De Britse premier Boris Johnson heeft maandag een twintigtal zakenlieden ontvangen voor een diner in Londen. Onder hen waren Bill Gates en Jamie Dimon, het hoofd van JPMorgan Chase. Samen met deze mensen wil Johnson een “Global Britain” opbouwen.

Niet alle Londenaren zaten te wachten op de komst van Gates, zoals te zien is in de volgende filmpjes. Terwijl de chauffeur van de miljardair de auto door de menigte probeert te manoeuvreren, scanderen de mensen:

Moordenaar, jij klootzak, je hebt bloed aan je handen! Moordenaar, we weten wie je bent, jij hufter! Arresteer Bill Gates! Arresteer Bill Gates!

En deze:

Dinsdag kondigde Johnson een nieuw partnerschap aan met de oprichter van Microsoft. De miljardair en de Britse regering zullen ongeveer 400 miljoen pond investeren in “hernieuwbare energieprojecten” in het Verenigd Koninkrijk.

Johnson zei dat de regering elektrische auto’s, enorme fabrieken om batterijen te maken, waterstof en zonne-energie steunt. Hij zei dat de “groene industriële revolutie” (vierde industriële revolutie) het land aan het veranderen was.

De Coronapandemie, zo zei hij, heeft aangetoond dat regeringen moeten samenwerken met de particuliere sector om een wereldwijde crisis aan te pakken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 BILL GATES DOSSIER

Hoeveel jonge levens zullen er nog worden geofferd op Gates’ vaccinatie altaar?Volg Frontnieuws op Telegram

  Arts keert op zijn schreden terug en biedt publiekelijk zijn excuses aan voor het pushen van Covid-injecties
Vorig artikel“Wat gaat er gebeuren met alle lichamen die zich het komende jaar en daarna gaan opstapelen als de gevaccineerden massaal beginnen te sterven?”
Volgend artikelDe nieuwste zwendel: Gevaccineerde Corona-slachtoffers dood door gebrek aan boostervaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Mensen zoals Bill Gates kunnen het maken.
  Ook hier bleven de demonstranten daarvoor, namelijk veel te politiek correct naar hem toe.
  Echt opstandig zijn ? Dat is al decennia lang afgeleerd.
  Nuja. In de westerse wereld dan.
  En “onze ? Leiders ?”, en: “onze ?”, elitaire figuren, die wéten dat.

 2. Weten jullie wie Jamie Diamond is? Die heeft ooit een hoop geld beloofd aan de eerste die voet op de maan zet. Het gaat alleen nog maar om ruimtevaart, mensen. Ik blijf het herhalen en het is echt geen complot. Wacht maar tot 15 jaar later, dan ga je het ook zeggen. En besef dat er heeeeeeeeel veel geld voor nodig is, en wie gaat zijn pensioen vrijwillig opgeven om de ruimevaart te bekostigen? Niet levend, nee.

  • Hoi Born Again Alien,

   Ik zie het totaal anders. Het westen is grotendeels failliet. Kijk naar Itale, Spanje, Griekenland en noem maar op. Staatsschuld op duizelingwekkende hoogte, schulden van gewone mensen en ondernemers ook. Zelfs de giga corporaties verzuipen in de schulden. Uiteraard over het algemeen. In Europa bekeken, slechter in het zuiden van Europa (Euro zone)

   Noorwegen heeft het echt wel goed geregeld.

   In de VS zie je al de eerste tekenen van wat ons te wachten staat. Zoveel gepensioneerden daar in de VS die nog werken. Bijvoorbeeld als zogenaamd greeter bij WallMart.

   Nederland HAD het goed geregeld. Iedereen die denkt dat het toeval is dat pensioenen niet geindexeert worden ket niet op. Ik leg het even kort door de bocht uit hoe dit werkt.

   Stel, je bent of gaat nu in loondienst en betaald pensioen premie. Zoals we allemaal weten verliest de Euro elk jaar aan koopkracht. Echter de rente staat op 0 of soms zelfs op negatief en soms weer een beetje positief. Dat doet die al voor zeg 10 jaar dus maken we 0% rente en tien jaar voor dit voorbeeld.

   Pensioenfondsen moeten ergens tussen de 40% aandelen en 60% staatsobligaties in hun bezit hebben. Hoe slechter het gaat hoe meer staatsobligaties verplicht zijn tot 60% maar voor de rest mogen ze kiezen in verhouding ze willen hebben in hun portfolio.

   Dus stel, Jantje is 10 jaar geleden begonnen met werken in loondienst en spaart voor zijn pensioen. Zijn PF doet 50-50 inleggen. Op de staatsobligaties rendeert Jantje dus -2% en dat is over 10 jaar tijd bijna 25% minder koopkracht vs zijn Euro’s ingelegd in het eerste jaar in obligaties. Nu maken de aandelen een hoop goed maar wie legt er nu geld in om overheden die onze vrijheden beroven en betaald er voor? Nou de pensioen deelnemers.

   Nee, die ruimtevaart gaat er echt niet komen. We zijn het systeem aan het cannibaliseren. Als we zo doorgaan komt er een ineenstorting aan ala Roma (van een stad van +- 1 miljoen tot +- 30 duizend) maar dan in razend tempo.

   Groeten,
   Hugo

   • Hallo Hugo,
    Bedankt voor je input. Interessant wel… Klopt wat je zegt over de VS. Toen ik daar nog belastingbetaler was, keek HR Block me vreemd aan omdat ik geen schulden had. “Iedereen heeft schulden!” zei de consulent, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. In NYC tikt de debt counter op Union Square lustig door. Mensen van in de 70 verzamelen shopping carts bij de ShopRite. Hoe past die gifspuit in jouw visie? En waar haalt Boris die 400 miljoen vandaan? En toch draait die ruimtevaart verdomde hard hoor… bijna elke dag zijn er launches en de space tourisme bloeit als een tierelier. Dit kost handenvol geld. Maar wat het ook moge zijn, Bill en Boris hebben grootse plannen. En wie betaalt er voor? Niet dat ik zeg dat je geen gelijk hebt hoor. Groetjes, van de BAA.

