Op de hoogste niveaus van politiek, financiën en de entertainmentindustrie gebruikt een schimmige cabine van pedofielen hun macht om de ziekmakende misdaden die zij tegen kinderen begaan te verbergen, bericht Thepeoplesvoice.

Deze cabal was van plan om de Covid pandemie reeds in 2016 te ontketenen, maar moest deze verplaatsen naar 2020 omdat het winnen van de verkiezingen door Trump geen deel uitmaakte van hun plannen. En dit betekende ook dat de voedsel- en watercrisis die gepland was voor 2020 nu is uitgesteld tot 2025.

Maar geloof me niet op mijn woord. Dat was allemaal volgens Calin Georgescu, een voormalig voorzitter van de Club van Rome en een voormalig uitvoerend directeur bij de Verenigde Naties, die een van de best geplaatste en meest spraakmakende klokkenluiders in de geschiedenis van de mondiale elite is geworden.

Georgescu heeft 17 jaar lang in hoge functies bij de Verenigde Naties gewerkt en met de elite gesproken. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen de organisatie, waaronder Senior Fellow, Speciaal Rapporteur en Uitvoerend Directeur.

Hij is een echte VN-insider en daarom kunnen zijn onthullingen niet huiveringwekkender zijn.

Elk jaar raken 8 miljoen kinderen in de wereld vermist en veel van hen komen terecht in de handen van pedofielen uit de elite die de wereld besturen, want zoals Calin Georgescu uitlegt, gebruikt de elite kinderen als een vorm van valuta.

De implicaties van Georgescu’s beschuldigingen zijn enorm. Ze dreigen onze illusies over machtige mensen, zoals presidenten, royalty’s, Hollywood en degenen die wij het bestuur van onze landen toevertrouwen, aan diggelen te slaan.

Deze mensen zouden, volgens de definities van onze juridische en morele systemen, misdadigers zijn die onvergeeflijke misdaden begaan.

De beschuldigingen van Georgescu hadden niet op een belangrijker moment kunnen komen.

Het World Economic Forum roept nu op tot het decriminaliseren van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen de zogenaamde “leeftijdsgrensliefde”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”.

  De oorlog tussen Israël en Hamas bevordert REEDS de agenda van de Grote Reset

Volgens Klaus Schwab, wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden geschapen, is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt een “geschenk van de natuur” aan de mensheid.

Volgens een onderzoeksdocument dat tijdens het WEF in Davos werd gepresenteerd, is het pedofielenfenomeen een poging van de natuur om de aarde te reinigen en de “mensheid te redden” van zichzelf. Tot minderjarige aangetrokken mensen hebben veel minder kans om grote aantallen nakomelingen te produceren, volgens academische gegevens, en de zogenaamde “minderjarigen” waarmee zij zogenaamde “relaties” hebben, hebben statistisch gezien minder kans om zelf hoofd te worden van grote gezinnen.

Dit spreekt het WEF aan en hun visie om de gezinseenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

En nu slaan ze hun slag.

Het World Economic Forum heeft samen met de VN regeringen over de hele wereld opgedragen om kinderverkrachting en pedofilie uit het strafrecht te halen.

In een nieuw rapport van de Verenigde Naties wordt opgeroepen om wereldwijd alle vormen van drugsgebruik en seksuele activiteit te decriminaliseren – inclusief pedofilie, bestialiteit en incest.

Het rapport, geschreven door het Internationaal Comité van Juristen (ICJ), UNAIDS en het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten (OHCHR), werd uitgebracht op Internationale Vrouwendag, met als doel “de toepassing van internationale mensenrechtenwetgeving op het strafrecht” te begeleiden.

Het rapport, dat de “8 maart-principes” wordt genoemd, roept op tot het decriminaliseren van misdrijven die verband houden met drugs en seks, waaronder pedofilie en incest.

Volgens de juristen van de Verenigde Naties en het WEF vormen wetten tegen pedofilie een aanval op de mensenrechten van… wacht even… kinderen. Dat klopt, volgens de globalistische elite is de toestemmingsleeftijd een discriminerend concept dat kinderen discrimineert die seks willen hebben met volwassenen.

  VN "klimaattop" COP28 laat de kat uit de zak: IMF-chef wil een wereldwijde koolstofbelasting om ons te straffen voor energieverbruik!

Minderjarigen kunnen natuurlijk niet echt instemmen met seks met een volwassene – iets wat deze zogenaamde deskundigen zouden moeten weten.

