Het is officieel: het grootste deel van de gevaccineerde bevolking van het Verenigd Koninkrijk lijdt onder veel hogere Covid infectiecijfers dan de ongevaccineerden, en het wordt met de dag erger, schrijft Theexpose.uk.

Het Britse Health Security Agency publiceert gedetailleerde Covid-statistieken, die de laatste zeven weken zijn uitgesplitst naar leeftijdsgroep en vaccinatiestatus. Hierdoor kunnen nu belangrijke vragen worden beantwoord.

Het agentschap zegt dat de meeste gevaccineerden aanzienlijk hogere infectiepercentages hebben, en hun laatste grafiek geeft een momentopname:

Alle gevaccineerden van 30 jaar en ouder in het Verenigd Koninkrijk hebben nu te maken met veel hogere infectiepercentages dan hun ongevaccineerde tegenhangers. Maar als momentopname zegt dit ons niets over hoe dit is ontstaan, of hoe het zich nog verder kan ontwikkelen. Hier presenteren wij de gegevens van het agentschap opnieuw in een tijdreeks, om een beter begrip van de trends en de implicaties te bevorderen.

Het VK heeft zijn bevolking meestal gevaccineerd in volgorde van leeftijd, van oudst naar jongst, en is zeer onlangs begonnen met het vaccineren van zijn cohort van minder dan 18-jaar. Omdat zij in het VK het meest recent zijn gevaccineerd, vertonen zij een zeer hoge mate van weerstand tegen Covid-infectie.

Dit zeer recent gevaccineerde cohort profiteert van een verbetering van 90% in hun infectiepercentages, wat betekent dat hun incidentie tien keer zo beter is als die van hun ongevaccineerde tegenhangers. Dit is indrukwekkend en doet ons afvragen hoe lang deze hoge mate van bescherming zal aanhouden.

Het antwoord lijkt helaas niet erg lang te zijn:

De vorige leeftijdsgroep in het VK die werd gevaccineerd was het cohort 18-29-jarigen, waarvan ongeveer 9 weken geleden de helft volledig was gevaccineerd. Hoewel zij het nog steeds beter doen dan de ongevaccineerden van hun leeftijd, hebben zij niettemin het grootste deel van hun relatieve weerstand tegen infectie verloren. Als zij op deze weg doorgaan, is dat voordeel in week 12 volledig verdwenen.

  Gevaccineerden kunnen geen bloed doneren, COVID vaccin vernietigt antilichamen - Rode Kruis

De eerder gevaccineerde leeftijdsgroep was het 30-39-jarige cohort. De helft was rond week 27 volledig gevaccineerd, en had tegen week 39 (weer zo’n 12 weken later) zijn verhoogde weerstand tegen infecties verloren. Tenminste voor deze twee cohorten lijkt het erop dat de door het vaccin veroorzaakte weerstand in minder dan 3 maanden tot nul is gedaald.

Helaas blijft het daar niet bij; uit de gegevens blijkt dat de gevaccineerden tot ver in het negatieve gebied afdalen, wat ons ertoe kan aanzetten ons af te vragen hoe alle eerder gevaccineerde cohorten er nu voor staan?

In termen van kwetsbaarheid voor infectie is het antwoord niet zo goed:

Het hele cohort van 40-79-jarige gevaccineerden is zeer negatief, nu onder de 50%, wat betekent dat zij meer dan tweemaal zoveel infecties oplopen als hun ongevaccineerde tegenhangers, en er is geen duidelijk einde in zicht; gezien de consistente en sterk negatieve voortdurende trend voor alle volwassen cohorten, is het onmogelijk te raden waar of wanneer deze trajecten hun dieptepunt zullen bereiken.

Maar is de trend het gevolg van een toegenomen kwetsbaarheid onder de gevaccineerden, of ontwikkelt zich een verbeterde resistentie onder de ongevaccineerden? Het antwoord lijkt beide te zijn:

De infectiecijfers van ongevaccineerde volwassenen zijn aanzienlijk gedaald, maar bij de gevaccineerden gaat het duidelijk de andere kant op:

Dit roept de vraag op: waarom zouden de gevaccineerden te maken krijgen met stijgende infectiecijfers, terwijl het aantal gevallen van ongevaccineerden zowel is gedaald als beter doen? We zouden toch zeker moeten verwachten dat de gevaccineerden het beter zouden doen – en zeker niet slechter?

  PfizerGate: Tragische waarheid achter COVID-19 vaccins: 50k Britten zijn in 8 maanden tijd plotseling gestorven door vaccinatie, waardoor een aftelling van 5 maanden tot de dood leidde

Toch is voor alle volwassen cohorten, op één na, precies het tegenovergestelde waar, en zelfs voor hen lijkt het niet lang meer te duren:

Er is gesuggereerd dat infectie onder de ongevaccineerden een robuuste natuurlijke immuniteit heeft opgewekt die heeft geleid tot hun kudde-immuniteit. Dat kan een factor zijn, maar zoals we hebben gezien zijn de gevaccineerden ook besmet, en in ieder geval in het cohort van 40-79 jaar, in veel hogere mate. Waarom zou dit niet ook ten goede komen aan de gevaccineerden?

