Dokter Charles Morgan, voormalig CIA en adviseur voor het Amerikaanse leger op het gebied van neurologische wetenschappen, sprak in 2018 tot cadetten op West Point over de huidige stand van de technologie.

Hij lichtte de cadetten in over experimenten uit 2013 waarbij mensen neurale implantaten kregen die hen in staat stelden om prothetische armen met hun gedachten te besturen. Experimenten waarbij een persoon de handen van een andere persoon kan besturen door alleen maar een EEG-muts te dragen. Experimenten waarbij informatie van de ene geest naar de andere wordt overgedragen. En experimenten waarbij herinneringen worden gewist, schrijft Infowars.

Dr. Morgan geeft toe dat ze de technologie hebben om zich op een individueel persoon te richten en dat ze werken aan de mogelijkheid om het geheugen van elk mens naar keuze te wissen. Hun grootste uitdaging vijf jaar geleden was het kunnen interfacen met de hippocampus zonder het gebruik van fysieke draden. En dit is waarschijnlijk een van de motiverende factoren voor het gebruik van de experimentele COVID-prikken.

Met behulp van donkerveldmicroscopie legde Dr. Ana Maria Mihalcea zeer gedetailleerd vast wat in de wetenschappelijke literatuur beschreven wordt als effectieve technologieën die vandaag de dag bestaan: Technologie zoals Quantum Dots.

Quantum Dots zijn nanotechnologieën met het vermogen om zich te organiseren, te werken, te communiceren en structuren in het bloed op te bouwen. Ze doen dit met een afstembare fotoluminescentie die geprogrammeerd kan worden om verschillende taken op te leggen via optische communicatie. De beschrijving en afbeeldingen in de wetenschappelijke literatuur vergeleken met wat Mihalcea’s donkerveldmicroscopie heeft vastgelegd, zijn hetzelfde. U kunt de Quantum Dots in verschillende kleuren zien knipperen, waarbij ze fungeren als kunstmatige intelligentie die de zelfassemblage om hen heen aanstuurt. Er ontstaan bubbels in het bloed die als bouwplaatsen fungeren. Binnen deze bouwbubbels organiseren de Quantum Dots de verschillende materialen in zelf-assemblage.

  Is grafeenoxide de oorzaak dat de Japanse autoriteiten Moderna's verontreinigde covid-vaccins hebben opgeschort?

Deze technologieën worden zowel in het bloed van gevaccineerden als in het bloed van ongevaccineerden gevonden.

Afhankelijk van welke materialen beschikbaar zijn, zetten de Quantum Dots deze aan tot zelfassemblage. De COVID-vaccins zitten vol zeldzame en zware metalen om allerlei soorten nanotechnologie te maken. Maar het lijkt erop dat bijna iedereen geïnfecteerd is met een soort nanotechnologie.

Volgens verschillende onderzoeksteams lijkt het bloed van iedereen de materialen te bevatten die nodig zijn om de filamenten en het rasterwerk voor deze technologie te maken. Bloedmonsters die gezond leken, zijn volledig getransformeerd door slechts 10 milliampère elektrische stroom gedurende twee uur toe te dienen. En het lijkt erop dat we door de Chemtrails besmet zijn.

De ziekte van Morgellons werd voor het eerst gerapporteerd in 2002. Er groeien dan synthetische vezels of filamenten in iemands lichaam. Er wordt al tientallen jaren getheoretiseerd dat dit via Chemtrails wordt verspreid. En onder een microscoop blijken het dezelfde filamenten te zijn die mensen tegenwoordig bloedklonters noemen. En wat de wetenschappelijke tijdschriften zelfgeassembleerde hydrogels noemen. Volgens Dane Wiggington van Geoengineeringwatch.org worden er wereldwijd nanodeeltjes gesproeid.

Het goede nieuws is dat het onderzoek van Dr. Mihalcea een remedie heeft gevonden: het ijzer in het geïnfecteerde bloed is geoxideerd tot een 3-plus toestand. En door antioxidanten in te nemen kan men deze stolsels oplossen. Ze heeft ontdekt dat EDTA-chelatietherapie geïnfecteerd bloed binnen 3 dagen kan genezen. En mega-dosering van vitamine C werkt ook.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Luis Marcelo Martínez: "Het spike-eiwit is niets anders dan grafeen in je lichaam en het spiket je"

Lees meer over:

Vorig artikelSchwab droomt ervan om een metaversum te besturen dat bijna elk facet van ons leven doordringt
Volgend artikelVN-chef: Christenen die MAP’s niet accepteren zullen worden uitgesloten van de samenleving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Het is wat vergezocht maar zeker niet ondenkbaar dat de psycho en sociopatische elite zoiets zou implementeren teneinde de bevolking te domestificeren.

  • Regelmatig vasten is een heel krachtige manier om je lichaam te zuiveren en te helen. Verdiep je maar eens in Intermittent fasting. Na 10 dagen vasten begint je dna zich zelfs te herstellen. Er zijn veel voordelen… ga er maar eens in verdiepen.