    • Hoi BAA,

     Graag gedaan!

     Laat me eerst in gaan op je vraag waar die 400 miljoen vandaan komt. Er is al zo een negen jaar sprake van kwantitatieve verruiming van de geldhoeveelheid door centrale banken. Soort van ondersteunt door wat heet Modern Monetary Theory. Die stelt basically dat door centrale banken uit het niets geld te laten bijdrukken geen kwaad kan.

     De centrale bank tikt letterlijk 400.000.000 in drukt op enter en er is 400 miljoen die de overheid kan uitgeven. Uiteraard gaat dit ten koste van de koopkracht van al het spaargeld dat er is. Daarnaast leidt het op de lange(re) termijn tot forse inflatie (waar we nu het begin van zien). Kortom, de spaarders betalen ervoor!

     Uiteraard dragen de multi miljardairs zelf ook veel bij aan de ruimtereizen. Ze weten toch van gekkigheid niet wat ze moeten doen met al dat geld.

     Om je vraag te beantwoorden hoe ik de injecties zie. Ik zie meerdere opties die kunnen overlappen.

     1) Het was er voor om de eerste (maar definitieve) stap te zetten naar een high tech distopie. Het samensmelten van je medische, financiele en digitale identiteit. Dan kan je bijvoorbeeld gaan afdwingen hoe mensen hun leven leiden in het kleinste detail
     2) Het is al zeker sinds eind jaren 70 begin jaren 80 bekend en geaccepteerd dat de boomers, zodra het grootste deel met pensioen is, de (westerse dus) samenleving zouden destabiliseren. Onder andere door heel hoge gezondheidskosten. Dit aangezien gemiddeld +-80% van de medische kosten die een mens veroorzaakt in de laatste levensjaren maakt. Uiteraard ook AOW, pensioen etc. Vergeet niet dat veel landen een zgn omslagstelsel voor pensioen hebben itt NL (jong betaald de pensioenen van oud). Er zijn heel serieuze studies gaan waar voorstellen uit zijn gekomen ala, boven de 65 tot 75 kost je teveel en dus einde leven behalve als je er helemaal zelf voor kan betalen. Dit kan dus een uitstekende (in hun ogen) zijn om dat te realiseren
     3) De (nu neo) Malthusianen. Die stellen al een kleine 300 jaar dat er teveel mensen zijn en dat de populatie tot, afhankelijk van wie, teruggebracht moet worden naar tussen de 500 miljoen en 2 miljard mensen.
     4) Dissidenten, kritisch denkers etc en masse opsporen. Zij die weigeren zich aan de overheid te conformeren zijn nu overal bekend. Overheden haten dit soort mensen. Wat de uiteindelijk met mensen zoals jij of ik gaat gebeuren is maar de vraag.

     Hoop dat dit eea verhelderd!

     Groeten,
     Hugo

     • Bedankt voor de aanvullende info plus opinie. Ik moet de Malthusianen wat uitspitten, was er niet mee bekend. Punt 4 is van belang. De schapen hobbelden snel mee met het fukzinazi bedrog maar de snuggeren trapten er niet in. Beam me up Scotty!

 3. ze zijn zo arrogant dat ze zelfs open en bloot op straat komen met de gedachte..jullie kunnen ons niks doen….totdat er op één keer één gaat verschijnen met grof geschut….enkel dan gaan ze’t in hun broek doen….een beetje roepen scanderen , daar lachen ze mee…arme bevolking, er gaat niks gebeuren zolang jullie zich niet wapenen tegen dat crapuul
  ….

  • Je zou beter moeten weten FatBoy63 . Geweld lost helemaal niets op. Heeft t nooit gedaan en zal het nooit doen.

   Zie de haven in Italie vandaag die totaal geblokkeerd was. Politie komt en spuit t met waterkanonnen leeg. Meld je gewoon ziek en masse. Net zo effectief en beter voor de beeldvorming want geen geweld. Kijk eens hoe snel die Soutwest etc vlieg maatschappijen stopte met de verplichting.

   Kijk naar het beroemdste voorbeeld, Ghandi, die heeft t (als voorman, was natuurlijk iedereen die deelnam) zonder geweld voorelkaar gekregen dat een colonisator het land verliet zonder de super negatieve gevolgen van een gewelddadige versie.

   U denkt toch niet dat Bill G aan de top van de pyramide staat? Dit is slechts vuurtje stoken. Nu dan de Franse geweldadige variant.

   Frankrijk met Marie Antoinette (let them eat cake) popt even in mijn hoofd want ik wil de Godwin niet gebruiken en de volgende revoltie gaf wat ik nu ga beschrijven. Uiteraard heel kort door de bocht maar ik daag u iut om de gevolgen van vreedzame opstandingen van de bevolking heel goed nader te bestuderen voor u dit soor zaken stelt.

   Zij heeft gedurende haar heerschappij vele mooie dingen aangelegd. Daar gaan we nu als toeristen heen. Wat men zich niet realiseerd is dat dit betaald werd door de burgers die armer en armer werden. Volgens het vehaal was ze zo ”out of touch” dat toen haar verteld dat de burgers geen brood meer hadden zij antwoorde met then let them eat cake.

   Zo ongveer wat ons nu verteld wordt.

