Een Syrische vader en zoon zijn in een Duitse rechtbank veroordeeld voor het binnensmokkelen van het meisje in Duitsland en het dwingen om haar in slaafachtige omstandigheden te werken. De zoon heeft haar herhaaldelijk verkracht.

De 48-jarige Ahmad E. en zijn 22-jarige zoon Khaled E. kwamen beiden naar Duitsland als asielzoekers. Ze smokkelden Katbeh A. via de Balkan naar Duitsland om met de zoon te trouwen en zijn kinderen te baren, aldus het nieuwsblog Breitbart.

Na de geboorte van de baby in februari 2019 waren de mannen van plan om het meisje het land uit te krijgen en haar in het Midden-Oosten achter te laten. Het meisje slaagde er echter in om naar een Turks migrantenkamp te gaan waar ze drie maanden verbleef alvorens terug te keren naar Duitsland. Daar woont ze nu met haar zoontje in een opvangcentrum voor vrouwen.

Vader en zoon uitgewezen

De vader werd veroordeeld wegens ontvoering van een minderjarige, dwang en mensenhandel, maar werd slechts tot twee jaar en drie maanden gevangenisstraf veroordeeld.

De 22-jarige zoon zou het meisje hebben gewurgd, verkracht en misbruikt. Pas toen ze zijn voeten kuste, liet hij haar vrij. Hij werd veroordeeld voor vier aanklachten van verkrachting en twee aanklachten van zware mishandeling.

Een groot deel van de mishandeling, waarvan een deel plaatsvond toen ze zwanger was, werd gedocumenteerd met de mobiele telefoon van het meisje.

Zowel vader als zoon worden gedeporteerd wanneer zij hun straf hebben uitgezeten, ook al is dit niet altijd het geval en investeren de Duitse autoriteiten geen grote resources in de uitvoering van deportaties.

Bloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door

Migrant ramt met BMW meerdere Duitsers dood

1 REACTIE

  1. Ik geloof hier geen ene moer van, vast en zeker fake-nieuws !!
    Moslims zullen zoiets NÓÓIT doen ! Ben je nu helemaal gek ?
    Slaven ? Nee, dat was toch voorbehouden aan o.a. Nederlanders, tenminste als je die brallende negers moet geloven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here