Volk vecht terug: Coronapolitie gedwongen zich terug te trekken bij confrontatie met parkbezoekers

3
5085

Op zaterdag probeerde de politie de Coronarestricties van het Britse regime met geweld af te dwingen. Met getrokken wapenstokken vielen ze een grote menigte aan in Hyde Park, Londen. Zij werden echter vrijwel onmiddellijk gedwongen zich terug te trekken en werden vervolgens uit het park verjaagd.

Hyde Park zat overdag vol met mensen die verspreid in kleine groepjes zaten te genieten van de lentezon. Tegelijkertijd waren er velen om te demonstreren tegen de “lockdown” van de regering. Tegen de avond besloot de politie te proberen de samenkomst te verspreiden. Volgens verschillende getuigenissen vond er geen directe communicatie plaats voordat de politie in de rij ging staan ​​en ten aanval ging.

Ondanks versterkingen werd de politie uiteindelijk gedwongen zich terug te trekken en werd vervolgens door de woedende menigte het park uitgejaagd.

Velen hebben genoeg van de beperkingen

Onder degenen die er niet alleen waren om van de lentezon te genieten, maar ook om tegen de beperkingen  te demonstreren, werden verschillende borden en spandoeken gezien met berichten zoals: “Covid-19 Vaccine Holocaust” en “No To Vaccine Passports”.

Naar verluidt raakten bij de schermutselingen acht politieagenten gewond, van wie er twee in het ziekenhuis werden opgenomen. Ze moeten zijn geraakt door flessen die naar hen zijn gegooid. Hoeveel in het publiek gewond zijn geraakt, blijkt niet uit de berichtgeving.

In de loop van de avond werden twee mensen gearresteerd, meldt MyLondon, één wegens verstoring van de openbare orde en de ander omdat hij te dronken was om voor zichzelf te zorgen.

Zo werkt verzet: duizenden Italiaanse voetbalfans hebben maling aan de Corona-regels

Uit talrijke video’s op social media van het incident blijkt dat de sfeer rustig was tot de politie binnenviel.

Ongelooflijk! Oudere dame met hondje door Duitse Coronapolitie aangevallen

3 REACTIES

  1. Verrek–de Engelsen beginnen wakker te worden. Nog veel te tam, maar allez…..het begin is er.

  2. Heerlijk. Totaal geen medelijden met die nsb agentjes. Eindelijk actie. Ik verheug me op de dag dat er hier 20.000+ mensen naar het Binnenhof trekken en de boel daar leeghalen. Weg met die psychopaten, tijd voor een nieuw begin, een eerlijke en veel vrijere SAMENleving.

  3. Eindelijk verzet in het land van fascist boris johnson (jaja klein lettertjes want voor de soros fuhrers géén respect meer).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here