   Wat daarna kwam was echt heel naar. De Bastille werd bestormd en het hele koningshuis werd op zijn middeleeus afgezet. Kortom heel gewelddadig einde van het oude dode regime.

   Toen kwam de reign of terror van Robberts Pierre (als ik zijn naam goed spel). Dat was echt een regime van terreur en horror. Zoek maar op. Google niet als zoekmachine gebruiken helpt. Legende gaat dat de oprichter van de eighn of terror, Robberts Pierre de laatste was die door de guilotine omkwam tijdens die slachting.

   Daarna kwam Napoleon met zijn legers om heel Europa inclusief het Russische deel van Europa veroveren. Liep vast in Rusland, ok en nu komt ie toch, de Duitsers ook

   Er zijn nog meer revoluties geweest die vreedzaam waren. De mooiste vind ik de splitsing van Tsjechie en Slowakije. Die wilde beide een ander weg inslaan. Doen we, paar jaar onderhandelen en twee nieuwe landen. Mooi toch?

   Laat je niet door haat verteren. Blijf altijd de morele hoge gronden vasthouden. Denk daan de geschiedenis van de Rote Armee Fraction en de terreur die zij brachten. Gladio via de powers that be dat, als je het mij vraagt, out of control is gespind.

   De massa kan echt alleen en masse in opstand komen. Gewelddadig helpt totaal niet, zelfs het tegenover gestelde, schaad de goede zaak.

   Even een persoonlijke noot, ik ben niet religieus noch zo opgevoed maar vind deze bijbel quote wel mooi (en nee, please niet meer quotes van verzen ed)

   Jesus said, “Father, forgive them, for they do not know what they are doing.” And they divided up his clothes by casting lots.

   Wat ik wel wil zeggen is dat ik ook meer het spirituele van de mens ben gaan waarderen. Het leven is meer dan consumeren (smile)

   Groeten,
   Hugo

  • Helemaal mee eens. Raak ze persoonlijk. En dat gaat een x gebeuren. Door iemand die niets te verliezen heeft maar wel zijn kind of geliefde verloren heeft door de gifspuit

 4. Ik kan er met mijn verstand niet bij dat dit insect nog gewoon buiten kan komen zonder op z’n minst gewond te raken. Maar zoals flipper het al aangaf. Echt opstandig zijn heeft de mensheid inmiddels afgeleerd.

   • een dozijn flessen benzine verzadigd met suiker doet wonderen.
    Maar de media zal dit aangrijpen om het stelletje nog meer in het zonnetje te zetten, dus het pakt enkel negatief uit.

   • RPG? Eitje? Van dat spul dat deze zelfde lui in de UA en andere voormalige oostblok landen bijeen gescharreld hebben en naar Syrië en omstreken getransporteerd hebben om aan hun vriendjes van DAESH te geven. Een koekje van eigen deeg hebben ze naar mijn mening wel verdiend.

 5. Nee ik begrijp dat geweld niets oplost,maar het is momenteel oorlog!!
  De meeste officiële instanties heulen van links tot rechts mee met dit soort geboefte!!
  Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat mensen als Mark R.en Hugo de J.heel goed weten waar zij mee bezig zijn !!Deze boeven zouden terecht moeten staan wegens moord met voorbedachte rade!!
  Mijn vader heeft met behulp van moedige mensen kunnen onderduiken te Elim,de tweede Wereldoorlog konden wij niet winnen door op onze lauweren te blijven zitten,veel moedige mensen hebben met gevaar voor eigen leven zich opgeofferd voor onze vrijheid !!Slechts enkelingen in de tweede kamer offeren zich nu (76 jaar later)ook op voor de schamele vrijheid die wij nu nog hebben in Nederland !!Deze Bill Gates is een zeer griezelige gevaarlijke moordenaar,die ten onrechte nog steeds op handen wordt gedragen!!Dit COVID-19 complot is goed in elkaar gezet!!Hoewel ik in JEZUS geloof ,vind ik dat wij altijd dat wij de werken der duisternis moeten ontmaskeren,iedereen op z’n eigen level!! Ik hoop dat er bij justitie nog enkelingen de moed hebben om in te grijpen in onze huidige macabere levensgevaarlijke omstandigheden!!Wij hebben de overwinning al in JEZUS naam!!Shalom van León van Duren!!

  • Hi Léon van Duren,

   Uiteraard ben ik het met je eens dat we in een oorlog zitten en we ons moeten verzetten. Ik denk dat ik meer bereikt heb met mijn negeren van de regels. De dialoog aangaan met handhavers etc. Voorbeeld. De bewaking van de supermarkt wees me er op dat ik zo een muilkorf moest dragen. Vriendelijk met de man in gesprek gegaan en aangegeven dat ik een hekel aan die dingen heb en het risico op een boete voor lief nam en dan ik geen problemen zou veroorzaken. Ik kon doorlopen en gedurende die tijd heb ik veel mensen gezien die geinspireerd werden en dat ding onder hun neus of kin hingen.

   Ik had die man ook verrot kunnen schelden als nazi en op zijn bek hebben geslagen….

   Uiteraard heeft een ieder een grens. Mijne is als ze gewapend van deur tot deur gaan om gedwongen te injecteren of in kampen opsluiten etc.

   Ik hoop dat je nu een beetje beter begrijpt uit welke hoek ik kom (smile)

   Groeten,
   Hugo

 6. De echte Bill Gates is al dood. Zijn dubbelganger speelt nu de rol. Er zijn geen foto’s van het diner te zien en men zal hem ook niet meer zien. De echte Bill Clinton en Hillary Clinton zijn al dood. Alleen de dubbelganger blijft een spelletje spelen. Lees het realrawnews.com

  • Beste, heb je al eens naar de disclaimer gekeken van die website? Daar staat:

   Information on this website is for informational and educational and entertainment purposes. This website contains humor, parody, and satire. We have included this disclaimer for our protection, on the advice on legal counsel.

