Een van Europa’s grootste alternatieve nieuwssite Voice of Europe stopt ermee, schrijven ze zelf in een bericht op hun website.

Voice of Europe werd vijf jaar geleden tijdens de asielchaos gelanceerd en groeide al snel uit tot een van de grootste immigratie-kritische website’s van Europa, met bijna 400.000 volgers op Facebook en bijna 240.000 op Twitter.

Een groot deel van de inhoud bestond uit artikelen van andere alternatieve media, geschreven in Europese talen.

Maar nu heeft men aangekondigd het bedrijf te sluiten.

Beste volgers,

De redactie van Voice of Europe’s betreurt het u, onze lezers, te moeten mededelen dat wij voor onbepaalde tijd zullen stoppen met het uitgeven van nieuws. Onze beslissing komt natuurlijk met het zwaarste hart en volgt op de maandenlange censuur van Google, Facebook en Twitter. Bovendien werd ons vermogen om onze inhoud te gelde te maken, die al sterk was verminderd als gevolg van de economische gevolgen van het virus, onlangs volledig weggenomen toen onze reclameplatforms ronduit werden verbannen. Helaas krijgen we van u, de lezers, niet genoeg financiële steun om de kosten van onze onderneming te dekken. Om al deze redenen hebben we besloten om Voice of Europe te beëindigen.

Net als u maken wij ons bij Voice of Europe ook grote zorgen over de duistere plek waar onze maatschappij naartoe lijkt te gaan. We zijn duidelijk een tijd binnengetreden waarin het delen van feiten die niet in overeenstemming zijn met het mainstream verhaal niet langer wordt getolereerd.

We zijn dankbaar voor de steun die u ons in de loop der jaren heeft gegeven.

Vaarwel.

VoE Team

Linkse moderators door Facebook ingesteld om te beslissen wat te censureren

  Weer correct: Reeds in 2015 voorspelden Simpsons de overname van Twitter door Elon Musk
Vorig artikelDe haat tegen blanken moet serieus genomen worden
Volgend artikelBlanke jongens worden meedogenloos mishandeld door zwarten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Mogen we er dan vanuit gaan dat Google, Facebook en Twitter zo links als de neten is. En is er geen rechts of ultra rechts platform dat de mogelijkheid bied om door te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in