© Sanofi Pasteur (CC BY-NC-ND 2.0)

Verbazingwekkende nieuwe cijfers uit Frankrijk wijzen op wat ongetwijfeld een bredere globale trend van aarzeling en scepticisme is als het gaat om de huidige enorme drang om “iedereen te vaccineren”.

Reuters, dat verslag doet van de vaccinatiecampagne in Frankrijk, stelt vast dat “de helft van de gezondheidswerkers in Franse verzorgingstehuizen niet gevaccineerd wil worden” – zelfs nadat velen van hen routinematig getuige zijn geweest van de verwoestingen van COVID-19 bij bejaarden en invaliden, schrijft Tyler Durden.

“Er is een volledig verlies van vertrouwen”, wordt een werknemer in de thuiszorg en vakbondsafgevaardigde in het artikel geciteerd, die zich verzet tegen de toenemende druk op het vaak onderbetaalde personeel in moeilijke werkomstandigheden, dat wordt bevolen zich te laten vaccineren, omdat ze anders de veiligheid van de bejaarde patiënten in gevaar zouden brengen. Een ander antwoord luidt: “Ik wacht nog even”.

Het intense scepticisme en de terughoudendheid vloeien voort uit het feit dat het zowel de overheid is die hen naar verluidt onderbetaalt, terwijl ze ook eist dat ze de injectie nemen.

Reuters presenteert een veelvoorkomend refrein onder de eerstelijns zorgverleners als volgt:

Marie-France Boudret, die in een Frans bejaardentehuis werkt, zag hoe een patiënt voor haar ogen stikte omdat COVID-19 zijn longen had geïnfecteerd. Maar toen haar werkgever haar een vaccin tegen het virus aanbood, aarzelde de verpleegster.

“Ik heb mijn twijfels, ik wacht liever af”, zegt Boudret.

Deze trend wordt in heel Europa waargenomen, waardoor gezondheidsambtenaren zich grote zorgen maken over het feit dat de oudere bevolking een groot risico blijft lopen in die mate dat grote delen van de gezondheidswerkers de injectie weigeren of op zijn minst uitstellen.

  Greta Thunberg: "Kinderen zijn het hardst getroffen door het Coronavirus"

Het artikel geeft als nabijgelegen voorbeelden Duitsland en Zwitserland, waar de weerstand tegen het vaccin onder thuiszorgpersoneel nog groter zou kunnen zijn dan in Frankrijk. “In Duitsland heeft de BeneVit Groep in november het personeel ondervraagd en vastgesteld dat slechts 30% zich wilde laten vaccineren”, schrijft Reuters.

Het afgelopen jaar heeft Frankrijk geworsteld met het indammen van een reeks dodelijke uitbraken van het Coronavirus in verpleeghuizen en instellingen voor ouderenzorg, vergelijkbaar met soortgelijke tragedies in New York en andere plaatsen in de VS:

En van Zwitserland, citeert het artikel het volgende: “Peter Burri, hoofd van ProSenectute, de grootste Zwitserse belangengroep voor bejaarden, zei dat hoogstens de helft van het verplegend personeel in de medische sector bereid was zich te laten inenten”.

Frankrijk heeft de laatste tijd gedebatteerd over de vraag of ouderen met reeds bestaande aandoeningen het vaccin van AstraZeneca moeten krijgen of niet. Eerder waarschuwde Parijs ertegen, maar dinsdag hebben gezondheidsambtenaren van de regering hun standpunt herzien, dat was ingegeven door een gebrek aan gegevens uit klinische proeven, en hebben zij nu het verbod voor mensen vanaf 65 jaar opgeheven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers slaan alarm: “Er bestaat niet zoiets als een dodelijk virus”