 7. Eén commentaar, hoop dat die WW Macht én Mediageile schoften NEURENBERG 2 0 én / of TRUMP zijn GITMO NIET ontlopen , hoor van fbf uit de USA, hij is al bezig, too late shall be their cry , ook voor hier uiteraard, van hóóg tot laag, ASAP.

 8. @Hugo,
  Geweld, MOET soms…. meestal zal je dan een tijdje verlost zijn van die éne idioot!
  Maar vroeg of laat komt er natuurlijk terug een ander idioot. Nooit anders geweest.
  Goed voorbeeld zijn de muggen…. Je slaagt die vervelende mug plat tegen de muur en je kan die nacht rustig verder slapen. Volgende nacht is er helaas een ander boven je hoofd.
  Schiet je de vijand niet dood uit liefde dan zal hij je wel doodschieten, haha
  De aarde is geen paradijs maar een oerwoud vol krokodillen rond je.
  Er lopen nu genoeg voorbeelden rond met vredelievende betogers die gewelddadig tegen de grond worden gesmakt. Jij gaat met open schedel tegen politie roepen “make love no war”, haha
  Wanneer je alles kan oplossen rond de tafel waarom is en zal er steeds oorlog zijn?
  Dat komt gewoon omdat de mens niet gemaakt is om als heilige koe rond te lopen.
  De Joden dachten ook dat ze met geweld niks konden bereiken of dat Jezus/god hen op tijd komt bevrijden. Voor mij geen probleem wanneer je de vijand uw andere kaak aanreikt, maar ik sloeg meteen op het gezicht van vervelende mensen, vooral op school. En heb daar nog nooit spijt van gehad.
  En wil je nu nog iets bereiken dan moeten er doden vallen en zal je ook de EU volledig moeten afbranden. Je zal terug een periode van rust kennen en vrij kunnen ademen.
  Hitler is verslaan, rustperiode gehad en nu is de EU daar met die super rijke elite…..
  Al die jonge soldaten zijn gestorven voor onze vrijheden en mensen zoals jij geven nu als een bang of dom konijn die vrijheden gratis weg. Anno 2022 zal je wakker worden in China 2.
  Ieder van ons heeft recht op vrijheid en stukje aarde maar je zal soms MOETEN vechten om dit te behouden. Dat is ook nooit anders geweest ! Einstein was meer bang van de mensen die niks doen dan de misdadigers zelf.

  • Ik denk ook dat niet alles opgelost kan worden met bloemetjes en liefde. Soms zul je moeten knokken voor je leven. Als een leeuw je bij de keel grijpt, ga je hem dan vriendelijk omhelzen? Nee, je vecht voor je leven.

   Dat wil niet zeggen dat je moet beginnen met geweld, maar er wordt mensen al geweld aangedaan dus je zult je moeten verdedigen. Nogmaals, als iemand met een pistool je huis binnenkomt zeg je ook niet “kom maar hier, krijg je een knuf!”.

   For every action there’s a reaction. Een evenredig grote reactie. Al die doden en het (mentale) geweld… er staat een hele grote rekening open, ook voor politie, ook voor justitie. En laten we het leger niet vergeten.

  • Hoi Jokki,

   Hoeveel agenten, de Jonge’s, Ruttes ed heb je al opgeruimt? Zoals je weet van al die schandalen, ook al sta je volledig in je recht…. Het systeem vernietigt je. Zie recent nog de toeslagen affaire.

   Groeten,
   Hugo

 9. Hun dagen zijn geteld en dat weten ze. Ik de Manke met de scheve stok heb ze tot 30-12-2021 gegeven om zichzelf op te hangen of wat ze zelf prefereren want 31-12-2021 zal het Bijltjesdag zijn en zal de mensheid dit Nazi-gajes opruimen om 2022 opnieuw te beginnen!!

