligheidsinformatie deelt met regelgevende instanties.

Direct na Michael’s dood zei Pfizer dat er “geen aanwijzingen waren – noch uit grote klinische studies, noch onder mensen die het vaccin hebben gekregen sinds de overheid het gebruik ervan vorige maand goedkeurde – dat er een verband zou kunnen zijn met trombocytopenie”.

Maar, zoals Lyn Redwood, RN, MSN, presidente emeritus en directeur van Children’s Health Defense destijds zei, de verklaring van Pfizer strookte niet met de feiten – omdat ITP een bekende bijwerking is die in verband wordt gebracht met vaccinaties.

  Sneeuwbaloorlogen breken uit in heel Europa - ondanks lockdowns

Het vaccin dat het vaakst betrokken is bij ITP is het mazelen-bof-rubella (MMR) vaccin, waarbij de ziekte voorkomt bij ongeveer 1 op de 25.000 tot 40.000 doses van het vaccin, zei Redwood.

ITP is ook in verband gebracht met hepatitis A en B virus (HBV), humaan papilloma virus (HPV), varicella-zoster, difterie-tetanus-acellulaire pertussis (DTap), polio en pneumokokken vaccins.

Volgens de Times is ITP “over het algemeen goed te behandelen”, maar kan het maanden aanhouden of chronisch worden en jaren aanhouden. De American Hematology Society adviseert patiënten die al ITP hebben zich te laten vaccineren, “maar na overleg met hun hematoloog”.

Intussen zijn de twee vrouwen die gisteren in de Times werden genoemd, herstellende. Luz Legaspi, 72 jaar, werd op 19 januari in het ziekenhuis van New York City opgenomen met een ernstig geval van ITP, maar is nu weer thuis en wordt door haar dochter verzorgd.

Een 48-jarige vrouw uit Texas, die vroeg of de Times haar naam niet wilde gebruiken, lag vier dagen in het ziekenhuis en kreeg bloedplaatjestransfusies, immuunglobulinen en steroïden om haar aantal bloedplaatjes weer op peil te krijgen – een situatie die ze als “angstaanjagend” omschreef. Ze zei dat haar dokter haar had gezegd dat ze de tweede dosis van het Moderna-vaccin moest nemen, maar ze heeft nog niet besloten of ze dat zal doen.

The Defender heeft contact opgenomen met het Florida Department of Health voor een update over het onderzoek naar Michael’s dood, maar had binnen de gestelde termijn nog niets gehoord. De gezondheidsdienst van Florida en de Centers for Disease Control and Prevention onderzoeken de dood.

Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

Vorig artikelVooral dokters, verpleegkundigen en politici willen geen Coronavaccinatie
Volgend artikelZonder vaccinatie, zonder massale sterfgevallen: Oekraïne heeft kudde-immuniteit bereikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Deze mensen zijn bewust vermoord! Door de interne particle die in elke vaccin zit (eventueel toekomstige perspectieven… Maar ga van uit in een foute context of bedoeling, ik weet allang dat mensen dit niet willen geloven… Maar deze particle heeft vele doelen opzichzelf (wat je eventueel ook maar kan bedenken, want Wees niet zuinig of redelijk met je bedenkselen wat deze slechte particle in zijn bedoelingen heeft…)) Trouwens deze particle (patent of Bill gates gedeeltelijk) kan ook ‘chemie stiffen om zetten naar elk soort iets wat ie Maar wilt! Virus,slangenvergif,nabootsingen van virussen etc… Dus heeft ie direct bij (bewust om een onduidelijke reden (iets om iemand voor te vermoorden, soms voor geld besparing soms ze een last zijn voor de zorg in de toekomst, of ze weten iets en mogen andere daar niet over inzichten (geheim van redenen, die ik al in vele mogelijke redenen of eventueel redenen zijn om te doden!Genocide bewust!) Want slangenvergif veroorzaakt direct deze actie bij de bijt van slang… De eerste reden van slangenvergif!

  2. Dit nep vaccins geven ze al jaren onder de volken om hun toen bewust “ziek” te maken zodat de elite vanaf de grote investeerders waren in de farmaceutische industries OM niet alléén om NEP vaccins te kunnen verkopen voor zoveel mogelijke geld (maar moest zoveel mogelijk niet opvallen!) en zoveel mogelijk geld verdienen aan de zieken mensen, medicijnen en wat ook daarbij hoort… Deze soort truuks doen ze net zo lang de rijken om de “toen de redenen!” de wereld orde onder hun toezicht te krijgen, en de kleine criminelen zoals criminelen (ook niet criminelen die gedragen als criminelen) (bijvoorbeeld andere,politieke figuren,corrupted mensen) mee krijgen zodat zij ook aan konden mee verdienen om die rijken der aarde hun uiteindelijk doelen naar te strident… Misschien zelfs dat ze denken dat ze die enige laatste grote groep zoals in bijbel zegt in openbaringen om hun ziel zogenaamd geredt te zijn (zo had ik ooit begrepen!?) Maar ik denk dat dit nu totaal anders inelkaar zit over deze groep getal wat ergens in openbaringen wordt gesproken…144.000 openbaringen hoifdstuk 14!

    • streven naar hun daagselijkse doelen sinds de aarde bestaat…Vanuit wie?! God zal het vast wel weten! Deze soort truuks gebruiken ze “wat ze maar kunnen bedenken” zodat uiteindelijk de mensen van het volk doen wat zij proberen van hun gedaan te krijgen… Hun verschillende bedacht of geplannende of veranderd plannen te uit voeren zodat ZIJ de voordeel van control en macht control hun eigen wensen kunnen krijgen of kunnen behalen voor eventueel andere doelen wensen etc weer zo om uiteindelijk het gewenst effect qua tijd (emoties) etc in de juiste context te krijgen etc…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in