Uit onderzoek blijkt dat 90% van de COVID-19 doden voorkomt in landen met massale zwaarlijvigheid

5
Screenshot Tlc uk YouTube

De obesitas pandemie kan de oorzaak zijn van de COVID-19 pandemie, volgens een nieuwe studie van de World Obesity Federation.

Fox News, “Studie vindt verband tussen Coronavirus sterfterisico en obesitas“:

World Obesity Federation onderzoekers vonden “hoge sterftecijfers alleen in landen waar overgewicht meer dan ongeveer 50% van de volwassen bevolking voorkomt.”

Wereldwijd waren eind 2020 de COVID-19 sterftecijfers meer dan tien keer hoger in landen waar de zwaarlijvigheid meer dan 50% van de volwassenen bedraagt ( gemiddelde 66,8 sterfgevallen per 100.000 volwassenen) in vergelijking met landen waar de zwaarlijvigheid minder dan 50% van de volwassenen bedraagt (gemiddelde van 4,5 sterfgevallen per 100.000 volwassenen)”, schrijft de World Obesity Federation.

De onderzoekers beweerden dat de rijkdom van een land, de rapporteringscapaciteit, de oudere bevolking, en andere factoren het verband tussen COVID-19 en zwaarlijvigheid niet konden verklaren.

De Verenigde Staten hebben een van de hoogste obesitaspercentages ter wereld, dat volgens de CDC in de afgelopen 18 jaar is gestegen van 30,5% tot 42,4% van de bevolking. De Verenigde Staten hebben ook het 9e hoogste COVID-19 sterftecijfer ter wereld met 158,43 sterfgevallen per 100.000 mensen, volgens de Johns Hopkins University.

De CDC merkt op dat zwaarlijvigheid het risico op ziekenhuisopname als gevolg van COVID-19 kan verdrievoudigen, omdat het een verminderde immuunfunctie veroorzaakt en de longcapaciteit kan verminderen.

Toen de Coronapaniek voor het eerst uitbrak in februari 2020, was dat de grootste kans voor de volksgezondheid in decennia.

Bijna iedereen was in een paniekerige, zeer beïnvloedbare toestand en hongerig naar informatie over hoe zichzelf te helpen.

  Het Schapensyndroom

Stel je voor dat regeringen iedereen zouden vertellen om af te vallen, te bewegen, gezond te eten en te zorgen dat je genoeg vitamine D binnenkrijgt.

In plaats daarvan vertelde regeringen iedereen om zichzelf op te sluiten in hun huizen, “sociale afstand” te houden en katoenen mondkapjes te dragen (nadat ze eerst iedereen hadden verteld om geen mondkapjes te dragen).

Ze legden complete samenlevingen (met uitzondering van de globalistische elites) meer dan een jaar lang plat, verboden artsen om mensen te vertellen dat ze vitamine D of hydroxychloriquine moesten nemen (die uiteindelijk volgens meerdere studies effectief bleken te zijn) en vertelden iedereen om al hun hoop te vestigen op overhaaste, experimentele mRNA-vaccins.

Deze enorme kans op het gebied van de volksgezondheid werd volledig verkwanseld en de  landen lijken zieker dan ooit te worden.

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

Vorig artikel“Volledig verlies van vertrouwen”: de helft van de Franse thuiszorgmedewerkers zegt dat ze zich zullen verzetten tegen het vaccin
Volgend artikelOostenrijk schorst AstraZeneca COVID-19 vaccins na sterfgeval verpleegster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Kan een oorzaak zijn, valt onder de noemer, eventueel, misschien, we raden er maar naar, van mening dat, etc…..
  Zou de zogenaamde oppositie, eens niet een keer het lef hebben om van de volksverraders, te eisen, dat de genetische code, foto of isolaat van het virus word bekendgemaakt ?
  Morgen corona BS over en de volksverraders voor het volkstribunaal!!

 2. Het was al zeer snel bekend dat Obesitas een groot risico is. Wat doet de overheid? Sportscholen sluiten met de lock down. Oude van dagen konden voorheen baantjes trekken in het zwembad maar nu niets. Het lijkt erop dat de overheid een maximum aan doden wil creëren.

 3. De Verenigde Staten hebben een van de hoogste obesitaspercentages ter wereld, dat volgens de CDC in de afgelopen 18 jaar is gestegen van 30,5% tot 42,4% van de bevolking. De Verenigde Staten hebben ook het 9e hoogste COVID-19 sterftecijfer ter wereld met 158,43 sterfgevallen per 100.000 mensen, volgens de Johns Hopkins University.

  WORDT IN DE USA NIET STEVIG GEVACCINEERD TEGEN VAN ALLES EN NOG WAT!
  Obesitas is een ziekte veroorzaakt door vaccinaties.

 4. Covid grijpt aan op de ACE2 receptoren, en zitten voornamelijk in de neus, keel, longen en.. vetcellen! Hoe meer vet, hoe groter de kans op Covid.
  De Covid spikes passen precies in de “slotjes van de ACE2 receptoren, maar Zink ook. Dus als je behalve veel vit D3, ook 50 mg Zink(picolaat) pd neemt, kan de Covid daar niet aanleggen en je ziek maken. Als dan ook nog 500 mg Quercitine neemt, kan die de zink ondersteunen om op de juiste plek te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in