Professor Cahill waarschuwt de globalisten: “Het spel is uit”

11

De Ierse professor Dolores Cahill, die vaak heeft gewaarschuwd voor de gevaren van Corona-vaccins, heeft zaterdag meegelopen in de mars voor de vrijheid in Londen. Die dag demonstreerden tientallen steden over de hele wereld tegen de Corona-regels.

“We moeten laten zien dat er miljoenen van ons zijn. Het spel is uit. Het kaartenhuis van de globalisten is al ingestort”, zegt professor Cahill in de video die op haar Facebook-pagina is geplaatst.

Video inmiddels verwijderd, hier de Backup:

“We bouwen de nieuwe structuren, het nieuwe banksysteem, het nieuwe rechtssysteem. Wij zullen niet toestaan dat dit nog eens gebeurt”, benadrukt zij. Op de vraag of ze optimistisch was over de toekomst, antwoordt ze: “We hebben al gewonnen”.

Cahill, die aan het University College Dublin werkt, geefteen strenge waarschuwing aan de globalisten: “Iedereen die heeft bijgedragen aan het lijden en de dood is verantwoordelijk. In elk land zijn er minstens tien mensen die veel verantwoordelijkheid dragen: de premier, de minister van Volksgezondheid, de minister van Justitie, het hoofd van de regelgevende instantie en de nieuwsankers”.

“Ze staan niet toe dat gezondheidsinformatie uitlekt, met als gevolg dat mensen niet weten dat lockdowns niet nodig zijn. Je moet de media, de dokters, de regelgevende instanties, de rechters en de politie vragen waarom ze de mensen niet informeren en waarom ze jullie geen veilige en doeltreffende behandelingen geven, zoals vitamine D, hydroxychloroquine, zink en ivermectine”.

“Het spel is uit”, dringt Professor Cahill aan. “Ze zijn bang dat mensen samenkomen, bijvoorbeeld in de kroeg of op de voetbalclub, om deze dingen te bespreken”.

Zij waarschuwt iedereen: bereid je voor, want er staan je verschillende crises te wachten, met betrekking tot internet, infrastructuur, bankwezen, het rechtssysteem, en zij zegt dat er ook een nieuwe “gezondheidscrisis” zal komen. “Wees sterk en moedig”.

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”

  Henry Kissinger: AI zal mensen binnen 5 jaar vervangen
Vorig artikelVertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden
Volgend artikelNa het AstraZeneca ‘vaccin’ krijgt hij een bloedstolsel en verliest 2 meter darm
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De globalisten willen hun rijkdom niet kwijt. Zonder de volgzame schapekudde hebben ze geen inkomen meer. Dus de schapen mogen niet weten dat ze belazerd worden. En het mooie is dat, inherent aan de schapenmentaliteit, de schapen elkaar automatisch belazeren want nadenken kunnen ze niet. Hetzelfde streven naar nog meer winst zie je bijvoorbeeld ook in de petrochemie: nu dat meer mensen “tegen plastic” zijn, scharrelen ze hard om op een andere manier verkoop aan de schapen te doen en zo hun winst te behouden. De schapen zijn bij uitstek een prima afzetgebied waar op allerlei manieren veel winst te behalen valt: hetzij met oorlogen, hetzij met slachtoffers maken, hetzij met pharma en geneeskunde, hetzij met benzine, hetzij met technologische fratserij, etc. Zonder de schapekudde kunnen de Hebzuchtigen hun bottomline niet meer verhogen, dus uitmoorden die kuddebeesten… nah. Er sneuvelen er nu wel een aantal met de gifspuit, maar de winst is aanzienlijk meer in verhouding, en zal ook blijven stijgen. Een paneel van uitverkorenen was kennelijk al in 2019 bij elkaar geroepen door de Hebzuchtigen om “met jullie expertise” de boel in de gaten te houden en dingen te bedenken waardoor ze hun winst kunnen vergroten dmv het belazeren van de kuddebeesten – o.m. dus een “pandemie.” Die zielloze parasieten gaan echt niet hun lucratieve baantjes uit morele verplichting aan de dijk zetten. Dus. Zou jij ook aan die tafel willen zitten met fronsend voorhoofd uit leugenarij, en jezelf in bochten wringend om met welbespraakt bedrog de Grand Master te plezieren als je je toch al aangename inkomen nog meer kan vergroten? 🙂

  Door Anders neergezet voor meer informatie:
  https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html

 2. Finally there is something done about the globe lists. The are more terrible then hitler him self. If do the financial support bot sites of the war.

  • ? I would say, if you know you are not capable of proper English, then don’t try it.
   But we are not sure that the person that tries English, knows it. ?

 3. M. Niewold, I think I understand what you wrote. Yes, this is an interesting list of names. Thanks to FN reader Anders who posted these videos. 🙂

  Let wel dat deze zielloze parasieten slechts de werkers zijn voor de echte Puppetmasters. Zij moeten alleen het voetwerk doen. Maar dat betekent niet dat ze beter zijn. Want de vent die op de knop drukte om de atoomb** op Hiroshima te laten vallen, was ook niet beter dan zijn opdrachtgever.

 4. “Het spel is uit”. Ik geloof er niets van. Het spel is pas uit als dit geteisem volledig is uitgeroeid en daar is wel iets meer voor nodig dan tegengas geven en roepen dat de ‘nieuwe wereld’ al is gearriveerd.
  En wie hoor ik daar schateren? Is dat niet Schwab, Klaus?

