Bijna twee keer zoveel Amerikaanse sterfgevallen door vaccins in de eerste drie maanden van 2021 dan alle sterfgevallen door vaccins samen in de afgelopen tien jaar

0
2558

Volgens de gegevens van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC zijn er tot nu toe bijna twee keer zo veel sterfgevallen door vaccins in 2021 (1.755) dan alle sterfgevallen door vaccins in het afgelopen decennium (994).

In 2021 zijn er in de VS in minder dan 3 maanden meer sterfgevallen als gevolg van vaccins dan in het hele afgelopen decennium, bericht de Gateway Pundit.

Het aantal sterfgevallen als gevolg van vaccins in de VS is dit jaar absoluut omhoog geschoten. Volgens de gegevens van de CDC zelf zijn er in 2021 in minder dan 3 maanden al meer dan 1.750 sterfgevallen als gevolg van de experimentele nMRA vaccins in de VS.

“De Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) database bevat informatie over niet-geverifieerde meldingen van ongewenste voorvallen (ziekten, gezondheidsproblemen en/of symptomen) na immunisatie met vaccins die in de VS zijn toegelaten. Meldingen worden van iedereen aanvaard en kunnen elektronisch worden ingediend op www.vaers.hhs.gov”.

De twee belangrijkste vaccinproducenten die de meeste sterfgevallen in verband met hun vaccins hebben veroorzaakt zijn Moderna en Pfizer/Biontech.

Gebaseerd op een rapport van de CDC tot 16 februari 2021, waren er meer dan 55 miljoen mensen die het Covid-19 vaccin hebben genomen en de meeste van deze vaccins werden geproduceerd door Moderna en Pfizer/Biontech:

Hoewel het percentage mensen dat is overleden aan het Covid-19 ‘vaccin’ minuscuul is (minder dan 0,003%), is het aantal sterfgevallen in 2021 al VEEL (71 keer) hoger dan het gemiddelde van de afgelopen tien jaar.

Na betrapt te zijn op het vervalsen van gegevens over de werkzaamheid van vaccins, “herziet” AstraZeneca zijn cijfers… maar het is nog steeds een wrede farce

Bijna 40% van de Amerikaanse mariniers hebben het experimentele mNRA-vaccin geweigerd, voornamelijk uit angst dat het te snel ontwikkeld werd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here