We moeten onze mensen laten zien wat er in de echte wereld met hen gebeurt, hier en nu, en ze laten stoppen met het voelen van schuldgevoelens voor dingen die honderden jaren geleden zijn gebeurd, zoals de zwarte slavernij. Ook de blanken werden ooit tot slaaf gemaakt, en als de trends zich onverminderd doorzetten, zullen we zeer binnenkort weer tot slaaf gemaakt worden.

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Bitchute link

Sadistische zwarten steken een Ierse jongen neer en filmen de aanval

  De Grote Omvolking in België: wordt Arabisch
Vorig artikelVoice of Europe gooit de handdoek in de ring
Volgend artikelHongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije zijn eilanden van rust naarmate het geweld zich in West-Europa uitbreidt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Sorry, maar was al zo in de jaren tachtig!
  Altijd meerdere donkere die wilde knokken.
  Zelf ben ik nooit vies geweest van een knokpartij.

  Maar altijd waren daar weer die linkse,
  vieze vuile landverraders, die het opnamen voor die zielige idioten van buiten Europa.

  Die zichzelf toen ook al tot een bijzonder ras voelde, wat niks met racisme te maken had,
  omdat hun kleurtje anders dan blank was!

  https://dondome.wordpress.com/b-l-m/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in