 10. Hi Hugo,
  Dit zijn je woorden en reageerde daarop :
  “Je zou beter moeten weten FatBoy63 . Geweld lost helemaal niets op. Heeft t nooit gedaan en zal het nooit doen.” Wow, wat een onzin maar beetje daarna draait de wind zoals in de bijbel… “Soms zul je moeten knokken voor je leven”.
  Je denkt dat er in Nederland leeuwen zijn die je naar de keel grijpen?
  En naar mijn weten heeft hier niemand geschreven dat je als eerste geweld moet gebruiken….
  Je maakt ook een cruciale fout met de inbreker…
  Als iemand mijn huis binnenkomt en mij verrast met een pistool dan maakt mijn brein elke 1/10 van een seconde een kansberekening hoe ik hier levend eruit kan geraken en of ik hem kan overmeesteren. Is die kans te klein dan ga ik hem desnoods wel knuffelen of geven wat hij vraagt zodat mijn kansen vergroten. Soms ben je wel beter bange piet dan dode piet.
  De bewaking van de supermarkt is ook mooi verhaaltje om je gelijk te halen?
  Die bewaking worden heel secure uitgezocht en kan je gerust vergelijken met de Gestapo.
  Als die zijn job niet behoorlijk uitvoert moet de winkel sluiten met zeer hoge boete.
  En natuurlijk kan die bewaker zijn loopbaan als bewaker vergeten ! Dus stop die onzin !
  Ik stel vooral vast dat mensen met een grote bek die zeer vervelend doen veel meer bereiken dan ik met beleefdheid. Vooral die ventjes met bepaalde kleur…. krijgen alles voor mekaar.
  Je schrijft ook “als ze gewapend van deur tot deur gaan om gedwongen te injecteren of in kampen opsluiten” Hieruit begrijp ik dat je dan in actie schiet, juist? Maar waar blijf je dan met; “Geweld lost helemaal niets op”?
  Die kans bestaat wel want doen ze al in andere landen!
  Uw actie kan ik voorspellen; gij zult uw mouw beleefd naar boven rollen en ze laten begaan.
  Maar…. normaal gezien zal Nederland al in 2022 China 2 zijn.
  Dus geen vaccin dan geen geld (actie = reactie). Die politie moet dan niet meer aan huis komen.
  Want je zal moeten kiezen; verhongeren of vrijwillig voor de jab gaan. Billeke heeft aan alles gedacht. Cashgeld is natuurlijk afgeschaft zodat je geen voedsel kan kopen en arbeider niet meer op vakantie kan.
  Je weet dat ons systeem nu ons zal vernietigen en toch schrijf je ;
  “Geweld lost helemaal niets op. Heeft t nooit gedaan en zal het nooit doen.”
  De Jonge of Rutte ik opruimen? Is niet mijn taak, dat laat ik aan jullie over.
  Want ben niet van Nederland…
  Stel je voor je gaat als para op missie, bijna omsingeld door de vijand gaat plots 1 van je makkers bidden zodat Jezus iedereen komt redden en een ander luidkeels roept dat je met geweld helemaal niks kan oplossen. Daarom koos ik steeds heel secuur mijn makkers want veel mensen zijn echte idioten. Wel hebben we nu allemaal dikke spijt dat we zo naïef waren om bereid te zijn te sterven voor ons vaderland. Veel mensen verdienen onze dood niet en onze leiders verkopen ons nu als een hoopje stront aan China en behandelen ons als gevaccineerde ratten.
  Wij hebben een boot gekocht met voedsel en brandstof voor 3 jaar, en vertrekken op tijd.
  We gaan geen twee keer dezelfde fout maken ! Wij hebben nu veel meer respect voor dieren dan voor mensen.

  • Hoi Jokki,

   Ik moet bekennen dat ik je betoog niet helemaal kan volgen maar eerst een compliment qua boot en voedsel voor 3 jaar. Good move!

   Mijn voorbeeld qua bewaker, die heeft er de hele tijd gestaan en is niet onslagen. Dat waren de regels toen niet en nog steeds niet. Alleen in de horeca is het nu verschrikkelijk en zoals jij schrijft. Als jij de dialoog niet wil aangaan is dat uiteraard jouw keuze.

   Als jij wil knuffelen als je gedwongen geinjecteerd wordt omdat je dan langer kan leven, ook prima. Ik had het nl niet over inbrekers maar gewapend mij gedwongen injecteren. Dat is mijn lijn in het zand. Dan zal ik geweld gebruiken. Als ik daardoor om het leven kom, so be it.

   Allicht snap je mijn punt niet, als je onder de dreiging van geweld wordt geinjecteerd er een situatie van burgeroorlog is. Dan gelden heel andere regels. Eigenlijk geen regels. Dan is he t ieder voor zich en God voor ons allen om het maar zo te zeggen.

   Door de dialoog aan te gaan en schijt te hebben aan de regels heb ik daar positieve resultaten door ervaren. Niet alleen bij de supermarkt. Ik heb zelfs een gast collum geschreven voor een politie organisatie die tegen dit alles is welke positief is ontvangen.

   Tevens las ik in jouw post het volgende over geweld toepassen; ”maar ik sloeg meteen op het gezicht van vervelende mensen, vooral op school. En heb daar nog nooit spijt van gehad.”. Dat komt op mij over als iemand die een beetje gepest werd gelijk geweld toepassen. Tevens zeg je nu, ja maar die pestkoppen van nu pak ik niet aan want niet mijn taak. Wiens taak is het wel dan? Bijna niemand doet wat, ik schets een optie en die kraak je af terwijl (zover ik heb gelezen) jij niets doet en vluchtplannen paraat hebt. Prima hoor, jouw keuze maar om nu af te geven op mij……. Dat ondanks dat je aangeeft dat geweld werkt gezien je opmerking over ”ventjes van bepaalde kleur.

   Uiteraard zal ik never ever nooit niet sterven voor NL, EU of wat dan ook voor clowns, psychopaten etc die de show runnen. Om het even heeel zwart wit te stellen, als Putin nu komt (vergeleken met Rusland is de EU nu veel onderdrukkender dan daar) zou ik m als bevrijder binnen halen.

   Dat gaat niet gebeuren. Dus ik hou mijn rug recht hier. Vreedzaam voor zo lang het kan. Daarnaast doe ik zaken in het echte leven, ja ik weet het is slechts een zandkorrel maar het is er 1tje in de machine.

   Je punt over cash geld afschaffen. Gaat niet gebeuren komende 5 jaar in NL volgens de De Nederlandse Bank (de centrale bank) dus hebben we nog even tijd. Daarna nog een transitie periode dus duurt nog wel even als het al gebeurt.

   Bovendien, als cash geld is afgeschaft krijg je nieuwe betaalmiddelen voor dingen die mensen de overheid niet willen laten zien. Zoals drugs, hoeren en ga zo maar door. Twee voorbeelden hoe dat werkt

   https://www.theatlantic.com/business/archive/2012/03/why-are-criminals-stealing-tide-detergent-and-using-it-for-money/254631/
   en meer recent uit venezuela via bloomberg;https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-10-20/venezuelans-break-off-flakes-of-gold-to-pay-for-meals-haircuts
   Beide officiele MSM sites. Dus doe nou niet alsof je dan zonder opties zit. Lijkt er op dat je je opties niet echt kent.