Dit is gewoon weer een kwaadaardig beleid dat door de globalistische elite wordt opgelegd aan de nietsvermoedende burgers van westerse landen. Als u zich afvraagt hoe een volwassene het in zijn hoofd kan halen te beweren dat wetten tegen pedofilie de rechten van kinderen schenden, dan moet u bedenken dat voor de globalistische elite slecht gelijk staat aan goed. En we hebben nu de fase van hun masterplan bereikt waarin ze het ons in het gezicht wrijven.

Academici hebben kindermisbruikers geherdefinieerd als minor attracted persons (tot minderjarigen aangetrokken personen) en de bedoeling is natuurlijk om de boodschap over te brengen dat het eigenlijk niet zo erg is. Het is gewoon een ander soort liefde.

Maak kennis met Miranda Galbreath, een gediplomeerd counselor en seksuoloog die opkomt voor “MAP’s” (minor attracted persons). Zij zegt dat zij “verguisd” en “gemarginaliseerd” worden en niet als pedofielen mogen worden aangeduid.

Onderstaande video is opnieuw een illustratie van het eindspel van seksueel progressivisme – het opnemen van pedofilie onder de paraplu van LGBTQ+.

Kinderen beschermen tegen volwassenen die hen seksueel willen uitbuiten is een fundamenteel menselijk instinct, en het is een nobel instinct, en toch doet de mainstream media haar best om dat instinct te herdefiniëren als een misdaad.

En pedofilie is niet het enige taboe dat ze willen doorbreken. Incest staat ook op de agenda van het WEF en ze zijn vastbesloten om het te legaliseren in alle door het WEF geïnfiltreerde landen, te beginnen met Duitsland.

  Dr. Coleman: Hier is hoe ze u failliet zullen laten gaan

Volgens het WEF schenden anti-incestwetten de mensenrechten van broers en zussen die relaties willen aangaan en een gezin willen stichten, en een door de regering gesteunde groep in Duitsland papegaait nu de lijn van het WEF na.

Calin Georgescu is een moedig man omdat hij de geheimen van de elite aan de kaak stelt.

Pedofilie van de elite blootleggen is misschien wel het gevaarlijkste werk ter wereld.

Er zijn talloze voorbeelden, maar neem het geval van het internationale Playboy-model Natacha Jaitt, die dood werd aangetroffen enkele weken nadat ze publiekelijk had verklaard dat ze voor haar leven vreesde en “nooit zelfmoord zou plegen”.

De 41-jarige verklaarde ook dat als zij onder verdachte omstandigheden dood werd aangetroffen, dit te wijten zou zijn aan haar pogingen om een VIP-pedofielenbende te ontmaskeren.

De moeder van twee jonge kinderen beschuldigde hooggeplaatste politici, sportsterren en entertainers ervan betrokken te zijn bij een internationale pedofielenbende, “kwaadaardiger dan je ergste nachtmerries”, die systematisch kinderen ontvoert alvorens hen onder te dompelen in een leven van verdorvenheid en rituele verkrachting en marteling.

Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het amusement worden met de dag wanhopiger om iedereen die hun agenda aan de kaak stelt te verpletteren.

Het is belangrijker dan ooit om voet bij stuk te houden en te weigeren uw geboorterecht over te dragen aan de globalistische elite.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates pompt miljoenen in legalisering pedofilie: “Kinderen zijn seksuele wezens”


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLaatste krantenkoppen – De toon van het Westen verschuift drastisch
Volgend artikelKijk: Poetin waarschuwt dat “woke” waarden het Westen zullen vernietigen: “Hetzelfde recept dat marxisten in 1917 gebruikten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

33 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd wat er in blauwe boekje DSM-5-TR zal staan. Of je ze kan oppakken en opsluiten en de sleutel ver weg gooien.

  • Ja covid spuitje iedere 3 maanden eentje. 😉
   Dan wassen wij onze handen in onschuld en zij zijn berecht voor hun daden 💪

   • Rutte pleitte jaren terug al voor om pedofielen het recht te geven om een politieke partij op te richten , grapperhaus heeft smorgens ,op zijn trouwdag , de toestemming getekend om een pedofielen partij te beginnen . Deze is weer weg omdat niemand met naam en foto bekend durven te worden .
    Ga ook eens lezen over het” ronde huis ” in Nunspeet.
    En zoek dan ook eens naar de rol van trix,wie claus was en zijn voorkeuren .

