Lieve medemens, als je wilt, kan ik je misschien uitleggen wat er op dit moment aan de hand is. Misschien geeft het je een kader van waaruit je bepaalde dingen vanuit een ander perspectief kunt bekijken als je beslist wat je met toekomstige vaccinatieprogramma’s moet doen, schrijft Daniëlle op haar Telegramaccount.

Het belangrijkste is misschien wel om naar je eigen intuïtie te luisteren. Als er iets in je is dat zegt dat het niet goed voelt of niet juist is, dan is het dat waarschijnlijk niet. Wij mensen hebben veel meer kwaliteiten dan ons is aangeleerd. En je intuïtie is de belangrijkste.

We zijn letterlijk dom gehouden.

Er is een machtselite van een aantal (ca 13-15) zeer rijke families, o.a. de Rockefellers, Rothchilds die door de eeuwen heen een wereldwijde machtsstructuur over de bevolking hebben gecreëerd.

Ze hebben niet het beste met ons voor. Het enige dat telt is het behoud van hun machtspositie.

Zij veroorzaken dood en verderf op vele gebieden. Ze creëren oorlogen en verdienen bakken met geld. Hun invloed is diep geworteld in de wereld. Ze hebben letterlijk de touwtjes in handen. Ik kan je daar veel over vertellen als je wilt.

Maar goed. Wat nu belangrijk is om te weten, is dat zij de groeiende wereldbevolking willen blijven beheersen. Zij hebben daarvoor plannen en agenda’s opgesteld. Die zijn zeer duister. Kort gezegd, ze willen een centrale machtsstructuur, zeg maar een wereldregering naar Chinees model. Dus eigenlijk een weg naar dictatuur en onderdrukking. Het einde van de vrijheid.

  Dr. McCullough: De wereldwijde vaccinreactie op COVID-19 was lang van tevoren bekokstoofd

Deze plannen worden onthuld door een groeiende groep mensen. Deze “ontwaakte” groep is nog erg klein (10%) maar groeit snel. Meer en meer mensen worden wakker.

De rest “ziet” het helaas niet en volgt slaafs wat onze regering ons via regelgeving opdringt. Ons helder denken, ons gezond verstand is zwaar vertroebeld door zeer geavanceerde hersenspoeling via de televisie. Ik kijk al heel lang geen tv meer en kan je adviseren om het tv kijken te beperken. Onze geest wordt gekneed. Mensen denken dat ze autonoom denken en handelen, maar dat is een grote misvatting.

Goed, ik stop hier even, want ik zou kunnen blijven schrijven. Wat ik je wel wil vertellen is dat het hele vaccinatieprogramma onderdeel is van hun agenda. Ik wil er bij je op aandringen om geen vervolgvaccinatie te nemen. Dat spul is fout. Herstelbaar voor de één of twee vaccins die je nu hebt genomen, maar ga er niet mee door. Alsjeblieft.

Als je de beslissing neemt om niet door te gaan, zul je zien dat je hele gevaccineerde omgeving je aanvalt. Met argumenten van de tv. Maar zoals ik al uitlegde, de media wordt volledig gecontroleerd door de politiek en de politiek wordt gecontroleerd door die machtselite, ook wel bekend als Deepstate.

Het heeft niets met samenzwering te maken, maar zo worden we geframed om het serieuze tegengeluid belachelijk te maken en te neutraliseren.

Het is een zware strijd die we voeren. We zijn in oorlog met een onzichtbare vijand. Maar ik verzeker je dat het de moeite waard is. We vechten voor de vrijheid van ons nageslacht en vrijheid. Ik weet niet of je kinderen hebt, maar ze zullen later trots op je zijn als je kiest om aan de goede kant van de geschiedenis te staan.

  WIJ EERST: De meeste "voedselterugroepacties" tijdens de pandemie zijn eigenlijk voedingsmiddelen die omgeleid worden naar opslagbunkers van de regering voor de rijken en de "elite"

Laat dit bezinken.

Deze informatie bedoel ik, en niet de moed in je schoenen. Je kunt altijd contact met me opnemen. Respect voor elke weg die je hierin kiest.

Het is jouw keuze.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse school wil leerlingen inenten – ouders in opstand “Mijn dochter is bijna 14 en wil een lang en gezond leven! Misschien later kinderen krijgen! Wie zegt dat het zo zal zijn na de inenting?!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZweden’s “vaccinpas” moet ons een belangrijke les leren
Volgend artikelVK wijzigt definitie van “volledig gevaccineerd” om Covid-19 boosters te vereisen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Mooi stuk. Goed verwoord. Honderd procent mee eens.
  Er komt een moment dat eerlijke mensen ook zien Wie er de Baas is en aan Wie ze zich moeten toevertrouwen. Als ze dat doen, komt het goed als Hij terugkeert. Ze gaan een overheerlijk geweldige tijd meemaken waar ze niet van hadden durven dromen. Dankzij Hem… die alle tranen van de ogen gaat wissen.
  Vooral vreugdetranen omdat het lijden voorbij is en er alleen heerlijkheid, geluk en vrijheid wachten.

