In december 2019 werd bekend dat de Bill and Melinda Gates Foundation financiering heeft verstrekt voor een project dat tot doel heeft de vaccinatiegeschiedenis van een persoon op te slaan in een voor het blote oog onzichtbaar kleurstofpatroon dat onder de huid wordt toegediend.

Deze “gespecialiseerde kleurstof” die samen met een vaccin zou worden toegediend, zou het mogelijk maken de volledige vaccinatiegeschiedenis van een persoon “in de patiënt” op te slaan, zonder dat een paspoort of ander document nodig is.

De onderzoekers suggereren dat deze nieuwe injectiemethode vooral zou dienen om ontwikkelingslanden te helpen, waar traditionele medische dossiers zeldzaam of onbestaand zijn.

In het nieuwe “Covid”-tijdperk, waarin de meeste regeringen spreken over het uitoefenen van een grotere controle op de vaccinatie van de bevolking, krijgt dit project van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) – dat grotendeels wordt gefinancierd door Gates – echter een nieuwe betekenis, aldus westernjournal.com.

“Opslag van medische dossiers, toegang en controle is een belangrijk onderwerp met vele mogelijke benaderingen,” zegt Mark Prausnitz, voorzitter van chemische en biomoleculaire engineering aan Georgia Tech, die niet bij het onderzoek betrokken was.

“Deze studie presenteert een nieuwe aanpak waarbij de patiënt zijn medische geschiedenis in de huid opslaat en op een minimaal invasieve en elegante manier controleert,” voegt hij eraan toe.

Robert Langer, een onderzoeker van het MIT-project, zegt: “Het is mogelijk dat deze ‘onzichtbare’ benadering op een dag nieuwe mogelijkheden kan creëren voor gegevensopslag, biosensoren en vaccintoepassingen die de manier waarop gezondheidszorg wordt verleend kunnen verbeteren, met name in de ontwikkelingslanden.”

Screenshot met de sponsors van het project, waarvan de belangrijkste sponsor de Bill & Melinda Gates Foundation is (MIT.edu)

Methodologie

  COVID-19 vaccins met bijwerkingen: Duitse gezondheidsautoriteit schrapt ernstige gevallen van lijst

De kleurstof maakt gebruik van nanokristallen die bekend staan als quantum dots. De stippen stralen een licht sub-infrarood licht uit dat een bepaald type smartphone kan lezen.

Het materiaal wordt niet geïnjecteerd met een injectiespuit, maar gebruikt een patch met micronaaldjes van 1,5 millimeter lang, die oplossen wanneer de kleurstof in de huid wordt toegediend.

Tests met menselijke kadaverhuid toonden aan dat smartphonecamera’s kwantumpuntpatronen konden detecteren na maximaal vijf jaar gesimuleerde blootstelling aan de zon, aldus het MIT-bericht.

De onderzoekers hebben deze vaccinatiestrategie ook getest bij ratten, waarbij gebruik werd gemaakt van micronaaldpleisters die de quantumdots samen met een poliovaccin toedienden. Zij ontdekten dat deze ratten een immuunrespons genereerden die vergelijkbaar was met de respons van ratten die een traditioneel geïnjecteerd poliovaccin hadden gekregen.

“Deze studie bevestigde dat het opnemen van het vaccin met de kleurstof in de microneedle patches geen invloed had op de werkzaamheid van het vaccin of ons vermogen om de kleurstof te detecteren,” zegt MIT-wetenschapster Ana Jaklenec.

Verdenkingen

Op 17 juli tweette de conservatieve activiste Candence Owens de verklaring van het MIT met het nieuws: “Vandaag heb ik vernomen dat Bill en Melinda Gates de ontwikkeling hebben gefinancierd van een methode om medische gegevens onder de huid van een patiënt vast te leggen op hetzelfde moment dat een vaccin wordt toegediend. Onderzoekers van het MIT hebben dit bereikt met kwantum-gebaseerde koperdots. Zo interessant!”

Dat “Zo interessant” kan ironisch geïnterpreteerd worden, als wat kan er mis gaan?

