Met 83 procent van de stemmen die geteld zijn in het District Columbia, waar de hoofdstad zich bevindt, leidt Joe Biden met meer dan negen stemmen tegen één. Veel Amerikanen geloven dat er sprake is van grootschalige verkiezingsfraude.

Volgens de verkiezingsuitslag in het Amerikaanse hoofdstedelijke gebied, District of Columbia, waar onlangs 83 procent van de publieke stemmen zijn geteld, krijgt Democraten uitdager Joe Biden 93 procent van de stemmen tegen de zittende Republikeinse president Donald Trump, die slechts vijf procent krijgt.

Het verschil is historisch gezien groot, vergelijkbaar met de verkiezingsresultaten in communistische dictaturen zoals China en de voormalige Sovjet-Unie.

230.000 van de 700.000 inwoners van Washington, D.C. zijn geclassificeerd als blanke mensen. De rest behoort tot een buitenlands ras.

Op de verkiezingsnacht was het duidelijk dat Trump de verkiezingen zou winnen, niet in het minst omdat hij ook in beslissende staten waar het gelijkelijk weegt, zogeheten  kantelstaten, de stemmen wou winnen.

Freelance journalist en Donald Trump-aanhanger Patrick Henningsen van 21st Century Wire noemt de situatie na de verkiezingsnacht een zachte coup, een zachte staatsgreep.

Niemand kan zeggen dat we niet hebben gewaarschuwd voor wat er nu gebeurt, wat al was gepland [door het linkerkamp]. Als je kijkt naar de cijfers in de verkiezingsnacht, zag het er duidelijk naar uit dat Trump zou winnen, maar het tellen van de stemmen werd in sommige staten onderbroken, inclusief staten waar hij sterke vooruitgang boekte en op het punt stond te winnen, zegt Henningsen.

In Pennsylvania had Trump een sterke voorsprong toen men op de rem trapten [voor het tellen van de stemmen]. Het handelde  zich over leiding tot 600.000 stemmen, gaat Henningsen verder.

Trump leidde in North Carolina – ze stopten met tellen; hij leidde in Georgia – ze stopten met tellen; Trump leidde in Pennsylvania – ze stopten met tellen. Trump leidde in Nevada, en ik denk dat ze besloten hebben om het tellen te pauzeren tot donderdag… normaal gesproken tel je tot je alle stemmen hebt geteld die je hebt ontvangen.

De Democraten hebben geëist dat stemmen die binnenkomen zelfs na de verkiezingsdag worden geteld. Volgens Henningsen lijkt de vertraging in het tellen van de stemmen daar deel van uit te maken.

Het lijkt erop dat men [het rechtsproces] vertraagt om tijd te winnen, zodat de juridische machinerie wordt verhinderd om te beginnen [om de verkiezingsuitslag te kunnen bewerken], zei Henningsen op woensdag.

Op donderdag verklaarde Henningsen dat men nu met zekerheid kan zeggen dat wat er gebeurt verkiezingsfraude is:

Er zijn zeer duidelijke aanwijzingen en bewijzen van verkiezingsfraude in Michigan, Pennsylvania en elders. Men profiteert van de wonderbaarlijke verhoging [van Biden’s stemmen] om 16.00 uur.

Het is duidelijk. Dit zal een politieke oorlogsvoering inleiden die we nog nooit eerder hebben gezien.

De “miraculeuze toename” heeft Frontnieuws op woensdag gemeld, en de satire begon meteen op social media te stromen:

  34 vrouwen in de VS kregen te kampen met miskramen en doodgeboorten na het nemen van het Covid-19-vaccin

De aartsbisschop van de katholieke kerk in de Verenigde Staten, Carlo Maria Viganò, zei op woensdag dat de deep state zich heeft georganiseerd om de verkiezingen omver te werpen:

We hebben gezien dat de deep state zich ruim van tevoren heeft georganiseerd om de meest kolossale verkiezingsfraude in de geschiedenis uit te voeren om ervoor te zorgen dat degene die verliest, die de Nieuwe Wereldorde, die de kinderen van de duisternis willen, het meest ijverig heeft bestreden.