Vorig artikelOnthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits
Volgend artikelUit onderzoek blijkt dat 90% van de COVID-19 doden voorkomt in landen met massale zwaarlijvigheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Luister niet naar lulkoek van BETAALDE VOLGERS van de overheid!
  Ouderen mensen die een risico zouden lopen als men zich niet laten vaccineren?
  Lulkoek!
  Ik ben een oudere met nota bene COPD en astma, laat je niet vaccineren. IK LAAT ME NIET VACCINEREN.
  Luister niet naar het oplichterszooitje van het RIVM, het zijn leugenaars in dienst van de overheid.
  Het zijn GEEN ONAFHANKELIJKE WETENSCHAPPERS!
  HET GAAT ALLEEN MAAR OM GELD, DE REST ZIJN LEUGENS!

 2. Iedereen moet gevaccineerd worden, BEHALVE de politieke volksverraders en hun families, want die weten dat er nog nooit een bewijs van het virus geleverd is dmv , genetische code, foto of isolaat , en dat de gifspuit er alleen voor dient om de bevolking uit te moorden!

 3. Corona…corona….maar ondertussen in Frankrijk brand Lyon al 3 dagen….verboden nieuws in Europa…https://www.rt.com/news/517450-lyon-curfew-chaos-arrests/

  In vele Europese steden zijn gevechten aan de gang tussen politie en zeer diverse groepen…maar de klep op nieuws zit er stijf op….

  Moorden, verkrachtingen, overvallen etc….ze zijn gewoon doorgegaan maar bewust uit ons beeld gehouden…..in Brussel zijn wetten en regels goedgekeurd die een machtsovername zeker stellen, terwijl wij met Corona berichten werden overvoerd….

  Lang leve de vrije pers en zijn hoernalisten….collaborateurs van de elite.

  Ik werd geboren in een democratie en zal sterven in een dictatuur. Met dank aan de “vrije” pers van de elite en “onze” politici die duidelijk een andere agenda hebben dan hun zelf aangegane en afgesmeekte plicht….

 4. “Deze trend wordt in heel Europa waargenomen, waardoor gezondheidsambtenaren zich grote zorgen maken over het feit dat de oudere bevolking een groot risico blijft lopen in die mate dat grote delen van de gezondheidswerkers de injectie weigeren of op zijn minst uitstellen.”

  Hoezo groot risico voor de oudere bevolking? Als het hen ingespoten vaccin degelijk werkt, zoals men ons probeert wijs te maken, dan zijn ze toch (grotendeels) immuun?
  Zo niet, of je nu gevaccineerd bent of niet, je loopt dus altijd het risico op een besmetting. Waarom dan een gezondheidsrisico nemen met het laten inspuiten van dit experimenteel gif? Hoe men mensen onder druk wil zetten om zich te laten vaccineren. Wat een misselijke kolder, wat een collectief gekkenhuis is de wereld geworden !

 5. GENOCIDE op onze bevolking : 1.600 doden

  Door het verbieden van HCQ (Hydroxychloroquine) aan de eerstelijnszorg in België
  heeft het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten
  (FAGG) NODELOOS 1.600 doden veroorzaakt.

  De publicatie in het medisch tijdschrijft The Lancet, wat Hydroxychloroquine ongeschikt verklaarde,
  werd vervalst en gesponsored door de Bill & Melinda Gates foundation.
  Deze publicatie werd later door The Lancet weer ingetrokken.

  Landen die HCQ toelieten aan de bevolking (oa. Marokko, Tunesië) hadden maar een mortaliteit van 2%.
  België en Nederland zaten met een mortaliteit van 18%.

  Een verschil van 16% op 10.000 overlijdens geeft 1.600 overlijdens.

  En dit allemaal omdat een 5-dagen behandeling met HCQ en zink slechts 5,20 € kost,
  en dat BIG PHARMA er niks aan kan verdienen omdat HCQ al 40 jaar bestaat en vrij van patenten is.

  Wie spant er een rechtzaak aan tegen het FAGG voor GENOCIDE op onze bevolking ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in