   • Zekers goed voor je lichaam. Ook parasieten overleven niet en kanker lijkt te genezen. (Studie naar prostaatkanker icm vasten ramadan, kan je naar zelfstudie naar doen)

    • Of parasieten niet overleven bij vasten? Zou ik niet durven garanderen, want die of hun minuscule eitjes kunnen zich in alle weefsels en organen bevinden. Soms is er meer voor nodig.
     Kankercellen zijn snel delende cellen die verzot zijn op suikers. Dus suiker, maar ook vruchtensuikers, brood en andere deegwaren, alcohol moet je zeker mijden in acute situaties.
     Ja, vasten, in welke vorm dan ook, heeft goede invloed op alles. Wat ik lees is dat ook chemo “beter werkt”. Lijkt me logisch want als er geen suiker is, heeft de kankercel ook geen voeding en is hij makkelijker te vernietigen. Of is misschien al vernietigd? Wie zal het zeggen.

    • Vasten ramadan ? Die vreten zich vol met suikerbrol als de zon onder is. Laat me niet lachen. Check eens hoeveel moslims er suikerziekte hebben…

    • Het enigste wat die moslims doen is snachts suikerbrol voedsel eten…En dat noemt u vasten ? Ze verdraaien gewoon hun eetpatroon lol.

     • Ja, er zijn er die dat wel zullen doen, maar er zijn er ook die het vasten serieus doen vanuit de opdracht van hun geloof. Die zijn dan na 4 weken diverse kilo’s afgevallen.

   • Mee eens, je lichaam krijgt eindelijk rust om te helen, belangrijk hierbij is om goed te blijven drinken, de ancients wisten dit en deden het toen al.

   • wel geprobeerd maar na een dag ben ik zo slap als een dweil en begin te trillen als ik dan nog niets eet heb ik het gevoel out te gaan (zonder roken uiteraard).
    Ook wel met vruchtensap in plaats van water geprobeerd maar hetzelfde
    Ik ben ook mijn hele leven al mager hoeveel ik er ook inprop waar sommigen jaloers op zijn maar het is ook lastig als je te veel bent afgevallen door een griepje, sorry ik bedoel covid.

 2. Heel juiste informatie. In o.a. de USA zijn er vanuit diverse burgerinitiatieven een scala aan monsters genomen welke in onafhankelijke laboratoria werden onderzocht en al bovenstaande kunnen onderschrijven. Morgellon slachtoffers.. een tragedie.

  • “een andere persoon kan besturen door alleen maar een EEG-muts te dragen”

   Dat heet nu een EU -muts. Je was me voor. 😂

   Ursula über Leichen

 3. Zou dit de reden zijn dat mensen om mij heen steeds vreemder reageren?
  Zelfs totaal apathisch zijn?
  Ik blijf maar lekker heel veel vitamine C nemen 😉

  • Hahaha, ja, dat valt mij de laatste tijd ook op.
   Was afgelopen week op een vakantiepark met mijn gezin en bij het groeten keken ze recht voor zich uit of keken je starend, bijna verbaasd, aan.

  • Inderdaad.

   Ik maakte laatst een geintje toen een vent over kippenvleugeltjes zeurde tegen zijn vrouw. Ik zei: “anders koop je toch een paar Red Bull? ” Hij keek heel verbaasd en begin toen zelfs vijandig te doen. Ook met zo’n lege blik in de ogen van ‘er brand wel licht maar er is niemand aanwezig’.

   Tja, zó raar als er zomaar iemand tegen je praat. Gelukkig zijn er ook een hoop mensen die dat wel leuk vinden. Al moeten ze soms even wennen aan het idee.

 4. Ik twijfel er sterk aan in geval met die chemtrails , ze ( de parasieten of elite) gaat zichzelf niet besmetten .Anders heef het helemaal geen nut voor die monsters.

  • Nope, de morgellon shit is alleen in bepaalde regionen en staten gedumpt en kwam vlot naar beneden. Ook andere experimenten met biologisch materiaal zijn geconstateerd, maar altijd vrij lokaal en beperkt. De chemtrails die overal gebruikt worden zijn onder andere stoffen die door de kerosine van verkeersvliegtuigen gemengt worden en zo wereldwijd verspreid worden. Speciale experimenten gebeuren middels daarvoor aangepaste (militaire transport) sproeivliegtuigen.

 5. Een tijd geleden schreef ik hier dat de “ chemtrails” ook gemakkelijk vira of andere microben zouden kunnen verspreiden, maar het blijkt nu met nanodots, met metaal deeltjes te zijn. ( de vira met chemtrails komen nog wel een keer, als de farmaceuten gaan piepen, op “ zwart zaad zitten “
  Nu Quantum Dots ………… Met alle gevolgen van “ bestuurbaarheid” van dien …..

  Waar zijn we nog veilig….❓
  Een idiote wereld. ❗️
  Wie had ooit gedacht dat mensen, nou ja……. zijn dit nog mensen die zoiets ontwikkelen,……. tot zoiets in staat zijn…..
  En persoonlijk denk ik dat dit dan nog maar het begin is. Want alle technologie begin in ‘t klein.