De Washington Times meldde gisteren dat het ministerie van Justitie heeft ingestemd met het gebruik van gewapende agenten die onderzoek doen naar mogelijke verkiezingsfraude in de stembureaus, waardoor de wet die het gebruik van gewapende federale agenten in de stembureaus verbiedt, wordt omzeild.

Maandenlang heeft Trump beloofd de federale politie te gebruiken om te bestrijden wat hij lang heeft gezegd dat verkiezingsfraude op grote schaal zou zijn. Eerder dit jaar dreigde Trump de politie te gebruiken om de stembureaus op de verkiezingsdag te patrouilleren.

Volgens het Ministerie van Justitie, echter, zijn de federale agenten nergens naartoe gestuurd om het tellen van de stemmen te controleren.

Tegelijkertijd heeft Project Veritas, dat vaak een nagel aan de doodskist van veel systeemmedia en organisaties is, individuele incidenten van verkiezingsfraude aan het licht gebracht die erop wijzen dat verkiezingsfraude wordt gesystematiseerd.

Deze keer hebben ze video’s die laten zien hoe een postbode stembiljetten aflevert die de kiezers niet hebben opgeëist, en die kunnen worden ingevuld met de gewenste presidentskandidaat – in naam van een andere burger.

  Oordopje Biden: Heel Amerika lacht om deze pijnlijke flater

De video van Project Veritas werd slechts één dag na hun vorige onthulling vrijgegeven en laat zien dat leidinggevenden van de US Postal Service orders hebben gegeven aan werknemers om verlate stemmen per post afzonderlijk te sorteren, zodat deze kunnen worden geantedateerd met het doel om geldig te worden.

Ongeacht welke presidentskandidaat tot winnaar wordt uitgeroepen, is het spel voor het presidentschap sterk besmet geraakt in een mate die erger is dan verwacht.

Op Twitter vermoeden veel Republikeinen dat er sprake is van wijdverbreide verkiezingsfraude om Joe Biden tot president te benoemen, om hem vervolgens relatief snel om gezondheidsredenen te ontslaan voor de benoeming van de nog meer antiblanke vice-presidentskandidaat Kamala Harris.

De blanke identitair Jared Taylor is van mening dat het niet uitmaakt wie president wordt, Amerika staat op het punt een doemsland voor de blanken te worden, maar om tijd te winnen en een verzet te organiseren dat erop gericht is alle integratie-inspanningen met andere rassen te onderbreken en ze in plaats daarvan van elkaar te scheiden, is het belangrijk dat Trump de overwinning behaalt.

Een overwinning voor de Democraten zou de anti-blanke agenda versnellen, zegt Taylor.

Frontnieuws ziet echter een voordeel in het feit dat Biden tot winnaar wordt uitgeroepen als de verkiezingschaos voorbij is. In het geval van een overwinning voor Biden ziet het er naar uit dat de grondwet op lange termijn zal worden aangevallen. Het belangrijkste op dit moment is echter dat veel mensen die Trump steunen, het nu al hebben over verkiezingsfraude. Als Biden wint, zal deze houding zich in de mensen etsen en hen nog vijandiger maken voor de huidige macht die de democratie als instrument gebruikt om de massa’s te verwarren. De Amerikaanse media, die grotendeels worden gecontroleerd door individuen van de globalistische elite, zullen Biden verdedigen en het zal vijandigheid jegens hen creëren en hun macht over de geesten van het volk uithollen.

Trump claimt eindzege: “gewonnen met legale stemmen”

Vorig artikelTrump claimt eindzege: “gewonnen met legale stemmen”
Volgend artikelTrump’s team codeerde stembiljetten om de verkiezingsfraude van de Democraten te bewijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dark winterOperatie Dark Winter was de codenaam voor een bioterroristische aanslagsimulatie op hoog niveau die werd uitgevoerd op 22 en 23 juni 2001. Het was bedoeld om een ​​nepversie uit te voeren van een geheime en wijdverbreide pokkenaanval op de Verenigde Staten.
    gaat er een bellentje rinkelen

  2. Quote van George S. Patton (11-11-1885 21-12-1945)
    Amerikaanse 4-sterren generaal WW2

    “Politici zijn de laagste levensvorm op aarde.
    Liberale democraten zijn de laagste vorm van politici.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in