  Na sterfgevallen - aanklagers willen AstraZeneca aanklagen voor doodslag

Er waren ook andere Twittergebruikers die het nieuws echode, dat hoewel het van 2019 is, vooral de laatste dagen viraal gaat.

Het vaccinpaspoort – dat in het grootste deel van Europa al wordt toegepast – stuit in sommige landen op verzet uit vrees dat het een discriminerend instrument zou kunnen worden.

Wie bijvoorbeeld het experimentele COVID-19 niet wil nemen, zal zich waarschijnlijk niet vrij kunnen bewegen, reizen, naar een concert of theater gaan of waar hij of zij maar wil.

Dit is geen samenzweringstheorie, het is iets reëels, wat op sommige plaatsen al gebeurt. Hetzelfde met deze kleurstof onder de huid, het is ook niet louter een “theorie”, het is een soort “onzichtbare tatoeage” die al is getest en -toevallig- eind 2019, samenvalt met het verschijnen van het virus.

Is er een betere manier om iemands vaccinstatus te controleren door gewoon zijn huid te scannen?

Volgens MIT-wetenschapper Ana Jaklenec zou de kleurstofmethode vooral nuttig kunnen zijn voor het opsporen van vaccins die meerdere doses vereisen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kanker “kaapt” uw cellen en keert uw lichaam tegen zichzelf, net als mRNA Covid-19 vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPublic Health Scotland: 5.522 Schotten binnen 28 dagen na het krijgen van een COVID-19 injectie overleden
Volgend artikel“Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. God heeft ons niet voor niets een immuunsysteem gegeven.Ze zijn gewoon bezig om de grondwet van de mens onze vrije wil te overtreden.Wie geeft hun dat recht? Ik lees uw artikelen heel graag heb er ook veel van geleerd.

 2. Zo veel doden die aan de grens van leven en dood zijn komen te staan.Het gericht wat daar begint.Ook vragen van zielen die op hun regering vertrouwden.Wat en waarom!
  Deze hoge heren en dames krijgen heel wat te verantwoorden als ze zelf aan de grens van leven en dood aan komen wat ze al die zielen hebben aan gedaan.

 3. Ze spelen voor God, maar in feite zijn ze de duivel.
  Psychiatrische neigingen die eigenlijk opgesloten moeten worden.
  Door geld hebben ze teveel macht,
  En als kind hebben ze nóóit liefde van hun ouders gekregen.

 4. Het plan van de illuminaten is om de gehele wereldbevolking te vaccineren. Er zijn momenteel 7.8 miljard mensen en volgens de Georgia Guidestones mogen er uiteindelijk niet meer dan 500 miljoen mensen over blijven. Dit plan plus de toegepaste methodes, komt rechtstreeks uit de hel.
  De illuminaten en de satanische sektes maken de dienst uit in deze wereld. Hun god is lucifer (satan).
  Wie er deel van uitmaken zijn: de vrijmetselaars(33e graad)/freemasons, de bilderbergers, het WEF, de Rothschilds, de papal bloodlines(13 satanische families),skull & bones, bill gates, soros, klaus schwab(wef) e.a. De eu en de vn en het who(bill gates) en de meeste landen werken hieraan volledig mee.
  Alles was lang geleden gepland! Niet alleen de 2 wereldoorlogen, ook de 3e wereldoorlog is gepland.
  Ook gepland is de nep pandemie met een niet bestaand en nooit aangetoond virus.

  De vaccinatie is geen vaccinatie volgens de oorspronkelijke betekenis maar een experimenteel genen dna veranderend middel wat na injectie je dna verandert, je bloed en hersenen beschadigd en zich in al je organen verspreidt. In dit middel zitten verder zeer veel giftige stoffen en zg nanobots waardoor ze op afstand alles met je lichaam(en geest) kunnen doen9 OP AFSTAND VIA 5g EN STRAKS 6g).
  Het resultaat op korte termijn is vele ernstige bijwerkingen en uiteindelijk de dood.

  Als er maar een infectie bijkomt (b.v. de griep) valt het lichaam haar eigen cellen aan. Bloedstolsels en hartfalen kunnen al optreden kort na de 1E vaccinatie. Meer dan een vaccinatie zal uiteindelijk fataal zijn.

