© user17432319 / Freepik

Uit het laatste verslag van Public Health England over Covid-19 infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen blijkt dat de Covid-19 injecties niet werken en de gevaccineerde mogelijk slechter maken als deze wordt blootgesteld aan het  Covid-19 virus, aangezien de volledig gevaccineerde populatie 21% van alle infecties doch 58% van alle Covid-19 sterfgevallen voor haar rekening neemt, bericht Dailyexpose.co.uk.

PHE brengt om de twee weken een technische briefing uit over Covid-19-varianten, en de 21e update die op 20 augustus 2021 werd vrijgegeven, levert verder bewijs; net als eerdere rapporten hebben gedaan, dat de Covid-19 vaccins in feite het risico op ziekenhuisopname en overlijden verhogen, in plaats van het met de 95% te verminderen die door de vaccinfabrikanten wordt beweerd.

Volgens het verslag zijn er sinds 1 februari 2021 en 15 augustus 2021 183.133 bevestigde gevallen onder de ongevaccineerde bevolking, een stijging van 32.079 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, waar het bevestigde cijfer tot 2 augustus 2021 151.054 bedroeg.

Er zijn ook 26.194 bevestigde gevallen bij mensen die 21 dagen voor hun positieve test een eenmalige dosis van een Covid-19 vaccin hebben gekregen, een stijging met 2.176 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, toen het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 24.018 bedroeg.

Het aantal bevestigde gevallen bij mensen die meer dan 21 dagen voor hun positieve test een eenmalige dosis van een Covid-19 vaccin hadden gekregen, bedraagt 62.763 tot en met 15 augustus 2021. Dit is een stijging van 17.674 ten opzichte van het vorige verslag, waarin het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 46.089 bedroeg.

Ten slotte blijkt uit het laatste verslag dat er 73.372 bevestigde gevallen van de  Covid-19 Deltavariant zijn onder de volledig gevaccineerde bevolking, een stijging van 26.364 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, toen het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 47.008 bedroeg.

Dit betekent dat de volledig gevaccineerden 21% van alle infecties vertegenwoordigen, de gedeeltelijk gevaccineerden die meer dan 21 dagen voor een positieve test zijn gevaccineerd 18% van alle infecties, de gedeeltelijk gevaccineerden die minder dan 21 dagen voor een positieve test zijn gevaccineerd 7,5% van alle infecties en de ongevaccineerden 52,8% van alle infecties.

Trudeau's vice-premier Chrystia Freeland laat bom vallen: Noodbevoegdheden zijn PERMANENT

Dit is een duidelijk bewijs dat de Covid-19 vaccins infectie of overdracht niet voorkomen, gezien het feit dat de volledig gevaccineerden positief testen. Dit wordt ook bevestigd door het feit dat in de klinische proeven (die nog moeten worden afgerond) niet werd gemeten of de injecties infectie of overdracht verhinderden, maar alleen of het risico van ziekenhuisopname en overlijden werd verminderd.

Het werd onlangs ook bevestigd door SAGE zelf in een verslag voor de Britse regering dat op 26 juli 2021 werd gepubliceerd, getiteld “Long term evolution of SARS-CoV-2”, waarin zij verklaren dat vaccins de infectie bij de meeste personen niet volledig voorkomen en dat het onderzoek moet worden gericht op vaccins die infectie en transmissie verminderen.


SAGE verklaart echter dat de huidige vaccins volgens hen uitstekend zijn om het risico van ziekenhuisopname en ziekte, en dus overlijden, te verminderen. Dat is vreemd, want uit de gegevens in het 21e rapport van PHE blijkt juist het tegenovergestelde.

Volgens het rapport zijn er sinds 1 februari 2021 en 15 augustus 2021 390 sterfgevallen onder de ongevaccineerde bevolking, een stijging van 137 ten opzichte van de laatste telling in het vorige rapport, waar het bevestigde cijfer 253 was tot 2 augustus 2021. Dit komt neer op 0,2% van alle bevestigde infecties onder de ongevaccineerde bevolking, wat overeenkomt met het gemiddelde sterftecijfer sinds het begin van de vermeende Covid-19-pandemie.

Tot 15 augustus 2021 zijn er echter in totaal 679 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerde bevolking. Dit is een stijging met 277 ten opzichte van het vorige verslag, toen het aantal bevestigde sterfgevallen 402 bedroeg. Het komt ook overeen met 0,9% van alle bevestigde infecties onder de volledig gevaccineerde bevolking. Dit wijst erop dat het Covid-19 vaccin het risico op overlijden met ten minste 338% verhoogt in plaats van het risico op overlijden met 95% te verlagen.

