Tsjechische politie arresteert Afghaanse asielzoeker die 20 keer met een mes op zijn vriendin heeft ingestoken

0

Tsjechische politieagenten hebben op de snelweg D1 bij Praag een Afghaanse man gearresteerd die van poging tot moord op zijn vriendin in Duitsland verdacht wordt. De Tsjechische Algemene Inspectie van de Veiligheidstroepen (GIBS) kondigde een onderzoek aan hoe de verdachte de Tsjechische Republiek kon binnenkomen tijdens de Coronavirus lockdown.

De 32-jarige Afghaanse man, die naar verluidt 20 steekwonden aan zijn vriendin heeft toegebracht, verliet Duitsland met zijn anderhalf jaar oude kind. Verrassend genoeg overleefde de Duitse vrouw de aanval, die momenteel wordt onderzocht door de Duitse politie, aldus het Oost-Europese nieuwsorgaan Remix.

De Tsjechische politie ontving dinsdagavond van hun Duitse collega’s informatie over de zoektocht naar de verdachte Afghaan. Politieagenten hebben vervolgens binnen 45 minuten zijn voertuig opgespoord.

Verschillende politiepatrouilles blokkeerden de Peugeot met een Duits kenteken, wat resulteerde in het afsluiten van een rijstrook van de Tsjechische snelweg.

De Tsjechische autoriteiten maken zich ook zorgen over het feit dat de Afghaanse verdachte de Tsjechische grens kon oversteken ondanks de huidige veiligheidsmaatregelen aan de grens als gevolg van de Coronapandemie. Momenteel moet iedereen die de grens oversteekt een grenscontrole ondergaan.

Volgens de woordvoerder van het Tsjechische politiepresidium Ondřej Moravčík is de man de grens overgestoken op een moment dat hij nog niet in de database van gezochte personen stond, maar het incident zal nog worden onderzocht.

“De Algemene Inspectie van de Veiligheidstroepen zal de omstandigheden onderzoeken waaronder hij ons land mocht binnenkomen”, voegt Moravčík eraan toe.

VK: Mishandelaar dreigde moeder van zijn kind gebruikte wc-borstel te laten eten en beet in haar been

  Hitler in Black Lives Matter versie creëert razernij
Vorig artikelVK: Mishandelaar dreigde moeder van zijn kind gebruikte wc-borstel te laten eten en beet in haar been
Volgend artikelHongaars Europees Parlementslid: Immigratie uit Afrika kan worden gestopt met de juiste hulp en politiek 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in