YouTube screenshot (bijgesneden)

Vorige week liep Boris Johnson, de premier van het Verenigd Koninkrijk, het Britse parlement binnen en legde de meest betekenisvolle verklaring van een politiek leider af sinds de val van de Berlijnse Muur, schrijft Vasko Kohlmayer.

Dit is wat Johnson gedeeltelijk zei, onder het gejuich van de verzamelde parlementsleden:

“Volgende week komt er een einde aan de verplichte vaccinatiecertificering… We zullen een einde maken aan het verplichte gebruik van de Covid-statuscertificering in Engeland… Vanaf nu vraagt de regering niet langer aan mensen om thuis te werken en mensen moeten nu met hun werkgevers spreken over regelingen voor terugkeer naar kantoor… De regering zal het dragen van gezichtsmaskers nergens langer verplicht stellen… We zullen vertrouwen op het oordeel van het Britse volk en niet langer iedereen criminaliseren die ervoor kiest om geen masker te dragen…. Er zal snel een tijd komen dat we de wettelijke verplichting om zichzelf te isoleren helemaal kunnen afschaffen – net zoals we mensen niet wettelijk verplichten om zich te isoleren als ze griep hebben… We zullen onze langetermijnstrategie voor het leven met Covid-19 uiteenzetten, en uitleggen hoe we hopen en van plan zijn om onze vrijheid te beschermen en beperkingen in de toekomst te vermijden door in plaats daarvan te vertrouwen op medische vooruitgang…”

Het is verbazingwekkend dat Boris Johnson deze verklaring aflegde op het hoogtepunt van het griepseizoen waarin Groot-Brittannië recordaantallen Covid-gevallen heeft geregistreerd.

Desondanks besloot Boris Johnson de pandemie in Engeland te beëindigen… zomaar met een paar woorden. De Britse premier maakte met een paar zinnen een einde aan de beklemmende dystopische nachtmerrie van zijn land.

  Bevel van de Zweedse minister-president: Raak de ongevaccineerden niet aan

Het is van cruciaal belang dat we de immense betekenis van Johnsons eenvoudige daad begrijpen. Terwijl Covid schijnbaar wild om zich heen grijpt en andere landen steeds repressievere maatregelen tegen hun bevolking nemen – Oostenrijk, bijvoorbeeld, is van plan om degenen die de Covid-prikken weigeren te beboeten en gevangen te zetten – durfde Johnson het aan om de “pandemie” te beëindigen net toen deze haar hoogtepunt bereikte.

Door zijn daad legde Boris Johnson de verraderlijkheid van de totalitairen van de wereld bloot en ontmaskerde hij de reactie van de heersende elite op de zogenaamde Covid-pandemie als de gigantische oplichterij die het is.

Door de Britten niet langer te verplichten zich thuis te verbergen, gaf Johnson toe dat de lockdowns bedrog waren.

Door de Britten niet langer te verplichten gezichtsluiers te dragen, heeft Johnson toegegeven dat de maskers oplichterij waren.

Door niet langer Covid-pasjes te eisen, gaf Johnson toe dat de vaccins een zwendel waren (ondanks zijn lippendienst daaraan).

Hoewel dit alles al vele maanden duidelijk was, deden de totalitaire globalisten hun best om iedereen die op enigerlei wijze de waarheid durfde te intoneren, onmiddellijk het zwijgen op te leggen en te ruïneren. Novak Djokovic is een van hun laatste slachtoffers.

Johnson is zelf een globalist en besloot tegen de wil en de denkwijze van zijn globalistische kameraden in te gaan. Wat zijn redenen ook waren, zijn stap was een daad van eenvoudig gezond verstand en grote moed.

Johnson is de eerste leider ter wereld die beperkende (en volstrekt nutteloze) Covid-maatregelen afschaft op het hoogtepunt van een Covid-golf.

  De spanning loopt op terwijl wraak dreigt voor de fanatiekelingen van de Vax Brigade

Met zijn moedige zet heeft Boris Johnson een machtig salvo van vrijheid afgevuurd dat over de hele wereld zal weerklinken en dat uiteindelijk de wereldwijde Covid-tirannie ten val zal brengen.

Voor veel mensen was Boris Johnson een bittere teleurstelling. Hij deed zich voor als een redelijk man en een conservatief, maar was allesbehalve dat. Aanvankelijk wilde hij de Zweedse aanpak voor het virus volgen, maar hij veranderde van standpunt en stapte over naar de duistere zijde. Hij werd geleidelijk pandemiedeskundige, covidist en uiteindelijk vaccineerder.