  • Ìk denk eerlijk gezegd, dat Jezus meer in het onzichtbare bij ons is en dat word in de bijbel ook gezegd! Wij moeten zijn daden voleindigen en stoppen met onzinnige dromen!

 2. Het word spannend, biden ligt in het ziekenhuis en heeft de scepter aan kamila hartks overgegeven vandaag. Schijnbaar zou er sprake zijn van colonkanker. Zou die dan toch een echte inenting hebben gehad zodat de kanker die hij onwetend had snel verergert. Ik wens nooit iemand dood maar vandaag wens ik deze seniele man toch zo ziek dat die niet meer functioneren kan als president. Dan moeten er nieuwe verkiezingen komen en dat veranderd voor ons heel veel. Want als ze op dit moment of komende 3 maanden verkiezingen houden wint trump of de rode partij daar kan geen vals spelen tegen op….. fingers crost en hopen dat die ouwe niet meer inzetbaar is, op zijn vriendelijkst gewenst?

 3. “Ik wens nooit iemand dood maar vandaag wens ik deze seniele man toch zo ziek dat die niet meer functioneren kan als president. Dan moeten er nieuwe verkiezingen komen en dat veranderd voor ons heel veel.”

  Nee, dan wordt hij door Harris opgevolgd. En als die zou overlijden, door Pelosi. Geen goede alternatieven.
  Waarom denk je trouwens dat de volgende verkiezingen opeens wel eerlijk geteld zouden worden?

 4. Die Kamila heeft in al haar optreden er al 1 grote puinhoop van gemaakt. De democraten zijn al in rep en roer, omdat zij niet de capaciteiten ervoor heeft, om het stokje over te nemen. Het is daarom al bekent dat zij dan flater op flater zal maken en niet meer geloofwaardig over zal komen bij het volk, zij beschikt niet over een leiderschapsmentaliteit. Laat staan een vervanging ervan.

 5. volgende verkiezingen gaan helemaal niet gebeuren.

  Net op het nieuws (met de enthousiaste goedkeuring van de Fabeltjeskrant): verplichte vaccinatie voor iedereen in Oostenrijk. “geen andere mogelijkheid gezien de ernst van de situatie”. Als je op 1/2/2022 nog niet gevaccineerd bent draconische boetes en mogelijkheid van opsluiting (ze zijn vast ook al bezig om de Entloesungskampen voor hardnekkige weigeraars te bouwen). Reken maar dat dit op zeer korte termijn overal in Europa uitgerold wordt, en daarna in de rest van de wereld inclusief totale opschorting van de democratie (behalve dan flauwekul zoals het recht op tampon verstrekking in mannen-WC’s). EenVandaag net ook alweer aan het pushen voor hardere aanpak van vaccin-weigeraars, want met argumenten zijn ze niet over te halen en eigen mening mag maar alleen zolang het over flauwekul gaat.

  Adolf H. zal wel spijt hebben dat hij in zijn graf ligt en dit niet allemaal van dichtbij kan meemaken; dit overtreft zijn stoutste dromen. Of is hij gereïncarneerd als Hugo de Jonge zodat hij het wel allemaal van dichtbij kan meebeleven?

  • De corrupte media werkt mee met hun oeverloze angstporno, om nog snel burgers over de streep te trekken de gifspuiten te nemen.
   Dit omdat binnenkort het overweldigend bewijs van m.n gevaccineerden die wereldwijd massaal op de IC’ s belanden, niet meer onder tafel kan worden gehouden!
   De media kletst er dus maar op los.
   Ik laat mij absoluut niet opfokken door de corrupte MSM cq die verrotte slaven van de Illuminatie.

  • Hoi V,

   Echt, geschiedenis rimt. Ik ben zo blij dat mijn opa mij heeft verteld over de gruwelen die hij mee heeft gemaakt als 1 graad beter behandelde als Russische krijgsgevangenen (zaten in hetzlefde kamp) als dwang arbeider.

   Dat heeft mij gevormd tot de Hugo die ik nu ben en tot nu toe aan geen enkele angst heb voor de overheid. Ik ga er vanuit dat er een 50/50 kans is dat het mij ook gaat overkomen maar dan als Rus. So be it. Al moet ik bekennen dat ik er nog niet over uit ben of ik me wel laat arresteren en opsluiten. Hoe dan ook, mijn lichaam is van mij en niet van de staat. Punt, einde enzo.

   Als ik je een tip mag geven, ga niet mee in de Orwelliaanse new speak en noem het beestje gewoon bij zijn naam. Het zijn geen vaccins. Was het maar zo.

   Groeten,
   Hugo

  • tegengif? je bedoeld een remedie/therapie om je weerstandsysteem weer redelijk op gang te krijgen?
   Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut hier al enige tijd met enkele spijtoptanten mee bezig….het ligt voornamelijk aan je persoon …hoe wel/minder/nauwelijks/niet.

 6. Natuurlijk kennen jullie allemaal wel Tim Gielen die een duidelijke video heeft gemaakt waarin hij aantoont wie achter de schermen werkt en hoe dat gebeurt.
  Kan je hier vinden: stopworldcontrolDOTcom /monopoly.
  Vind ik wel belangrijk om aan iedereen te delen.