  • Ik zie ook niet wat ze bedoelt. Und der Klaus macht spasz. Haar uitingen zijn tegenstrijdig en niet bepaald rotsvast. Gaat der Klaus bibberen over die “strenge waarschuwing”? En op het einde van haar betoog komt ze met nog een “waarschuwing” over al de komende crises waar ik wel van ga bibberen. Dus voor wie is het “spel uit”? Ik ga ook maar een potje schateren, en met mijn hoofd tegen de muur slaan, want als je ophoudt dan voelt het zo lekker.

 5. Het filmpje is al door FB gecensureerd/geblokt evenals het ZDF filmpje op Youtube over de test van mondkapjes. Vol trots werd overigens van de week al gemeld dat er meer dan 18 miljoen anti-Covid berichten zijn verwijderd van Facebook. De globalisten trekken steeds harder aan de touwtjes en met hun miljarden hebben ze een lange adem. Moge God zo snel mogelijk ingrijpen.

  • “Moge God zo snel mogelijk ingrijpen.” En het filmpje staat er weer.

   Overpeinzing:
   Fijn dat Prof. Cahill het slechte nieuws zo duidelijk voorlegt aan haar publiek: Ingespotenen > 70 jaar sterven met een jaar of twee, en Ingespotenen rond de 30 jaar kunnen nog rekenen op een jaar of 5. Had ze daar al eens eerder over gewaarschuwd, of komt ze daar nu mee net dat de doden aan het vallen zijn na de inspuitingen? En waar baseert ze dit op? (Niet dat ik pro spuit ben, absoluut niet). Maar het lijkt me ietwat zinloos om dit soort onbewezen voorspellingen over Sterfte-door-Inspuiting te doen, zonder daar concrete onderbouwing voor te geven en terwijl er nog niets bewezen is over de sterftecijfers op korte termijn (en dit bovendien door een medisch expert.) Wat is het nut? Als waarschuwing voor nog-niet-Ingespotenen? Verder spoort ze mensen aan om weer normaal te gaan leven, maar hoe behoedt ze die mensen voor de represailles door de roofdieren en hun vasallen die lokaal aan het “handhaven” zijn zoals de Rutte’s, de De Jonge’s, de Merkels, etc. Je wordt nu al afgebekt door een winkelbediende in de eoa winkel als je gezichtsvermomming enigzins scheef op je neus hangt. Eigenlijk roept Cahill precies hetzelfde als wat “wij” van het begin af aan ook al riepen, maar niemand luisterde. Ik ben blij dat zij het eea roept, maar ik vraag me af wat de toegevoegde waarde is op dit moment? Voor de Ingespotenen is het slechts een vinkje op het doodsvonnis, albeit een onbewezen vinkje. De tijd zal het bewijzen.

 6. Denk niet dat het spel ooit uit zal zijn, de wereldelite heeft alles in hun macht en het meest belangrijk daarin zijn alle mediakanalen waarvan zij de eigenaar zijn of door hen worden aangestuurd. Met name de westerse bevolking die zich in weelde baadt heeft het zelfdenkend vermogen verloren. Men volgt blindelings en klakkeloos hun verdorven en machtswellustige leiders. Het zijn de satanisten die hun al jarenlang geplande groene en linkse agenda willen uitvoeren door totale dominantie van het volk a la George Orwell. Ik heb weinig hoop, maar weet ook dat ons dit in de Bijbel is voorzegd

 7. Zowel prof Dolores Cahill als ook vele anderen als Jany Mikovitsj, Prof Luc Montainier en andere medische helden, hebben vanaf januari 2020 toen de eerste beelden uit China opdoken van dood neervallende mensen in Wuhan, en de eerste zieken in Hongkong geanalyseerd konden worden, gewaarschuwd dat er nog nooit een veilig werkend vaccine tegen RNA virussen was ontwikkeld! Niet tegen Aids, niet tegen Ebola, Dengue, Mers, Sars 1. Als er al een werkend vaccin leek te zijn ontwikkeld, stierven de proef dieren én personen alsnog als ze weer met het virus in aanraking kwam door een cytokine storm. Net als in 2019 tijdens een proef 600 kinderen alsnog stierven aan een nieuw Dengue vaccine…
  Ik begrijp dat je boos bent, maar je moet je boosheid richten op de nationale (NRC, VK) en internationale pers die naast doelbewuste angstzaaierij, al die berichten over bestaande goedwerkende geneesmiddelen heeft tegengehouden, gecensureerd, weggemoffeld en/of belachelijk heeft gemaakt, op BIG tech; Google, YouTube, Facebook, Twitter, PayPal, Amazon, en op onze regering, beleidsmederkers, die willens en wetens het spelletje uit oa financiële motieven meespelen. En dan vooral ook nog de zelfbenoemde criminele organisaties als de WHO, VN, WEF, die het plan hebben samen met wat superrijken, om 90% van de mensheid uit te roeien, vanwege de toekomstige totale automatisering overbodige useless eaters.
  Dat lijkt een achterlijke theorie, maar vergeet niet dat de Chinese cult. Revolutie van Mao 80 miljoen mensenlevens heeft gekost, Stalin 60 miljoen over de kling heeft gejaagd enzovoort…
  Ga naar: clif_high op Twitter, hij heeft een pinned comm (=eerste bericht) dat beschrijft wat je kan doen om de schade te reduceren als je toch geprikt bent!

  Verder moeten we met z’n allen deze enorme schade die moedwillig is aangericht met z’n allen gaan opvangen en onze maatschappij weer gaan opbouwen. Vergeet niet dat het gros vd eerstelijn hulpverlening ook Gevaxxxed is en waarschijnlijk ziek gaat worden en daarnaast de voedsel continuïteit in direct gevaar komt.
  Onderbemande ziekenhuizen, politie, brandweer, vervoerders… Zie je het voor je?
  Dus geen tijd om te miepen, maar nadenken hoe we hier met z’n allen op een positieve manier doorheen komen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in