Dr. Coleman: Erger dan uw ergste nachtmerrie: De Grote Reset komt elke dag dichterbij

Er waren ook 90 sterfgevallen onder degenen die meer dan 21 dagen voor de positieve test werden gevaccineerd, en 14 sterfgevallen onder degenen die minder dan 21 dagen voor de positieve test werden gevaccineerd. Dit betekent dat 66% van alle sterfgevallen voor rekening komt van degenen die ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin hebben gehad, terwijl 58% van alle sterfgevallen voor rekening komt van degenen die volledig zijn gevaccineerd.

Helaas neemt voor degenen die gevaccineerd zijn het risico op overlijden ook toe als zij toevallig met Covid-19 in het ziekenhuis worden opgenomen.

Volgens het verslag zijn er sinds 1 februari 2021 en 15 augustus 2021 4.033 ziekenhuisopnames geweest onder de ongevaccineerde bevolking, waaronder positieve gevallen waarbij bij opname in het ziekenhuis een monster is genomen, dat later hun positieve testresultaat voor Covid-19 bevestigt. Dit is een stijging van 1.073 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, waarin het aantal bevestigde gevallen 2.960 bedroeg tot 2 augustus 2021.

Uit de 390 sterfgevallen onder de niet-gevaccineerden blijkt dat 6% van de ongevaccineerde bevolking is overleden na een ziekenhuisopname met Covid-19.

Uit het verslag blijkt echter dat er tot 15 augustus 2021 2.204 ziekenhuisopnames zijn geweest onder de volledig gevaccineerde bevolking, waaronder positieve gevallen waarin bij opname in het ziekenhuis een monster is genomen dat later het positieve testresultaat voor Covid-19 bevestigt. Dit is een stijging van 849 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, toen het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 1.355 bedroeg.

Uit de 679 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerde populatie blijkt dat 30% van de volledig gevaccineerde populatie is overleden na een ziekenhuisopname met Covid-19.

Uit de gegevens over ziekenhuisopnames, waarbij bevestigde gevallen waarbij het monster na de ziekenhuisopname werd genomen buiten beschouwing worden gelaten, blijkt echter dat het sterftecijfer voor volledig gevaccineerden nog hoger ligt.

Volgens het verslag zijn er sinds 1 februari 2021 en 15 augustus 2021 2.270 ziekenhuisopnames geweest onder de ongevaccineerde bevolking, met uitsluiting van positieve gevallen waarin bij opname in het ziekenhuis een monster is genomen dat later het positieve testresultaat voor Covid-19 bevestigt. Dit is een stijging van 532 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, waarin het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 1.738 bedroeg.

Niemand wordt vergeven - Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins

Uit de 390 sterfgevallen onder de ongevaccineerden blijkt dat 17% van de ongevaccineerde bevolking is overleden na een ziekenhuisopname met Covid-19.

Het aantal volledig gevaccineerden dat tot 15 augustus in het ziekenhuis is opgenomen, bedraagt 1.236, een stijging ten opzichte van het vorige verslag. Uit de 679 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden blijkt dat 55% van de volledig gevaccineerden is overleden na een ziekenhuisopname met Covid-19.

Volksgezondheidsinstanties, de regering en wetenschappelijke adviseurs met gevestigde belangen in de farmaceutische industrie zullen natuurlijk proberen zich hier onderuit te praten door te beweren dat de cijfers moeten worden berekend op basis van de bevolking als geheel. Dat zou een mooie methode zijn als bewezen zou zijn dat de Covid-19injecties infectie en overdracht voorkomen, en als iedereen in het Verenigd Koninkrijk met Covid-19 geboren zou worden.

Maar geen van beide is waar, en daarom moeten de gegevens worden geanalyseerd aan de hand van het aantal bevestigde gevallen van Covid-19 in elke populatie, en dit laatste verslag van PHE toont aan dat het risico van ziekenhuisopname en overlijden toeneemt in de volledig gevaccineerde populatie.

Dit zou eerder een bewijs zijn van antilichaamafhankelijke versterking dan dat de Covid-19-vaccins gewoon niet werken, want anders zou het sterftecijfer onder de volledig gevaccineerden gelijk zijn aan dat onder de ongevaccineerde populatie, maar het ligt in werkelijkheid 338% hoger.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale eliteVolg Frontnieuws op Telegram

1 REACTIE

  1. Vaccin (kan tegenwoordig van alles zijn), testen (waarmee ze dingen denken te meten waarvan ze vermoeden dat dat iets te maken zou kunnen hebben met sars-coc 2 of cov19), wat een bedrog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here