  De mensen worden door deze regering plus OMT, plus GGD, plus RIVM, plus EMA 24/7 belazert , dag in dag uit, leugens en misleiding ZIJN aan de orde van de dag. Ook de corrupte media plus youtube, google en de meeste sociale netwerken doen hier aan mee. Censuur is al dagelijkse praktijk.
  Met name de media, de tv voorop, laat niet na dagelijks te waarschuwen voor de ernstige “besmettingen”, wat in wezen geen besmettingen zijn maar valse positieven, op basis van de pcr test waarvan al aangetoond en bewezen is dat deze volstrekt niet werkt, ook volgens de uitvinder van deze test.
  Reeds gevaccineerden vormen al een gevaar door dat hun immuunsysteem nog maar deels of misschien al helemaal niet meer werkt, ze zowel andere gevaccineerden als ook niet gevaccineerden kunnen besmetten middels huidcontact, via adem, bloed, zweet, spuug en ook via sex.

  Tenslotte nog, wat bill gates wil is dat ieder mens op deze planeet een tatoeage krijgt in de rechterhand gecombineerd met het vaccin. Wat dit inhoudt staat vermeldt op mijn website.

  Meer info, zie: http://www.dewegwyzer.nl

  • Ik heb net op je websitebezoek gekeken dankjewel.Ik ben het volledig met je eens.Dit is ook de tijd van verdrukkingen en beproevingen.Tenslotte hebben we zelf ook een verantwoording af te leggen.Wat we met ons lichaam laten gebeuren.

 5. Wanneer plakken ze die Gates eens een pleister op. Hoeft verder niks te dien die pleister moet alleen zwaar zijn. Een kilootje of duizend moet wel genoeg zijn. Mijn lichaam is van mij. Zelfs na mijn dood bestem ik over mijn lichaam. Ik mag bepalen of ze er iets uit halen of niet en dan mag ik bij leven niet zelf bepalen? Wanneer ruimen ze die onmenselijke meute die 1% van de wereldbevolking uit maken eens op. Ze zijn slecht voor de mensheid en voor het milieu. Ze jatten ons geld door mazen in de wet te creëren en die dan schromelijk te misbruiken. Ze dringen ons zogenaamde schone energie en slepen de ene na de andere subsidie binnen terwijl ze nog steeds afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen bij het opwekken van die zogenaamde groene energie. Ook kappen ze steeds meer en meer bossen voor biomassa centrales terwijl de bossen de enige zijn die ons met het global warming probleem (als dat al bestaat) kunnen helpen. Ze creëren nu voedselschaarste en waarschijnlijk ook waterschaarste omdat het grond- en oppervlaktewater door de overstromingen vervuild raakt. Natuurlijk hebben zij straks de oplossing voor ons. Water en voedsel van hun maar wel eerst effe prikken en pleister plakken. Bah wat een mongolen. En dat allemaal omdat de banken in Europa en elders bankroet zijn net zoals bijvoorbeeld het bedrijf de Nederlandse staat. En nu staan de hebberige zionistische mongolen als schuldeisers bij ons op de stoep en komen ze alles opeisen wat wij hebben om de staatsschuld af te betalen. Om mee te mogen doen moet je wel ff prikken en plakken zodat ze je niet al te lang moeten voeden. Zo is het niet anders.

 6. Heb me toen ik er in 2019 voor het eerst over las een klein beetje in verdiept. Wetende dat we ook een God-gen in ons DNA hebben, en ik ontdekte dat de ‘oplichtende’ deeltjes “luciferase” werden genoemd, was voor mij reeds duidelijk dat ik beter ver weg moest blijven van evt. patches of injecties die men wellicht op grote schaal zou gaan verplichten!!!

 7. Dat een persoon rijk is, héél rijk, héél ontiegelijk verschrikkelijk rijk is en daar dingen mee doet dat je de wenkbrauwen fronst, kán.
  Dat een persoon zó rijk is en derhalve meent voor GOD te kunnen spelen, die hoort in een gesticht, achter tralies, en mag nooit meer vrijgelaten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in