  • The Borg are here… assimilate or die. Er komen zware eindtijden aan als dit zo doorgaat. Ze gaan niet slagen, de vraag is alleen hoeveel schade en leed hun verlies zal veroorzaken.

    • @Cor…

     Hahaha… je had helemaal gelijk Cor. U heeft mensenkennis. Ik las nog wel mee en dan gaat het idd toch weer jeuken.

     Ik ga wel bondiger en minder intens reageren. Dank voor je ‘welkom terug’ boodschap. Opwaarts en voorwaarts… 😊🙏❤

 6. Laat ik het maar zo zeggen: ik kan dit verhaal niet volgen omdat het zeer ongedetailleerd is. Het overtuigt mij totaal niet. Dit is nog zover weg en onwerkzaam. Maargoed, met de gay frogs heeft Alex Jones wel gelijk.

  Quantum dots klinkt wel erg sci-fi, net als plasma manifold, inertia dampers en transporter beam. Misschien werkt dat in een dood steriel petri-schaaltje. Maar in een levend lichaam? Hoe sterk zijn die bindingen? Hoe wordt de signaaloverdracht verzekerd? Interferentie, reikwijdte? Wat is de levensduur van dergelijke kleine componenten? Waar komt de code vandaan en hoe wordt deze vertaald? En het bouwplan? En tijdelijke hulpstructuren?

  Dit quantum dot heeft niets te maken met quantum computing vziw. Wat ook maar zeer beperkt is. En wat heeft dit met de kat van meneer Schrödinger te maken?

 7. Maar ik begreep dat slechts vier procent de extreem gevaarlijke batch van Pfizer heeft gekregen en de rest waren veel mildere varianten en of zoutoplossingen.

  • Bij cojona zou 3 tot 4% vd mensheid dood gaan. 4% dodelijke of zeer schadelijke batches zou genoeg zijn om een nieuwe pandemie te creëren. Dit keer eentje die echt stapels lijken zou geven ipv een pandemie obv fake PCR getallen. We zullen zien wat er nog in de pijplijn zit.

 8. Quatum dots, gedachtenoverbrenging etc. Dat hebben we allemaal wel eens meegemaakt, maar nooit over nagedacht hoe het komt. Wel eens aan iemand gedacht die toen opbelde? Goh, wat een toeval, dacht net aan je.
  Maar waarom belt die persoon en waarom dacht je aan die persoon? Heb je je gedachten uitgezonden of stond je in ontvangstmodus?
  Er zijn vele schrijvers die over dit fenomeen boeken hebben geschreven. Neem Laszlo of Lynn McTaggert. In de 90-tiger jaren heb ik een workshop van haar meegemaakt waarin een experiment werd gedaan. 20 mensen kregen een flesje water en een verschillende opdracht om een bepaalde gedachte naar het water te sturen. Later op die dag werden bij elk flesje 5 personen (inclusief de gedachtenoverbrenger) op het podium gevraagd, dus daar stonden dan 100 mensen. Zij moesten proberen de gedachte uit het water op te vangen.
  Heel bijzondere ervaring om mee te maken dat gemiddeld ca 80% de juiste gedachte eruit ventileerde. Soms dus 100% en soms dus lager.
  Afstand is onbelangrijk. Dit gebeurt ook met mensen als ze aan de andere kant van de wereld zijn. Bv. je denkt aan iemand en die blijkt op dat moment te zijn overleden, of er is wat anders gebeurd.
  Ik las vandaag ergens dat je gedachten eigenlijk magnetische golven, frequenties, zijn die je uitstuurt. En ja, kennelijk wil men die middels technieken beter opvangen en sturen in de richting waarin men wil dat de mens gaat denken.
  De vraag is of “die Gedanken sind frei” ooit is opgegaan. Ik twijfel daar steeds meer aan.

 9. So we re ALL screwed after all then, aren’ t we? …. no FCKN way out, no escape whatsoever ! That s life actually ….ain t it ? Whether you live to be 60 or 90 or even 30 , what s all that fuss about when you come to, think of it ?? Godverdoeme na zennek toch in t engels on tklappe zeker ….mor allei, na verston die ollanders da oek ,teminste ….

  • So we re ALL screwed after all then, aren’ t we? …. no FCKN way out, no escape whatsoever ! That s life actually ….ain t it ? Whether you live to be 60 or 90 or even 30 , what s all that fuss about when you come to, think of it ?? Godverdoeme na zennek toch in t engels on tklappe zeker ….mor allei, na verston die ollanders da oek ,teminste …. BTW …..mijn hex was een engelse ….schoe wijf zen, daar ni van ….

 10. WHO PRESENTEERD VLIEGENDE ANGST
  Alles wat ‘vliegt’ en de makers ervan zelf kan treffen zoals gemanipuleerde muggen, virussen en vliegende microchips zitten in het angstpakket van het WEF.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in