  • Ja ik was een idioot zo werd ik bekritiseert ik werd op facebook uit gelachen ik was een wappie nu wil ik deze figuren zeggen kijk eens goed naar je zelf schaapje of ga je jou kinderen nu inleveren bij die vuile viezerikjes net zoals jullie je kinderen vol heb laten spuiten met een gift in tijden dat er zogenaamd corona was.

 2. Hier zullen de meesten onder ons nooit mee akkoord gaan. Hun plannetjes zullen niet doorgaan, want er komt massaal verzet hiertegen en de daders zullen allemaal gestraft worden!

 3. Sorry maar dit is echt wel oud nieuws. Micha Kat schrijft (of liever: schreef) er bijna twintig jaar over en daarom zit hij nu in de Nederlandse Goelag.

  Om te beginnen zijn flikkerij en pedofilie ten nauwste met elkaar verbonden, want nichten voelen zich uiteindelijk altijd het meest aangetrokken tot jongetjes. Lees Andre Gide er maar op na.

  Pedofilie en alle daarmee verbonden andere aberraties zoals sadisme tegen minderjarigen is het cement van de politieke klasse. Wie er niet actief aan meedoet, moet op zijn minst bij de foute feestjes aanwezig zijn een op die manier zich medepllchtig maken. Wie dan later niet in de pas loopt, kan makkelijk in de rij worden geschopt met chantage.

  Dat is ook precies de reden dat Fortuyn door de staat is geliquideerd: hij zei openlijk dat hij flikker was (niet zoals Rutte, die er geheimzinnig over blijft doen), en daarom was hij niet chanteerbaar.

  • Aanvulling op Hans Vogel mei 28, 2023 at 12:07
   Het is goed dat het in de schijnwerper staat eindelijk, ook al werd het jaren geleden al benoemd. Rolduc is ook bekend. Dit zieke fenomeen kan ook niet vaak genoeg aan de kaak gesteld worden. Het is bekend dat in de mannenflikkerij de voorkeur in het bedrijfsleven ook uitgaat naar mannenflikkers, e.g. niet naar hetero mannen en niet naar vrouwen. Nu moeten ook de pedofielen uit de kast, want dat bevordert de macht in de maatschappij en de pecking order. Macht gaat hand in hand met de ultieme bevrediging van macht: sadisme en moord. Dit speelt voornamelijk onder mannen, maar een aantal vrouwen zijn maar al te graag handlangers omdat ze een botje toegeworpen krijgen (voor iemand gaat gillen dat vrouwen ‘ook slecht zijn’.) Vraag het volgende eens af: terwijl sex de grootste drijfveer is onder mannen, gaan mannen vrijwillig een celibaat leven aan? Is dit niet uitermate vreemd, en vraagt geen man zich ooit af hoe dit mogelijk is? Hoe bevredigen die heilige kerels deze dagelijkse drijfveer? Waarom zou de natuur deze ziekelijke behoefte van parasitaire bevrediging aan de nakomelingen ingebouwd hebben in de mens? Er is nooit onderzoek gedaan naar waarom deze aberraties zo ingebakken zitten in de mens c.q mannen. En die idioot Schwab die lult ook maar wat met zijn gewauwel dat de “natuur met pedofilie op die manier overbevolking voorkomt.” (Die gast is volslagen gestoord en papegaait ook alleen maar na wat hij hier en daar opvangt.)

 4. waarom komt dit nieuws nu naar buiten; 👀
  Zelf heeft hij ws een eed afgelegd, en het heel lang uitgehouden in de clan.
  En … hij leeft nog.