Nu heeft Boris echter zijn leven gebeterd en laten zien dat hij meer is dan een semi-grappige kerel met raar haar.

Boris Johnson heeft nu de eer om de eerste grote westerse leider te zijn die het covidisme met zijn lastige dictaten van chicanes en onderdrukking grondig heeft verworpen.

Door de frauduleuze aard ervan bloot te leggen, stak Johnson een staak door het hart van het Covidische despotisme. Aangemoedigd door zijn voorbeeld, zullen andere naties nu zijn voorbeeld volgen.

Dit was ongetwijfeld het mooiste moment van de Britse premier. Boris ging de grote uitdaging van zijn tijd aan en liet zien dat er achter die baviaanachtige buitenkant een sterke man schuilgaat die in staat is eerlijke besluiten te nemen.

Door wat hij deze week heeft gedaan, zal Johnson de geschiedenis ingaan als de Grote Covid-19 Annuleerder. Zijn daad van uitzonderlijke moed (voor een politicus) zal Johnson een plaats in de annalen van de geschiedenis bezorgen als een van de dappere strijders voor de zaak van de vrijheid van de mensheid.

  49-jarige Duitse vrouw overlijdt na AstraZeneca vaccin - aanwijzingen voor een verband met de vaccinatie

Zoals Boris zelf zou zeggen, laten we “iets drinken”. We kunnen echter niet lang blijven rusten, want er zijn nog andere grote gevechten te voeren tegen de onderdrukkingskrachten die de mensheid dreigen te verzwelgen.

Het spook van het totalitarisme waart inderdaad rond over de hele wereld. Van Oostenrijk tot Canada en Australië is ereen meedogenloze kliek van wereldwijde elites, oligarchen en technocraten erop uit om bevolkingen te onderwerpen en uit te buiten voor hun eigen doeleinden en verrijking. De mensen van de wereld moeten wakker worden en hiertegen in opstand komen.

Maar voor nu, viva Boris. En lang leve de vrijheid.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Media verdoezelen de schade die de vaccins in Israël, Engeland en Schotland aanrichtenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpecialist in foetale geneeskunde bewijst dat Covid-19 vaccins een enorme toename van miskramen en doodgeboorten hebben veroorzaakt
Volgend artikelAnti-lockdown betogers slopen EU diplomatieke dienst hoofdkwartier
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

  • Aan Virdngr
   Een hele scherpe opmerking niet te vroeg alleluja roepen het is tenslotte een politicus.
   Waarschijnlijk is de economische en sociale schade ver genoeg. Via voedsel voedsel schaarste en financiële hulp kan men de boel ook aan de lijn houden. Een QR code om voedsel of uitkering te krijgen te krijgen is een mogelijkheid. Echter het is wel iets wat impact heeft in de goede richting. De rest is een kwestie van tijd de knop kan niet ineens om dat is een geleidelijk proces.

   • In Duitsland werden joden vervolgd en was het overal ,,,verboden voor joden,,,, van toepassing en dat ging nog verder met strafkampen in te richten om hen uiteindelijk uit te moorden door te vergassen of af te schieten als opgejaagd wild…. In de USA werden de zwarte bevolking (Nikkers) genoemd en werden hen de toegang waar blanken zaten ,,,,verboden voor Nikkers,,,,, vele onder hen werden mishandeld of zelfs vermoord door de C.C. organisatie met het brandend kruis als symbool….. Dit alles is overgenomen door de op vandaag corrupte bende in Brussel EU raad die mensen onder elkaar heeft aangezet onder de wet gevaccineerden en ongevaccineerden door uitsluiting van die laatste mogelijk te maken waar ze eens nog broederlijk naast elkaar zaten! en ja zelfs een QR pas als ongevaccieerd op te spelden……Ook hier zie je dat de geschiedenis herhaald word anno 2020 en wordt doorgezet!!!
    Die Boris was eerst voor vaccinatie e.d. maar ook hij werd besmet met het corona virus(of is het griepvirus?) Hierna zag hij dat hij ook in de fout door dingen te doen die hij aan de gewone man verboden had!?? Maar nu toont hij spijt en laat alle corona verboden los en gaat de barmachtige sammeritaan uithangen en word de na volgers van Karel de grote die lang heerste over Europa door de mensen lezen en schrijven toe te passen en de leerplicht invoerde zodat de mensen meer gingen begrijpen wat vrijheid was! De vraag is nu kan Boris het tij keren van de pandemie waanzin of is zijn land het enige ter wereld die corona onderdrukking van de mens ongedaan heeft gemaakt…. In de rest van Europa heerst nog steeds vervolging van mensen die anders denken over coronawaanzin van de zwalkende regeringen die de weg volledig kwijt zijn…. Maar vooral ook het volk onderling!!

