© dmbosstone / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De volgende brief heeft een impact gehad op de volksgezondheidsinstanties, niet alleen in België maar over de hele wereld. De tekst zou betrekking kunnen hebben op alle gevallen waarin staten hun burgers opsluiten in plaats van mensen de vrijheid te geven en medische beroepsbeoefenaars toe te staan de primaire taak van ziektebestrijding uit te dragen.

In een open brief roepen meer dan 300 Belgische artsen en 1.100 gezondheidswerkers hun regering op om de Corona-restricties maatregelen onmiddellijk stop te zetten.

Deze zijn disproportioneel en veroorzaken meer schade dan goed, “Er is geen medische rechtvaardiging meer voor dit beleid”.

Enkele belangrijke uittreksels uit de brief:

Wij zijn van mening dat politici bindende maatregelen hebben ingevoerd die onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd en eenzijdig zijn, en dat er in de media niet genoeg ruimte is voor een open debat waarin verschillende standpunten en meningen worden gehoord.

Daarnaast staat het strenge repressieve beleid rond de Corona in schril contrast met het eerdere minimale beleid van de overheid als het gaat om ziektepreventie, zoals het versterken van het eigen immuunsysteem door een gezonde levensstijl, optimale zorg met aandacht voor het individu en investeringen in verplegend personeel.

De WHO voorspelde oorspronkelijk een pandemie die 3,4% slachtoffers zou maken, dat wil zeggen miljoenen doden door een zeer besmettelijk virus waarvoor geen behandeling of vaccin bestaat. Het verloop van Covid-19 volgde het verloop van een normale besmettingsgolf, vergelijkbaar met een griepseizoen.

Zoals elk jaar zien we een mix van griepvirussen die de curve volgen: eerst de Rhinovirussen, dan de influenza A- en B-virussen, gevolgd door de Coronavirussen. Er is niets anders dan wat we normaal gesproken zien. Het sterftecijfer bleek vele malen lager te zijn dan verwacht en ligt dicht bij dat van de normale seizoensgriep (0,2%).

Het aantal geregistreerde Coronadoden lijkt dus nog steeds te worden overschat. Er is een verschil tussen sterfte door Corona en sterfte met Corona.

Het gebruik van de niet-specifieke PCR-test, die veel vals-positieve resultaten geeft, gaf een exponentieel beeld. Deze test is onbezonnen uitgevoerd en nooit goed getest.

De fabrikant wees er uitdrukkelijk op dat deze test bedoeld was voor onderzoek en niet voor diagnostiek. Aangezien een positieve PCR-test niet automatisch een actieve infectie of besmettelijkheid aangeeft, rechtvaardigt deze niet de sociale maatregelen die alleen op deze tests zijn gebaseerd.

Het gaat dus niet om een tweede Coronagolf, maar om een zogenaamde “Kaseinämie” (Duits woord) als gevolg van een verhoogd aantal tests. Er is dus niets veranderd; de climax is voorbij.

Lockdown. Als je de besmettingsgolven in landen met een strikt lockdown-beleid vergelijkt met landen die dat niet hebben (Zweden, IJsland…), dan zie je vergelijkbare curven. Er is dus geen verband tussen de opgelegde lockdown en het verloop van de infectie. De lockdown heeft niet geleid tot een lager sterftecijfer.

Er is nu een betaalbare, veilige en effectieve therapie beschikbaar in de vorm van HCQ (hydroxychloroquine), zink en A ZT (azithromycine) voor mensen met ernstige symptomen. Het kan snel worden toegepast en geneest, en voorkomt vaak een ziekenhuisopname. Bijna niemand hoeft nu nog te sterven. We willen onze patiënten niet als proefkonijn gebruiken. Dus het is geen dodelijk virus.

Er is geen noodtoestand. We willen onze patiënten niet als proefkonijn gebruiken. Wereldwijd worden 700.000 gevallen van schade of dood verwacht als gevolg van het vaccin. Als 95% van de mensen van Covid-19 vrijwel symptoomvrij zijn, is het risico van blootstelling aan een ongetest vaccin onverantwoordelijk. In de afgelopen maanden leken kranten, radio en televisie bijna onkritisch achter het “panel van deskundigen” van de regering te staan, waar de pers kritisch zou moeten zijn en eenzijdige overheidscommunicatie zou moeten vermijden.

Dit heeft geresulteerd in publieke communicatie in onze nieuwsmedia die meer lijkt op propaganda dan op objectieve berichtgeving. Wat willen de 1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers? Een onmiddellijke stopzetting van alle acties, een onafhankelijke commissie om te onderzoeken waarom alle vrijheidsbeperkende maatregelen worden gehandhaafd, en een grondig onderzoek naar de rol van de WHO en de mogelijke invloed van belangenconflicten in deze organisatie.

Volledige brief hier (Engelse taal), of bekijk de lijst ondertekend door 601 artsen, 1692 medisch geschoolde gezondheidsprofessionals en 12121 burgers, tot dusver, hier.

VS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

  Corona-massavaccinatie in het Verenigd Koninkrijk: "Mensen worden als vee verwerkt"
Vorig artikelGucci verkoopt € 1.900 jurk voor mannen om gender-stereotypische mode te doorbreken
Volgend artikelBritse politie helpt moslimmeute om vrouwelijke evangelist van Speakers’ Corner te verwijderen: “Allahoe akbar! Weg, weg, weg!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in