 5. Het is lastig om uit alle informatie de echte, oprechte waarheid te achterhalen. Sommige dingen zijn zo duidelijk dat het niet anders kan zijn. Waarom zijn in de Bodegraven zaak verschillende mensen nu al dood? Is de info over Kats nu wel of niet waar, wordt dus ook tegenstrijdige info over gegeven.
  Wat betreft de links in dit draadje. Ik heb ze even aangeklikt, sommige stukjes gelezen, maar geen film/filmpjes gekeken. Oa 7 uur film kijken om te horen en zien hoe smerig heel veel mensen zijn gaat me echt te ver. Alleen al te weten dat dit al heel lang bestaat en dat heel veel mensen hier, soms gedwongen, aan mee doen is voldoende voor me. Onbegrijpelijk dat vrouwen voor geld baby’s baren met het doel ze af te staan om te misbruiken en te doden. Misbruik voortzetten als het jou zelf is overkomen begrijp ik ook niet.
  Ik ben niet naïef, heb een sterke maag, maar hieraan wil ik gewoon geen aandacht geven. Alles wat aandacht krijgt, groeit. Daders moeten gigantische straffen krijgen, bv handen afhakken, ogen uitsteken en dergelijke, dan kunnen ze daarmee niets meer doen. Ik walg van die sujetten.
  Wel wil ik stilstaan bij, en aandacht geven aan de slachtoffers, en zoals Tigron hierboven zegt bescherming geven aan en opkomen voor de kinderen omdat zij dat niet zelf kunnen.
  Iedereen die dit soort gruwelijkheden niet heeft meegemaakt mag dankbaar zijn dat hem/haar [hele alfabet vergeet ik maar even :-)] bespaard is gebleven.
  Let goed op je kinderen zeg ik tegenwoordig tegen iedereen. Maar alle gruwelijkheden zijn te gruwelijk om te vertellen, laat staan om te geloven door mensen die hiervan geen weet hebben.
  Maar je vraagt je wel af, hoeveel duizenden, wellicht miljoenen, complete idioten op de wereld zijn en hoe zouden die allemaal ooit gestraft kunnen worden als rechters ook tot de club behoren.
  We gaan zien wat er gaat gebeuren.
  Laten we elkaar blijven ondersteunen in de zoektocht naar waarheid en verbetering daarvan. Dank ook daarvoor!

  • Beste Klien,
   Je schrijft; “Alles wat aandacht krijgt, groeit.”.

   Daar ben ik het niet helemaal mee eens.
   Aandacht geven aan dergelijke misbruik zaken van kinderen wil niet zeggen dat men het daarmee eens zou zijn.
   Als wij geen aandacht geven aan dergelijke zaken dan kunnen ze ongezien en onopvallend doorgaan.
   Juist het aandacht geven en in het volle licht brengen kan duistere zaken in de openbaarheid krijgen.

 6. Ge moogt een kind niet meer knuffelen, een corrigerende tik mag ook al niet. Vrouwen krijsen als ze bewonderend worden nagefloten… de Lolitatjes zijn machtig… en mannen zwak…

  Misbruik, uitbuiting, dwang en macht over een medemens, dier moet resoluut afgestraft worden.

 7. Where’s The Pole & Why It Matters https://youtu.be/OIAsqsVb6yA During a magnetic reversal the magnetosphere weekens, during the last 50 years the magnetosphere has reduced in strength by over 20% which means earth is losing it’s protective shield. We at pole shift news believe humanity is facing the most important geological event in history, that will without doubt affect not just every human on this planet, but all biological lifeforms and species across the range. “The Great Mother” 2023-4000 Earth is going around in circles and this one was already announced in 2012 that this one is coming ahead and have this ingredients: Are the poles currently reversing and it will take another month before we end up in yin and the feminine energy of the earth is also called “The Great Mother” as we are slowly saying goodbye to the yang energy (ego driven) that has embraced our earth for 2 centuries slavery periode within Ram – Pisces period with a male energy and may women restore the balance for the future and restore the balance that has been sorely disturbed. The Cycles of Time Explained Man as a creation, is evolving. But it’s not only man/women that is evolving, but the planet earth is also evolving and also the entire universe is evolving. The Earth is at the moment going through a historic shift in vibration, ascending spiritually from the third dimension to the fifth dimension. This is often called 5D Earth or New Earth. So, there is an Earth ascension happening, but our bodies are also going through the same shift (some people sooner than others). This is leading to ascension symptoms as our DNA is being upgraded. This is because, as spiritual beings, we operate on vibration, frequency, and energy levels. So, to experience life on a divine energy frequency, you must go through a journey of spiritual awakening. The 3D ( or the third dimension) consciousness is the physical world in which we live, known to everyone. The 5D (also known as the fifth dimension) is the non-physical world, a level of consciousness that is only experienced by the spiritually awakened. Ascension is the process of raising your vibration, shedding your ego, and gaining control of your future through an elevated level of consciousness. Strange Weather Patterns Radical weather patterns and earth changes characterize the transition into and out of the photon belt, and this will be interesting as the 4th-dimensional world begins to precipitate onto our 3rd-dimensional reality. The elements of the 4th each will attract individually, be able to “see,” and interact with depends entirely on our consciousness. Earth Has Reached The End of a 26000 Year Spiritual Cycle. The earth is moving up in vibration or frequency from the third dimension, or third density is a better term, through fourth density, which is where we are now. And then eventually, into fifth density. Fifth density is a vibration of oneness and unconditional love. It has already begun…We are learning to trust in that which is not yet known, leaning into uncertainty and following the instinctual wisdom of the Mystic Archetype to take action, create new growth opportunities and make our own empowered decisions. The cycle ends with the following natural disasters such as
  1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche;
  2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding;
  3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire;
  4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning. The damage is estimated at 200 trillion worldwide to repair the damage incurred when we entering the new Aquarius periode with a lot of water as the name suggests = Global Events – Part 40 https://youtu.be/VSd62aTW5Q4

