Racismebestrijding met rassenscheiding: Plannen voor een alleen voor zwarten bestemde universiteit

3

Het Britse Vogue Magazine publiceerde op 2 augustus een artikel waarin het idee van een uitsluitend op zwarten gerichte universiteit werd gepromoot onder de noemer “anti-racisme”.

Wat aantoont dat sociaal aanvaardbaar racisme zeer eenzijdig is. Als de Vogue-journalisten een alleen voor blanken universiteit zouden voorstellen, zouden ze door de straten worden gejaagd!

Het artikel begint met: “In het kielzog van anti-racisme protesten heeft de wereld in verband met de The Black Lives Matter beweging nieuwe oproepen gedaan om het hoger onderwijs te dekoloniseren. Beelden van kolonialisten op universiteitscampussen worden verwijderd … maar de inspanningen zijn niet ver genoeg gegaan … Er zijn plannen gaande om de allereerste zwarte universiteit van het Verenigd Koninkrijk op te richten.”

Segregatie! Dat is een idee dat nog niet eerder is geprobeerd!

“Misschien was Apartheid een goed systeem” is niet iets wat ik verwachtte van de Britse Vogue in 2020, schrijft auteur James Macpherson op Caldronpool.

Hoe komt het dat alles wat progressieven doen, ons uiteindelijk achteruit brengt? Ze houden ervan om op volle snelheid vooruit te rennen, in omgekeerde richting.

Het artikel citeert studenten die klagen dat er “niet genoeg zwarte gezichten” zijn op de universiteitscampussen in het Verenigd Koninkrijk.

Iemand zou deze raketwetenschappers kunnen suggereren dat er, met een Britse zwarte bevolking van ongeveer 4%, altijd minder zwarte gezichten op de campus zullen zijn. Dat is geen racisme. Dat is demografie.

Het artikel zegt niet precies hoe een zwarte universiteit zou werken. Misschien zullen ze een kleurenpalet gebruiken om te bepalen of jongeren zwart genoeg zijn om naartoe te gaan. Of misschien spelen ze wat muziek en als je danst, doe je mee.

  Blame the victim - Verkrachtingsslachtoffer moslim grooming-bende: "Veel beledigingen van linksen en radicale feministische academici online"

Uiteindelijk zal alles afhangen van het feit of je jezelf aan het begin van het academisch jaar als zwart of blank hebt geïdentificeerd.

Maar als ze geen zwarte universiteit kunnen creëren, kunnen deze zogenaamde antiracisten misschien de universiteiten ervan overtuigen om te beginnen aparte ruimtes voor zwarten en blanken te gaan hebben. Je weet wel, zoals aparte toiletten, aparte waterfonteinen, aparte stoelen in bussen. Het is de toekomst!

Dit is wat er gebeurt als je lesgeeft in genderstudies in plaats van in geschiedenis en haar gevolgen. Je eindigt met gouden standaard Woketards!

Kunnen we onze collectieve stommiteit overleven?

Vorig artikelHet FvD: een Paard van Troje
Volgend artikelMensensmokkelaars adverteren online – 5.500 euro voor een ticket naar Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Een geweldig idee !
  En dit dan verder uitbouwen met, zwarte bedrijven, zwarte winkels, zwarte industrie en dan compleet zwarte gebieden.
  Het uiteindelijke doel wordt dan een geheel zwart continent, dus allemaal naar Afrika.
  En gezien de tekst , dat de progressieven achteruit rennen, zou ik zeggen , begin met het allemaal naar Afrika gaan !!!

 2. Een universiteit all één voor negers en ander gekleurd volk ? Dat kan héél snel gerealiseerd worden want je hebt er maar een ruim van een paar vierkante meters voor nodig, hoogstens één student in tijdens hoogtij-dagen max. twee !

 3. Laat ze lekker de welvaart van Zuid Afrika delen! Allemaal loeders; pardon: broeders! Ook goedkoper!

  Uhhhhh……waren die Linksen niet tegen apartheid?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in