Op sociale media wordt het duizenden keer gedeeld: De video van een linkse corpulente vrouw die anti-abortusactivisten confronteert met een gênante dans in plaats van met argumenten.

Na een recente trend waarbij linkse ouders hun kinderen weggooien om te dansen op een abortuslied (zie onderaan dit artikel), maakt de volgende cringe videohit de rondes.

De clip werd opgenomen tijdens een demo van pro-life activisten die strijden tegen het extreem liberale abortus systeem in de VS.

Voor de ogen van deze groep activisten begon een vrouw met zwaar overgewicht plotseling met het dansen van de WAP. Dit is een dans waarbij je twerkt en over de vloer rolt. De luide muziek en de waarschijnlijk provocerend bedoelde dans zouden de pro-life activisten moeten overstemmen.

Video heeft het tegenovergestelde effect bereikt

Het dikkerdje leek niet bijzonder trots te zijn op haar actie. Zo is bijvoorbeeld het TikTok-account “gingerbelmonte”, waaronder ze de video oorspronkelijk zelf publiceerde, nu verwijderd. Op social media circuleren echter talloze exemplaren die relevante negatieve reacties veroorzaken.

Zelfs voorstanders van abortus drukken hun afkeuring uit over de gênante actie en bekritiseren dat dergelijk respectloos gedrag nooit gepast is – ongeacht welke mening je hebt.

Nieuwe linkse trend – baby’s weggooien

  De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
Vorig artikelBritse historicus Niall Ferguson: Als Biden wint, dreigt de Derde Wereldoorlog
Volgend artikelItalië: Illegale migranten landen en werpen zich op het strand in naam van Allah
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Als ik er zo uit zou zien, dan had ik het mijn ouders ook nooit vergeven dat ze mij hebben laten leven.
    Dan zou ik ook zwaar getraumatiseerd door het leven gaan.
    Je ziet het wat de gevolgen daarvan zijn, compleet door gedraaid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in