 8. Ik heb mijn zoons altijd als een kloek bewaakt, douchen na het voetbal ik stond buiten op wacht toen mijn zoon te lang binnen bleef heb ik de leider aangesproken en gezegd dat ik niemand vertrouw omdat je aan de buitenkant niet kunt zien hoe ze zijn. Het schetste mijn verbazing dat hij na 4 weken midden in het seizoen na jaren vrijwilliger ineens vertrok. Had ik misschien een gevoelige snaar geraakt??? Ik vertrouw helemaal niemand, behalve mijn eigen gevoel, het begon bij de mex prik dat vond ik zo’n onzin, zelfs de doorverwijzing van de tandarts voor een beugel op 9 jaar bleek volkomen crap, de orthodontist zei bij jongens wordt de kaak rond 14 jaar breder als de tanden daarna nog geen ruimte krijgen is een beugel een oplossing. Dus allemaal doorverwijst verdiensten onderling. En de zorg wordt maar duurder.

 9. Beste Mensen

  Mohammed volgt als nummer drrie drie-drie-drie na de Kinder verkrachters genaamd Mozes en Jezus
  Nu zijn het er zoveel tegelijker tijd aangezien er zoveel incest kinderen erbij zijn gekomen in die periode van ongeveer 3500 jaren
  Vanaf de dag geboorte kinderverkrachter pedofiel genaamd Ineri JHWH Jood Mozes
  Proevers van dat vaginale Appels via de Pedofiele Slangen de Piemel
  Ze vonden het lekker smaken en gaven het sindsdien niet meer op
  Hoe meer ze daar gebruik van maken hoe meer lekkerder het voor hun gaat smaken
  Aangezien de hersenen elke keer wat meer worden beschadigd

  Het is niet voor niks dat de mensheid maar liefst èèn tiende van dat rommel in het hoofd kan gebruiken
  En het word steeds minder
  Men loopt nu continu met zo een computer in de hand
  De computer eet momenteel alleen niet voor U
  Straks in zeer korte tijd zal die dat ook overnemen

  Hoe meer hun hersenen naar de Murderers world anders genoemd Kannibalistic Modern gaat
  Nederlands vertaald Moderne Wereld
  De Kopie welk 180° verdraaid is
  Valse vertaling van positief welvaart
  Beste mensen
  Niks is Modern
  Alles is een herhaling van wat reeds eerder heeft plaats gevonden
  Wij allen zijn kopieën vannnn ?
  Het Negatieve Zuidpool –
  Het Negatieve Westen –
  Of
  Het Positieve Oosten +
  Het Positieve Noordpool +
  Zoek het voor Uzelf uit waar U Uzelf het beste in het rijtje valt passen
  Kannibalen lijken en kadaver vreters van allerlei onschuldig levenden eerst vermoord
  Enig en allenig voor gespleten Tong ZoeteGod ZureDuivel te bevrediging
  Of dat U leeft van datzelfde voer waar ook die Wezens welken door U om het leven zijn gebracht door in leven blijven
  Denk
  Want dat kan
  Door dat voer in leven blijven
  Rekening houdende met Uw eigen gebit
  Vergelijkingen treffende
  Misschien word de juiste weg gevonden
  Denk aan Graaf Draculla
  De Vampier heeft grote hoektanden om een prooi te kunnen grijpen
  Normale mensen hebben dat helaas niet
  Gebruikt Uw eigen hersenen zelf i.p.v. Uzelf eerst te laten hersenspoelen door valsheden in geschriften
  Via zogenaamde in het leven geroepen Welvaarts scholen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in