 1. Hadden wij maar een Boris, hier gaat men ons nog geen vrijheid terug geven laat staan de qr afschaffen. Zou de democratie ooit nog wederkeren in Nederland en dat men de bevolking met rust laat? Ik ben er hard aan toe.

 2. Ik ben oprecht verbaasd over deze actie van Boris. Niet iets wat je verwacht van iemand die diep in de tas van de Cabal zit of heb ik Boris Johnson afgelopen jaar met een verkeerde bril bekeken?

  • Als de tekst klopt dat de “wettelijke” verplichting tot isolatie nog bestaat dan is dit ook nog steeds een dictatuur.

   En het blijft wereldwijd een psychologisch spel. Griepen afzonderen met meer dwang, soms bijna rechtmatige vrijheid teruggeven.
   Kortom: ga je niet kapot van de injecties dan zal je er psychisch aan onderdoor gaan.
   Laat je niet kisten!

 3. Johnson heeft deze beslissing genomen omdat hij op het punt stond zijn baan te verliezen(door het houden van feesten tijdens de lockdown). Hij moest dus zijn populariteit omhoog krikken en de aandacht afleiden van zijn problemen. Dus heeft hij de beslissing genomen om de pandemie maatregelen(althans voorlopig) op te heffen.
  Hij wil dus zijn populariteit verhogen en de aandacht van zijn problemen afleiden. Dit geeft de volgende conclusie: omdat de reden was het verhogen van zijn populariteit, mocht de maatregel in ieder geval geen gevolg hebben die zijn populariteit weer zou verminderen. Met andere woorden hij wist van tevoren dat het opheffen van alle maatregelen geen negatief gevolg zou hebben. Er was voor hem geen risico indien hij de Covid maatregelen allemaal zou opheffen. Dit duidt er op dat bekend was dat de genomen Covid maatregelen geen effect hebben op het verloop van de “pandemie”.

 4. Wat een onzin , eerst iets opleggen , veel ellende veroorzaken , en niets van hun handelingen heeft tot iets geleid , om daarna de zelfde regels af te schaffen ,,, en dan bejubeld te worden . ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 5. “…and avoid restrictions in future by relying instead on medical advances…” Dit zinnetje in Boris zijn woorden voorspelt niet veel goeds. Ik denk dat hier een enorm rad voor onze ogen gedraaid wordt, maar we zullen zien.

 6. Zou het kunnen dat de 46 pagina’s tellende klacht, neergelegd bij het internationaal hof in Den Haag , er wat mee te maken heeft. Johnson wordt daar ook aangeklaagd.
  Op tijd de kar keren ???

 7. Een groot deel van de bevolking heeft zich al laten vaccineren, dus het kwaad is al geschied. Het is nu een kwestie van wachten voordat het massale sterven van de gevaccineerde bevolking begint. Zodra deze met grote aantallen zullen sterven, waardoor de paniek en angst met een grote vermenigvuldigde factor zal toenemen. Dan kunnen alle maatregelen ook direct weer ingevoerd worden en dan kan Boris vertellen dat hij te voorbarig was met zijn eerdere actie. Vertrouw nooit politici.

  • Er zijn nu veel jeugdigen die openlijk zeggen dat ze met trots meedelen dat ze al de derde spuit hebben gehaald….Echter nu zijn ze nog banger geworden dat ze besmet raken dan voorheen omdat nu pas erachter komen dat ze ziekelijke kwalen hebben die ze hiervoor niet hadden!!! Ook zij zullen straks als de horeca weer ,mensen mag ontvangen na,,,, vandaag dus,,,, het resultaat van corona spuiten echt gaan voelen en gaan voor de volgende spuit nummer vier….. Echter die spuit ontgiftigt hun lichaam met toepassing van de coronapil!!! Veel verantwoordelijken van de angst ingejaagde pandemie waanzin worden dan ter dood veroordeeld of levenslang krijgen tenminste als ze dan al niet gevlucht naar een of andere bananen republiek

 8. Ben toch sceptisch. Vergeet niet dat alles ook psychologisch zorgvuldig berekend en uitgevoerd is.
  Welke adder zit er onder het gras. Ik hoop van harte geen ……..