 7. Breng alle werken van de duisternis aan het licht..openbaar de rituele martelkamers, de kapot gemaakte nauwelijks nog levende kinderen die vastgehouden worden als slachtvee, de jonge moeders die vastgehouden worden met als enige doel kinderen baren, vind de tapes die ze hebben waarop te zien is hoe zelfbenoemde elitaire staand aanbidders los gaan op deze kinderen, ontmasker de kinderhandel, vrouwenhandel, organen en adrenochrome handel… Het zal de hele fucking wereld shockeren en de ogen openen! Noem het beest(je) bij zn zieke naam zou ik zeggen

 8. Voor de Mooie Oude Wakkere inspirerende Ziel.
  Als eerste maak je nogal wat claims. Wakker ja ik denk van wel op dit vlak inspirerend ik zie geen nieuwe inspirerende ideeën maar voor de nieuwkomer een start. Mooie en oude ziel dat kan ik niet beoordelen en wil daar ook niet over oordelen zonder inzicht dus ik hoop dat het klopt. Zelfs als ik inzicht zou hebben hierin dan zou ik dat niet publiekelijk uiten.

  Ik wil een andere draad oppakken die veel mensen laten liggen. Dat is namelijk de vraag wat hebben we collectief gedaan om dit karma over ons heen te krijgen?

  We zoeken teveel horizontale schuld buiten ons. Met horizontaal bedoel ik het Temporale tijdsbeeld met haar vele tegenstellingen. Zover ik kan overzien lossen we collectief karma in tevens zie ik een vergelijk met de Mahabharata oorlog uit de Hindoe culuut een oorlog van Goed tegen Kwaad ofwel twee uitersten Dat was in de laatste dagen van de Atlantische tijd toen er verval was in normen en waarden. In die periode was een overgang naar de invloed van de Aryan tak wat tot een vijfde onderras of blad van de Atlantische lijn of tak was Geschiedenis herhaalt zich net zolang totdat we de cirkel doorbreken. Momenteel gaat de invloed van het vijfde blad van Aryan tak waar de Westerse volken zoals de Kelten Saxons en Germanen onder vallen die ook wel de Teutoonse rassen genoemd worden aan het afnemen. Het gaat langzaam plaats maken voor het zesde blad van het Aquarius type mens die er nu al genoeg rondlopen en van Oude zielen vaak steun krijgen. Het centrum van deze ontwakende cultuur wordt Brazilië
  Het zijn meer Werelds denkende zielen die spiritualiteit en het materiële niet los van elkaar zien dus een goed realisme zonder door te schieten naar de ene of andere kant. De toekomst komt ons niet tegemoet maar glijdt van achter over ons heen. Dus beste oude ziel ik hoopt dat je snapt dat dit hoewel allemaal hoe gruwelijk ook een gevolg is van collectief achter de fanfare aanlopen en we onze normen en waarden hebben laten verloederen en tegen natuurlijk bezig zijn. Je kan niet de tv de schuld geven omdat er allemaal programma’s opkomen die je beïnvloed hebben of een algemene opinie of vrienden die je hebben beïnvloed. Als we zelfbeschikkingsrecht claimen dan kunnen we niet de schuld van onze eigen besluiten en daden of meelopen en zwijgen buiten ons leggen, want ook niet handelen kan bad karma opleveren afhankelijk van de intentie die erachter zit.. Zodra we het aandurven om eerst onze eigen rol onder de loep te nemen zullen we kunnen veranderen en groeien en andere van dienst zijn

  Puur op intuïtie en het verbinden van de punten zie ik pas rond 2025 weer wat licht door de wolken komen. Dit wordt een winter die niet snel vergeten gaat worden. Reken er maar op dat bepaalde producten op de bon gaan net als bij eerdere voedselschaarste het geval was. Uiteindelijk komt het goed ik hoop op een compromis. Waarom? Op het ideologische vlak zijn veel zaken wel te omarmen op het reële vlak vind ik wel dat het een democratische keuze moet zijn. Dus Oude Mooie Wijze Wakkere Ziel je ziet er is genoeg werk aan de winkel en ik wens je veel Rust Inzicht en Wijsheid in handelen en hoop dat je veel jonge zielen in nood mag bijstaan. Ik hoop dat je hier iets mee kan doen. Als je de rassen theorie niet aanvaard dan hoop ik dat de inspiratie een bijdrage aan een positieve herinnering doet.
  Effe wat spreuken
  Niets is perfect iets wat perfect is is niet aan verandering onderhevig.
  Het leven op aarde is een intessant tijdverdrijf voor een ziel.
  Als je “Goed, correct, of braaf wilt wezen heb je Kwaad niet correct en rebelisme nodig om je positie te handhaven
  Een dokter heeft zieke mensen nodig om te bestaan. Een advocaat heeft wet overtreders nodig. Kortom we zijn een organisch geheel waarbij we elkaar nodig hebben.
  Superdoei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in