De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

0

Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus nemen, omdat ze in de werkelijke wereld vaak een gevolg krijgen.

Een links-extremistische blanke academicus in de Verenigde Staten wenste als kerstcadeau een “genocide op witten“, en bejubelde daarna in duidelijke bewoordingen de massamoord op blanken in Haïti in 1804, schrijft de Zweedse auteur Magnus Söderman.

Dat de witten tijdens de revolutie in Haïti werden afgeslacht, was een zeer goede gebeurtenis, twitterde hij.

Hij was waarschijnlijk zeer verbaasd toen de universiteit waar hij werkt duidelijk maakte dat deze uitspraken “verwerpelijk” en “zeer verontrustend” zijn. De zelfhatende links-extremist verdedigde zich door te zeggen dat hij alleen maar satire had gebruikt

Hij liegt.

De haat tegen blanken staat namelijk centraal voor zowel gekleurden als hun blanke politiek correcte-lemmingen, ongeacht hun politieke kleur, en ondanks dat dit pas de laatste jaren steeds duidelijker wordt, is dit al sinds een lange tijd bezig. In de VS wordt op campussen, zwarte kerken, moskeeën en massabijeenkomsten van La Raza [term voor Latijns-Amerikaanse etno-raciale identiteit] aanhangers opgeroepen tot een genocide op blanken.

Reeds in 1996 schreef Tobias Hübinette [Zuid-Koreaanse immigrant] in Zweden het volgende in het tijdschrift Creol:

Het is natuurlijk om te voelen of te denken dat het witte ras op elk gebied inferieur is, gezien de geschiedenis en zijn huidige handelingen. Laat het witte ras omkomen in bloed en lijden. Lang leve de multiculturele, raciaal gemengde en klasseloze ecologische samenleving! Leve de anarchie!

Deze persoon is vervolgens door de sociaal-democratische minister Erik Ullenhag ingehuurd voor een onderzoek naar de “Afrofobie” in Zweden en hij werkt momenteel met “kritische witheid studies” aan de Södertörn Universiteit.

  Asielzoekers ontmantelen gemeubileerde appartementen – renoveringskosten 540.000 Euro

Vandaag de dag krioelt het van de blankenhaters in Zweden en elders. Het is geen probleem om te denken en te betuigen dat blanken in algemeen, en de blanke man in het bijzonder, afschuwelijke existenties zijn die het zelfs verdienen te worden gedood om de wereld voor de gekleurde massa te behouden.

Het grootste probleem met deze pathologische blankenhaat is niet dat het er is. Nee, het grootste probleem is dat blanken dit niet serieus nemen. In de Verenigde Staten, evenals in Europa en Zweden zien we keer op keer geweld tegen blanken … omdat ze “wit” zijn – “ijsberenjacht” wordt het onder de zwarten in de VS genoemd.

Ik zal u niet met een lange rij voorbeelden vervelen, maar twee daarvan zijn hier op zijn plaats, en beide zijn uit Berlijn. De vrouw die door een zigeuner van een metrotrap werd geschopt en de dakloze die door een bende Arabieren in de brand werd gestoken. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de blankenhaat die ons overspoeld.

Het wordt tijd dat we het serieus nemen en er naar handelen. Voor ons eigen bestwil.

Maar men hoeft niet zo ver te reizen naar Berlijn (en veel andere plaatsen) om deze blankenhaat in uitdrukking te zien. In Zweden zien we hoe “identiteits-links” het idee bij het volk erin hamert dat de problemen met immigranten eigenlijk de schuld van de Zweden is. Ze hebben het concept van de zwarte burgerrechtenbeweging in de VS omarmd en leggen de schuld van hun tekortkomingen op ons blanken. In hun wereld zijn het de blanken die hen tegenhouden, ze moeten zich losbreken van onze onderdrukking. Maar dan wel het liefst met behoud van onze welvaart.

  De situatie in Zweden: 20 van de 23 COVID-19 sterfgevallen waren gevaccineerd

We moeten beseffen dat deze haat echt is en wat ze zeggen zonder knipperen van hun ogen zullen uitvoeren als ze de kans krijgen. Ze willen ons uitroeien en de blankenhaat die ze verspreiden leidt tot geweld tegen ons. Hier en nu.

Zwarte asielzoeker roept op tot moord op blanke Zweden: “Maak ze tot slaaf of schiet ze dood”

Vorig artikelBurnley supporter achter de White lives matter-coup: “Ik verontschuldig me aan fucking niemand”
Volgend artikelVoice of Europe gooit de handdoek in de ring
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in