Op sociale media wordt het duizenden keer gedeeld: De video van een linkse corpulente vrouw die anti-abortusactivisten confronteert met een gênante dans in plaats van met argumenten.

Na een recente trend waarbij linkse ouders hun kinderen weggooien om te dansen op een abortuslied (zie onderaan dit artikel), maakt de volgende cringe videohit de rondes.

De clip werd opgenomen tijdens een demo van pro-life activisten die strijden tegen het extreem liberale abortus systeem in de VS.

Voor de ogen van deze groep activisten begon een vrouw met zwaar overgewicht plotseling met het dansen van de WAP. Dit is een dans waarbij je twerkt en over de vloer rolt. De luide muziek en de waarschijnlijk provocerend bedoelde dans zouden de pro-life activisten moeten overstemmen.

Video heeft het tegenovergestelde effect bereikt

Het dikkerdje leek niet bijzonder trots te zijn op haar actie. Zo is bijvoorbeeld het TikTok-account “gingerbelmonte”, waaronder ze de video oorspronkelijk zelf publiceerde, nu verwijderd. Op social media circuleren echter talloze exemplaren die relevante negatieve reacties veroorzaken.

Zelfs voorstanders van abortus drukken hun afkeuring uit over de gênante actie en bekritiseren dat dergelijk respectloos gedrag nooit gepast is – ongeacht welke mening je hebt.

Nieuwe linkse trend – baby’s weggooien

Nevada Republikeinen: "Laat ik duidelijk zijn, Trump zal nog vier jaar president zijn"

3 REACTIES

  1. Als ik er zo uit zou zien, dan had ik het mijn ouders ook nooit vergeven dat ze mij hebben laten leven.
    Dan zou ik ook zwaar getraumatiseerd door het leven gaan.
    Je ziet het wat de gevolgen daarvan zijn, compleet door gedraaid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here