 9. Boris was op feestjes van de regering waar men zich niet hield aan de door dezelfde regering opgelegde lockdown voor de Britse burgers.
  Dat is naar buiten gekomen waarna de protesten niet van de lucht waren met namen van de oppositie maar ook van enkele individuele regering personen.
  Er dreigde een motie van wantrouwen voor Boris wat grote kans van slagen zou hebben.
  Nu probeert Boris de goden gunstig te stemmen door de Corona beperkingen ineens op te heffen.
  Kat in het nauw…..
  Na dit nieuws heeft hij z’n vege lijf kunnen redden.
  Heeft niets te maken met betrokkenheid met het Britse volk, Het is puur eigenbelang net als hier met Rutte,
  De Britten worden blij gemaakt met ’n Fopspeen

  • Vind je het ook niet raar dat Ivermectine zo gauw geopperd werd als redmiddel (tegen een niet bestaande ziekte en virus, maar dat terzijde) en dat dat middel direct zwart werd gemaakt? Wat dus als gevolg had dat mensen massaal Ivermectine zijn gaan hamsteren, importeren etc etc. Dat middel wordt als dé redding gezien van een verkoudheidje/ griep, hoe je het ook wilt noemen. Als er één middel werkt tene een ziekte, dan zijn er ook twee middelen die werken en drie, vier… Maar nee, alleen Ivermectine wordt zwaar tegengewekt en door de mensen die zogenaamd aan onze kant staan gepushed. Ik vertrouw dit niet, totaal niet. Door het zo tegen te werken gaan mensen het dus juist gebruiken. In het boek The Hundred-Year Lie van Randall Fitzgerald uit 2006 valt te lezen (pag. 149): “Bizarre case: a medicine called ivermectin, given to cows, sheep and horses as protection from parasites, has turned their dung into a toxic and virtually indestructible health hazard in the French Alps. Insects die once in contact with the toxic dung, and birds and bats eat the toxic insects and then sicken and die”. Dit is dus in 2006 geschreven over dit oh zo veilige Ivermectine. Insecten die de uitwerpselen van dieren eten die Ivermectine toegediend hebben gekregen gaan dood en ook de vogels en vleermuizen die die insecten dan weer eten worden ziek en gaan dood. En dat oh zo veilige middel slikken nu miljoenen mensen? Hoezo veilig? Ik vertrouw uiteraard de spuiten niet, maar Ivermectine komt van dezelfde moordenaars in de big pharma. Ik vertrouw ook dit middel voor geen ene millimeter. Eet zo gezoend mogelijk, beweeg een beetje, zoek frisse lucht op, zoek een leuke hobby en blijf weg van alles wat bij de farmaceutische industrie vandaan komt. Dit gepush van Ivermectine stinkt. Stinkt heel erg!

 10. Heel apart dit artikel, om Boris te prijzen. Heel naief om een crimineel / leugenaar te prijzen en hem opnieuw te geloven. Leugenaars blijven leugenaars. Hij heeft bloed aan zijn handen. Hij dient niet vertrouwd te worden en hij dient opgesloten te worden.

  • Ik merk dat wel vaker bij die Vasko. Hij is een soort van optimistiche flierefluiter die niet echt veel verder kijkt dan zijn neus lang is… een babbelaar.

 11. Dit is puur een politieke zet. Vertrouw deze draaikont voor geen meter! Meneer is bang om zijn positie te verliezen in verband met partygate! Boris Johnson is een onbetrouwbare globalistische clown die door deze actie hoopt de meerderheid van de kiezers te winnen!

 12. Politieke zet. Wacht maar af. Hij heeft makkelijk praten want de hele pandemie stelde ueberhaupt geen ruk voor, maar er komt weer iets. Bovendien stelt hij zichzelf veilig met deze actie.

  Wat zou er straks kunnen komen: enorme sterfte door combi 5G en griep. Of, de nieuwe “pandemie” die Gates voorspelde, welke “100 keer zo erg is als de covid”. Plus de sterfte van de vaxxers en boesteraars gaat gewoon door, en mensen gaan het eindelijk doorzien; kindjes gaan ook dood als vliegjes. Op wie richten ze hun roestige hooivorken als de ingespoten armpjes daar nog de kracht voor hebben? Juist. Hij zich dus indekken nu.

