De collega’s op Unser Mitteleuropa attenderen ons in verband met de zeer omstreden Coronavaccinatie dat opnieuw een andere wetenschapper in de natuurwetenschappen vraagtekens bij de Coronapandemie stelt en met huiveringwekkende uitspraken de aandacht trekt.

Nadat de Spaanse bioloog Fernando López-Mirones reeds waarschuwde tegen de Coronavaccins en de Ierse moleculair bioloog prof. dr. Dolores Chahill de fatale gevolgen van een dergelijke vaccinatie bij herinfectie met influenzavirussen aanduidde, verklaart nu de Tsjechische moleculair biologe dr. Soňa Peková dat het Coronavirus van het voorjaar van 2020 allang verdwenen is en dat de pandemie kunstmatig in leven wordt gehouden door in het laboratorium gekweekte virusstammen.

Virussen gedragen zich onnatuurlijk, daarom waarschijnlijk van laboratorium

Zo beweert Peková tegenover CNN Prima News dat het oorspronkelijke SARS Cov-2 virus van afgelopen voorjaar al verdwenen is. Volgens de biologe hebben we sinds het voorjaar vier golven van virusinfecties gezien en in geen van de gevallen ging het om mutatiegolven, maar steeds volledig nieuwe soorten die eigenlijk volledig nieuwe namen zouden moeten krijgen.

Peková legt uit dat de virussen weliswaar op elkaar lijken, maar niet van dezelfde stam afkomstig zijn en gebruikt een voorbeeld van honden om het publiek duidelijk te maken. En deze vergelijking is echt treffend. Het virus is als een hond, maar de individuele honden zijn onderverdeeld in rassen, Deense Doggen, Teckels, enz. Het zou nooit bij iemand opkomen om te zeggen dat de teckel van hetzelfde ras is als de labrador. Virussen die in de media en in de politiek als mutaties worden gepresenteerd, worden volkomen verkeerd beschreven. Want als een teckel nu een zwarte vacht had in plaats van bruin, of dat een teckel enigszins rechtopstaande oren had in plaats van hangende oren, dat zou een mutatie zijn.

  De COVID fraude zal niet voor altijd verborgen blijven

Maar als er een reusachtige Deense Dog voor je staat, is het duidelijk dat het niet om een Teckel-mutatie gaat, maar om een heel ander ras. En hetzelfde geldt voor de vermeende mutaties van deze zogenaamde virussen, volgens Peková, omdat ze vergelijkbaar zijn, ze zijn van dezelfde familie van Coronavirussen (het zijn geen katten, het zijn honden), maar ze zijn niet gebaseerd op de voorjaarsstam van het virus die afgelopen voorjaar in Europa is opgedoken. Het is een heel ander ras, het is een andere soort.

De biologe legt uit dat de afzonderlijke delen van deze verschillende stammen op genetisch niveau geen mutatieniveaus bevatten. Als iemand een gemuteerd virus voor zich zou hebben, zou hij precies weten van welk model en van welke voorouder het virus afkomstig is. In het geval van het virus van september, december en het Verenigd Koninkrijk is er echter geen match met het voorjaarsvirus of het vorige virus. Het septembervirus lijkt niet op het voorjaarsvirus. Het december-virus lijkt noch op het lente-, noch op het september-virus. En de Britse lijkt op geen enkele van de vorige. Dit zijn allemaal Coronavirussen, ja, maar ze hebben allemaal totaal verschillende RNA-sequenties, waardoor ze iets heel nieuws zijn, een geheel nieuwe stam van Coronavirus, een nieuw “hondenras” zo te zeggen.

Nieuwe virusstammen gekweekt in het lab?

Deze veranderingen kunnen ieder geval niet het gevolg zijn van mutaties in de natuur, dat is volkomen onmogelijk, legt de moleculair biologe verder uit. Bovendien wordt het volgens haar onderzoek steeds duidelijker dat het coronavirus van de lente in laboratoria is ontwikkeld en niet uit de natuur afkomstig is.

  COVID-19 vaccins met bijwerkingen: Duitse gezondheidsautoriteit schrapt ernstige gevallen van lijst

Peková vermoedt eerder dat nieuwe virusstammen opzettelijk worden vrijgelaten, dat zij afkomstig zijn uit laboratoria. Zij herhaalt dat het virus zich niet gedraagt als een “natuurlijk isolaat” en dat het virus slechts een zeer zwakke immuniteit in het lichaam teweegbrengt. Als gevolg hiervan is een persoon echter ofwel niet immuun of slechts zeer zwak immuun voor de ziekte, wat op zijn beurt niet logisch is, omdat natuurlijke virussen die door dieren worden overgedragen zich gewoon niet op deze manier vermeerderen.

Bovendien wordt nog steeds beweerd dat het SARS Cov-2-virus afkomstig is van vleermuizen, maar tot nu toe is het nog niet mogelijk gebleken het virus van deze vleermuizen te isoleren.

Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekte

Vorig artikelNieuwe wet op Cyprus geeft hoop op racisme
Volgend artikelVooral dokters, verpleegkundigen en politici willen geen Coronavaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Voor mij heeft deze discussie geen zin omdat ik niet twijfel aan de herkomst van het Covid-19 virus.
  Na diverse opzoekingen op YT te hebben ondernomen, waarna ik al een idée had over de feiten, baseer ik me vooral op de conversatie tussen Wilhelm Eduard Meier (Billy Meier) en “Ptaah”, zijn Contactee uit de “Plejaren” zoals hij dat noemt, die hem op regelmatige tijdstippen bezoekt. Ik besef dat ik me bij vele door de mainstream media gehersenspoelde Thomassen belachelijk maak, maar als amateur ufoloog die reeds meer dan 50 jaar in die materie zit, kan me dat niet schelen. Hierbij een uittreksel van de conversatie tijdens het contact 731 op 3 februari 2020:

  IMPORTANT EXPLANATIONS FROM PTAAH IN REGARD TO THE CORONAVIRUS
  AND THE FUNCTION OF THE IMMUNE SYSTEM
  EXCERPT FROM THE 731ST CONTACT REPORT OF THE 3RD OF FEBRUARY 2020.

  What there now is still to say and to explain in regard to the coronavirus is that, in the meantime, we
  have thoroughly researched it in many regards and have therewith gained value full cognitions. So, it
  corresponds to a germ, which, according to our researches and cognitions shows special characteristics
  in its novel constitution. This insidious virus, which was created in a secret laboratory, is a germ which
  – because it is not a life-form but rather a virus – cannot be killed, rather can only be paralysed and
  made unable to function. Therefore, this virus is especially dangerous, because it is equipped with a
  mutating gene-changing ability, from which new variations of illnesses arise and with which various
  further life-forms other than just grown human beings can be infected; therefore …/…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in