   Dit itt tot jouw schermen met, ”ik sla ze op hun bek” en in de follow up post bekennen dat je een boot, diesel en voedsel voor drie jaar hebt zodat je kan vluchten. Zoals ik je posts lees, zonder iets in de echte wereld te doen om dit te stoppen.

   Tuurlijk mag je me verwijten dat ik meer kan doen om ”martelaar te worden” maar daar heb ik geen zin in. Probeer ook eens wat te doen in de echte wereld om dit van tafel te krijgen ipv achter je toetsenbord opscheppen over ”op hun muil slaan” maar ondertussen alleen vluchten voor te bereiden.

   Kortom, mijn analyse van je posts llegt veel inconsitenties bloot en zou graag zien dat je die wat consistenter maakt en een plan maakt die wat meer bereikt dan een online ”key board warrior die niets doet en gereed staat te vluchten naar niets want dit is wereldwijd.

   Veel succes toegewenst met het maken van een plan itt maar wat roepen.

   Als ik wat heb gemist, ik word graat gecorrigeerd.

   Groeten,
   Hugo

 11. Dag Hugo,
  Ja je hebt veel gemist daarom herhaling!
  Is het voor jou nu echt zo moeilijk om toe te geven dat “Geweld lost helemaal niets op. Heeft t nooit gedaan en zal het nooit doen.” eigenlijk een fout of onzin was? Ben je een linkse gelovige?
  We leven in een moderne jungle omringd door krokodillen en als jij geen geweld gebruikt dan zullen zij het voor jou doen. Zelfs nu het heel duidelijk is hoe smerig de wereld draait blijven sommige mensen beweren dat geweld niks kan of zal oplossen. En bidden zich krom….

  Verhaal bewaker krijg je bij mij niet verkocht. Maar hier ga je de dialoog aan maar bij een inbreker vlieg je er meteen in zonder na te denken.
  Je schrijft; “als iemand met een pistool je huis binnenkomt zeg je ook niet “kom maar hier, krijg je een knuf!” en daaruit mag ik concluderen dat dit een inbreker is en geen jab gever.
  Ik knuffel hem alleen wanneer mijn kans(en) te laag zijn. Ook een expert met 20 jaar ervaring in gevechtsport zal nooit een kogel kunnen tegenhouden, hij vergroot wel zijn kansen tot slagen en maakt zoals ik kansberekening. Een leek zijn lichaam zal door de adrenaline verstijven en echt bibberen…. Zo simpel is dat allemaal niet.

  Ik kan die gedwongen vaccin (normaal) niet krijgen want ben duidelijk op tijd weg.
  Maar wil verder wel antwoorden met klein voorbeeld; als ze mij vastbinden en van het dak willen werpen zoals IS doet dan bijt ik mij vast in één zijn kleren en sleur die mee naar beneden.

  Op school zullen ze max 1x/jaar iemand pesten die op tijd een rammeling uitdeelt.
  Ze weten heel snel wat hen te wachten staat. Je wordt constant gepest (zwart schaap) wanneer je nooit slaagt. Sorry, maar ook hier klopt je redenering niet erg.

  Je moet inderdaad schijt hebben aan de regels doe ik ook steeds maar ook daarin maak ik steeds een kansberekening. Vraagt een politieman mijn paspoort of rijbewijs dan blijf ik heel beleefd en doe wat die vraagt. Je bent er meteen vanaf….. Maar daar komt helaas een eind aan.

  Nogmaals; dat ik uwe Rutte en de Jonge aan jullie overlaten is niet uit lafheid maar omdat ik GEEN Nederlander ben. Jullie als man hebben de taak om voor jullie vrouw en kinderen te zorgen.
  Als man moet je niet staan bidden maar in actie schieten!
  Jullie gaan nu tegen de kleinkinderen vertellen dat je niks anders kon doen dan dialoog te voeren.
  Al die verhaaltje over die heldendaden in de geschiedenis boeken is 1 groot leugen.

  Ik doe niks of laf? Kan je bewijs geven dat ik para ben geweest, gij ook? Wat doen die gasten?
  Die riskeren hun leven voor hun volk maar worden door hun eigen volk veel uitgemaakt….
  Ga je op missie dan ben je een laaggeschoolde brutale vent, doe je niks dan vertellen ze ons zoals jij nu dat we lafaarden zijn! Ik geef je 100 euro om dat ook in mijn gezicht te zeggen….
  Ons gaan ze geen twee keer liggen hebben. De meeste mensen willen wel de jab en begin je over dat communistisch controle systeem dan verklaren ze je gek. Veel willen die coronapaspoort wel en zelfs al die immigranten in hun land zijn welkom; zien de – verdeel en heers – of omvolking niet eens.
  En gij komt beweren dat geweld nooit de oplossing is en een ander zegt dat we moeten bidden.
  Beetje logisch dat wij liever onze boot nemen, wij kotsen van de mensen.
  Uiteraard zien we morgen een echte opstand (geen vredige sh*t met wit ballon) dan laten we – wie weet – onze boot aan de zijkant.

  Begin liever een column te schrijven voor de politie dat ze minder geweld moeten gebruiken tegen vredige demonstranten dan doe je voor je volk iets nuttig. Waren het allochtonen of links tuig Antifa dan hebben ze geen uitrusting of zijn onderbemand. Tegen eigen volk hebben ze een leger te paard met modern gevechtsuitrusting ! Gewoon walgelijk die politie, ik zou niet meer kunnen slapen van schaamte.