 13. p.s. En vergeet vooral niet dat psychopaten psychopaten blijven!!!! Je moet jezelf er echt aan gewennen dat je met psychopaten te maken hebt. Die geven nergens om, behalve zichzelf. En ze doen alleen wat goed is voor hen. Dus trap er NOOIT in wat ze zeggen, maar smeer er een enorme laag argwaan boven op, totdat je ergens uitkomt dat “Klik!” zegt bij je. Het is nu helaas zo geworden dat de psychopaten de wereld beheersen. Eerst viel dat nog wel mee, maar nu zitten ze er echt boven op. Het is ras ongedierte, ook al zien ze er als mensen uit, en ook al veinsen ze zgn “menslievende dingen” zoals die Boris deed. Je moet als stelregel nu voor altijd houden: “wat zit er achter” want alleen een enorme dosis argwaan kan je redden. Geloof het nou maar, dit gaat je helpen. De wereld wordt bestuurd door psychopaten – en alleen maar psychopaten. En psychopaten wakkeren andere psychopaten aan, dus het wordt alleen nog maar erger. Totdat die genen uitgeroeid zijn, is er geen terugkeer meer naar het “normaal”. En als normaal mens kan alleen enorme argwaan nog je oogjes openen tegen het onheil dat die psychopaten gasten uitspoken.

  Verdiep je maar eens in “psychopathie” om te beseffen dat dit zo ongelooflijk vreemd is voor je, dat je je er niet in kan vinden, maar je moet leren dit te herkennen en er mee omgaan, want alleen dat kan je nog redden.

  • Hoi Immortal,

   Ik heb helaas te maken gehad met spyschopaten (of waren het sociopaten?). Wat mij opviel was dat ze ook niets om zichzelf gaven. Het enige wat ik meende te ontdekken is dat ze om macht, manipulatie, controle en ook wat sadisme etc gaven. Ook al bracht dat enorm veel risico’s voor zichzelf mee.

   Groeten,
   Hugo

 14. Wel, vanuit een ontvangend ‘hogere post’ uit is hiervoor een woord van waarschuwing gegeven :
  ‘Laat u niet misleiden, De vijand complotten en plannen. Wat velen zien als een overwinning in hun regeringen die de covid-beperkingen en -mandaten beginnen op te heffen is slechts de volgende fase van het duivelse plan van controle en vernietiging van hun regeringen tegen de mensheid.
  Waarom denkt u dat uw regeringen en mandaten versoepelen? Ze willen dat de vaxxed en unvaxxes zich vermengen. Om dicht bij elkaar te komen en met elkaar in contact te komen. Ze willen dat je een relatie met elkaar aangaat. Ze rekenen op de vaxxed om spike-eiwitten en andere verontreinigingen naar en in de unvaxxed over te brengen. Ze hopen dat deze verontreiniging, interactie, een middel tot kruisbesmetting zal vergemakkelijken. Ze willen dat de mensen op hun hoede zijn en om dat te doen, moeten ze de mensen laten geloven dat het leven weer normaal wordt. Maar het zijn leugenaars. Houd dit in gedachten. Ze houden niet op met hun vaccinatieagenda.
  De regeringen willen ook dat de unvaxxed en de vaxxed zich met elkaar vermengen, zodat wanneer zij (de regeringen) hun 5G-systemen aanzetten, de reactie die binnen de vaxxed wordt gestimuleerd, een afwijking in hun gedrag zal veroorzaken. Zij (de vaxxed) zullen anders worden dan aijzelf, velen zullen agressief en gewelddadig worden jegens anderen in hun buurt. Di zal in alle instellingen plaatsvinden, in particuliere woningen, scholen, ondernemingen, winkels; vervoer (privé en openbaar, over land, dor de lucht en over water ), enz. Waar de 5G-signalen ook komen, er zal een impact zijn op de vaxxed. Grote angst en hysterie zal volgen. De politiediensten zullen worden gemobiliseerd. Dit zal de regeringen in staat stellen beperkingen en mandaten opnieuw in te voeren, maar met meer rigide controles. Wees op uw hoede voor alles wat uw leiders zeggen. Stel uw vertrouwen niet in hen. Kom met alles naar Mij (Jezus Christus de Messias, uw Verlosser) Ik zal je leiden en bewaken. De tijden waarin je leeft zijn verraderlijk . Ik zei dat er oorlogen zouden zijn en geruchten van oorlogen; dat de dagen zouden zijn zoals ze waren in de tijd van Noach. Verwarring en chaos zullen in golven over de aarde spoelen, vaak overweldigend veel. Alleen zij die zich aan Mij vastklampen zullen overwinnen’. (Johannes 15: De ware wijnstok )