Moeten we begrijpen dat infectie na vaccinatie misschien niet dezelfde brede immuniteit oplevert?

Vaccinatie is bedoeld om de latere immuunrespons op infectie te veranderen, wat natuurlijk het hele punt is; het is denkbaar dat deze veranderde respons de ontwikkeling van een brede langdurige immuniteit, die anders typisch het gevolg zou zijn van een natuurlijke infectie, kan onderdrukken. Dat zou de gevaccineerden dan meer vatbaar maken voor herinfectie, en zou deze resultaten kunnen helpen verklaren. Maar dit blijft speculatie, we weten het op dit moment gewoon nog niet.

Wat we wel weten uit de gegevens van het VK is dat iedereen die meer dan een paar maanden geleden is gevaccineerd een veel hoger risico loopt op Covid-infectie, en dus een veel grotere kans heeft om te worden besmet dan hun ongevaccineerde tegenhangers.

Er is veel gezegd en geschreven om aan te tonen dat gevaccineerden even goed in staat zijn Covid over te dragen. Maar omdat hun symptomen vaak verzwakt zijn, lopen zij ook meer kans om buiten te komen; voeg dit bij de stijgende infectiecijfers en er kan weinig twijfel over bestaan dat de gevaccineerden nu verreweg het grootste risico vormen voor de overdracht van Covid.

  Meer dan 30.000 Zweden in groep voor vaccinverwondingen

In het licht hiervan zijn vaccinatiepaspoorten duidelijk zinloos; zij zijn niets meer dan een uitnodiging tot infectie, waarvoor nu geen enkele rechtvaardiging meer kan worden gegeven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin-propagandisten infiltreerden in vaccin-sceptici groepen en ontdekten dat de sceptici MEER wetenschappelijk onderlegd en rigoureus zijn in hun denken dan de volgzame, onwetende mondkapje-dragersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGezichtsherkenning is niet alleen gezichtsherkenning en -verificatie: Het is ook fotoclustering, rassenanalyse, real-time traceren, en nog veel meer
Volgend artikelDrie Ohio rechters “onverwacht overleden” in negen dagen tijd na vaccinmandaat in Cuyahoga County
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Zij hebben mijn websites op facebook geblokkeerd, omdat zij de waarheid niet wille horen. Er is in geheel de wereld geen enkele vaccin te verkrijgen. deze vanaf her begin van corona vaccins zijn allemaal neppers. Zelfs ik Had, de goede grondstoffen voor alle soorten schimmels zoals ze genoemd worden, maar zijn te vroeg in het geheel vernietigd. Schade ruim 343 Biljard aan Medicijnen.

  • Waar heb je het in hemelsnaam over?
   Reageer je vanuit een kroeg?
   Ik zie graag dat reageerders hier eens gaan letten op taal, zinsopbouw, spelling, inhoud, logica.
   Veelal bekruipt me het gevoel dat velen hier expres totale onzin neer knallen om vaccin tegenstanders in discredit te brengen en hen daarmee als wappies te kunnen bestempelen.
   Net zo’n tactiek als het Min VWS webcare team dat per dag duizenden pro-vax reacties op Geenstijl laat posten.
   Hier laten zij tientallen nepwappiereacties achter.
   Kan de beheerder vd site zien waar deze reacties vandaan komen of is dat allemaal vpn werk?

   Normale mensen schrijven zoiets in ieder geval niet.

 2. Het lijkt erop dat wat voorspeld is door echte deskundigen uitkomt.
  In de loop van de tijd, muteert het virus.
  Dit zorgt ervoor dat het immuunsysteem van de gevaccineerden steeds minder adekwaat op het virus reageert, aangezien dat door het inbrengen van het rna nog maar op het eerste virustype reageert.
  Dit i.c.m. het in de loop van de weken verslechteren van het immuunsysteem, zie elders op deze site, zorgt voor dat deze grafieken er steeds slechter gaan uitzien voor de gevaccineerden.

  • Exact dat is ook mijn gedachte bij al deze moedwillig gecreëerde ellende.
   Dit gaat een mega impact hebben.
   Veel erger dan onze ergste voorspellingen.
   Met zoeken naar de oorzaak van dit alles wordt door de NL gov nog niet een begin van een begin gemaakt na bijna 2 jaar.
   Maar vul niet je belastingaangifte verkeerd in, ze vervolgen je 3x de aarde rond!

 3. De nederlandse belasting , is zoals je wel weet erger dande mafia, vol met creminalen . Ik heb zelf met ze to doen gehad. Maar als je optijd je tanden laat zien laten ze je met rust

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in