  Nogmaals cashgeld zal in 2022 of 2023 volledig verdwijnen en Nederland zal China 2 zijn.
  Wij kunnen het weten….. vergeet maar vlug je 5 jaren en schiet in actie !
  En doe niet onnozel iedereen weet van de zwarte markt in tijd van Nazi-Duitsland.
  Toen had je ook ruilhandel en ook nog geld. Nu zal je niet meer aan je digitaal geld kunnen want je weigert wie weet de jab. Heb je niks om te ruilen of goud, zilver, diamant of ander edelmetaal dan kan je het schudden…. Wij hebben veel spullen gekocht speciaal voor die ruilhandel en gij gaat zeker wachten tot de winkel rekken leeg zijn of 100x duurder is. Wij hebben zelfs 200kg metaal gekocht om de ramen en deuren zoveel mogelijk inbraakvrij te maken. En weten heel goed waarmee we bezig zijn!

  Gij zult alleen maar bidden en hopen dat Jezus komt en die brave man zal zeggen; “los het zelf op”.
  Maar je zal hier veel steun vinden, dat is positief, niet?

  • Hoi Jokki,

   Dank voor je antwoord.

   Om te beginnen wil k even duidelijk maken (en dacht dat ik dat al had gedaan) dat ik geen gelovig iemand ben. Wat ik wel ben is een rationeel iemand die denkt hoe massa psychologie ed werkt.

   Je geeft aan geen Nederlander te zijn en dus niet deelneemt aan de oplossing in NL. Prima, wat doet je in je in het land waar je woont? Ik neem aan dat je, net zoals ik, van al deze ellende af wil.

   Diamanten zijn overigens een heel slecht ruilmiddel op de echte markt van de waarde vaststellen van diamanten is heeeel moeilijk. Verder hou ik mijn voorbereidingen graag prive.

   Dat je / jullie kotsen op mensen is wel duidelijk. Ik vind het jammer dat je niet in oplossingen denkt maar slechts haat.

   Uit je post maak ik op dat je militair ben geweest en heel slecht behandeld bent? Correct me if I am wrong. Sorry hoor maar als je niet door hebt dat als je militair bent / wordt dat je gebruikt wordt door de elite was jouw fout. Niet de van de bevolking. Kleine 100 jaar geleden al een heel goed boek over geschreven genaamd ”war is a racket”.

   Ik snal wel dat je je verraden voelt door de elite. Join the club. Je dacht wat goed te doen en het blijkt dat je gebruikt ben en uitgekotst bent nadat je niet meer bruikbaar was. Zoals ik zeg, join the club.

   Reageer dat af op de elite en niet op mensen zoals ide politie waarvoor ik schreef of acties welke ik doe. Ik beken, het zijn kleine dingen maar beter iets dan niets.

   Dat zeg ik graag in je gezicht en je mag die 100 Euro houden. Heb ik niet nodig als challange.

   Verder, het lijkt er heel erg op dat je het met me eens bent dat gewelddadig zijn niets oplost. Enige verschil is dat je de naald in je arm laat zetten als er gewapenden komen om dat te doen. Prima. moet je zelf weten. Iedereen heeft een andere lijn in het zand.

   Ik wens je heelveel sterkte toe komende tijd. Dat gaan mensen zoals jij en ik nodig hebben! Ik hoop dat je ook dingen in het echte leven gaat doen om zo ook zandkorrel in de machine te worden (smile)

   Groeten,
   Hugo

   • Dag Hugo,
    Was je rationeel dan hoefde ik hier geen tijd in te steken.
    Je kan beter schrijven dat – je denkt rationeel te zijn, het zal je sieren.
    Ik ga weer in herhaling; heb je al ingezien dat je soms WEL geweld moet gebruiken?
    Een gelovige zal dat ook steeds beweren daarom dacht ik dat jij ook tot die sekte behoorde….
    Er zijn mensen zoals jij die ook beweren dat folteren(geweld) onmenselijk is.
    Daarom geef ik een voorbeeld want folteren kan SOMS OOK gelegitimeerd zijn.
    Stel 25 van je makkers zijn door de vijand gevangen genomen en je hebt 1 vijand in je handen.
    Je wilt al je makkers redden vooraleer die afgemaakt worden. Maar die man laat niet los waar je makkers zijn. Ga je hem folteren of laat je 25 van je makkers doodgaan? Goed nadenken!
    Je gaat mij nu aanvallen dat militairen folteraars zijn (begin je te kennen), haha
    Folteren/geweld is van alle tijden; had je vroeger de ziekte/syndroom van Gilles de la Tourette dan werd je gefolterd en belande je onverbiddelijk op de brandstapel want dachten dat je bezeten waard door de duivel…. De beulen waren de mensen die alleen de bijtjes en de bloemetjes zagen…
    Al de gruwelijkheden door de kerk en gelovigen ga ik je besparen.
    En als je wereldkennis hebt dan weet je ook dat het nooit beter is geworden.

    Gij hebt als man de morele plicht om de vrouwen en kinderen in Nederland te helpen! Niet voor de vijand te schrijven….
    Wat ik doe in mijn apenland? Ik ben keyboard warrior

    Doe weer niet onnozel; bij elke zwarte markt lopen mensen rond met ieder zijn kennis; heb je diamanten dan moet je 15 min wachten omdat ze die persoon gaan halen zijn. Diamanten zijn te herkennen aan een keurmerk en wij zien dat met een diamantloep aan de slijpvorm alleen al of die nep is maar met een microscoop kan dat ook.
    Een leek zal natuurlijk ook goud en zilver tussen nep en echt niet herkennen.
    Maar anno 2021 kan je op internet alles leren…. Dus niet muggenziften….