  • Dat is ook wat zeg… die 5G die mogelijk het gedrag kan veranderen. Zelf zat ik ook al te denken dat de psychopaten willen dat de vax en de nietvax de handjes in elkaar slaan – niet vanuit mensenliefde, maar vanwege de shedding. Het is namelijk nog niet duidelijk of die vax vervuiling van gevaxten op anderen echt wel werkt. Dankzij het thuiswerken en afzijdig blijven van sociale menselijke bijeenkomsten weet je niet of er zoiets als shedding bestaat. Als het bestaat, zou je dit kunnen opsnuiven als je door de stad loopt, of in de bus zit…? Ik wil niet experimenteren, maar het zou goed kunnen, of niet? Heeft iemand iets meegemaakt dat echt afweek van zijn normaal? Zelf begeef ik me niet vaak in dichte ruimtes met veel mensen, zelden de bus. En nooit ergens binnen, altijd buiten. Heeft iemand feedback, en/of gedachtes over het mechanisme van de vervuiling door shedding? Ik kan er weinig over vinden, hoe dat mechanisme werkt.

   • Dit kwam ik tegen over
    Shedding
    Hoe kritisch ik ook ben ten opzichte van vaccinaties, het bericht dat de ronde deed dat gevaccineerden besmettelijk zouden zijn voor hun omgeving leek mij aanvankelijk een broodje aap verhaal. Immers: geen enkel coronavaccin bevat levende virussen, en dat is toch nodig voor een vaccin om besmettelijk te zijn, niet? Denk maar aan het orale poliovaccin, of de vaccins tegen mazelen, bof, rodehond of gele koorts. Onzin dus?
    Zo leek het wel, tot ik de tekst over de studie van het Pfizervaccin (1) grondig ging lezen.
    Op P 67 van dit document van de producent zelf komen we enkele bijzonder interessante dingen tegen. Onder het hoofdstuk “blootstelling tijdens zwangerschap’ (8.3.5.1) lezen we:
    “Een blootstelling tijdens zwangerschap vindt plaats wanneer:
    * Een vrouw zwanger blijkt te zijn terwijl ze blootgesteld wordt of werd aan een gevaccineerde via blootstelling door haar omgeving. Hieronder enkele voorbeelden van blootstelling door de omgeving tijdens de zwangerschap:
    – een vrouwelijk familielid of gezondheidswerker meldt dat ze zwanger is na contact met het vaccin door inhalatie of door huidcontact;
    – een mannelijk familielid of gezondheidswerker die blootgesteld werd aan het vaccin door inhalatie of door huidcontact daarna zijn vrouwelijke partner blootstelt (aan het vaccin) voor of rond de tijd van de conceptie.”
    In hoofdstuk 8.3.5.2 (p. 69) lezen we precies hetzelfde in verband met borstvoeding. Ook hier wordt besmetting door de omgeving via “inhalatie of huidcontact” aangegeven als risicofactor.
    De onderzoeker moet een contact tijdens de zwangerschap melden aan Pfizer binnen de 24 uur nadat dit contact bekend wordt, of er nu een ernstige bijwerking is opgetreden of niet…”
    In hoofdstuk 8.3.5.3 wordt tevens een beroepsmatig contact op dezelfde manier beschouwd als risico.
    Met andere woorden: de producent zelf beschouwt een nauw contact met een gevaccineerde als een risico voor besmetting door het inademen van besmette lucht of huidcontact!! Hoe dit risico door de organisaties die het vaccin moesten goedkeuren (CDC en EMA) niet weerhouden is als een reden om het vaccin naar de prullenmand te verwijzen is ons een raadsel. In feite betekent dit dat, zodra het vaccin op grote schaal toegediend wordt, het moet beschouwd worden als een levend virus vaccin, waarbij iedereen in de omgeving van een gevaccineerde het risico loopt besmet te worden. In feite dus de hele bevolking, gezien de omvang van de vaccinaties. Vaccineer genoeg personen, dan vaccineer je in feite de hele bevolking, ook wie niet zelf een vaccin toegediend kreeg!
    Het juiste mechanisme van deze shedding, of hoe de spike-eiwitten onze huid en slijmvliezen besmetten, is me momenteel nog niet duidelijk.
    Intussen zijn helaas reeds meerdere meldingen binnengelopen van personen die na contact met een gevaccineerde allerlei problemen gingen vertonen die ook typisch zijn na vaccinatie: hormonale problemen (menstruatiestoornissen), hoofdpijn, bloedingen, neusbloedingen…
    Naast de bekentenis van Pfizer zelf zijn deze ervaringen het duidelijke bewijs dat contact met gevaccineerden wel degelijk tot problemen kan leiden.
    Kan. Want niet iedereen zal symptomen vertonen na contact. Gelukkig maar. Gevoelige personen echter wel.
    Is dit nu een reden tot nog meer angst? Neen. De meeste mensen zullen totaal geen problemen ondervinden na een infectie met het Sars-CoV-2 virus. Die mensen zullen ook geen problemen krijgen na contact met een gevaccineerde. Er is dus geen reden tot paniek. Gevoelige personen die snel reageren op allerlei prikkels riskeren echter wel nadelige reacties. Hen moeten we helaas aanraden contact met gevaccineerden te mijden, minstens tot een tiental dagen na hun vaccinatie (de juiste duur van de besmettelijkheid is niet vastgelegd).
    Eigenlijk zet deze wetenschap het hele coronabeleid op zijn kop. Niet de niet-gevaccineerden moeten in quarantaine, maar de gevaccineerden, tot blijkt dat ze geen bedreiging meer vormen voor hun omgeving. Maar de overheid laat begaan, en wijst uiteraard liever met de vinger naar de niet-gevaccineerden…
    Bent u zelf slachtoffer geworden van shedding, of kent u slachtoffers in uw omgeving, dan zouden we zeer dankbaar zijn voor uw melding hiervan.
    ________________________________________

