Mohammed Malik werd deze week in Manchester veroordeeld voor het mishandelen van zijn ex-vrienden, inclusief het dreigen om haar een gebruikte toiletborstel te laten eten.

Foto: Mohammed Malik © MEN Media

Malik, 24 jaar, zat op 1 december in een auto met de vrouw toen hij haar verweet met andere mannen te praten, en vroeg zich af of hij wel de vader van haar kind was. In de daaropvolgende ruzie probeerde de vrouw uit de auto te komen, maar Malik duwde haar in de voetruimte en beet in haar been, waardoor er een blijvend litteken achterbleef. Hij smeet vervolgens een drank over haar heen en dwong zijn vingers in haar keel, waardoor ze moest overgeven.

Malik reed de vrouw vervolgens naar een flat, forceerde haar naar binnen en dwong haar in het bad, waarbij hij dreigde haar een gebruikte wc-borstel te laten eten, zoals de Britse Metro meldt.

Voor Malik onbekend, had de vrouw de politie al gebeld en de lijn opengelaten zodat de agenten konden meeluisteren. Uiteindelijk liet hij haar toe de flat verlaten en werd hij zelf gearresteerd door agenten toen hij probeerde het appartement te verlaten. De politie had na ontvangst van de oproep van het slachtoffer een vijf uur durende klopjacht gestart om Malik op te sporen.

Malik’s conversatie met de vrouw werd door de politie via de open telefoon opgenomen. Op een gegeven moment vertelde hij haar dat “zelfs de politie niet in staat zal zijn om je terug te krijgen van mij”, en dat “de enige manier waarop je wegkomt is via Allah”.

De aanklager zei dat het koppel een relatie had van begin vorig jaar tot september, toen de rechtbank tegen Malik een gebiedsverbod uitvaardigde. De vrouw was de maand daarvoor bevallen.

Kasim K. breekt in bij begrafenisonderneming en vergrijpt zich aan een lijk

Malik bleef de vrouw bedreigen met sms en vertelde haar dat ze “in de hel zou branden”. Voordat de ruzie ontstond hadden ze elkaar ontmoet, zodat Malik haar kon helpen om kleren voor de baby te kopen.

Deze week werd Malik door de Manchester rechtbank veroordeeld tot 27 maanden gevangenisstraf. Malik pleitte schuldig aan geweldpleging, het schenden van een gebiedsverbod, en het bezit van cannabis met de bedoeling om te verkopen. Hij had eerdere veroordelingen voor inbraak en drugshandel.

Een verklaring van het slachtoffer werd voorgelezen in de rechtbank:

“Toen ik een relatie met hem had, was ik bang voor zijn stemmingswisselingen en ik ben bang om alleen te leven als ik me voorstel dat hij bij mij thuis komt opdagen. De beet in mijn been heeft littekens achtergelaten en herinnert me aan wat ik heb meegemaakt. Ik heb het gevoel dat ik er nooit overheen zal komen wat hij me heeft aangedaan. Ik had het gevoel dat ik mezelf wilde vermoorden en hij vertelde me altijd dat niemand me leuk vond, dus moest ik er gewoon een eind aan maken. Elke dag zet ik een nieuwe stap om sterker te worden. Dit heeft me voor het leven getekend.”

Afghaan heeft zijn Deense vrouw levensgevaarlijk verwond en van het balkon gegooid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here