    Blij dat je weet dat wij mensen haten en daar is goed reden voor.
    Maar er bestaat ook nog zoiets als relativeren, wist je dat Hugo?
    Verdiep je eens diep waarom mensen haten en geen formules bestaan om ze niet te laten haten.
    Maar zal je rationeel brein helpen;
    Doe je best om in te zien dat mensen niet gemaakt zijn om als heilige koe rond te lopen.
    Verdiep je in – Divide et impera….
    En vergeet vooral niet dat de overlevingskansen van de oermens groter waren omdat de – haat – ook in hun genen zat. De haat, liefde, geweld, jaloezie, discriminatie, enz. hebben hun overlevingskansen groter gemaakt.
    Een instinct is een soort specifiek en aangeboren gedragspatroon.
    Nu willen ze die eigenschappen met technologie uit ons lichaam halen zodat we HUN schaapje worden. Want op normale wijze zal dat (bijna) niet lukken.
    Stel dat er morgen buitenaardse wezens ons bezoeken. Weet je wat die onmiddellijk gaan doen?
    De mens uitroeien want we zijn een gevaar voor onszelf, voor alles wat beetje beweegt(ook insecten eten we op) en gevaar voor de planeet.

    Gij zegt DAT IK NIET AAN OPLOSSINGEN DENK EN ALLEEN MAAR HAAT….
    Je gaat heel erg kort door de bocht door gebrek aan kennis of inzicht?
    Ikzelf kan de wereldproblemen niet oplossen maar kan je WEL een oplossing aanreiken en gij zorgt dat mijn oplossing praktijk zal worden. Is dat afgesproken?
    Hier is de enige oplossing die mogelijk is;
    Vanaf een bepaald bedrag, als voorbeeld nemen we 10.000.000 euro op je bankrekening zal bedrag daarboven naar de maatschappij en goede doelen moeten vloeien. Iedereen krijgt ook dezelfde salaris, ik maak dus geen onderscheid meer tussen diploma. En iedereen heeft eventueel recht op stukje grond van 800m². Herverdeling van de rijkdom is dus een must.
    Waarom dit de enige oplossing is moet duidelijk zijn; Je kan de wereld niet meer naar je hand zetten want je kan moeilijk nog iemand omkopen. Huidig probleem is dat geld god is(geld is baas over de wereld). Ik ga hier kort door de bocht want je moet veel dingen aanpakken (democratie enz.) maar de basis is daar. Ons systeem werkt niet en een nieuw is dringend nodig. De bevolking moet baas zijn over de overheid en niet andersom.
    Dat is dan mijn oplossing die je vroeg!

    Wow, de fouten die je maakt blijven zich hier opstapelen!
    Je rationeel brein verklaart mij eerst een lafaard, gepest jongetje op school, ben slecht behandeld geweest en ben nu dom en alles is mijn eigen fout! Amai, ik sta er slecht voor met mijn mentale gezondheid! Welke onzin ga je nog uit je mouw schudden? Vooraleer je ook daarmee afkomt; kan je verzekeren dat ik ook niet ben verkracht door de pedo-paters!
    Je rationeel brein houdt geen rekening met de tijdgeest.
    Wat weet een jonge van 18 of 19 jaar dat hij erin wordt geluisd? En weet je wat brainwashing en propaganda is? Heb je geen weet dat vroeger de oudste zoon verplicht leger in moest? En ben je vergeten hoe blij de mensen waren toen Duitsland verslagen was? Je bent niet rationeel maar denkt dat!

    Ik ben ook niet verraden door de elite want wij weten dat al >40 jaar.
    Wij worden verraden door mensen zoals jij die allerlei onzin schrijven over ons.
    Zoals ik eerder zei; het is nooit goed, ga je in het leger dan ben je moordenaar en dom, blijf je dan thuis dan ben je een lafaard. Tijdens een oorlog en bezetting zijn we helden, bij vrede zijn we hoopje stront…. en vooral door de linkse bevolking.

    Hugo, wanneer ga je eindelijk snappen dat ze de naald niet in onze aderen kunnen steken omdat we weg zijn? Wat sta je daar te lullen?
    Bij de inbreker moet je voorzichtig zijn…. Maar ga dat niet weer herhalen, je bent duur van begrip.

    Je moet niks weten van militairen maar je schrijft wel graag voor de politie die jullie graag kapot slaan. Haha, doe zo verder, wie weet gaan ze je door je geslijm de jab niet geven. Je bent wel slim.
    Geweld is soms nodig en toch blijf je als een kind tegengestelde beweren!
    Als jij rationeel zijt dan ben ik de paus.

    Ik stop hier, heeft totaal geen zin om verder te gaan!
    Alvast veel geluk met je clubje en de politie maar naar mijn weten is met schrijven nog nooit een oorlog gewonnen. Je zult later aan mij denken.
    Bye

 12. Interessante discussie wel hoor, tussen Jokki en Hugo. Er word tenminste een beetje gediscussieerd tussen twee mensen die wel aan dezelfde kant van het vaccinatie touw staan. 🙂

 13. het zal dan ook niet lang meer duren dat Duitsland Frankrijk en nog een paar schoothondjes een giga staatsschuld hebben opgebouwd en dat de 2% grens van Brussel ver overschreden worden en meer dan 5% gaat worden zoals reeds lang in de zuidelijke landen die door Brussel overeind werden gehouden met tientallen miljarden steun Dit alles hebben de huidige regeringsleiders van bovengenoemde landen opgebouwd met honderd miljard staats steun aan ondernemingen en bedrijven die de coronawaanzin hebben opgebouwd de de overheden hebben besteed aan de opbouw van hun dwingelandij en onderwerping van de vrijgevochten burgers door de laatste twee jaren van de pandemie waanzin!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in