    • Bedankt voor de moeite. Ik had al dingen gelezen op FN over de zwagerschap schade. Maar het lijkt er op dat je je wel kan begeven in een menigte zonder dat je al te veel schadelijke stoffen opsnuift. Kan zijn dat mensen die gevoeliger zijn, sneller iets merken. Hetzelfde geldt voor de elektrosmog. Maar het zou me alsnog niet verbazen dat het de bedoeling is om iedereen via “shedding” aan de haak te krijgen. Iemand schreef iets over de myxomatose van konijnen die andere konijnen aanstak, ihkv virus of geen virus en bestaat het wel.

 15. Het klopt wat velen hier al opmerken. Dit is puur een strategische zet. Er loopt inderdaad een strafzaak bij het Internationaal Gerechtshof, ook tegen meneer Johnson. Hij hoopt hiermee enige strafvermindering te verkrijgen en/of we kunnen hierna zeker een volgende zet verwachten. De Elite gaat nu inzetten op het verder verspreiden van de Klimaatleugen. Bedenk dat iedere stap gepland is. Maar met voldoende verzet en burgerlijke ongehoorzaamheid gaat het ze niet lukken. Kennen jullie de blijeb al? Belangrijk alternatief voor de graaibanken, die ten slotte ook medespelers zijn. https://www.deblijeb.nl/

  • Bedankt voor de tip. Het is wel een hoop inlezen om er een goed beeld van te krijgen, plus vertrouwen. Heb jij ervaring met deze organisatie?

 16. Misschien was het meemaken van de ‘hoest’ en het feit dat Boris blijkbaar niet was ingeent…of juist wel met de real stuff aanleiding om niet door te gaan met de donkere zijde van Billy Gates,de gedegenereerde kliek zoals The Rotschilds en de Rockefellers, om van Zuckerberg en zijn maatje Moskovitch nog maar te zwijgen. Dus ik geef Boris een voorzichtig voordeel van de twijfel, hij zal moeten bewijzen dat hij durft weerwerk te bieden tegen ongelooflijk machtige..maar zwaar duivelse, abnormale mensen!

  • Hou op joh… hahaha! weet je hoeveel geld er mee gemoeid is met dit hele programma??? Denk je echt dat Ome Boris nu met zijn vingertje zwaait naar die ondeugende psychopaten? Straks komt de schapekudde aangerend om de eerste chip te krijgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in